8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#2891 Picsába, ezt sem tudom jáccani... Rohadt háló... :( -
#2889 Elárulom, hogy a Clonecd verzió crackért, és crackelt patchért nem fog sírni, de serialért igen...
...és én is buzdítom a népet a játékvásárlásra. -
#2888 jump -
#2887 na urak! Elhuztunk a szerverre ,tessék követni egy kis lögyakorlatra!
[DF]Landor UT2003 Server|90ms|152.66.93.27:7777 -
#2885 pár nap mulva okosabbak leszünk :) -
#2882 Amúgy egy normális whisky többe kerül, mint ez a game, és azt megissza az ember hamar :) -
#2881 majd meglátjuk ha tele lesz a szerver -
#2879 bizom benne hogy nem lesz gond! MIkor 5 mohaa port futott rajta meg még vagy 2 játék meg álando wilco csati azt is elbirta, csak hát ezek az uj gammák eszik a cpu-t rendesen, de arra már nem képesek hogy kihasználják a dual cpu-t -
tbundy #2878 10 embernél még simán bírta, nálam legalábbis, semmi lag. Persze 20 fő körül kezd érdekes lenni a téma. :) -
tbundy #2877 a héten csak DE gamézok, mivek DU dolgozok. Éjjel + már nincs erőm nyomulni, de Tom_ty-ék biztos kaphatóak a gaméra. :)
Mihamarabbi gyógyulást! -
#2876 kiváncsi leszek hogy birja a nagyobb emberszámot -
tbundy #2873 vissza az origi témához: kipróbáltuk tegnap a szervereiteket, jól lehet rajt nyomulni (bár Rudy kicsit elhúzta a szánkat :)) ) -
#2872 egyedi és jó :) -
#2871 Ja tudom, férfiruhát hordasz! :)) -
#2870 és zárjuk is ezzel a mondatoddal:) -
#2869 Én nem szeretném, ha egy fickó tartana el.
A ruha ízlésem elég egyedi :) -
#2868 Nem rád gondoltam. (az ezres amit kértél Greatertől az kb. önköltségi ár, és ez tulajdonképpen szívesség) -
#2867 viszont igazad van. -
tbundy #2866 nem szóltam le azokat, akik megveszik az origi gamét(pl Ecet. :) ), csak akkor ne legyen minden olyan ember sem leszólva, aki nem teheti meg, hogy legális játékokat vásárol.
summa: egyetértünk sztem :) -
#2864 szerintem te vagy az Ennyire nem szabad ellenezni a rendes megvásárlást! Egy igazi játékosban megvan a jo munka iránti tisztelet! Illetve mindenkiben aki valaha is irt bármilyen programot, illetve alkotott bármilyen értéket valaha is! -
#2863 mondjuk vesz belőle ruhát a barátnőjének -
#2862 tbundy: senki sem szólt ítélkezve azokról, akik nem veszik meg - én is szoktam letöltögetni -, az viszont érdekes, ha azok a nem normálisak, akik esetleg mégis megvennék. -
#2860 Szerintem az sem. Mindenki arra költi, amire szeretné.
Nem értem, miért fáj valakinek, ha megveszek egy játékot. -
#2859 ezt akartam mondani :) -
#2858 én eddig nem kértem soha pénzt cd-ért! -
#2857 baz+! ha csak erre tudz gondolni, akkor mégiscsak beteg vagy... -
#2856 Ams, nem arról van szó, hogy én mindent megveszek, mondjuk én azt lenézem pl. aki kalózszoftverek másolásából akar "megélni", vagy aki pl. 3d grafikus, ebből él, és warezos Mayát használ. Ennyi. -
tbundy #2855 van mikor nincs más megoldás, csak a warez.
családos ember nehezen engedheti meg magának az origi játékokat... -
#2854 nem én mondtam hogy beteg!
ezexerint gazdag vagy... -
#2852 akkor lenne az ,ha abböl a pénzböl elmenne berugni, vagy venne 3 karton cigit! -
#2851 a Maya is tényleg jó progi! 6999$! vedd +! -
#2850 nem bűn! csak pénz pocséklás... -
#2849 Na, akkor icukán leadom a rendelést... :) -
#2848 Nekem nem! Egy megtudok szerezni akármilyen játékot ált nagyon gyorsan és ingyen. KEttö: mondtam, hogy meg akarom venni! -
#2847 a gépet nem csak játékra használom, a netet se, és mind2 értelmes dolog -
#2846 Én letöltöm, és utána majd megveszem, ha itthon megjelenik. Nem azért veszem meg, mert máshogy nem lehet megszerezni, csak szeretném ha eredetiben meglenne, ez olyan nagy bűn?? -
#2845 Nekem nem.
A supergamezen már betegnek számít, aki fizet azért, amit használ? -
#2844 ha ingyen írnám kéne? -
#2844 Netezni azért van pénz, gépet fejleszteni is van, de ha más meg akarja venni a játékot, az már hülye.
Miről akarsz meggyőzni? -
#2842 Ingyen az jobb :)
2. Itt nem a csitelés csupán az elsö szempont, hanem hogy a tényleg jo játékot érdemes megvenni!!!