Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hun-ter
hmm aha szal asszem en is faradt vagy... oks akkor holnap este😄
hun-ter
es holnap megint lesz server?
csak hogy akkor mennek en is szaggatni meg benazni😊
nem is az vagy te te ez voltál:
itt épp gõzfürdõzöl

koszontem.

jah. Bombing run botok ellen próbáltam. Nem nagy élmény.Az assault régen tényleg király volt.

A kis pályák miatt viszont itt inkább DM csaták lesznek!

koszontem.

hun-ter
elvileg assault helyett lesz a bombing run bar a ketto nem egeszen ugyanaz de jo lesz ez is biztos
en meg ugyis inkabb DM-es vagyok😊
kb... 😄

koszontem.

hun-ter
konzolosok kapjak be mint mindig!
én asszem már csak holnap este... most fejeztem be a dolgomat és kurva fáradt vagyok...

csekkoljátok az FTP-n a képeket.

Nem nem lesz Assault mod. Vezethetõ jármûvek meg sz.tem csak az konozols versioba lesznek...

koszontem.

hun-ter
na jo szal majd ha vki szeretne gamelni akkor irjon es inditom vagy o indit nekem 8 csak kene jaccani😊
hun-ter
akkor ma mar nem nyom senki gamet? picit lemaradtam vele pedig sziveen mentem volna en is...
amugy nalam duron750,gf2mx200noname,128sd: minimumon meg jacchato ha viszont 640*480-ra vezsem a res-t akkor ekson kozben akad:/ mondjuk igy meg nehez meglatni a tavolabbi ellenfelet na mindegy azert nem adom fel ilyen aprosag miatt😊
viszont asszem most inditok servert (195.228.238.177) ha vioszont nem jon senki nem fogok egesz eccaka egyedul tokolni az ures mapon!😊
Petyus_
Na az a sárga az én volnék. 😊

Cserébe két sztárfotó Garrettról 😊

És télleg kira a játék! 😉

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

asysoft
A játékban tényleg nem lesz Assault MOD?? Ezért nagy kár lenne... S ha jól emlékszem, vezethetõ jármûveket is ígértek: ez már benne van az újabb bétákban??

/*WTF?!*/

ha jó jó ha nem nem:

a képek közül néhány jobb ott van a
ftp://ftp.supergamez.hu/upload/ut2003/ ban

koszontem.

http://free.x3.hu/vipera2/jatek.htm
lessétek meg én innen szedtem.

Na ma henteltünk egyet végre valhallára! 😄
képeket holnap beteszek, vagy még most a SG ftp jére...

Élmény:
Kurva jó! A legtöbb pálya játszható face to face ben is.. nem kell sokat keresgélni.3 an voltunk most és így is elég pörgõs volt a játék. 😄
Van egy pálya pl ami csak egy kör az egész.. ott lehet brutális dolgokat...

A beszólások külön poén: Kaptam egy rakátát mira a csávóm beordít: I CANT FEEL MY LEGS!!
Súúlyos 😄

Grafika: õõõ had ne mondjak semmit 😄
talán csak annyit hogy 1024x768 ban high on el tudtam most játszadozni egy Gef4 mx 440 en.

Egyéb:
a füst elég király mint effekt. remélem a mellékelt képeken látszani fog a következõ:
A Shock rifle-vel nagyot durrantassz a füstbe akkor a keletkezõ nagy gömb magábaszívja a füstöt!!
A rakéta pedig kör alakban taszítja 😄 félelmetes!

Remélem mindenki kedvet kapott hozzá és nem vár márciusig a demora...

koszontem.

KBB
fxp-zheto? Nem vagom mi az... de ha neked nem lenne nagy gaz(gondolom az) tudnek adni elegendo extra reg-et, oda is lehet FTP-vel felnyomni...

by kbb

http://parallelorealms.blogspot.com

KBB
Ha valaha is az fonn volt, azt mar regesregen toroltek az UW-rol... egyeb 5let?
Valaki mas?

by kbb

Petyus_
KBB: ut2003.uw.hu-n a build 927 van asszem. 😊

KBB
Aha, ertem, de tudnal segiteni abban, hogy honnan tolthetnem le a 927-est?

Elore is kossz!

by kbb

Timber
Flex neha kicsit fura ^.^

meg most epp kiment az egyik vinyoja is ... szoval hisztis a draga ... ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

mármint:

Akkor most lehet reconnect.

Nekem is az Xp fagyott szét.

lányos zavaromban beszelni se tudok 😄

koszontem.

akkor reconnect most az elõbb a xp .. mint neked

koszontem.

Petyus_
Garrett: nekem szarráfagyott az egész XP, nemtom mi volt 😞 Majd bemegyek, szólja, ha lehet! 😊

pill most kijöttem megnézem a scr shotokat meg a mindenható winfos közbeszólt...

koszontem.

KBB
Hoho 😊
Jo, oke, feltetlenul, meg kb ket nap mire ez lejon nekem 😄

addig is nem tudnal par sort firkantani?

THX

by kbb

KBB
Na, szoval felrebeszelek, amikor a hozzajutas ugyeben erdeklodtem, akkor a Built 947-re akartam rakerdezni

by kbb

Petyus_
Gyere fel a Vigilante verzióval jáccani éls ott megdumáljuk! 😊

KBB
Hi mindenkinek!

Bocs, hogy igy belefirkantok, de ha valakinek lenne egy par perce, segithetne nekem, megkoszonnem.

Lehet, hogy mar elhangzott, de nagyon gazos lenne most az eges topicot vegigolvasni, de valaki le tudna irni akkor hogy hogy vannak most ezek a kulonfele beta relase-ek?

Hogy melyiknek mennyire korrekt a grafikaja, AI-ja, etc...
Nameg, hogy melyiket erdemes letolteni...
En most ezt a "Vigilante Presents" fele "full" UT 2003-at toltom, nemtom hogy es is mennyire beta... nagyon mi? 😊
Szoval elsonek pl, hogy a built 947 VS Vigilante?
Ja igen... Es hogy hol lehet az utobbihoz, illetve az esetleges tovabbi relase-ekhez hozzajutni...

Elore is koszonom valaszotokat!

Udvozlettel:

KBB

Petyus_
Na, megy a játék, gyeretek! 😊

Konzolt megnyitni TAB-bal, utána "open 80.98.27.207"

Petyus_
Hogy kellene csatlakozni?

mind1 akkor gyertek indítom a szervert MOST.

koszontem.

ez mi a fasz?
Én írtam ezt be és nem értem miéert azt tette be...
ez már a 4. ilyen eset...

koszontem.

Brad Logan
nah akkor próbálkozzunk: 80.98.27.207
kéretik vele nem visszaélni 😄
ha 2:30 ig nem jön senki akkor passz.

egyébként viperától is le lehet szedni onnan jön jó gyorsan
Petyus_
Nem lesz szerver? 😞

http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=937463669

Ide gyere!

ernyo:
Amennyiben Unreal alatt a "régi" Unreal Tournament-et érted, akkor gyere át az Unreal Tournament topikra. Ott meg fogod találni a választ a kérdésedre. Nem is olyan régen írtam le valaki más kérésére.
Amennyiben viszont az UT2003 kalóz bétáról van szó, akkor abban nem fogok tudni segíteni.

Petyus_
Ehh... 😄 Akkor nem akarsz te hostolni?

Petyus_
Nehogy letölsd feleslegesen! Gyere chat.gyaloglo.hu-ra, hostolok egyet, kipróbáljuk mûködik-e!

Petyus_
Azzal nem lehet vele multizni, de az ut2003.uw.hu-n van hozzá "crack". Azért tettem idézõjelbe, mert így multizni lehet vele, de a Karma fizika lejön belõle... próbáld ki! Viszont nem hiszem, hogy multiban a különbözõ buildek tolerálnák egymást...

Nem lehetne megbeszélni, hogy este mondjuk IRCNet UT2003.hu szoba? Vagy lehet gyalogló chat,. vagy akárhol, csak meg kellene beszélni a dolgot. 😊

Petyus_
Én mennék mindenképpen, de mi az a CD-s verzió? 😊 Nekem a Vigilante féle van meg, ha az jó, akkor várom az IP-t! 😊

nem tudom kinek van meg a CD-s verzió de ma csinálok egy kis szervert este 7-8 tól (vagy ha van szóljatok). Aki akar jönni annak majd küldök ip-t.

Lecc HENT!

koszontem.

Az Unreal II 2003 márciusára halasztódott. UT2003 fronton jelenleg szeptemberi megjelenésrõl beszélnek, de még a DEMO sincs sehol. Eléggé aggasztó ez. És bár semmi gond nem lenne, ha nem hülyítenék az embert már az idei E3 óta, hogy DEMO és full gém hamarosan mindenki számára elérhetõ!

De hülyítik.

asszem tudjátok én mit választok 😄

koszontem.

vagy éppen isteníti 😄D

koszontem.

Gerry
Hááát, nekem speciel a 947-es build alapján is naggyon teccik a progi, kíváncsian várom a véglegest...

Ahogy nézem a helyzet itt még mindig változatlan. Mindenki gondolkodás nélkül töltöget, majd a kalóz béta alapján lehúrrogja a játékot...

Timber
nos .. mindenki aki szeretne egy UT2003 szervert kapni az tegye a kovetkezot:
-irjon egy nagyon kedves hangvetelu levelet a Flex komanak ([email protected]) es kerje meg, hogy inditson szervert (ne IRCen meg ne jatekban kerjetek ... email-t neki!)
- ha lehet irjatok meg neki a sorrendet ahogy a modokat latnatok ... es ha csak egy indul netan akkor az a legtobb szavazatot kapott MOD lesz.

Ha elegen irtok (sokan) akkor Flex biztos csinal egy vagy ket (harom?) szervert (en benne lennek CTF, Bomb run, DDominationben is ^.^)

nna ... ennyit tudtam kihozni belole ^.^

<01:58> (AnIMeBOT): vagy adjam meg az emil cimed es akkor kerdezzek toled? ^.^
<01:59> (DF|FlexSD): ja

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

CSOCSO
tényleg van most vmioylan verzio ami 2cd-s és nem a rar ok vannak rajta hanem maga a telepítõ?
Jah egyébként ez a CD -s verzió nekem nagyon bejön... 1-2 bugot fedeztem fel eddig csak a pályákon, ha az AI-t nem számoljuk!

Szedjétek le és gyerünk hentelni végre!

koszontem.

Timber lesz szerver? Mer ha igen az nagyon királyságos lenne... Ezek a botok sajnos nem állnak a helyzet magaslatán AI ügyileg...

koszontem.

Petyus_
Rakás szarnak azért nem mondanám... 😊