Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Ja, a többi része nem méltó a fûrész névhez, talán csak a második...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kicsikiraly
Science Fiction

gondolom a Star Wars is egy nagy csomó zagyvaság volt, hát hogy lehetne hogy sok évvel ez elõtt, nagyon messze világító kardokkal hadonásztak?

DFTBA ಠ_ಠ

végignéztem a filmet, amit beszél, alaptalanul összefûzött gondolatok sorozata, ergo "zagyvaság", jól ki van találva, de azért a nem az átlag amerikai történelemtudással rendelkezõ embereknek leesik, hogy kavarás és kavarás jön egymás után és ezért nem tetszett, nem mondom, hogy kérném vissza a bõ másfél órát, amit elvett az életebõl, mert annyira nagy gyötrõdés nem volt, mint pl az álompontnet, de számomra elfogadhatatlan a film és pont
Kicsikiraly
nem gázoltál a lelkembe, csak rossz látni hogy valaki ennyire megtagadja magától az értelmes gondolatok befogadását. a man from earthben rengeteg filozofálás megy, én megérteném hogyha szimplán nem tetszett volna a film, vagy nem értenél vele egyet, de az, hogy lezagyvaságozod az egészet, az egyszerûen egy szar hozzáállás a filmhez.

DFTBA ಠ_ಠ

CSOCSO
😄
Az elsõ rész még igen.

Hegi90
A fûrész nagy része meg egy szétkulázott fürdõszobában játszódik kb.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

És mégis milyen kiba... jó film😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Blasta
A Phone Booth-ban meg áll egy faszi egy telefonfülkében és beszél a kagylóba majdnem végig...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
nincs mirol beszelni mert nem erdekel, hogy milyen a film vagy mirol szol😄
a bemutatobol is kb ennyi jott le. Ezert nem fogom meglesni😊 de igy legalabb egy emberrel kevesebb aki zagyvasagokat beszelne a filmrol, iga?
fifi
nem nem tetszik
azt íta: "egy faszi ül egy kanapén és meséli a zagyvaságait és ennyi a film"

de ha szted ugyan az a kettõ, akkor nincs mirõl beszélni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
Hat igen... csodalatos ahogy le van idiotazva mindenki ha nem tetszik neki egy film...
A bemutatojat meglestem.. eszmeletlen gagyinak nez ki a film. tuti nem pazarlom vele az idot. Inkabb leulok meglesem a se7en-t amit beszereztem HD ban.

ja es a Ronin is megvan most HD ban.... en ugy emlekeztem, hogy ez a film nagyon zsir.....most annyira aze nem tetszett.
Montanosz
Four Lions

Az imammaci meg a fülnélküli nyulaknál már kész voltam, ezt a "minõséget" tartotta is a film))
idióta arab terroristák is vannak úgy látszik))

9/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

The road
Nah végre én is megnéztem! Fantasztikus volt... imádom az ilyen poszt apokaliptikus filmeket. Mondjuk néha idegesített a gyerek jószívûsége és segíteni akarása, de végülis mit várunk tõle... hisz õ egy gyerek😄 Sokakat láttam panaszkodni, hogy 1-2 dolog tisztázatlan... ez nem igaz... ez a tipikus olyan film, hogy nem szabad gondolkodni rajta... amit látsz és amit érzel az úgy van jól.😊 Nagyon szép volt 9/10

Paranormal Entity
Mivel a Paranormal Activity nagy hatással volt rám... gondoltam megnézem a "butítottat" is... nem volt rossz ez sem, de azért lényegesen rosszabb, mint a PA. A kamerás itt szabályosan idegesített... sose tette volna le a kamerát, már majdnem wcre is azzal járt... meg picit túlspiráltnak tûnt ez a 4 kamerás megoldás, dehát ez van... egy gyengébb (de nem gyenge) utánzat ez😄
6/10

De az biztos, hogy én a horroroktól/thrillerektõl nem féltem sose... csak azok vannak rám nagy hatással, amiben szinte alig látunk valami "csúnyát" és úgy rémisztget... szóval a legtöbb szellemes-kísértetes-démonos film... de sajnos ez nem tudott bennem félelmet kelteni:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SötétBarom
OMG

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

odaírtam, hogy bõ 8 évvel ezelõtt láttam, ennyire emlékszek 😊
PetruZ
Marhaság, amit írsz, te sem nézted végig. 😊
Tyler1
hát akk külön örülök, h nem néztem végig 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kiderül, hogy a vírust valami terroristák engedték szabadon, az a szervezet, akit gyanúsítanak az 12 majom, azok csak az állatokat engedték ki az állatkertbõl, asszem valami ilyesmi, bár vagy 8 éve láttam kb...
Tyler1
ha egyszer nagyerõt veszek magamon, talán végig nézem, de nincs az a csavar ami számomra értékelhetõbbé tenné.

akkor a végét nem is tudod?
Tyler1
*fejbe

Tyler1
itt hozzákell szokni, h ha nem tetszik egy film ami másnak igen, akk kívüálló köcsög vagy. ez a topik elsõ számú törvénye.

na de nehogy csak te légy az áldozat:

12 Majom
feléig bírtam, geci unalmas, egyedül Brad Pitt alakít benne faszát, de azt kellett volna fejelõni aki kitalálta neki Rudolf Peti hangját.
várom az ostort, ne kíméljetek

Hegi90
hagyjad már, egyszerûen nem bírják elfogadni, hogy más vélemény is létezik a magukén kívül 😄

miért? most a lelkedbe gázoltam ezzel?
Kicsikiraly
akkor inkább ne nézz filmeket, vagy próbálj meg vmi pozitívabb világképet alkotni

DFTBA ಠ_ಠ

mibõl gondolod, hogy az tetszett? felturbózott indiántörténet, az elsõ 10 perc után rájöttem, hogy milesz és kb full unalmas volt, nem értem, hogy miért lennék buta, attól, hogy egy film nem tetszett
MR ME
sztem is jó film volt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pedig elgondolkodtató film, nekem tetszett.

fifi
ha buta vagy, akkor inkább még nézd meg az Avatart 3X, és ezt soha többet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tikal
szerintem ez a film nem volt számodra elég magasröptû....megértem...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

én egyszer néztem végig, azt is megbántam
Gurren
én eddig kb. 3-szor láttam, de egy percét se untam soha :p

nekem nagyon nem tetszett
egy faszi ül egy kanapén és meséli a zagyvaságait és ennyi a film
szucsy89
hmm hát ha mindenki ezt mondja akkor összekeverem valamivel

letöltés indul😄
SötétBarom
WAT

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Grove4
Én is mozt néztem meg, nem rég, talán 4-5 napja, abszolút jó film, végig ment rajta az agyalás.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tyler1
akk kevered. itt 7 pontnál rosszabbat nem adott rá senki, azok talán 3man voltak.

tigeroo
hmm...pedig pont hogy az itteni +feedback miatt néztem meg 😄
szucsy89
fuck, én meg még anno azért nem néztem meg mert itt 10 kommentbõl 8 leszarozta😄
tigeroo
the man from earth (2007)

tökéletes
ZilogR
REPO MEN (ha nem akarsz túl sokat látni, ne nézz trailert - ez a hangulatot felvázolja, de a poént nem lövi le, ellenben a megoldandó konfliktus benne van, az ami kb. a negyven-ötvenedik perc a filmben!!!)

Nálam 7/10, kár, hogy a jó kezdés után az elsõ harmada annyira bugyutára sikeredett. Utána kissé kezd pörögni. A vége felé egyre gyanúsabb és be is jött a tippem, de nagyon-nagyon bizonytalan voltam - ezért is volt kellemes meglepetés a vége.
A nehézkes és idióta elsõ negyven perc senkit ne riasszon el, nem olyan rossz késõbb.
Csak ne lenne annyira sablonos...

Fontos figyelmeztetés: sok a vér és meg is mutatják, honnan és hogyan kerül oda... Nyami... 😛

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

toysoldier
Step Up 3D

istenkirály.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Hegi90
ja, amúgy 6.8-ra értékelném kb 😄

Hegi90
Csillagkapu is 6.7, hát elmennek a picsába... Ez az imdb kezd egyre hiteltelenebb lenni számomra 😞

Hegi90
Robin Hood (2010)

Elég sok benne a közhely, pl nem tetszik benne az apjának ez a felvilágosult múltja. Ennél gagyibb dolgot nehezen találhattak volna ki. A király illetve a szolgabíró szerepe túl "vicces" lett, nagyon nem illik bele a képbe

Továbbá szomorún konstatáltam, hogy az 1991-es Robin Hood csak 6.9-et kapott. Gyerekkorom kedvenc filmjei között tartom számon 😞

Javítok! Látta valaki elérhetõ helyen?
zaki
hova tegyük fel? a polcra?

Kmarha
<#falbav>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.