Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
gondolom a Star Wars is egy nagy csomó zagyvaság volt, hát hogy lehetne hogy sok évvel ez elõtt, nagyon messze világító kardokkal hadonásztak?
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
a bemutatobol is kb ennyi jott le. Ezert nem fogom meglesni😊 de igy legalabb egy emberrel kevesebb aki zagyvasagokat beszelne a filmrol, iga?
azt íta: "egy faszi ül egy kanapén és meséli a zagyvaságait és ennyi a film"
de ha szted ugyan az a kettõ, akkor nincs mirõl beszélni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A bemutatojat meglestem.. eszmeletlen gagyinak nez ki a film. tuti nem pazarlom vele az idot. Inkabb leulok meglesem a se7en-t amit beszereztem HD ban.
ja es a Ronin is megvan most HD ban.... en ugy emlekeztem, hogy ez a film nagyon zsir.....most annyira aze nem tetszett.
Az imammaci meg a fülnélküli nyulaknál már kész voltam, ezt a "minõséget" tartotta is a film))
idióta arab terroristák is vannak úgy látszik))
9/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Nah végre én is megnéztem! Fantasztikus volt... imádom az ilyen poszt apokaliptikus filmeket. Mondjuk néha idegesített a gyerek jószívûsége és segíteni akarása, de végülis mit várunk tõle... hisz õ egy gyerek😄 Sokakat láttam panaszkodni, hogy 1-2 dolog tisztázatlan... ez nem igaz... ez a tipikus olyan film, hogy nem szabad gondolkodni rajta... amit látsz és amit érzel az úgy van jól.😊 Nagyon szép volt 9/10
Paranormal Entity
Mivel a Paranormal Activity nagy hatással volt rám... gondoltam megnézem a "butítottat" is... nem volt rossz ez sem, de azért lényegesen rosszabb, mint a PA. A kamerás itt szabályosan idegesített... sose tette volna le a kamerát, már majdnem wcre is azzal járt... meg picit túlspiráltnak tûnt ez a 4 kamerás megoldás, dehát ez van... egy gyengébb (de nem gyenge) utánzat ez😄
6/10
De az biztos, hogy én a horroroktól/thrillerektõl nem féltem sose... csak azok vannak rám nagy hatással, amiben szinte alig látunk valami "csúnyát" és úgy rémisztget... szóval a legtöbb szellemes-kísértetes-démonos film... de sajnos ez nem tudott bennem félelmet kelteni:/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na de nehogy csak te légy az áldozat:
12 Majom
feléig bírtam, geci unalmas, egyedül Brad Pitt alakít benne faszát, de azt kellett volna fejelõni aki kitalálta neki Rudolf Peti hangját.
várom az ostort, ne kíméljetek
DFTBA ಠ_ಠ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nálam 7/10, kár, hogy a jó kezdés után az elsõ harmada annyira bugyutára sikeredett. Utána kissé kezd pörögni. A vége felé egyre gyanúsabb és be is jött a tippem, de nagyon-nagyon bizonytalan voltam - ezért is volt kellemes meglepetés a vége.
A nehézkes és idióta elsõ negyven perc senkit ne riasszon el, nem olyan rossz késõbb.
Csak ne lenne annyira sablonos...
Fontos figyelmeztetés: sok a vér és meg is mutatják, honnan és hogyan kerül oda... Nyami... 😛
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
istenkirály.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Továbbá szomorún konstatáltam, hogy az 1991-es Robin Hood csak 6.9-et kapott. Gyerekkorom kedvenc filmjei között tartom számon 😞