Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mark oh
The Godfather 1. 9/10
The Godfather 2 9/10
The Godfather 3 7/10

No comment.

Choke off

SötétBarom
The Host

túlságosan koreai/10
Komolyan. Amúgy tök jó lenne. A szörny fainos, vállalható a CGI, de tele van olyan jelenettel, ami közben európai fejjel úrrá lesz az emberen egy erõs WTF érzés. 😄 Helyenként ráadásul nagyon blõd 😄DD

5/10

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nah akkor majd meglesem😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tatyla
az a baj hogy hiába megvan minden technológia hogy bármit most már filmre lehet vinni mégis kevés a sci-fi meg a szörnyfilm ami van az meg hát....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

SötétBarom
"sablonfilm"

Na ez például egyszer sem jutott eszembe. Az, hogy lehetett volna sokkal jobb, az igen. De így sem volt rossz. A végét mondjuk elkúrták, de istenesen 😄

10/2

jóindulattal 😊

tipikusan az a fajta sablonfilm, aminél végig ott motoszkál az agyban: ebbõl aztán _sokkal_ jobbat ki lehetett volna hozni.
SötétBarom
Közel sem azt kapod, amire a trailer alapján számítasz. Egy kicsit dráma, kicsit thriller hibrid, néhány elvont jelenettel. Nem "monster-movie".
Nekem mondjuk tetszett, bár elég beteg. 7/10-et adnék rá, ha értékelni szeretném.

Az elég érdekes az mit takar? Mert a trailere elég jót ígér😄

tommygear
kár, pedig idén már két filmben is szinkronizált
Tyler1
elvileg nem vállalta el a filmet. nemtudom h csak ezt, vagy már absz. visszavonult.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tommygear
hogy érted h kiesett?
Tyler1
Gesztesi v Vass Gábor, Gáti az már az elején kiesett Slynak. de kitudja...

tommygear
miért? lehet hogy Gátinak nem volt ideje vagy kedve beugrani a trailer szinkron felvételére
én még mindig bízok benne h Gáti lesz Sly
Tyler1
reggel olvastam, h más az elõzetes és a film szinkronja :S ilyet is csak a magyarok tudnak produkálni.
Gáti Oszkár amúgy az igazi Sly és Arnie szinkron.

http://www.sg.hu/cikkek/77065/itt_a_the_expendables_a_felaldozhatok_szinkronos_elozetese

valóban nem is rossz a szinkronhang! Stalonnenak tök jól áll Vass Gábor hangja, mindkettõnek tök mély hangja van szal fasza. a többiek jók.
Arnoldnak és Stallone-nak ki is volt régen a szinkronhangja? Bocs de kiment a fejembõl :S
SötétBarom
Splice

Elég érdekes/10

Tikal
Elgurult a gyogyszered? Mondom hogy nincs ilyen törvény, ne izgulj 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Mondtam hogy szégyeld magad? Nem.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Minden kút Rómába vezet

Aranyos kis romantikus vígjáték, néhol szórakoztató poénokkal! Vasárnap estére pont jó volt...
Szabi84
nem lehet

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

sadvagabond
OFF!!!
Valaki, akinek UPC tv-je van, tudna segíteni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy a túróba kell a csatornákat rendezni? Vagy nem lehet? Ahogy kikeresi, abban a sorrendben marad örökre? Megvan a saját megszokott csatornasorrendem, és új albiban nem tudom beállítani, hiába nyomkodom a menüt, sehol sem találok ilyen opciót... A Digi nem olyan fasza, de ott legalább két gombnyomással változtatom a csatornák helyét...
Elõre is köszi, ha valaki tud segíteni, akár privátban is, ne itt offoljunk

Bocsi!

Szabi84
jó lesz ez a szinkron

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

nekem az tetszik, hogy az utóbbi években bármelyik filmben kicsit komolyabb szerepet kap egy néger, az tuti Gesztesi hangján szólal meg 😄
Tyler1
Gesztesihez képest õ mindenképpen jobban illik hozzá 😊

Tyler1
attól h csomó filmben volt, még totálisan fényévekre van az eredetitõl. de aki ezzel szokta meg annak nyílván semmi gondja nem lesz vele.

tommygear
Stallone - Vass Gábor :\
REALista
Mi a gond vele egy csomó filmben volt már a szinkronhangja.Teljesen korrekt...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Montanosz
Hunter prey

Star wars összegyúrva a Gyûrûk urával
Független filmecske de rajongóknak kötelezõ))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

És ha mondjuk én nem vagyok keresztény és mégse úgy fogtam fel, hogy nesztek vallás?
Szimplán élveztem, mert egy lebilincselõ és magával ragadó történet.

Tyler1
nem is olyan szar a Te Exp. szinkron, de Rourkenak kurvára senki nem tud hangot találni.

testvérek
10/8.5

Natalie Portamn meg kurvajól néz ki 😄
Star Wars-nál egyértelmû hogy a régi trilógiára gondoltak...

vagy star warsból 😄
Star Trekbõl melyik trilógia? 😄

keresztapának elsõ 2 jó, a harmadik azért ennyire nem szar 😄 a die hard viszont szerintem pont fordítva
Hegi90
ja, és ezt úgy írom, mint egy ateista.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tyler1
nincs mi? de azért én vagyok a buta kisparaszt, mert urambocsá' nem tetzsett a 12 majom. sajnálom h nem vagyok olyan kis lebensborn mint te, megppóbálok majd arra törekedni, h neked megfeleljek.
ezt javaslom a többi topiktársnak is, h próbáljon megfelelni ennek a tökéletes egyénnek, mert ha nem buta marad.
de jólvan tudom, 3x az Avatar meg 5 miatyánk, mert arra van eszem. remélem bûneim feloldozást nyernek.

az õslakóról meg csak annyit h...keresõbe beírod...és láám hát nem ott lesz vhol az enyém is 😊

Grove4
Jó film, tudom én ezt 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kicsikiraly
ezt én láttam, de ez is magas pontszámot kap nálam, mert sajnos elvakultan 60-as 70-es évek brit rockzene sucker vagyok, és épp olyan állapotomban néztem meg a filmet amikor nagyon szükségem volt rá 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Grove4
A Rockhajót nézzétek meg (The Boat That Rocked), az itt kialakult vita után jól fog esni 😊

És kiváncsi is vagyok a véleményeitekre, hátha megint lesz vitázás 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Hegi90
<#eljen><#eljen>

Akkor már leírom énis róla a véleményem:
Miután megnéztem a filmet, én is csak úgy néztem amgam elé, teljesen odavoltam érte. Aztán eltelt pár óra, érlelõdött bennem az élmény, és kb arra jutottam, hogy az egész film arról szól, hogy valaki kurva nagyot mond, és ezt összekapcsolták. Ilyet pedig szinte bárki kitalálhat,, akinek van egy kis fantáziája, és információja abban a témában, amiben ír. Ekkor jöttem rá arra, hogy ez is csak az n+1. olyan történet, ami igazából csak azért tûnik elõször nagyszerûnek, mert olyan hihetetlen, és óriási blamákat tud elõadni úgy, mintha hiteles lenne. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy színészi játék néhány szereplõnél 0 (sõt, idegesítõ), rendezõi munka minimális, nos, akkor ez a film nem ér többet 4nél se.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Értem mire gondolsz, a legnagyobb problémám nem is ezzel volt, hanem az életidegen szereplõkkel.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Egyértelmûen lejön, kiknek tetszik a Man From Earth: akik saját világnézetüket és valláshoz való viszonyukat látják benne. A lenti kommentekbõl is teljesen átjön, hogy fõleg az OFF ateisták /OFF lelkendeznek érte, hogy nesztek vallás!

Aki viszont másként gondolkozik, vallásos, az vagy csak egy érdekes filmnek, vagy egy belemagyarázós hülyeségnek fogja tartani. Egyébként simán az utóbbi - érdekes film, de egy 10/10-es filozofálgatásnak felfogni azért marhanagy túlzás 😊

😄 Észre se vettem. Mentségem, hogy nekem 1 sincs.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

a kb nézhetetlen Cápa 3-at jobbnak írja mint a 2-t? MUHAHAHAHA

az X-Men 3-at sokkal gyengébbnek tartja az egynél? MUHAHAHAHA

az Indiana Jones 2 egy szinten van a (mérföldekkel jobb) 3-nál? MUHAHAHA

a többi hellyel-közzel... 😊
Hegi90
Nekem igen, és nem értem ezen mit kéne szégyellni <#rolleyes>

ja,én is jópárral nem😛
Pl mad max 3 jobb mint az elsõ? ugyanmár 😛

Tikal
nincs ilyen törvény...

12majom: hát, igen, terry gilliam se egyszerû rendezõ, nem is csodálkoznék ha esetleg neked se jönne be man from earth...

bezzeg a Seven, ráadásul HDben az óriás kivetítõmön, az igen 😊

Hegi90
Én meg kb egyikkel sem 😄

Kmarha
egyedül a Keresztapa értékeléssel nem értek csak egyet:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.