Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
túlságosan koreai/10
Komolyan. Amúgy tök jó lenne. A szörny fainos, vállalható a CGI, de tele van olyan jelenettel, ami közben európai fejjel úrrá lesz az emberen egy erõs WTF érzés. 😄 Helyenként ráadásul nagyon blõd 😄DD
5/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Na ez például egyszer sem jutott eszembe. Az, hogy lehetett volna sokkal jobb, az igen. De így sem volt rossz. A végét mondjuk elkúrták, de istenesen 😄
jóindulattal 😊
tipikusan az a fajta sablonfilm, aminél végig ott motoszkál az agyban: ebbõl aztán _sokkal_ jobbat ki lehetett volna hozni.
Nekem mondjuk tetszett, bár elég beteg. 7/10-et adnék rá, ha értékelni szeretném.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
én még mindig bízok benne h Gáti lesz Sly
Gáti Oszkár amúgy az igazi Sly és Arnie szinkron.
valóban nem is rossz a szinkronhang! Stalonnenak tök jól áll Vass Gábor hangja, mindkettõnek tök mély hangja van szal fasza. a többiek jók.
Arnoldnak és Stallone-nak ki is volt régen a szinkronhangja? Bocs de kiment a fejembõl :S
Elég érdekes/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Aranyos kis romantikus vígjáték, néhol szórakoztató poénokkal! Vasárnap estére pont jó volt...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Valaki, akinek UPC tv-je van, tudna segíteni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõre is köszi, ha valaki tud segíteni, akár privátban is, ne itt offoljunk
Bocsi!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Star wars összegyúrva a Gyûrûk urával
Független filmecske de rajongóknak kötelezõ))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Szimplán élveztem, mert egy lebilincselõ és magával ragadó történet.
10/8.5
Natalie Portamn meg kurvajól néz ki 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ezt javaslom a többi topiktársnak is, h próbáljon megfelelni ennek a tökéletes egyénnek, mert ha nem buta marad.
de jólvan tudom, 3x az Avatar meg 5 miatyánk, mert arra van eszem. remélem bûneim feloldozást nyernek.
az õslakóról meg csak annyit h...keresõbe beírod...és láám hát nem ott lesz vhol az enyém is 😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
DFTBA ಠ_ಠ
És kiváncsi is vagyok a véleményeitekre, hátha megint lesz vitázás 😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Akkor már leírom énis róla a véleményem:
Miután megnéztem a filmet, én is csak úgy néztem amgam elé, teljesen odavoltam érte. Aztán eltelt pár óra, érlelõdött bennem az élmény, és kb arra jutottam, hogy az egész film arról szól, hogy valaki kurva nagyot mond, és ezt összekapcsolták. Ilyet pedig szinte bárki kitalálhat,, akinek van egy kis fantáziája, és információja abban a témában, amiben ír. Ekkor jöttem rá arra, hogy ez is csak az n+1. olyan történet, ami igazából csak azért tûnik elõször nagyszerûnek, mert olyan hihetetlen, és óriási blamákat tud elõadni úgy, mintha hiteles lenne. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy színészi játék néhány szereplõnél 0 (sõt, idegesítõ), rendezõi munka minimális, nos, akkor ez a film nem ér többet 4nél se.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Aki viszont másként gondolkozik, vallásos, az vagy csak egy érdekes filmnek, vagy egy belemagyarázós hülyeségnek fogja tartani. Egyébként simán az utóbbi - érdekes film, de egy 10/10-es filozofálgatásnak felfogni azért marhanagy túlzás 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
az X-Men 3-at sokkal gyengébbnek tartja az egynél? MUHAHAHAHA
az Indiana Jones 2 egy szinten van a (mérföldekkel jobb) 3-nál? MUHAHAHA
a többi hellyel-közzel... 😊
Pl mad max 3 jobb mint az elsõ? ugyanmár 😛
12majom: hát, igen, terry gilliam se egyszerû rendezõ, nem is csodálkoznék ha esetleg neked se jönne be man from earth...
bezzeg a Seven, ráadásul HDben az óriás kivetítõmön, az igen 😊