Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem az tetszik, hogy az utóbbi években bármelyik filmben kicsit komolyabb szerepet kap egy néger, az tuti Gesztesi hangján szólal meg 😄
Tyler1
Gesztesihez képest õ mindenképpen jobban illik hozzá 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
attól h csomó filmben volt, még totálisan fényévekre van az eredetitõl. de aki ezzel szokta meg annak nyílván semmi gondja nem lesz vele.

tommygear
Stallone - Vass Gábor :\
REALista
Mi a gond vele egy csomó filmben volt már a szinkronhangja.Teljesen korrekt...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Montanosz
Hunter prey

Star wars összegyúrva a Gyûrûk urával
Független filmecske de rajongóknak kötelezõ))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

És ha mondjuk én nem vagyok keresztény és mégse úgy fogtam fel, hogy nesztek vallás?
Szimplán élveztem, mert egy lebilincselõ és magával ragadó történet.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
nem is olyan szar a Te Exp. szinkron, de Rourkenak kurvára senki nem tud hangot találni.

testvérek
10/8.5

Natalie Portamn meg kurvajól néz ki 😄
Star Wars-nál egyértelmû hogy a régi trilógiára gondoltak...

vagy star warsból 😄
Star Trekbõl melyik trilógia? 😄

keresztapának elsõ 2 jó, a harmadik azért ennyire nem szar 😄 a die hard viszont szerintem pont fordítva
Hegi90
ja, és ezt úgy írom, mint egy ateista.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tyler1
nincs mi? de azért én vagyok a buta kisparaszt, mert urambocsá' nem tetzsett a 12 majom. sajnálom h nem vagyok olyan kis lebensborn mint te, megppóbálok majd arra törekedni, h neked megfeleljek.
ezt javaslom a többi topiktársnak is, h próbáljon megfelelni ennek a tökéletes egyénnek, mert ha nem buta marad.
de jólvan tudom, 3x az Avatar meg 5 miatyánk, mert arra van eszem. remélem bûneim feloldozást nyernek.

az õslakóról meg csak annyit h...keresõbe beírod...és láám hát nem ott lesz vhol az enyém is 😊

Grove4
Jó film, tudom én ezt 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kicsikiraly
ezt én láttam, de ez is magas pontszámot kap nálam, mert sajnos elvakultan 60-as 70-es évek brit rockzene sucker vagyok, és épp olyan állapotomban néztem meg a filmet amikor nagyon szükségem volt rá 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Grove4
A Rockhajót nézzétek meg (The Boat That Rocked), az itt kialakult vita után jól fog esni 😊

És kiváncsi is vagyok a véleményeitekre, hátha megint lesz vitázás 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Hegi90
<#eljen><#eljen>

Akkor már leírom énis róla a véleményem:
Miután megnéztem a filmet, én is csak úgy néztem amgam elé, teljesen odavoltam érte. Aztán eltelt pár óra, érlelõdött bennem az élmény, és kb arra jutottam, hogy az egész film arról szól, hogy valaki kurva nagyot mond, és ezt összekapcsolták. Ilyet pedig szinte bárki kitalálhat,, akinek van egy kis fantáziája, és információja abban a témában, amiben ír. Ekkor jöttem rá arra, hogy ez is csak az n+1. olyan történet, ami igazából csak azért tûnik elõször nagyszerûnek, mert olyan hihetetlen, és óriási blamákat tud elõadni úgy, mintha hiteles lenne. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy színészi játék néhány szereplõnél 0 (sõt, idegesítõ), rendezõi munka minimális, nos, akkor ez a film nem ér többet 4nél se.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Értem mire gondolsz, a legnagyobb problémám nem is ezzel volt, hanem az életidegen szereplõkkel.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Egyértelmûen lejön, kiknek tetszik a Man From Earth: akik saját világnézetüket és valláshoz való viszonyukat látják benne. A lenti kommentekbõl is teljesen átjön, hogy fõleg az OFF ateisták /OFF lelkendeznek érte, hogy nesztek vallás!

Aki viszont másként gondolkozik, vallásos, az vagy csak egy érdekes filmnek, vagy egy belemagyarázós hülyeségnek fogja tartani. Egyébként simán az utóbbi - érdekes film, de egy 10/10-es filozofálgatásnak felfogni azért marhanagy túlzás 😊

😄 Észre se vettem. Mentségem, hogy nekem 1 sincs.

a kb nézhetetlen Cápa 3-at jobbnak írja mint a 2-t? MUHAHAHAHA

az X-Men 3-at sokkal gyengébbnek tartja az egynél? MUHAHAHAHA

az Indiana Jones 2 egy szinten van a (mérföldekkel jobb) 3-nál? MUHAHAHA

a többi hellyel-közzel... 😊
Hegi90
Nekem igen, és nem értem ezen mit kéne szégyellni <#rolleyes>

ja,én is jópárral nem😛
Pl mad max 3 jobb mint az elsõ? ugyanmár 😛

Tikal
nincs ilyen törvény...

12majom: hát, igen, terry gilliam se egyszerû rendezõ, nem is csodálkoznék ha esetleg neked se jönne be man from earth...

bezzeg a Seven, ráadásul HDben az óriás kivetítõmön, az igen 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hegi90
Én meg kb egyikkel sem 😄

Kmarha
egyedül a Keresztapa értékeléssel nem értek csak egyet:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Persze, azt direkt csinálták😊 Igazából én azt a részt nem is tudtam hova tenni... aztán a végén amikor fény derült az igazságra így eszembe jutott... jah tényleeeg😮 Volt az a bevágás😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan általános társalgás folyt amihez nem kellett volna az a rengetek diploma egy szobában (szerintem).

Remélem neked se kellett rengeteK diploma ehhez a mondathoz

tigeroo
na fasza. csak azért mert olvastam utána a neten és sok ember nemvágta hogy miujság, hiába pázülös volt a produkció, szerintem azért eléggé levágós volt a filmben 1-2 dolog, a szájbarágás mellett (pl. amikor a szanatóriumban ül sammy és hirtelen a fõszereplõt vágják be pár képkockára a helyére...pff)

azthiszem mostmár értem hogy Jedi miért háborodott fel a mi spoiler-felháborodásunk miatt 😄Ddd
tigeroo
igen mivel a film inkább egy "vizuális-hangoskönyv"
tudod, a nézõre bízta 2 párbeszéd közben hogy az agytekervénye és a fantáziája beinduljon. egy könyv is ezt teszi például, itt is ugyanúgy voltak hosszú leíró, jellemzõ részek, közben pedig mindenki eltudta képzelni magának a helyzetet (a korokat, az embereket akirõl mesélt a fõszereplõ)

inkább nem kellene terjeszteni a sötétséget...
Miért nem volt igazán jó film a 'The man from earth' (szerintem)

lásd: #35048

The man from earth

Azta!!! Ez valami!😮 Ez a film tökéletes! Mondjuk elég merész... amilyen témákat feszeget... tuti érte nem egy támadás😄 De nem gondoltam volna, hogy így hajnal 6 fele egy másfél órás beszélgetõs filmen nem fogok bealudni... hát nem aludtam, mert ez hihetetlen érdekfeszítõ volt!
10/10 masterpiece!

rájöttem, a tüköruniverzum sem jött be igazán és most hogy utána néztem, az is az õ mûve
Kicsikiraly
költõi kérdés volt, azért sejtettem ám hogy szereted. csak azt nem értem, hogy hogy tudod ezek mellett ennyire lehúzni a man from earth-öt

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kmarha
Tron (a régi film, nem az új)

2. felvonás.. most kicsit tovább jutottam mint elsõ probálkozáskor. Fél óráig birtam a bugyuta párbeszédeket, de amikor a zseni szoftver, hót unalmasnak tartotta az együttmüködést amerika és oroszország között, és kijelentette, hogy õ biza 2,415ször okosabb mint a készítõje, plusz 9200szor csinál mindent jobban mint az ember, akkor újra felment a pumpa, és kikapcsoltam.

Nem megy ez, szerintem legközelebb részegen állok neki. Sajnos ezt kölyökként kellett volna még anno látnom.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

nézz be a star trek topikba akkor, ha érdekel, hogy szeretem-e
Kicsikiraly
megragadtad a lényegét, tényleg.

az, amit a filmrõl beszélsz, és az, hogy azt vallod, hogy szereted a sci-fit, nagyon nem illenek össze.

ennek a "zagyvaságnak" az írója írta mellesleg a legelismertebb star trek és twilight zone részeket. feltételezem a star treket sem tartod sci-finek.

DFTBA &#3232;_&#3232;

te mibõl következtetted ki, hogy én ezt most láttam? 2-3 éve néztem, mikor megjelent
Blasta
Baszki, nem most láttad??? <#wilting>
Javaslom vegyél agyt, azután irogass ilyeneket.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
"alaptalanul összefûzött gondolatok sorozata, ergo "zagyvaság""

Kifejtenéd ezt?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jaja jól értelmezted!😊

Nagyon jó film, én amikor anno láttam bnõmmel így csak néztünk ki a fejünkbõl, amikor vége lett... aztán egy jó 10 percig próbáltuk elemezni, hogy akkor most mi is történt igazából😄

nekem is ez a kedvenc filmem a scarface mellett😄

tigeroo
memento

spoiler

ha jól értelmeztem a filmet akkor teddy tényleg az akinek mondja magát amikor elmondja hogy a felesége volt cukorbeteg? véletlenül megölte a dílert és natalie pedig arra használta fel (ilyen szempontból balfék) hõsünket hogy lerázza a tagokat amiért a teddy-találka után nem ment haza többet, és eltûnt a 200.000 $ (csak azt nem értem hogy a jaguár miért nem tûnt fel neki...)

amúgy amikor bejött ez a sammys alternatív (fekete-fehér snittes) vonal akkor már gondoltam hogy csak tudathasadás miatt volt ez az egész.

zseniális, scarface mellett megvan a második saját kedvencem, azthiszem.
ez még nekem is kimaradt az életembõl
[HUN]Crassus
meg hát úgy az egész film mondanivalója.....😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Hegi90
<#eljen><#eljen>

[HUN]Crassus
V mint vendetta! 8/10! miért nem láttam ezt eddig?

A vége fele a késes aprítás az valami eszméletlen!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Szerintem se, bár a 3 még elmegy kategória nálam. A többi viszont szutykos fos.

Egyébként hétfõn vettem meg az elsõ 3 részt összesen 2800Ft-ért.

na most te fogsz scifibõl kioktatni? 😄 rohadt nagy Sztrugackij fan vagyok, na amiket õk írtak, az a scifi