Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
filmre? ha valakinek meg van tegye fel legyen szíves!
Értékelés: 7/10. A finom humor és az egymásba kapcsolódó, idõnként visszautaló jelenetek sokat dobtak rajta, amúgy az alapsztori nem lenne nagy eresztés (hasonló HK és egyéb filmeket lehetne sorolni). A két színész is jól tolja: a csaj ismerõs lehet az Oldboy-ból, a Three Extremes-bõl, vagy a Lady Vengeance-bõl (esetleg a Herb-bõl, amibe már belenéztem és nagyon ígéretesnek néz ki), a fickónak viszont ez az elsõ filmje, de nem okoz csalódást.
Itt a keresõben vagy az archív hírekné vagy ismertetõknél nézz körül. Meg talán a jobboldali felirat menübe is érdemes benézni, ha nem vagy perfekt oroszból.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Imádom.
a Lakott szigetet(Obitaemiy ostrov) látta már valaki? mert most olvasom a könyvet és felfedeztem, hogy a ruszkik csináltak belõle filmet is, és nem tudom, hogy érdemes-e megnézni, vagy csak gyenge koppintása a könyvnek
Újabb kézi kamerás film, pontosan a stílusnak megfelelõ véggel, ami már kicsit unalmas. Mondjuk már az elõzetesben is lelõtték a poént, szóval mindegy. Voltak benne jó részek, de a filmnek csak az utolsó negyed órája félelmetes, mert itt már nem kispályáznak holmi boszival, vagy szörnnyel, itt maga Azazel az ellen(és még a blowjob szót is ismeri ofkorsz)! <#taps>#taps>
Viszont amikor már rájöttem, próbáltam visszaemlékezni az elejére, hogy majd most jól összerakom, de nem ment 😄😄😄 NEM TUDTAM VISSZAEMLÉKEZNI!!!!!!!😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ha jól értelmezem:
Am I correct?
vmi überbrutálisan eltalált ez a film, lassan 10 éves de ehhez hasonlót sem láttam még azóta.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Val Kilmer valami halálos beteg??Mert kb sikerül kifognom a filmeket amiben õ szerepel de mindenben már beteges<#banplz>#banplz>
Lehet fillérekért vállalja a filmeket csak hogy emlékezzenek rá vagy nem tudom.
Next PC upgrade: 2022
A legnagyobb arcot mégis JC vágja, amikor a végén, 2-2-nél rájön, hogy a döntõ menetben mire készül, mit másol a srác. 😄
Ragadozók (moziban): hazánkfia ide, Brody oda, elég gyengén sikerült szerintem, a sztárparádé ellenére is. Csomó érthetetlen dolog. Pl:
Resident Evil Afterlife: akinek a film elsõ 2-3 perce után nem megy el a kedve a folytatástól, annak kötél idegei vannak. Nem gyõzött meg. A Degeneration jobb, aki nem látta, azt lesse meg, az jobban szvsz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
szóval untam és kinyomtam,lehet majd egyszer megnézem vég 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mindenesetre én sem értettem a nyígást. Franc se kíváncsi a 85. Robin Hood feldolgozásra. Persze ez is RH feldolgozás, de míg többi 84 már az aktív bandita életet dolgozza fel, addig ez az elõzményeket.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
fry day fry day sálálálláláá
megint egy film amit sokan fikaztak, en sokat nem vartam tole erre meg teljesen bejott.
Soooot nagyon is tetszett!
Nem emlekszem tulsagosan a kevin costneres verziora azonkivul hogy kettehasitott egy nyilat 😄
Mindenesetre akikkel neztem nem voltak odaig a filmert.
szvsz minimum 8/10 de kozel van a 9 hez.
annyi hibat tudok felhozni hogy nem volt epicebb a film.
Nagyon látványos, nagyon szép, de a végére már agyukra ment az effektezés és ezáltal a végsõ harc kúva uncsi, hiába epikus. Azé 1x megnézhetõ, bár nem igazán vágatlanszemûeknek készült! 😄
7/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
sztori: NASA észreveszi az idegen életformát amely a Föld felé tart, pánik az egész világon. az idegenek megszállják a Földet, h elpusztítsk, ám egy jóképû, esetleg tudós, tán családos férfi az utolsó pillanatban megállítja õket. csapó. the end.
Inkább csak mégegy béna támadnak az idegenek film.
És mi köze a Hereafter-hez?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyszer itt hallottam errõl a filmrõl, akkor meg akartam nézni, csak valamiért azt hittem unatkoznék rajta, és inkább mégsem töltöttem le, de most végre bepótoltam, és egy percet sem unatkoztam rajta 😮
Picit a színészi alakítás, és az események logikája rontotta az összképet, de maga az ötlet, és a rengeteg filozofálás és ötlet amit a film felvetett, az valami zseniális volt. Amint a vallásra tértek, rögtön éreztem, hogy nekem ez a valláskép tetszik a kereszténységrõl, és nem az, amit eddig tanítottak mindenhol.
9/10, azért a negatívumokért le kell vonni, de magában az ötlet 11/10 is lehetne.
DFTBA ಠ_ಠ
#58392: köszi, am nem egyszer volt a kezemben (nem csomagolópapírként használtam elárulom...)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Most volt tv-ben. Még mindig zseniális, és páratlan. Oh ha ilyen filmeket még csinálnának mostanában...
10/10