Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Erről van szó!\"
sorszámank így kell beírni ha teszem fel a 2-es sorszám alatt van 4 film.
2'
2''
2'''
2''''
és igy tovább... aztán jöhet a 3' ..stb
igy szépen sorban listázza ki ha úgy szeretnénk.
ha teszem fel 2-es sorszám alatt van 2 vagy 3 film akkor nemtudom ujra felvinni mert van ilyen sorszám 😞
bõvebben a spoilerben olvashattok!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt szeretném,hogy beírjam a filmcímet és írhassak neki egy számot
a film adatait is beirhassam
tehát pl. 4.es lemezen van a szenvedélyek viharában
akkor kiadja,hogy milyen film,milyen hosszú,ki a fõszereplõ,évszám,rövid leírás...stb
illetve ha keresni akarok filmet és beirom hogy szenvedély akkor kiadja ezt is,szal vmi kategorizáló progit kéne nekem. Ha lehet akkor magyar nyelvû lenne az igazi.
elõre is köszi.
lemeznyilvántarto free , vélemény róla?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
10/8
Nem szól sok mindenrõl, de kifejezetten tetszett, azért nem adok rá több pontot mert tényleg ennyi volt a sztoriban de az kijött, kicsit nyomasztó is lett talán a vége, de az is kellett, mindenkinek ajánlom legalább 1*-i megnézésre 😉 (bár sokaknak meg kifejezetten nem tetszett, tehát olvassatok elõtte egy kis elõzetest is!)
fry day fry day sálálálláláá
10/5
Nem tudom régen valahogyan jobban lázba hoztak ezek az UFO-s filmek.Szerintem még ma is eltudna kápráztatni egy jó alkotás,de ez elég gyengére sikeredett.Lehet én lettem túl földhöz ragadt???!!!
Nem tudom, kiad(t/j)ák-e itthon a könyveket, egy elolvasást biztosan megérnek.
Más:
Herb (2007): Újabb dél-koreai dráma, romantikus színezettel. Fõszereplõje egy fiatal lány, aki nagyjából egy 7 éves gyerek szintjén mozog értelmileg, de amúgy kedves, aranyos és a maga módján elboldogul a világban az anyjával. Találkozik egy rendõrrel, aki elõször csak bohónak tartja õt, de amikor megtudja az igazságot, pánikba esik és elmenekül - aztán mégsem tud elszakadni tõle. Közben a lány anyja is súlyos beteg lesz, és már alakulna valami, amikor a film kb. utolsó 20 perce teljesen elveszíti a fonalat és céltalan rinyálós drámázássá válik, nincs is igazán jó, az elõzõ bõ egy óra után várt lezárása, és ez bõven hagy hiányérzetet a nézõben. Emiatt vontam le pontot, az imdb 6/10-es átlaga teljesen jó.
Arn II - Riket Vid Vagens Slut
A skandinávok megint megmutatták, és igen kemény mércét állítottak fel.
A legutóbbi robin hood film gagyinak tûnik mellette))
A korhû történelmi filmek kedvelõinek. Jelen pillanatban tarol mindent!
"..2,2 millió dollárnyi értékben váltottak rá jegyet - mindössze 2 nap alatt...Ennél nagyobb nyitó eredményt még egy svéd film sem ért el hazájában. 207 helyszínen kezdték el a filmet vetíteni, ami még A Gyûrûk Ura-trilógia 160 körüli számánál is jóval nagyobb !!
Na elég a méltatásból))) Hajnali egykor végeztem a két filmmel, és csordultig jóllaktam)))
9/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
15 perccel a vége után is csak magam elé bámulok, és próbálom megtalálni a szót, mely kicsit is leírná az érzésemet, de nem találom.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Csaj valószínûleg nem bírta volna el a saját súlyát + a sífelszerelést.
És ha meg lemásznak, attól még a "farkasok" ott vannak. Szóval az sem jó, amit te mondasz. Egyszerûen értelme nem volt az egész filmnek. Még csak nem is volt kellõen drámai sem 😞 [/spoiler]
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
mert 10ev koruli kislanyok darabolnak fel benne 150kilos sokat probalt maffiozokat?"
Jaja, pont ezért😄
háááát bazdmeeg ne! haver, kis dög, vérprofi, vörös pára, háá mi a fasz ez? a kis csaj hangja is totál nem hozzáillõ. na mind1 a film egybként másodszorra jobban tetszett. fasza kis akciók vannak benne, kérdés számomra ami már régóta gombócként érik bennem: lassan 4d-s, szuper-cgi filmek mellett mi a faszért nem tudnak normális mûvért használni, és seb gyanánt nem csak felfesteni ecsettel 1 réteg piros szart? gecire idegesít...
Back to the Future 2 9/10
Back to the Future 3 8/10
Jó volt újra nézni<#wow1>#wow1>
Choke off
Pont este néztem meg újra.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ögész szórakoztató volt, pedig egyik fõszereplõt sem komázom, a mellékszereplõk meg semmilyenek, nem is nagyon szól szerencsére róluk semmi. (Mondjuk ez a nõ bûnronda, de olyan szinten, hogy az hihetetlen, pláne ahogy öregszik.)
Viszont a film szórakoztató, pörgõs, jópofa, látványos és értelmenuku. ajánlom jó szívvel mindenkinek, aki egy kis könnyed szórakozásra vágyik.
7/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hat en nem tudom megint miert ekkora durranas ez a film,talan Cage miatt?
Vagy mert 10ev koruli kislanyok darabolnak fel benne 150kilos sokat probalt maffiozokat?Annyi jot olvastam rola valahol na gondoltam vegre valami szuperhiro film ami szakit a hagyomanyokkal.Nos,nem.Nemcsak hogy unalmas,de a stilushoz kepest szokatlanul veres is.Asszm kiderult hogy ez nem az en mufajom,ugyhogy a lepontozasokert hasonlo remekmuveknel elore elnezest.
3/10
Pedig megtörtént.<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ráadásul mindjárt itt a the walking dead! Az éppen készülõ World War Z-rõl nem is beszélve!!!44 FÁÁÁKJEEEEEE!!
Aki esetleg nem vágná a TOPIKot.. ;>
szegény Pitt-kölykök eljönnek Hálivúdból Magyarba anyucival, és a játékboltban 30ft-os fakardot kapnak<#idiota>#idiota><#nevetes2>#nevetes2>
érezzük a kontrasztot? 😄 magyar gyerek mit kérne ott, és az amcsi celeb gyerek mit kér itt? óriási 😄
DFTBA ಠ_ಠ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem akarok senki zombifant megbántani, dehogy még 2010-ben van arra igény h futószalagon gyártsák a sánta, kócos hajú, emberevõ elõhalottfilmeket, elég siralmas. igazából különbséget nem látok a Thriller klip és egy 2010-es szuperzombis horror között, talán h az elsõ még akkor félelmetes is volt.
A:S?D:AS?D:ASD:ASDASDDDd
szórakoztatónak, szórakoztató,csak éppen már semmi félelmetes nincs benne.
Az elsõ résznél még égve hagytam a kis lámpát éjszakára, és megnéztem kétszer is hogy bezártam-e a külsõ ajtót....<#csodalk>#csodalk>
Jaj Istenem....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Cage miatt kezdtem neki, de nem bántam meg. Õ nagyot és hiteleset alakított, még akkor is ha nem volt non stop eksön, sõt nem is volt nagyon eksön, de végig lekötött az egész.
7/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha kivesszük az öncélú erõszakot - amit jó ízlésû ember elvett, vagy szintén torz lelkû, gyerekkori családban maradó erõszak áldozatává vált, beteges vágyú nézõ élvez - tökre unalmas és szánalmas filmecske marad.
Az elõzõ feldolgozás sem véletlenül ment a süllyesztõbe.....
2/10