Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát akkor óriási csalódás lesz ha MvsW-t vársz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CSOCSO
Jo lesz meglesni a Predator-t...

Brody engem Grylls re emlekeztet. Ugyhogy most olyan mintha valami SyFy-Discovery tv csatorna filmet neznek 😄
Shep
10 nap alatt írták a forgatókönyvet tehát azért ilyen semmilyen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nekem akkor is elég gyenge volt, fõleg egy ilyen filmben 😊

Predators

Trailer alapján nem számítottam sokra, kb. azt hozta is 5/10. Ami jó volt néhány utalás a régi részre, régi zenetéma néhol felhasználva, szereplõk rendben (Brody-t kivéve, nem szimpatikus) a lények és bolygó dizájnja, a fúróé stb.
Akció is elég volt DE ami nagy nagy lehúzás a tök felesleges dolgok, amik nem értem minek kellettek a filmbe és máshogy is meglehetett volna oldani
pl: Fishburne vagy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az új predator faj belekeverése és harc a régiekkel, a régi predator behozatala a filmbe DE ami nagyon nem tetszett, hogy nincs vége a filmnek vagy is az ami, tehát, hogy indul a vadászat újra, nem csípem az ilyen befejezéseket

+ a magyarázós párbeszédek se tetszettek, ok hogy aki elõször lát predator filmet az is értse (mondjuk azt nem érteném, hogy miért ezzel indítana), hogy mirõl van szó, de elég erõltetett volt ahogy fejtegetik, hogy mi vagyunk a préda ez meg itt egy vadászat, ülkdõznek, terelnek, stb.
poénos beszólásokat szerintem ki lehetett volna hagyni, újabb - így még azt kis feszültséget oldták ami volt
szóval nem nagy szám
+ nem értem, hogy került oda az a virág? vagy a predatorok régen beporozták a Földet mint a kis méhecskék :-)
Seth
És mit szólsz ahhoz, ha megölnélek téged. Te kis majom!" jó volt ez szerintem,esetleg a szólsz helyett szolnál lett volna a jó.
Lehetett volna durvább. Te kis majom, olyan kedves XD

PSN ID.: Beegabor

tommygear
énis így érzek 😄
Shep
Amúgy szerintem azt a magyar mondatot elég szar hangsúllyal mondta és elég érdekes mondattanilag is.

Shep
Hát igazából az az egyetlen igényesebb párbeszéd az egész filmben.

Tyler1
amúgy Michelle Rodriguez olyan néha mint egy szakadt ribanc, de mégis olyan szexuális kisugárzása van, h nyalnám ki a képernyõbõl. érdekes.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Machete

Öööö...érdekes. Rossznak nem mondanám, mert élveztem, voltak benne jó poénok is, de 1-2 dolog annyira elvont, hogy az ember már azt hinné, h ez most nagyon B kategória. Trejot furcsa volt ilyen pozitív szerepben látni, de a történet elég sok helyen vérzett(mint ahogy elég sokan is a filmben 😄). A vér effektek meg már majdnem rosszabbak voltak mint egy videojátékban.
Na de mindenképpen megéri megnézni, mert jó, de ez tipikusan az a film, ami vagy megtalálja a nézõt, vagy nem. Nem pontoznám egyelõre.
(ÉS TESSÉK EREDETI NYELVEN NÉZNI FONTOS!!! LESZ POÉN!)

Seth
Antal Nimród mekkora volt benne 😊

PSN ID.: Beegabor

Shep
Machete

Hát nem tudom eldönteni, hogy ez most félelmetesen szar, vagy jó volt. Ennyi blõdséget egy filmbe zsúfolva már régen láttam. Ha kritikusi szemmel próbáljuk vizsgálni akkor nem igazán volt olyan eleme a filmnek ami jónak nevezhetõ, ha viszont azt vesszük ,hogy ez direkt ilyen "szar" akkor meg tökéletes lett így aztán inkább nem is pontozom 😊

Streetdance
a maga témájában elég fasza, a táncról szólt , de én jóval kevesebb táncra számoltam.
Dirty Dancinget is láttam és hát abban a filmben kicsit több volt a beszélgetõs jelenet 😄
szóval tetszett ez a film is
8/10
CSOCSO
ja es szerintem jobb volt mint a juno.

CSOCSO
Youth in revolt

Ez a srac hatalmas 😄 annyira jol all neki ez a (geek) looser szuz szerep, hogy hihetetlen!

Nem voltak tele eroltetett gagyi poenok, nem rohogtem szet az agyam egyszeruen csak elvezet volt nezni es a vege fele -komolyan mondom- sajnaltam hogy mindjart vege a filmnek!

Tetszett minden perce csak az a baj, hogy rovid!

9/10
tommygear
Predators

Ez nem volt valami nagy szám sajnos. :\

6/10
ROCKnROLLA
Ha valaki látott mostanában valami nagyon nagyon jó vígjátékot, akkor írja már meg a címét! Vígjátékhoz van kedvem, de mostanában nem találtam ígéreteset... A jókat meg már 100x láttam. Köszi!

dragon11
hmmm

Hát... a Rodriquez filmek már csak ilyenek😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

PetruZ
Soo (2007; más címen: Art of Revenge): Újabb dél-koreai akciómozi, ezúttal - ahogy a cím is jelzi - a bosszúállós fajtából. Egy fiatalon elszakadt testvérpárról szól, akik felnõtt fejjel találkoznak újra elõször, de még mielõtt egy szót is szólhatnának egymáshoz, az egyiküket egy ismeretlen bérgyilkos agyonlövi. Mivel ikrek voltak, az életben maradt testvér felveszi a halott személyazonosságát és beül a rendõrséghez, hogy kiderítse, mi állhat a háttérben. De vannak, akiket nem téveszthet meg, például a testvére barátnõjét...
Jól hangzó sztori, igazi feszes akció-thriller is lehetett volna belõle, de... félelmetesen unalmas! A hossza üti a két órát és ennek nagy része csendes bámulás, nagyon komoly nézések és tõmondatos párbeszédek, vagy eseménytelen semmittevés. Az akciójelenetek is túlzottan reálisak akartak lenni, ennélfogva csúszás-mászás az egész, fõleg késekkel, vacsövekkel, meg rengeteg bénázással. A sztori meg... mikor kiderül, miért is ölték meg a fickót (gyak. semmi extra), hát elfogott az ásítás. Két részletben kínlódtam magam végig rajta, nem tudom ajánlani. 4/10
PetruZ
Nem csak az automata tûzfegyverek, hanem a begyöpösödött dogmákat szajkózó, rugalmas gondolkodásra képtelen angol tisztikar ostobaságai is ugyancsak számítottak.
A tejfölösképû Mel Gibsont is megemlíthetted volna, bár vszleg mindenki tudja, hogy ez volt az elsõ komolynak számító szerepe (egy "szimpla" Mad Max után idekerülni nagy szónak számított). 😊
Willenbrock
Gallipoli 8/10 Bár 1981-es film,nagyon hitelesen és látványosan mutatja be hogy az automata tûzfegyverek miként vetettek véget a hagyományos gyalogsági szuronyrohamok korának.Hiábavaló rohamok és hatalmas,géppuskák általi lekaszálások is láthatóak a filmben.

Tyler1
Knight & Day

Cruise végre megint akcióban, kellett már. A film elejét szét röhögtem, kurva jó szövege volt, aztán ellaposodott az egész. Voltak fasza akciók benne, meg 800 féle helyszín, csak megint a töltelék volt bugyuta.
6/10

na de várom a MI:IV-et!

PJack
Harry Brown

agresszív brit suhancok vs. barátja haláláért bosszútálló veterán öregúr.
szép képek, majdnem hibátlan színészek, pont elég akció.
csak ez így valahogy még kevés, de jó.

7/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Tatyla
Kick-Ass

rég nem láttam ilyen eredeti filmet 9/10 kötelezõ darab...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

öregharcsa
általában nem olyan gáz 😊 csak az 5 percenkénti profi videolkipek zavarnak 😊)))) és ugye ez náluk kötelezõ...

http://pspfilez.extra.hu/

dragon11
kis off srácok

péntek 13 2010 nem is lesz?😞

MrSpock
Ez elég érdekes kis múvi:-) De ha nem vesszük komolyan ,és attól függetlenül,hogy indiai,egész szórakoztató lehet:-)

Go Jeff Go!!!!

öregharcsa
ez a fegyverelõvétel nagyon nagy, akkorát röhögtem mint állat...már csak a poén kedvéért is megnézem...

http://pspfilez.extra.hu/

CSOCSO
agymenes az tuti de hasonlitsuk mar ossze egy magyar akcio filmmel 😄 Bollywood > Hungarywood
Totti5
Fogalmam sincs. Nem bírom ezeket a filmeket feldolgozni😄 amúgy nem volt rossz, de most erre mit lehetne mondani?😊 csajok jók voltak benne, volt vér, kivégzések meg meg minden ami kell egy ilyen agymenésbe.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Na jah, de a maradék 1/4 az jár moziba, és az is vagy 300 millió ember! 😄
Na jó, az öregek, meg a csecsemõk azért otthon maradnak ... Bele gondoltál már mekkora a belpiac? Ráadásul a nekünk vicces vagy gagyi alkotásokat az ázsiai országok átveszik mozi vagy TV forgalmazásra, de sorozatok egy része még pl. német csatornákra is eljut. Bollywoodban 2x annyi film és sorozat készül évente, mint az USA-ban.

Ez az õõõ most jót, vagy rosszat jelent?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Totti5
Felirat nélkül néztem.

[HUN]Crassus
a háromnegyed országnak még napi 1 marék rizs sem jut,de erre van eszük b+....gratulálok!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tyler1
Bollywood újabb agymenése, de ez geci komoly MUST SEE! xD

ROCKnROLLA
Ha feliratosan nézted,akkor tudnál adni egy linket privátban a feliratról? Köszi!

REALista
Hát az újat még nem láttam de az AVP 1-2-õt igen így nehezen tudom elképzelni hogy azoknál rosszabb lenne de te tudod.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jakuza001
Hagyd ra o semminek nem tud orulni.

Grove4
12 dühös ember (12 Angry Men)

egyetemen vettítették, nagyon jó volt.
Fõszerepben Henry Fonda, a story voltaképpen egy szobában játszódik és az esküdtek (bûntetõeljárás zajlik) döntéshozatalát mutatja be, akik csak le akarják már zavarni az egészet, hogy mehessenek dolgukra, de egyhangú szavazás szükségeltetik, Henry Fonda azonban ellenáll, innen kezdõdik az egész sava-borsa.

9/10

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kmarha
na jó utolsó mondat nem hiteles tõlem, mert az elmúlt évekbõl nem nagyon láttam leszinkronizált filmet 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Kick Ass - Ha/ver (leírni is rémes)

3.szor probáltam megnézni a filmet. Most, a magyar szinkronra álltam rá. 2szer láttam teljesen angolul, és vagy fél milliószor úgyanezen nyelven, a legjobb részeket. Így már eleve esélyes volt, hogy a szinkron nem fog tetszeni.

De nem ítélek anélkül, hogy valamit ne lássak/halljak, így megpróbáltam. Elõször is leszögezném, hogy láttom az erõfeszítést, és nem is lenne ez annyira rossz, ha... Bizony, ott van a ha. A hangulatot, a hangsúlyt, a megváltozott beszéd stilust mindenhol próbálja visszaadni. Jó hangokat találtak a szereplõkhöz. Tûrhetõ lenne ez, de nem értek pár dolgot.

Miért kellett a neveket ennyire "lefordítani"? Annyira rosszul hangozna a Kick Ass, Hit Girl, a Big Daddy? Haver, Kis dög és Vérprofi??? Hihetetlenül szar.

A fordítás is tele van káromkodásokkal. De a kis puncik helyet azt mondani, hogy sunyi nyulak?? Mert magyarul egy 10en éves nem káromkodhat? Big Daddy elváltozott hangsúllyát is alig-alig tudták visszaadni.

SPOILER ON

mikor Big Daddy ég mint a mécses, eredeti nyelven valami hátborzongató az a stilus, ahogy a lányát írányítja. Vagy a film zenéjét igazították ahoz a stilushoz, vagy fordítva, de nagyon ütös. Megprobálták visszaadni.. nem sikerült.. szerintem nem is sikerülhetett volna sehogy sem. Ezt végül is nem irom fel a hibájának, lehetetlen feladat volt.

SPOILER OFF

Maradok a megszokotnál: filmet, csak eredeti nyelven. Angolt, angolul, magyart magyarul, spanyolt spanyolul, németet németül. (spanyol horror rulezz). Ez van.

Nagyon sokat veszített így a film. Sajnálom azt, aki csak magyarul nézi meg. Nem bánnom, hogy moziba csak eredeti hangos, felíratos filmekre megyek, ha van rá lehetõség. Pedig ezen apróságokat tekintve, szerintem évek óta a legjobb szinkron lenne.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

SötétBarom
Knight and Day

Mosolygós, holnapra elfelejtõs ám szórakoztató/10

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Totti5
Machete

õõõõõõ/10

Tyler1
Predators

Na kéremszépen, ez úgy ahogy van, az összes Predator filmek(beleértve az élieneseket is) legszarabb verziója. Semmi logika útján elindul, egy semmi logikával teletûzdelt történet. Tele volt annyi idegesítõ dologgal, h az vmi fergeteges. Na és hát a Predatorok meg...hirtelen lettek olyan buták, mintha Gyõzike üldözte volna õket.

Svárcihoz képest nézhetetlen, a többihez képest egyszer de az is felejtõs/10

predatorok geci kicsik wtf...eddig voltak nagy dromedár 2ésfél méteres dögök, itt meg lettek max 2 méteres csírák. azt sem vágom miért csak a fasz hõképes szutykot használták mikor 1000 féle nézete van a fejüknek. és hát a legalja az már az agyaras, meg koponya fejdíszes dögök, mintha nem is szuperfejlett lények lennének hanem barbár erdõklakók.

Montanosz
disclib csakis))
http://img.sharewareplaza.com/soft/33083/disclib-1.jpg

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Shep
Engem nem leptél meg vele Pesoto Mester 😊

én még az elsõ részt sem láttam 😄 (predator)
Megtörhetetlen
Igen ezt nem csak te állítod, sajna amolyan tucat kacat lestt, egy semlegis film és kész..

fry day fry day sálálálláláá