Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Jól hangzó sztori, igazi feszes akció-thriller is lehetett volna belõle, de... félelmetesen unalmas! A hossza üti a két órát és ennek nagy része csendes bámulás, nagyon komoly nézések és tõmondatos párbeszédek, vagy eseménytelen semmittevés. Az akciójelenetek is túlzottan reálisak akartak lenni, ennélfogva csúszás-mászás az egész, fõleg késekkel, vacsövekkel, meg rengeteg bénázással. A sztori meg... mikor kiderül, miért is ölték meg a fickót (gyak. semmi extra), hát elfogott az ásítás. Két részletben kínlódtam magam végig rajta, nem tudom ajánlani. 4/10
A tejfölösképû Mel Gibsont is megemlíthetted volna, bár vszleg mindenki tudja, hogy ez volt az elsõ komolynak számító szerepe (egy "szimpla" Mad Max után idekerülni nagy szónak számított). 😊
Cruise végre megint akcióban, kellett már. A film elejét szét röhögtem, kurva jó szövege volt, aztán ellaposodott az egész. Voltak fasza akciók benne, meg 800 féle helyszín, csak megint a töltelék volt bugyuta.
6/10
na de várom a MI:IV-et!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
agresszív brit suhancok vs. barátja haláláért bosszútálló veterán öregúr.
szép képek, majdnem hibátlan színészek, pont elég akció.
csak ez így valahogy még kevés, de jó.
7/10
Pain is inevitable. Suffering is optional.
rég nem láttam ilyen eredeti filmet 9/10 kötelezõ darab...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
http://pspfilez.extra.hu/
Go Jeff Go!!!!
http://pspfilez.extra.hu/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na jó, az öregek, meg a csecsemõk azért otthon maradnak ... Bele gondoltál már mekkora a belpiac? Ráadásul a nekünk vicces vagy gagyi alkotásokat az ázsiai országok átveszik mozi vagy TV forgalmazásra, de sorozatok egy része még pl. német csatornákra is eljut. Bollywoodban 2x annyi film és sorozat készül évente, mint az USA-ban.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
egyetemen vettítették, nagyon jó volt.
Fõszerepben Henry Fonda, a story voltaképpen egy szobában játszódik és az esküdtek (bûntetõeljárás zajlik) döntéshozatalát mutatja be, akik csak le akarják már zavarni az egészet, hogy mehessenek dolgukra, de egyhangú szavazás szükségeltetik, Henry Fonda azonban ellenáll, innen kezdõdik az egész sava-borsa.
9/10
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
3.szor probáltam megnézni a filmet. Most, a magyar szinkronra álltam rá. 2szer láttam teljesen angolul, és vagy fél milliószor úgyanezen nyelven, a legjobb részeket. Így már eleve esélyes volt, hogy a szinkron nem fog tetszeni.
De nem ítélek anélkül, hogy valamit ne lássak/halljak, így megpróbáltam. Elõször is leszögezném, hogy láttom az erõfeszítést, és nem is lenne ez annyira rossz, ha... Bizony, ott van a ha. A hangulatot, a hangsúlyt, a megváltozott beszéd stilust mindenhol próbálja visszaadni. Jó hangokat találtak a szereplõkhöz. Tûrhetõ lenne ez, de nem értek pár dolgot.
Miért kellett a neveket ennyire "lefordítani"? Annyira rosszul hangozna a Kick Ass, Hit Girl, a Big Daddy? Haver, Kis dög és Vérprofi??? Hihetetlenül szar.
A fordítás is tele van káromkodásokkal. De a kis puncik helyet azt mondani, hogy sunyi nyulak?? Mert magyarul egy 10en éves nem káromkodhat? Big Daddy elváltozott hangsúllyát is alig-alig tudták visszaadni.
SPOILER ON
mikor Big Daddy ég mint a mécses, eredeti nyelven valami hátborzongató az a stilus, ahogy a lányát írányítja. Vagy a film zenéjét igazították ahoz a stilushoz, vagy fordítva, de nagyon ütös. Megprobálták visszaadni.. nem sikerült.. szerintem nem is sikerülhetett volna sehogy sem. Ezt végül is nem irom fel a hibájának, lehetetlen feladat volt.
SPOILER OFF
Maradok a megszokotnál: filmet, csak eredeti nyelven. Angolt, angolul, magyart magyarul, spanyolt spanyolul, németet németül. (spanyol horror rulezz). Ez van.
Nagyon sokat veszített így a film. Sajnálom azt, aki csak magyarul nézi meg. Nem bánnom, hogy moziba csak eredeti hangos, felíratos filmekre megyek, ha van rá lehetõség. Pedig ezen apróságokat tekintve, szerintem évek óta a legjobb szinkron lenne.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mosolygós, holnapra elfelejtõs ám szórakoztató/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Na kéremszépen, ez úgy ahogy van, az összes Predator filmek(beleértve az élieneseket is) legszarabb verziója. Semmi logika útján elindul, egy semmi logikával teletûzdelt történet. Tele volt annyi idegesítõ dologgal, h az vmi fergeteges. Na és hát a Predatorok meg...hirtelen lettek olyan buták, mintha Gyõzike üldözte volna õket.
Svárcihoz képest nézhetetlen, a többihez képest egyszer de az is felejtõs/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://img.sharewareplaza.com/soft/33083/disclib-1.jpg
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
fry day fry day sálálálláláá
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Erről van szó!\"
sorszámank így kell beírni ha teszem fel a 2-es sorszám alatt van 4 film.
2'
2''
2'''
2''''
és igy tovább... aztán jöhet a 3' ..stb
igy szépen sorban listázza ki ha úgy szeretnénk.
ha teszem fel 2-es sorszám alatt van 2 vagy 3 film akkor nemtudom ujra felvinni mert van ilyen sorszám 😞
bõvebben a spoilerben olvashattok!
azt szeretném,hogy beírjam a filmcímet és írhassak neki egy számot
a film adatait is beirhassam
tehát pl. 4.es lemezen van a szenvedélyek viharában
akkor kiadja,hogy milyen film,milyen hosszú,ki a fõszereplõ,évszám,rövid leírás...stb
illetve ha keresni akarok filmet és beirom hogy szenvedély akkor kiadja ezt is,szal vmi kategorizáló progit kéne nekem. Ha lehet akkor magyar nyelvû lenne az igazi.
elõre is köszi.
lemeznyilvántarto free , vélemény róla?
10/8
Nem szól sok mindenrõl, de kifejezetten tetszett, azért nem adok rá több pontot mert tényleg ennyi volt a sztoriban de az kijött, kicsit nyomasztó is lett talán a vége, de az is kellett, mindenkinek ajánlom legalább 1*-i megnézésre 😉 (bár sokaknak meg kifejezetten nem tetszett, tehát olvassatok elõtte egy kis elõzetest is!)
fry day fry day sálálálláláá
10/5
Nem tudom régen valahogyan jobban lázba hoztak ezek az UFO-s filmek.Szerintem még ma is eltudna kápráztatni egy jó alkotás,de ez elég gyengére sikeredett.Lehet én lettem túl földhöz ragadt???!!!
Nem tudom, kiad(t/j)ák-e itthon a könyveket, egy elolvasást biztosan megérnek.
Más:
Herb (2007): Újabb dél-koreai dráma, romantikus színezettel. Fõszereplõje egy fiatal lány, aki nagyjából egy 7 éves gyerek szintjén mozog értelmileg, de amúgy kedves, aranyos és a maga módján elboldogul a világban az anyjával. Találkozik egy rendõrrel, aki elõször csak bohónak tartja õt, de amikor megtudja az igazságot, pánikba esik és elmenekül - aztán mégsem tud elszakadni tõle. Közben a lány anyja is súlyos beteg lesz, és már alakulna valami, amikor a film kb. utolsó 20 perce teljesen elveszíti a fonalat és céltalan rinyálós drámázássá válik, nincs is igazán jó, az elõzõ bõ egy óra után várt lezárása, és ez bõven hagy hiányérzetet a nézõben. Emiatt vontam le pontot, az imdb 6/10-es átlaga teljesen jó.
Arn II - Riket Vid Vagens Slut
A skandinávok megint megmutatták, és igen kemény mércét állítottak fel.
A legutóbbi robin hood film gagyinak tûnik mellette))
A korhû történelmi filmek kedvelõinek. Jelen pillanatban tarol mindent!
"..2,2 millió dollárnyi értékben váltottak rá jegyet - mindössze 2 nap alatt...Ennél nagyobb nyitó eredményt még egy svéd film sem ért el hazájában. 207 helyszínen kezdték el a filmet vetíteni, ami még A Gyûrûk Ura-trilógia 160 körüli számánál is jóval nagyobb !!
Na elég a méltatásból))) Hajnali egykor végeztem a két filmmel, és csordultig jóllaktam)))
9/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
15 perccel a vége után is csak magam elé bámulok, és próbálom megtalálni a szót, mely kicsit is leírná az érzésemet, de nem találom.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Csaj valószínûleg nem bírta volna el a saját súlyát + a sífelszerelést.
És ha meg lemásznak, attól még a "farkasok" ott vannak. Szóval az sem jó, amit te mondasz. Egyszerûen értelme nem volt az egész filmnek. Még csak nem is volt kellõen drámai sem 😞 [/spoiler]
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
mert 10ev koruli kislanyok darabolnak fel benne 150kilos sokat probalt maffiozokat?"
Jaja, pont ezért😄
háááát bazdmeeg ne! haver, kis dög, vérprofi, vörös pára, háá mi a fasz ez? a kis csaj hangja is totál nem hozzáillõ. na mind1 a film egybként másodszorra jobban tetszett. fasza kis akciók vannak benne, kérdés számomra ami már régóta gombócként érik bennem: lassan 4d-s, szuper-cgi filmek mellett mi a faszért nem tudnak normális mûvért használni, és seb gyanánt nem csak felfesteni ecsettel 1 réteg piros szart? gecire idegesít...