Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
hmmm

Hát... a Rodriquez filmek már csak ilyenek😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

PetruZ
Soo (2007; más címen: Art of Revenge): Újabb dél-koreai akciómozi, ezúttal - ahogy a cím is jelzi - a bosszúállós fajtából. Egy fiatalon elszakadt testvérpárról szól, akik felnõtt fejjel találkoznak újra elõször, de még mielõtt egy szót is szólhatnának egymáshoz, az egyiküket egy ismeretlen bérgyilkos agyonlövi. Mivel ikrek voltak, az életben maradt testvér felveszi a halott személyazonosságát és beül a rendõrséghez, hogy kiderítse, mi állhat a háttérben. De vannak, akiket nem téveszthet meg, például a testvére barátnõjét...
Jól hangzó sztori, igazi feszes akció-thriller is lehetett volna belõle, de... félelmetesen unalmas! A hossza üti a két órát és ennek nagy része csendes bámulás, nagyon komoly nézések és tõmondatos párbeszédek, vagy eseménytelen semmittevés. Az akciójelenetek is túlzottan reálisak akartak lenni, ennélfogva csúszás-mászás az egész, fõleg késekkel, vacsövekkel, meg rengeteg bénázással. A sztori meg... mikor kiderül, miért is ölték meg a fickót (gyak. semmi extra), hát elfogott az ásítás. Két részletben kínlódtam magam végig rajta, nem tudom ajánlani. 4/10
PetruZ
Nem csak az automata tûzfegyverek, hanem a begyöpösödött dogmákat szajkózó, rugalmas gondolkodásra képtelen angol tisztikar ostobaságai is ugyancsak számítottak.
A tejfölösképû Mel Gibsont is megemlíthetted volna, bár vszleg mindenki tudja, hogy ez volt az elsõ komolynak számító szerepe (egy "szimpla" Mad Max után idekerülni nagy szónak számított). 😊
Willenbrock
Gallipoli 8/10 Bár 1981-es film,nagyon hitelesen és látványosan mutatja be hogy az automata tûzfegyverek miként vetettek véget a hagyományos gyalogsági szuronyrohamok korának.Hiábavaló rohamok és hatalmas,géppuskák általi lekaszálások is láthatóak a filmben.

Tyler1
Knight & Day

Cruise végre megint akcióban, kellett már. A film elejét szét röhögtem, kurva jó szövege volt, aztán ellaposodott az egész. Voltak fasza akciók benne, meg 800 féle helyszín, csak megint a töltelék volt bugyuta.
6/10

na de várom a MI:IV-et!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

PJack
Harry Brown

agresszív brit suhancok vs. barátja haláláért bosszútálló veterán öregúr.
szép képek, majdnem hibátlan színészek, pont elég akció.
csak ez így valahogy még kevés, de jó.

7/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Tatyla
Kick-Ass

rég nem láttam ilyen eredeti filmet 9/10 kötelezõ darab...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

öregharcsa
általában nem olyan gáz 😊 csak az 5 percenkénti profi videolkipek zavarnak 😊)))) és ugye ez náluk kötelezõ...

http://pspfilez.extra.hu/

dragon11
kis off srácok

péntek 13 2010 nem is lesz?😞

MrSpock
Ez elég érdekes kis múvi:-) De ha nem vesszük komolyan ,és attól függetlenül,hogy indiai,egész szórakoztató lehet:-)

Go Jeff Go!!!!

öregharcsa
ez a fegyverelõvétel nagyon nagy, akkorát röhögtem mint állat...már csak a poén kedvéért is megnézem...

http://pspfilez.extra.hu/

CSOCSO
agymenes az tuti de hasonlitsuk mar ossze egy magyar akcio filmmel 😄 Bollywood > Hungarywood
Totti5
Fogalmam sincs. Nem bírom ezeket a filmeket feldolgozni😄 amúgy nem volt rossz, de most erre mit lehetne mondani?😊 csajok jók voltak benne, volt vér, kivégzések meg meg minden ami kell egy ilyen agymenésbe.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Na jah, de a maradék 1/4 az jár moziba, és az is vagy 300 millió ember! 😄
Na jó, az öregek, meg a csecsemõk azért otthon maradnak ... Bele gondoltál már mekkora a belpiac? Ráadásul a nekünk vicces vagy gagyi alkotásokat az ázsiai országok átveszik mozi vagy TV forgalmazásra, de sorozatok egy része még pl. német csatornákra is eljut. Bollywoodban 2x annyi film és sorozat készül évente, mint az USA-ban.

Ez az õõõ most jót, vagy rosszat jelent?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Totti5
Felirat nélkül néztem.

[HUN]Crassus
a háromnegyed országnak még napi 1 marék rizs sem jut,de erre van eszük b+....gratulálok!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tyler1
Bollywood újabb agymenése, de ez geci komoly MUST SEE! xD

ROCKnROLLA
Ha feliratosan nézted,akkor tudnál adni egy linket privátban a feliratról? Köszi!

REALista
Hát az újat még nem láttam de az AVP 1-2-õt igen így nehezen tudom elképzelni hogy azoknál rosszabb lenne de te tudod.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jakuza001
Hagyd ra o semminek nem tud orulni.

Grove4
12 dühös ember (12 Angry Men)

egyetemen vettítették, nagyon jó volt.
Fõszerepben Henry Fonda, a story voltaképpen egy szobában játszódik és az esküdtek (bûntetõeljárás zajlik) döntéshozatalát mutatja be, akik csak le akarják már zavarni az egészet, hogy mehessenek dolgukra, de egyhangú szavazás szükségeltetik, Henry Fonda azonban ellenáll, innen kezdõdik az egész sava-borsa.

9/10

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kmarha
na jó utolsó mondat nem hiteles tõlem, mert az elmúlt évekbõl nem nagyon láttam leszinkronizált filmet 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Kick Ass - Ha/ver (leírni is rémes)

3.szor probáltam megnézni a filmet. Most, a magyar szinkronra álltam rá. 2szer láttam teljesen angolul, és vagy fél milliószor úgyanezen nyelven, a legjobb részeket. Így már eleve esélyes volt, hogy a szinkron nem fog tetszeni.

De nem ítélek anélkül, hogy valamit ne lássak/halljak, így megpróbáltam. Elõször is leszögezném, hogy láttom az erõfeszítést, és nem is lenne ez annyira rossz, ha... Bizony, ott van a ha. A hangulatot, a hangsúlyt, a megváltozott beszéd stilust mindenhol próbálja visszaadni. Jó hangokat találtak a szereplõkhöz. Tûrhetõ lenne ez, de nem értek pár dolgot.

Miért kellett a neveket ennyire "lefordítani"? Annyira rosszul hangozna a Kick Ass, Hit Girl, a Big Daddy? Haver, Kis dög és Vérprofi??? Hihetetlenül szar.

A fordítás is tele van káromkodásokkal. De a kis puncik helyet azt mondani, hogy sunyi nyulak?? Mert magyarul egy 10en éves nem káromkodhat? Big Daddy elváltozott hangsúllyát is alig-alig tudták visszaadni.

SPOILER ON

mikor Big Daddy ég mint a mécses, eredeti nyelven valami hátborzongató az a stilus, ahogy a lányát írányítja. Vagy a film zenéjét igazították ahoz a stilushoz, vagy fordítva, de nagyon ütös. Megprobálták visszaadni.. nem sikerült.. szerintem nem is sikerülhetett volna sehogy sem. Ezt végül is nem irom fel a hibájának, lehetetlen feladat volt.

SPOILER OFF

Maradok a megszokotnál: filmet, csak eredeti nyelven. Angolt, angolul, magyart magyarul, spanyolt spanyolul, németet németül. (spanyol horror rulezz). Ez van.

Nagyon sokat veszített így a film. Sajnálom azt, aki csak magyarul nézi meg. Nem bánnom, hogy moziba csak eredeti hangos, felíratos filmekre megyek, ha van rá lehetõség. Pedig ezen apróságokat tekintve, szerintem évek óta a legjobb szinkron lenne.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

SötétBarom
Knight and Day

Mosolygós, holnapra elfelejtõs ám szórakoztató/10

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Totti5
Machete

õõõõõõ/10

Tyler1
Predators

Na kéremszépen, ez úgy ahogy van, az összes Predator filmek(beleértve az élieneseket is) legszarabb verziója. Semmi logika útján elindul, egy semmi logikával teletûzdelt történet. Tele volt annyi idegesítõ dologgal, h az vmi fergeteges. Na és hát a Predatorok meg...hirtelen lettek olyan buták, mintha Gyõzike üldözte volna õket.

Svárcihoz képest nézhetetlen, a többihez képest egyszer de az is felejtõs/10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
predatorok geci kicsik wtf...eddig voltak nagy dromedár 2ésfél méteres dögök, itt meg lettek max 2 méteres csírák. azt sem vágom miért csak a fasz hõképes szutykot használták mikor 1000 féle nézete van a fejüknek. és hát a legalja az már az agyaras, meg koponya fejdíszes dögök, mintha nem is szuperfejlett lények lennének hanem barbár erdõklakók.

Montanosz
disclib csakis))
http://img.sharewareplaza.com/soft/33083/disclib-1.jpg

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Shep
Engem nem leptél meg vele Pesoto Mester 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én még az elsõ részt sem láttam 😄 (predator)
Megtörhetetlen
Igen ezt nem csak te állítod, sajna amolyan tucat kacat lestt, egy semlegis film és kész..

fry day fry day sálálálláláá

Shep
Megnéztem a Predatorst és hát nem volt rossz de valahogy nem volt az igazi, pedig minden adott volt és valahogy mégsem volt meg a kellõ feszültség a filmben. Lehet mondani, hogy az elsõ rész is hasonló volt (sok momentum kísértetiesen emlékeztetett az elsõ részre) de azt nem rég néztük újra haverokkal (VHS varázs) és még mai szemmel nézve is jó volt izgalmas feszültséggel teli jól megkoreografált stb. Ez meg valahogy olyan üresre sikeredett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DeerHunter01
jó film nagyon, láttam már ezerszer, ha adják tv-be mai napig megnézem, persze csak ha az m1-en vagy más reklámok nélküli csatornán.

\"Erről van szó!\"

bocs a sok hülyeségért de erre is rájöttem
sorszámank így kell beírni ha teszem fel a 2-es sorszám alatt van 4 film.
2'
2''
2'''
2''''
és igy tovább... aztán jöhet a 3' ..stb
igy szépen sorban listázza ki ha úgy szeretnénk.
ebben egy a gáz :S
ha teszem fel 2-es sorszám alatt van 2 vagy 3 film akkor nemtudom ujra felvinni mert van ilyen sorszám 😞
valaki nemtudna ajánlani egy fasza kis progit?
bõvebben a spoilerben olvashattok!

azt szeretném,hogy beírjam a filmcímet és írhassak neki egy számot
a film adatait is beirhassam
tehát pl. 4.es lemezen van a szenvedélyek viharában
akkor kiadja,hogy milyen film,milyen hosszú,ki a fõszereplõ,évszám,rövid leírás...stb
illetve ha keresni akarok filmet és beirom hogy szenvedély akkor kiadja ezt is,szal vmi kategorizáló progit kéne nekem. Ha lehet akkor magyar nyelvû lenne az igazi.
elõre is köszi.

lemeznyilvántarto free , vélemény róla?
Tyler1
régi de én is most láttam elõször, és csak bánom h idáig vártam vele. mindenképpen megéri, mert ilyen filmeket nem csinálnak manapság sajnos.

Megtörhetetlen
Nothing
10/8

Nem szól sok mindenrõl, de kifejezetten tetszett, azért nem adok rá több pontot mert tényleg ennyi volt a sztoriban de az kijött, kicsit nyomasztó is lett talán a vége, de az is kellett, mindenkinek ajánlom legalább 1*-i megnézésre 😉 (bár sokaknak meg kifejezetten nem tetszett, tehát olvassatok elõtte egy kis elõzetest is!)

fry day fry day sálálálláláá

green6k
Negyedik típusú találkozások:
10/5
Nem tudom régen valahogyan jobban lázba hoztak ezek az UFO-s filmek.Szerintem még ma is eltudna kápráztatni egy jó alkotás,de ez elég gyengére sikeredett.Lehet én lettem túl földhöz ragadt???!!!

ez meg régi film, azt mondom megéri megnézni?
épp most szedem horror-fan ismerõsömnek 😄 jó film nagyon? mert akkor lehet én is megnézem
PetruZ
Az Arn mindkét részét ajánlottam már korábban (kb. 1-2 éve), nekem is nagyon tetszett, bár a 9/10 kicsit túlzás (azt hiszem, én 8-at adtam), de még a hibás angol feliratot is végigjavítottam miatta, az tény. 😊
Nem tudom, kiad(t/j)ák-e itthon a könyveket, egy elolvasást biztosan megérnek.

Más:
Herb (2007): Újabb dél-koreai dráma, romantikus színezettel. Fõszereplõje egy fiatal lány, aki nagyjából egy 7 éves gyerek szintjén mozog értelmileg, de amúgy kedves, aranyos és a maga módján elboldogul a világban az anyjával. Találkozik egy rendõrrel, aki elõször csak bohónak tartja õt, de amikor megtudja az igazságot, pánikba esik és elmenekül - aztán mégsem tud elszakadni tõle. Közben a lány anyja is súlyos beteg lesz, és már alakulna valami, amikor a film kb. utolsó 20 perce teljesen elveszíti a fonalat és céltalan rinyálós drámázássá válik, nincs is igazán jó, az elõzõ bõ egy óra után várt lezárása, és ez bõven hagy hiányérzetet a nézõben. Emiatt vontam le pontot, az imdb 6/10-es átlaga teljesen jó.
Montanosz
Arn I - Tempelriddaren
Arn II - Riket Vid Vagens Slut

A skandinávok megint megmutatták, és igen kemény mércét állítottak fel.
A legutóbbi robin hood film gagyinak tûnik mellette))
A korhû történelmi filmek kedvelõinek. Jelen pillanatban tarol mindent!
"..2,2 millió dollárnyi értékben váltottak rá jegyet - mindössze 2 nap alatt...Ennél nagyobb nyitó eredményt még egy svéd film sem ért el hazájában. 207 helyszínen kezdték el a filmet vetíteni, ami még A Gyûrûk Ura-trilógia 160 körüli számánál is jóval nagyobb !!
Na elég a méltatásból))) Hajnali egykor végeztem a két filmmel, és csordultig jóllaktam)))

9/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tyler1
Szenvedélyek viharában

15 perccel a vége után is csak magam elé bámulok, és próbálom megtalálni a szót, mely kicsit is leírná az érzésemet, de nem találom.

SötétBarom
SPOILER WIN!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Csacsi
6 kesztyûre 3 sálat?

A Csaj valószínûleg nem bírta volna el a saját súlyát + a sífelszerelést.

És ha meg lemásznak, attól még a "farkasok" ott vannak. Szóval az sem jó, amit te mondasz. Egyszerûen értelme nem volt az egész filmnek. Még csak nem is volt kellõen drámai sem 😞 [/spoiler]

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

PetruZ
A Kick/Ass élvezeti faktora sztem valahol ott kezdeõdik, hogy kit érint meg a "nerdgasm", és kit nem. 😊 Nekem tetszett, a megváltoztatott sztori ellenére is, írtam róla anno.
Krezga
"Hat en nem tudom megint miert ekkora durranas ez a film"
mert 10ev koruli kislanyok darabolnak fel benne 150kilos sokat probalt maffiozokat?"

Jaja, pont ezért😄
Tyler1
Kick-ass szinkron

háááát bazdmeeg ne! haver, kis dög, vérprofi, vörös pára, háá mi a fasz ez? a kis csaj hangja is totál nem hozzáillõ. na mind1 a film egybként másodszorra jobban tetszett. fasza kis akciók vannak benne, kérdés számomra ami már régóta gombócként érik bennem: lassan 4d-s, szuper-cgi filmek mellett mi a faszért nem tudnak normális mûvért használni, és seb gyanánt nem csak felfesteni ecsettel 1 réteg piros szart? gecire idegesít...