Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Vannak filmek amiknek nem biztos, hogy nem nswf kategóriájú a posztere
- Semmi szükség 140 Machete poszterre a topikban, csak mert a sok csokker most nézte meg
- Nem kell azon vitázni, hogy most ezt túl sok, meg túl nagy képek - elég egy link, mirõl van szó.
A több megapixeles gyökereknek biztos lesz a ban.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
remek kis fekete-fehér animációs film az emberi álszentségrõl és hatalomvágyról. 7/10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Majd 60 ezer hszig jó voltenélkül, akkor maradjon így is ez a topig.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
k*rvára idegesítõ ekkora képek, lelassítja az egészet, nem beszélve a mobilnet sem szereti :*

Bazinga!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ennyi....
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mindenesetre az értékeléseidnél a poszterek mindenképp jobbak.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
aBszolut gyökér vagy.
7/10
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
abszolút 10/10, azt hiszem ennél többet felesleges errõl beszélni. ezt látni KELL és kész
'Segítség nélkül a tengeren, ahol bármi megtörténhet' - a film témájában leginkább a 2003-as 'Open Water - Nyílt tengeren' c. thrillerhez hasonlít.
A különbség megduplázott fõszereplõgárdában, és a nagyobb és vérengzõbb cápá(k)ban leledzik. Valamint sajnos a mérsékeltebb feszültségben. Amíg a fent említett Open Water komoly drámává fejlõdött a végére, itt sajnos csak az emberek fogyása jelzi az idõ múlását. A fényképezés sok esetben viszont igen hatásos, nagyon pozitív, hogy a készítõk hogy nem használtak sem robotcápákat, sem CGI-t - pedig elég sok meredek közös felvétel van a 4-5 méteres fehér cápával és az emberekkel.
Az igaz történet alapján készített filmet sajnos a szereplõk lehet hogy életszerû, de roppant amatõr megnyilvánulásai teszik néhol megmosolyogtatóvá. Amíg nincs veszély a színen, mindenki nyugodt, de ahogy megjelenik egy hátúszó, egybõl mindenki fejvesztetten csapkod és rúgkapál - csodálkoznak, hogy felkeltik a ragadozó érdeklõdését?
Kihagyott ziccer, egyedül a cápa lakott jól a végeredménnyel.
10/5
az ,hogy szívesen nézem nem egyenlõ azzal,hogy elég nekem a poszter a film megnézéséhez!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
egyébként ne haragudj, de elég egyszerüen állhatsz a filmekhez, ha neked egy poszter elég a megnézéséhez...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
imdb link, lehet nem megyek rá, viszont a borítóképet szívesen nézem :)
kinek a pap...
szucsy.: ja igazad van :D
fasza elemzés? lol, az a két sor?
hát tegyen be képet és kész. szanatórium -> kép van ,nem kell keresgélni kik a szereplõk...
sztem tökre jól tette, kép , tökre fasza elemzés féle és eredmény
egyébként mi köze az ajánláshoz a képnek? szerintem semmi!

Egy két mosolygós poén, maximum egy hangosan nevetõs. Másnaposoknál talán egy fokkal jobb. (egyébként azt a kevés poént is Downey szállította, és nem az idegesítõ Zack)
3/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Fõleg egy olyan mellé, amit még csak nem is ajánlasz...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
érted emlékszem az egész történetre, szinte jelenetrõl jelenetre, annyira nem nagy cucc,hogy többször megnézzem... max 10-15év múlva talán
törvénytisztelõ polgár -> ennek egyszer nekikezdtem de valamiért abbahagytam pedig tetszett a film ! Valószínû hamarosan ezt is befejezem...
viszont következõ film amit nézni fogunk az a machete :DDD
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A többi igénytelen vagy gagyi
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.