Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Imho egyáltalán nem lenne szükség képekre, meg is mondom miért:

- Vannak filmek amiknek nem biztos, hogy nem nswf kategóriájú a posztere
- Semmi szükség 140 Machete poszterre a topikban, csak mert a sok csokker most nézte meg
- Nem kell azon vitázni, hogy most ezt túl sok, meg túl nagy képek - elég egy link, mirõl van szó.

A több megapixeles gyökereknek biztos lesz a ban.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

motyodlee
Renaissance

remek kis fekete-fehér animációs film az emberi álszentségrõl és hatalomvágyról. 7/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Ja hogy ott volt szöveg is?!? Hmmmmm... simán áttekertem a baszott nagy képpel együtt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

gibson9
Köszönöm szépen! :)

<#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gibson9
Régebben olvastam itt egy filmrõl, amiben valami teszt alá vetik az embereket és kapnak egy üres lapot, amire írniuk kéne valamit vagy ilyesmi :D aztán meg szépen egymásnak esnek.. meg tudjátok nekem mondani a címét?

tomsolo
Én meg innentõl bannolok mindenkit a picsába, ha még egyszer meglátom ezt.

Majd 60 ezer hszig jó voltenélkül, akkor maradjon így is ez a topig.

jó rakjon aki akar csak ne ilyen kibaszott nagy posztert :D majd megmutom h mekkorát kéne kb xD
Tikal
Ha már posztereztek, legalább ne egy kurva mondatot irjatok már a filmhez, mert ennek semmi értelme, remélem CSOCSO az összes hülyét kivágja...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tommygear
<#eljen>
poszter, borítót hanyagoljátok

k*rvára idegesítõ ekkora képek, lelassítja az egészet, nem beszélve a mobilnet sem szereti :*
precision
ha már képet raktok, akkor egységesen a filmek imdb adatlapjáról a fõ posterképet szúrjátok be, márcsak a méret miatt is... pl:

Bazinga!

Bakker! Látom a vérereket a szemében:O:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

", ezek utánok megpróbálok valami kisebb méretû illusztrációkat beszúrni)"

ennyi....
tomsolo
Igen, a következõ direktért learn to fly opció lesz.

tigeroo
milyen böngészõt használtok hogy meg is jeleníti ezeket a képeket 1:1-ben...?
ProGabe
hagyjátok! majd ráun, vagy bannolják

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
2500 px × 3937 px <#idiota>
Tikal
Egyébként az apró agyaddal képzeld már el hogy nézne ki a forum ha mindenki képeket linkelne az épp megnézett filmrõl...
mindenesetre az értékeléseidnél a poszterek mindenképp jobbak.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Elõtted már egy páran azt hitték, hogy fasza dolog ez az oriás poszterezés, pedig kurvára nem.

aBszolut gyökér vagy.

tomsolo
Jó majd akkor én is dobok be poszterek, belezõs horrorokról.

bexinho
Én is láttam. Nekem átjött. Egyszer mindneképp érdemes megnézni, mert tényleg kihozta a rendezõ a legtöbbet a sztoriból.

7/10

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

SASboy
igen. szerintem egész jó lett. 7/10

nice legs. what time to open?

Jim Morrison
Frozent valaki látta? jövõhéten megyek siielni, gondoltam lehet meg kéne nézni :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
127 Hours

abszolút 10/10, azt hiszem ennél többet felesleges errõl beszélni. ezt látni KELL és kész

trailert megnéztem és tökre unalmasnak tûnt így a filmet nem néztem meg
The Reef (2008)

'Segítség nélkül a tengeren, ahol bármi megtörténhet' - a film témájában leginkább a 2003-as 'Open Water - Nyílt tengeren' c. thrillerhez hasonlít.

A különbség megduplázott fõszereplõgárdában, és a nagyobb és vérengzõbb cápá(k)ban leledzik. Valamint sajnos a mérsékeltebb feszültségben. Amíg a fent említett Open Water komoly drámává fejlõdött a végére, itt sajnos csak az emberek fogyása jelzi az idõ múlását. A fényképezés sok esetben viszont igen hatásos, nagyon pozitív, hogy a készítõk hogy nem használtak sem robotcápákat, sem CGI-t - pedig elég sok meredek közös felvétel van a 4-5 méteres fehér cápával és az emberekkel.

Az igaz történet alapján készített filmet sajnos a szereplõk lehet hogy életszerû, de roppant amatõr megnyilvánulásai teszik néhol megmosolyogtatóvá. Amíg nincs veszély a színen, mindenki nyugodt, de ahogy megjelenik egy hátúszó, egybõl mindenki fejvesztetten csapkod és rúgkapál - csodálkoznak, hogy felkeltik a ragadozó érdeklõdését?

Kihagyott ziccer, egyedül a cápa lakott jól a végeredménnyel.

10/5

az ,hogy szívesen nézem nem egyenlõ azzal,hogy elég nekem a poszter a film megnézéséhez!
Szabi84
többet is ér mint néhány véleménynyilvánítás

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tikal
Akkor nézegesd a filmbuzi.hu-t..
egyébként ne haragudj, de elég egyszerüen állhatsz a filmekhez, ha neked egy poszter elég a megnézéséhez...

legalább feldobja a topicot<#idiota><#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ja :/
imdb link, lehet nem megyek rá, viszont a borítóképet szívesen nézem :)
kinek a pap...

szucsy.: ja igazad van :D
szucsy89
Legalább megvágta volna a képeket, de ilyen baszott nagy méretû képek nem kellenek...
Tikal
tegyen egy imdb linket.. és akkor megnézheted az egész stáblistát

fasza elemzés? lol, az a két sor?

lolmár
hát tegyen be képet és kész. szanatórium -> kép van ,nem kell keresgélni kik a szereplõk...
sztem tökre jól tette, kép , tökre fasza elemzés féle és eredmény

egyébként mi köze az ajánláshoz a képnek? szerintem semmi!
Tikal
egyébként meg így írják:

stargatelost
Due Date (Terhes Társaság)

Egy két mosolygós poén, maximum egy hangosan nevetõs. Másnaposoknál talán egy fokkal jobb. (egyébként azt a kevés poént is Downey szállította, és nem az idegesítõ Zack)

3/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tyler1
nagyobb nem volt? nem igazán tudom elolvasni a címet, ilyen kis indexképen...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tikal
te tényleg ennyire korlátolt vagy? hagyd már a képeket, leszarjuk, pláne az ilyen oriás posztereket, ráadásul nem is ajánlod a filmet!!

Malakai
A Buried féle kis kép még hagyján, de az ilyen nagy felesleges.
Fõleg egy olyan mellé, amit még csak nem is ajánlasz...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szucsy89
Nem kötekedésbõl, de szerintem a képeket el lehetne hagyni.
SötétBarom
Jóféle lesz remélem.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

wesker24
Na az olyan film amit nem szabad komolyan venni ! Ha el tudsz vonatkoztatni a valóségtól akkor nagyon is jó film ! Mint pl a Golyózápor (Shoot 'em up) fõleg az Antal Nimrodos jelenet tetszik !
jó de nem annyira,hogy többször nézzem :D
érted emlékszem az egész történetre, szinte jelenetrõl jelenetre, annyira nem nagy cucc,hogy többször megnézzem... max 10-15év múlva talán

törvénytisztelõ polgár -> ennek egyszer nekikezdtem de valamiért abbahagytam pedig tetszett a film ! Valószínû hamarosan ezt is befejezem...
viszont következõ film amit nézni fogunk az a machete :DDD
REALista
vagy régebbi amiket tuti mindenki látott már nem is egyszer.

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

+1
A többi igénytelen vagy gagyi

REALista
nagyon kicsit...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Tyler1
kicsit várós csak

http://www.youtube.com/v/VA2pPv4T2YE?fs=1&hl=en_GB

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tikal
2. 3. rész, ezen kivül nincs más :)