Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kérdeztelek? <#gunyos1>

csocso.: ok, mostmár mind1...
<#eljen>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

CSOCSO
big fish nagyon jo film!!!! legvegen ott volt a gomboc a torkomban!
CSOCSO
hat... nem tudom. De ha IMAX ban jon ki akkor az valoban vizualis orgia lesz kokemenyen!
CSOCSO
ha nem torlom ki a tiedet akkor meg jott volna verpistike hogy akkor az o kepe miert lett kitorolve. nemvagyokrakivancsi.
ne haragudj hogy kitoroltem a hszedet. Ha tudnam csak editaltam volna, de csak torolni tudok egesz hozzaszolast.
Big Fish | Nagy Hal

Az AVForumon lévõ, roppant pozitív kritikák hatására szereztem be, és végül tegnap este kerítettem rá sort. Az film elsõ harmadáig-közepéig igazából semmi különös érzésem nem volt a filmmel kapcsolatban, csupán az 'eddig egynek jó'.

De ez idõtájt a történet elkezdett bekebelezni, és azon kaptam magam, hogy roppantul kíváncsi vagyok a dolgok alakulására és a végkifejletre. Ami pedig olyan zseniálisan sikerült, annyira beért, hogy a film nem is érdemelhet különösen ajánlottnál kisebb plecsnit.

Az életrajzszerû történetvezetés, és a hihetetlenebbnél hihetetetlenebb dolgok miatt nyomokban némi Forrest Gump fílinget véltem felfedezni benne, azonban szerencsére teljesen más a két film hangulata, így nyúlásról legkevésbé sem beszélhetünk.

Minden dicséretet megérdemlõ, zseniális és szép film, Tim Burton legjobbja.

10/9
PetruZ
K-20 - The Legend Of The Mask (2008)
Alternatív múlt, ahol Japán a II. világháború végén kiegyezik a nagyhatalmakkal, így nem pusztító bombázásokban végzi, hanem megõrzi státuszát és gazdasági erejét. Négy év alatt a belsõ kasztrendszer viszont tovább merevedik, és a gazdagok és a szegények rétegei között óriási szakadék nyílik, amelyen lehetetlennek tûnik az átjárás. Hõsünk Endo, a szegény cirkuszi artista, aki anyagi körülményei miatt elvállalja egy nagyon magas rangú esküvõ titkos fotózását, de tudtán kívül, egy balszerencse folytán belekeveredik a japán rendõrség és a hírhedt gonosztevõ, a "Húsz Arcú" K-20 közötti küzdelembe. A rendõrség õt hiszi K-20-nak és Endo-nak még mélyebbre kell merülnie a szegények és nincstelenek közé, hogy bizonyíthassa ártatlanságát és ehhez K-20 elõtt kell megtalálnia Nikola Tesla egy találmányát, amellyel akár a Földet is el lehetne pusztítani...
Sok helyen nagyon látványos, még a legegyszerûbb, leg-lepukkantabb helyszíneken is, nagyon profi, és bõven elegendõ hosszú (kb. 2 és negyed óra) film, egyfajta japán válasz a nyugati kosztümös szuperhõsös filmekre - és messze élvezhetõbb is azok nagy részénél. Legjobban talán a "V"-hez tudnám hasonlítani stílusban, akinek az tetszett, szerintem ez is fog. Drámában ez erõsebb, látványban ugyanolyan, ha nem jobb, sztoriban is összetettebb, bár fantasztikusabb is. Nekem tetszett, 7/10.
bexinho
I Spit on Your Grave (Köpök a sírodra) 6/10

Na sikerült nekem is megnéznem most este. Pár ismerõsöm (fõleg lányok) mondták, hogy nagyon durva. Szóval akkor muszáj már megnéznem....
be is fejeztem pár perce.
Végülis az alapsztori nem volt rossz, vérengzõs, meghökkentõ filmnek készült, de voltak benne számomra nem tetszõ dolgok. Ennek ellenére azt mondom, hogy egyszer érdemes megnézni, de nekem "Az utolsó ház balra" címû film (nem teljesen hasonló, de az alapszituáció u.az) sokkalta jobban tetszett!
Megjegyzem, a sheriff nagyon jól alakította a karakterét.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Shep
The Mechanic (2011)

Végre egy normális felnõtt kategóriás akciófilm. Az elején kicsit nehezen indult be de a felétõl elég jó akciók vannak, bár sajnos rövidek. A történet kiszámítható volt de hát egy akciófilmnél amúgy sem ez a lényeg. Statham ismét hozta a kemény gyerek vagyok, mindenkit leverek keveset beszélek karaktert, a "társát" alakító színész is korrektül adta az idegbeteget.

8/10 a rövidsége és a még rövidebb akciók miatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tomsolo
a trailer nagyon jó, de kérdés mi lesz belõle másfél kétórába a vázsnom szeptember 11 án.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
kussolhacc.

azért nem kelett volna ekkora f*sznak lenned ,hogy kitörlöd azokat a kommenteket is amelyek véleményezve lettek,az egy dolog h poszter is volt!
oké leírtad,hogy mostmár nem lehet de azért nem kellett volna kitörölnöd mindent! max. aki ezentúl tesz be képeket!
fõleg h az én hsz-ban szereplõ kép nem is volt nagy és kitörlöd,ez kurva nagy geciség volt a részedrõl <#levele>

szóval a poszteres filmkommentek,vélemények törölve lettek és a poszteres offolás meg meghagyva, hát kurva nagy gratuláció neked!
SötétBarom
A "cinematography" szó jutott eszembe, csupa nagybetûvel. 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Blasta
aztakurva

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
Snowboardos film

kicsit ezerszer jobban nez ki mint a Cameron barlangos filmje.
PetruZ
<#eljen>
CSOCSO
Tehat... poszterek, dvd boritok linkelese innentol tilos! IMDB cimet linkeljetek.

Akinek nem tetszik, mehet konyvet olvasni, es a "Konyvek amiket most olvastam" topikba avagy teljesen mas forura.
Aki nem fogja fel, az majd kapja a buntiket.
Bandee1987
True Grit

Mivel láttam az 1969-es változatot, és az bejött így kiváncsian vártam a remaket. Ami nem volt rossz, elég jóra sikeredett, a színészek játéka is remek volt, viszont volt számomra egy óriási negatívum, a kiscsaj. A színészi játéka pocsék volt, fõleg az elõdjéhez képest. Teljesen érzelemmentes volt, harmatgyönge.

7/10 a kiscsaj miatt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Jim Morrison
#61375, #61376 koszi, akkor szerintem megsasolom.

Am en csak akkor leszek ideges a posterekre, ha valaki a bieber filmet rakja be 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Az, hogy POÉN volt<#wilting>
Egyébként a több sort meg úgy se olvassa el senki😄

ja és majd elfelejtettem, mindenki rodriguez kisasszonyt dicsõiti pedig sztem Jessica Alba 3szor köntörbe veri 😄
Tikal
aztán majd megtetszik a többinek is... egyébként meg rohadt jó hogy bebasz egy oriás plakátot, és ír alá két sor véleményt.. most ennek mi értelme?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

de a 2.pontod már felesleges mivel mint mondtam itt 1 max 2 fõ tenne így ,õk meg egy filmet egyszer néznek meg ,szóval egy filmrõl max 2 plakátot fogsz látni 😊
de a brutálképeket rühellem és nem csak itt!
tomsolo
Imho egyáltalán nem lenne szükség képekre, meg is mondom miért:

- Vannak filmek amiknek nem biztos, hogy nem nswf kategóriájú a posztere
- Semmi szükség 140 Machete poszterre a topikban, csak mert a sok csokker most nézte meg
- Nem kell azon vitázni, hogy most ezt túl sok, meg túl nagy képek - elég egy link, mirõl van szó.

A több megapixeles gyökereknek biztos lesz a ban.

motyodlee
Renaissance

remek kis fekete-fehér animációs film az emberi álszentségrõl és hatalomvágyról. 7/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Ja hogy ott volt szöveg is?!? Hmmmmm... simán áttekertem a baszott nagy képpel együtt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

gibson9
Köszönöm szépen! 😊

<#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gibson9
Régebben olvastam itt egy filmrõl, amiben valami teszt alá vetik az embereket és kapnak egy üres lapot, amire írniuk kéne valamit vagy ilyesmi 😄 aztán meg szépen egymásnak esnek.. meg tudjátok nekem mondani a címét?

tomsolo
Én meg innentõl bannolok mindenkit a picsába, ha még egyszer meglátom ezt.

Majd 60 ezer hszig jó voltenélkül, akkor maradjon így is ez a topig.

jó rakjon aki akar csak ne ilyen kibaszott nagy posztert 😄 majd megmutom h mekkorát kéne kb xD
Tikal
Ha már posztereztek, legalább ne egy kurva mondatot irjatok már a filmhez, mert ennek semmi értelme, remélem CSOCSO az összes hülyét kivágja...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tommygear
<#eljen>
poszter, borítót hanyagoljátok

k*rvára idegesítõ ekkora képek, lelassítja az egészet, nem beszélve a mobilnet sem szereti :*
precision
ha már képet raktok, akkor egységesen a filmek imdb adatlapjáról a fõ posterképet szúrjátok be, márcsak a méret miatt is... pl:

Bazinga!

Bakker! Látom a vérereket a szemében😮😄

", ezek utánok megpróbálok valami kisebb méretû illusztrációkat beszúrni)"

ennyi....
tomsolo
Igen, a következõ direktért learn to fly opció lesz.

tigeroo
milyen böngészõt használtok hogy meg is jeleníti ezeket a képeket 1:1-ben...?
ProGabe
hagyjátok! majd ráun, vagy bannolják

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
2500 px × 3937 px <#idiota>
Tikal
Egyébként az apró agyaddal képzeld már el hogy nézne ki a forum ha mindenki képeket linkelne az épp megnézett filmrõl...
mindenesetre az értékeléseidnél a poszterek mindenképp jobbak.

Tikal
Elõtted már egy páran azt hitték, hogy fasza dolog ez az oriás poszterezés, pedig kurvára nem.

aBszolut gyökér vagy.

tomsolo
Jó majd akkor én is dobok be poszterek, belezõs horrorokról.

bexinho
Én is láttam. Nekem átjött. Egyszer mindneképp érdemes megnézni, mert tényleg kihozta a rendezõ a legtöbbet a sztoriból.

7/10

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

SASboy
igen. szerintem egész jó lett. 7/10

nice legs. what time to open?

Jim Morrison
Frozent valaki látta? jövõhéten megyek siielni, gondoltam lehet meg kéne nézni 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
127 Hours

abszolút 10/10, azt hiszem ennél többet felesleges errõl beszélni. ezt látni KELL és kész

trailert megnéztem és tökre unalmasnak tûnt így a filmet nem néztem meg