Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
törvénytisztelõ polgár.
õszintén?
ha hasonló szituba kerülnék valaha is mint a fõszereplõ..
mindent pontosan ugyanígy tennék!
nálam hosszú idõ után ez az abszolút favorit ;)
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
10/8
érdekes film,nem lehet hasonlítani semmihez sem
lennék a srác helyében XDDDDD

Nagyon jó kis western. Nem az csimm-bumm, hanem inkább azaz amerikai klasszikus stílus. Jó színészek, jó történet. A kiscsaj nagyon talpraesett. :) Vége kicsit összecsapottnak tûnt nekem.
8/10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
6/10
fry day fry day sálálálláláá
Sajnos nagyon gyengére sikerült ez a 'testrablók támadása' feldolgozás, pedig értõ kezekben sokkal jobbat lehetett volna kihozni belõle. Nem a fõszereplõn, Lena Headey-n múlott a végeredmény: céltalan az egész, mindenki kerülje. Sokat vártam, keveset kaptam.
10/3
Sajnos tobbet vartam a Luc Besson nev miatt, de ez kisse csalodas volt.
Azert kivancsi vagyok, hogy ez a sorozat egy mai gyerek szemmel van-e olyan jo mint mondjuk anno a Vegtelen Tortenet a mi gyerek korunkban...
Na, errol a filmrol meg senki nem irt?
Ha senki nem latta a filmet, nem lonem le a poent. En tudtam mirol fog szolni, de akkor megprobalom korul irni. Ez a film is affele : egy emberrol szol-egy helyen. (Szerencsere azert tobb helyszin van benne mint a Buriedben.) Szal egy srac tul sokat maszkal a Grand Canyon korul es valami tortenik vele, 127 ora van hatra: lehet silabizalni....
Jo film, de nekem a Buried jobban tetszett.
7/10
Na ehhez mit szóltok!?! Nekem nagyon bejön! Remélem nem rontják el.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Ki is kapcsoltam a felenel. legutolso fasza mesek amikre emlekszem az a shrek 1 volt meg a monster inc.
An ex-Army Ranger searching for the killer of his parents discovers a family of vampires in a former chemical weapons factory-turned-nightclub."
Ehhh :D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az eden lake nem egy rossz film, ha vkinek tetszik szive joga, nekem is egyszer nézheto volt, jok voltak az alakitások, szexi a csaj, de aki ezt a filmet és a realitást egy lapon említi az szvsz surgosen menjen orvoshoz.
Vannak ennél sokkal szarabb filmek, de sztem ha valakinek ez bejon akkor pont nem a realitása miatt kell hogy bejojjon...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem túl pörgõs film de annál hangulatosabb.Bár nem épp a kedvenc mûfajom a country de rengeteget hozzátett a filmhez.A fõszereplõk nem voltak iq bajnokok mégis szerethetõek,jópofák.Hihetetlen mi fejeket levágnak.
Clooney amit lemûvel a hajával azon szakadtam <#nevetes1>#nevetes1>
9/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Elkezdtük nézni 4-en a munkahelyen - én fejeztem be egyedül, vki fél órát bírt, vki az utolsó 20 percet adta fel. Az egyik kollégám gyakorlatilag a háromfejû (sic!) troll után hangos hahotában tört ki.
Áldoku kategóriában, hangulatban, kb mindenben a Monsters nagyon durván elveri.
gyenge 10/4
Emlékezetes képsorok, kellõen beteg ázsia celulloid repegetés, a végére én vmi durvábbat vártam, de ez nem vont le semmit az értékébõl.
10/8,4
egyébként eden lake engem is felzaklatott,hogyhogy nem bírt a két felnõtt a gyerekkel :S
de végülis jól megcsinálták és a vége meg ez a jó h igy végzõdött!elsõre azt hittem,hogy megmenekül a csaj és happy end de végül nem így lett és ez zsír :D
Ennyire még nem dühített fel egy film sem... mondjuk a Jack Ketchum's Girl Next Door-nak majdnem sikerült...
IMDB szerint mind2 7.0... pedig mind2 9es szerintem...
De ez van... az emberek szeretik a Happy Endet... viszont amint kijön egy klisé happy enddel végzõdõ horror/thriller, akkor az mégse jó...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem vagyunk egyformák.
A Remény rabjai nálam az egyszer max kétszer nézhetõ film kategória.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
2. a szülõk mérlegeltek, és így látták jónak. Ha végignézed és érted a filmet, akkor láthattad volna, hogy a fõszereplõ srác (ha jólemlékszem) a végén megsajnálta a csajt egy pillanatra.
3. nem dráma - vígjátéknak készült, így nincs is mirõl beszélni a végét illetõen. Ahogy elnézem, neked az tetszett volna, ha így zajlott volna a végkifejlett: csaj megmenekül, szülõk segítenek neki, gyereket elverik mint szódás a lovát, majd hívják a rendõrséget, aztán mehet kiskorúak börtönébe. Mindenki boldog. A csaj túlélte. Záróképsorok: csaj térdel az elhunyt barátja sírja elõtt, és letesz egy csokor szegfût. THe End....
Lehet neked nem tetszett, de másik 10 embernek igen. Hallottam már olyat is, hogy lehúzták nagyon a Remény rabjait. Nos az ilyen ember vagy trollkodik, vagy egyszerûen nem tudja értelmezni a filmeket.
Angliaban egy kis videki tavacska mellett kurvara az.
De a legnagyobb nonszensz pillanat a film vege, amikor felnott, normalis egzisztenciaban elo emberekbol egy csapasra lesz mindenkibol gyilkos... kurvara realis ja....