Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
2. 3. rész, ezen kivül nincs más :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kastil
+1. valami iszonyat jó volt. simán többszörnézõs nálam

Zephyr Retiring
a film, amit most láttam:
törvénytisztelõ polgár.
õszintén?
ha hasonló szituba kerülnék valaha is mint a fõszereplõ..
mindent pontosan ugyanígy tennék!
nálam hosszú idõ után ez az abszolút favorit ;)

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

tigeroo
austin powers-hez hasonló agymenés filmet (de mégis igényes) tudtok mondani?
tomsolo
Loál.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

SötétBarom
:DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Montanosz
csak szolok hogy sorozatokingyen feltámadt hamvaiból,lásd gugli

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

VinylToy
Mellette Egervári Sándor!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Tyler1
Dávid Ibolya(elöl pirosban)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

nekem csak obama tûnt fel :D
SötétBarom
Obama, Jobs, Wales, a többit nem vágom :D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

desigo
egybõl más társaságban tölthetnéd az ebédeidet

social network
10/8
érdekes film,nem lehet hasonlítani semmihez sem
lennék a srác helyében XDDDDD
kastil
okok. értelem

én is írtam elég sokat róla kb 1 hónapja
True Grit / A félszemû (2010)

Nagyon jó kis western. Nem az csimm-bumm, hanem inkább azaz amerikai klasszikus stílus. Jó színészek, jó történet. A kiscsaj nagyon talpraesett. :) Vége kicsit összecsapottnak tûnt nekem.

8/10

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Megtörhetetlen
Tegnapi film volt a Dr. halál azaz a Do you know Jack. Híres színészek, de a történet maga engem nem igazán fogott meg kicsit untam, sok halálról szóló filmet láttam már, sokban természetesen az eutanázia elfogadtatása is szerepelt, de engem ez nem gyõzött meg nem volt rossz a színészek alakítása kiváló, de maga a történet nekem kevés.......
6/10

fry day fry day sálálálláláá

Seth
A hiradó teli volt vele,szerintem mindenki tudja a "poént" :D

PSN ID.: Beegabor

The Broken | Tükör / Szilánk (2008)

Sajnos nagyon gyengére sikerült ez a 'testrablók támadása' feldolgozás, pedig értõ kezekben sokkal jobbat lehetett volna kihozni belõle. Nem a fõszereplõn, Lena Headey-n múlott a végeredmény: céltalan az egész, mindenki kerülje. Sokat vártam, keveset kaptam.

10/3
Dynamic
Többen is írtak már, azt hiszem én is pár mondatot.
CSOCSO
Arthur 1,2,3

Sajnos tobbet vartam a Luc Besson nev miatt, de ez kisse csalodas volt.

Azert kivancsi vagyok, hogy ez a sorozat egy mai gyerek szemmel van-e olyan jo mint mondjuk anno a Vegtelen Tortenet a mi gyerek korunkban...
CSOCSO
127 Hours

Na, errol a filmrol meg senki nem irt?
Ha senki nem latta a filmet, nem lonem le a poent. En tudtam mirol fog szolni, de akkor megprobalom korul irni. Ez a film is affele : egy emberrol szol-egy helyen. (Szerencsere azert tobb helyszin van benne mint a Buriedben.) Szal egy srac tul sokat maszkal a Grand Canyon korul es valami tortenik vele, 127 ora van hatra: lehet silabizalni....

Jo film, de nekem a Buried jobban tetszett.

7/10

A csont eltorese kicsit tul volt hangeffektezve, de amikor az idegeit pengette az ujjaival, (szo szerint) az mar valoban durva volt.
CSOCSO
ma vegigneztem. Nem volt rossz.
Kár, hogy látjuk a szörnyet. Olyan mint Darth Maul vagyki, csak itt nem kopasz. <#levele>
nekem egyálltalán nem :D
bexinho
http://www.sg.hu/cikkek/80201/ilyen_lesz_a_furesz_rendezojenek_uj_durvulasa

Na ehhez mit szóltok!?! Nekem nagyon bejön! Remélem nem rontják el.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

SASboy
mindkettõ nagyon bejött, gru talán egy fokkal jobban.

nice legs. what time to open?

Dynamic
ööö... lehet, hogy eltelt 10 év?
Pedig jó a Megamind, én jókat röhögtem rajta. Lehet éppen nem olyan hangulatodban nézted.
CSOCSO
Megamind... egy ujabb unalmas mese... majdnem mint a Despicable Me.
Ki is kapcsoltam a felenel. legutolso fasza mesek amikre emlekszem az a shrek 1 volt meg a monster inc.
SötétBarom
"Synopsis

An ex-Army Ranger searching for the killer of his parents discovers a family of vampires in a former chemical weapons factory-turned-nightclub."

Ehhh :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

így van ha sokat mutatnak akkor nem horror.

Blasta
Na igen. Végig ment a nagy semmi, a film szinte végig egy felvezetés, hogy aztán ne torténjen semmi odabaszós dolog a végén. Kár érte, szépen volt fotózva

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Félre értesz.
Az eden lake nem egy rossz film, ha vkinek tetszik szive joga, nekem is egyszer nézheto volt, jok voltak az alakitások, szexi a csaj, de aki ezt a filmet és a realitást egy lapon említi az szvsz surgosen menjen orvoshoz.

Vannak ennél sokkal szarabb filmek, de sztem ha valakinek ez bejon akkor pont nem a realitása miatt kell hogy bejojjon...

bexinho
Láttam. Még kicsi voltam, akkor féltem tõle. De mai szemmel nézve... igaz nem mennék el sátorozni egy erdõbe.

Látszik nem láttad az ilyen típusú filmek atyját a Blair Witch filmet. Ott aztán tényleg nem látsz semmit, mégis a legjobb.
bexinho
A Monsters-bõl nekem pont az a "valami" hiányzott. Szerintem nagyon jó fim lehetett volna, ha nem ennyire sejtelmes az egész. Mert jó, ha sejtet a film, de ezzel kicsit "túlzásba" vitték... mármint a semmivel.

Tyler1
jó meló lehet, ha közben ilyen filmekre is jut idõ :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

desigo
O Brother, Where Art Thou?

Nem túl pörgõs film de annál hangulatosabb.Bár nem épp a kedvenc mûfajom a country de rengeteget hozzátett a filmhez.A fõszereplõk nem voltak iq bajnokok mégis szerethetõek,jópofák.Hihetetlen mi fejeket levágnak.
Clooney amit lemûvel a hajával azon szakadtam <#nevetes1>

9/10
tomsolo
Nem értem a Monstersre ezt a sok fap-fap-ot. Sztem az még a Troll vadásznál is gyengébb lett.

Troll Hunter / Trolljegeren

Elkezdtük nézni 4-en a munkahelyen - én fejeztem be egyedül, vki fél órát bírt, vki az utolsó 20 percet adta fel. Az egyik kollégám gyakorlatilag a háromfejû (sic!) troll után hangos hahotában tört ki.

Áldoku kategóriában, hangulatban, kb mindenben a Monsters nagyon durván elveri.

gyenge 10/4
tomsolo
Kedvencek temetõjében meg egy négy évessel nem bírtak, és se sikerült happy endnek lenni.

tomsolo
Akmareul boatda ( I Saw the Devil) Láttam az ördögöt

Emlékezetes képsorok, kellõen beteg ázsia celulloid repegetés, a végére én vmi durvábbat vártam, de ez nem vont le semmit az értékébõl.

10/8,4

durva ha én írok vmi apró spoilert akkor egybõl rámszólnak ,te meg leírod a legvégét és mindenki kussba van :D

egyébként eden lake engem is felzaklatott,hogyhogy nem bírt a két felnõtt a gyerekkel :S
de végülis jól megcsinálták és a vége meg ez a jó h igy végzõdött!elsõre azt hittem,hogy megmenekül a csaj és happy end de végül nem így lett és ez zsír :D
Nah igen... ha ilyen vége lett volna, akkor tényleg jól elkúrták volna az iszonyat jól felépített filmet... de szerencsére nem így tették és ezért 10-hez közeli számomra a film...
Ennyire még nem dühített fel egy film sem... mondjuk a Jack Ketchum's Girl Next Door-nak majdnem sikerült...
IMDB szerint mind2 7.0... pedig mind2 9es szerintem...

De ez van... az emberek szeretik a Happy Endet... viszont amint kijön egy klisé happy enddel végzõdõ horror/thriller, akkor az mégse jó...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

A 3. pont. Igen így talán 3/10 pontot is adnék rá. Amúgy a 2/10 se éri el nálam. Hatást azt gyakorolt rám; kinyílt a bicska a zsebemben, dühös lettem mint állat. Ilyenre pazaroltam az idõmet.
Nem vagyunk egyformák.

A Remény rabjai nálam az egyszer max kétszer nézhetõ film kategória.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ne, ne, neeeeeeeeeeee... ezt most miért kellett? Épp arra gondoltam kajálni megyek... de már nem gondolom.

bexinho
1. szerinted ahol olyan elborult agyú gyerek nevelkedik, mint az a fõszereplõ volt, akkor az apa majd egy tisztességes lelkületû ügyvéd lesz?

2. a szülõk mérlegeltek, és így látták jónak. Ha végignézed és érted a filmet, akkor láthattad volna, hogy a fõszereplõ srác (ha jólemlékszem) a végén megsajnálta a csajt egy pillanatra.

3. nem dráma - vígjátéknak készült, így nincs is mirõl beszélni a végét illetõen. Ahogy elnézem, neked az tetszett volna, ha így zajlott volna a végkifejlett: csaj megmenekül, szülõk segítenek neki, gyereket elverik mint szódás a lovát, majd hívják a rendõrséget, aztán mehet kiskorúak börtönébe. Mindenki boldog. A csaj túlélte. Záróképsorok: csaj térdel az elhunyt barátja sírja elõtt, és letesz egy csokor szegfût. THe End....

Lehet neked nem tetszett, de másik 10 embernek igen. Hallottam már olyat is, hogy lehúzták nagyon a Remény rabjait. Nos az ilyen ember vagy trollkodik, vagy egyszerûen nem tudja értelmezni a filmeket.

örülök hogy szereztem pár vidám pillanatot, okoska :)
Blasta
Amugy pont ez a lenyeg. Mo-on nem lett volna irrealis pl. BAZ-ban egy ilyen sztori.
Angliaban egy kis videki tavacska mellett kurvara az.
De a legnagyobb nonszensz pillanat a film vege, amikor felnott, normalis egzisztenciaban elo emberekbol egy csapasra lesz mindenkibol gyilkos... kurvara realis ja....