Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'Segítség nélkül a tengeren, ahol bármi megtörténhet' - a film témájában leginkább a 2003-as 'Open Water - Nyílt tengeren' c. thrillerhez hasonlít.
A különbség megduplázott fõszereplõgárdában, és a nagyobb és vérengzõbb cápá(k)ban leledzik. Valamint sajnos a mérsékeltebb feszültségben. Amíg a fent említett Open Water komoly drámává fejlõdött a végére, itt sajnos csak az emberek fogyása jelzi az idõ múlását. A fényképezés sok esetben viszont igen hatásos, nagyon pozitív, hogy a készítõk hogy nem használtak sem robotcápákat, sem CGI-t - pedig elég sok meredek közös felvétel van a 4-5 méteres fehér cápával és az emberekkel.
Az igaz történet alapján készített filmet sajnos a szereplõk lehet hogy életszerû, de roppant amatõr megnyilvánulásai teszik néhol megmosolyogtatóvá. Amíg nincs veszély a színen, mindenki nyugodt, de ahogy megjelenik egy hátúszó, egybõl mindenki fejvesztetten csapkod és rúgkapál - csodálkoznak, hogy felkeltik a ragadozó érdeklõdését?
Kihagyott ziccer, egyedül a cápa lakott jól a végeredménnyel.
10/5
az ,hogy szívesen nézem nem egyenlõ azzal,hogy elég nekem a poszter a film megnézéséhez!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
egyébként ne haragudj, de elég egyszerüen állhatsz a filmekhez, ha neked egy poszter elég a megnézéséhez...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
imdb link, lehet nem megyek rá, viszont a borítóképet szívesen nézem 😊
kinek a pap...
szucsy.: ja igazad van 😄
fasza elemzés? lol, az a két sor?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hát tegyen be képet és kész. szanatórium -> kép van ,nem kell keresgélni kik a szereplõk...
sztem tökre jól tette, kép , tökre fasza elemzés féle és eredmény
egyébként mi köze az ajánláshoz a képnek? szerintem semmi!

Egy két mosolygós poén, maximum egy hangosan nevetõs. Másnaposoknál talán egy fokkal jobb. (egyébként azt a kevés poént is Downey szállította, és nem az idegesítõ Zack)
3/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Fõleg egy olyan mellé, amit még csak nem is ajánlasz...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
érted emlékszem az egész történetre, szinte jelenetrõl jelenetre, annyira nem nagy cucc,hogy többször megnézzem... max 10-15év múlva talán
törvénytisztelõ polgár -> ennek egyszer nekikezdtem de valamiért abbahagytam pedig tetszett a film ! Valószínû hamarosan ezt is befejezem...
viszont következõ film amit nézni fogunk az a machete 😄DD
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A többi igénytelen vagy gagyi
törvénytisztelõ polgár.
õszintén?
ha hasonló szituba kerülnék valaha is mint a fõszereplõ..
mindent pontosan ugyanígy tennék!
nálam hosszú idõ után ez az abszolút favorit 😉
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
10/8
érdekes film,nem lehet hasonlítani semmihez sem
lennék a srác helyében XDDDDD

Nagyon jó kis western. Nem az csimm-bumm, hanem inkább azaz amerikai klasszikus stílus. Jó színészek, jó történet. A kiscsaj nagyon talpraesett. 😊 Vége kicsit összecsapottnak tûnt nekem.
8/10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
6/10
fry day fry day sálálálláláá
Sajnos nagyon gyengére sikerült ez a 'testrablók támadása' feldolgozás, pedig értõ kezekben sokkal jobbat lehetett volna kihozni belõle. Nem a fõszereplõn, Lena Headey-n múlott a végeredmény: céltalan az egész, mindenki kerülje. Sokat vártam, keveset kaptam.
10/3
Sajnos tobbet vartam a Luc Besson nev miatt, de ez kisse csalodas volt.
Azert kivancsi vagyok, hogy ez a sorozat egy mai gyerek szemmel van-e olyan jo mint mondjuk anno a Vegtelen Tortenet a mi gyerek korunkban...
Na, errol a filmrol meg senki nem irt?
Ha senki nem latta a filmet, nem lonem le a poent. En tudtam mirol fog szolni, de akkor megprobalom korul irni. Ez a film is affele : egy emberrol szol-egy helyen. (Szerencsere azert tobb helyszin van benne mint a Buriedben.) Szal egy srac tul sokat maszkal a Grand Canyon korul es valami tortenik vele, 127 ora van hatra: lehet silabizalni....
Jo film, de nekem a Buried jobban tetszett.
7/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na ehhez mit szóltok!?! Nekem nagyon bejön! Remélem nem rontják el.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/