Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1., avatar
2., batman dark knight
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Látom nem nézed a Cartoon Networkot. <#eplus2>#eplus2>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
am a kezdõdik nekem sokkal jobban tetszett mint a sötét lovag
29:00 perctõl
http://www.rtlklub.hu/most/18675_nekedvalo_ha_a_let_a_tet_van_mirol_beszelni_szerelmek_es_vit
Ezt erõsen vitatnám. A könyvnek szinte semmi köze a filmhez. Totál más koncepció, más hangulat, másképpen elsülõ poénok, kevésbé drámai, stb. És kivételesen a film jobb. Nem kicsit.
Utóbbit akár hányszor meg tudnám nézni, a könyvet viszont egyhamar nem olvasom újra.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elég jó volt. Semmi különlegeset nem hozott az eddigi akciófilmekhez képest, de mégis élvezhetõ volt. Az akciók tényleg nem voltak túl hosszúak, de legalább jól voltak megcsinálva. A fõszereplõk miatt nálam alapból plusz pontokkal indul a film. A végén azért örültem annak ami történt.. aki látta tudja mire gondolok 😊
7/10

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elég róla annyit elmondani, hogy Joker MINDENT megtölt benzineshordókkal. MINDENT. És mindezt KIBASZOTT gyorsan. 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez keményen üti bármelyik eddigi Superman filmet, vagy rajzfilmet. Igazi epic sztori az utolsó órákról...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
sok ismerõsömet nem érdekli a bemmen mert "szuperhõsös bizé úgyis"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sajnálatosan nem bírtam végignézni, a vége elõtt 20 perccel kinyomtam, nem is igazán érdekel a vége. Jason Statham jómunkásembert még megértem, hogy ilyen szintû gagyi filmben szerepel, ráadásul már tízezerszer láttuk ilyen szerepben, nade Ben Foster???
A VILÁG LEGESLEGJOBB AKCIÓ FILMJE AMIT VALAHA LÁTTAM!!!!444NÉGY
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Az ok, hogy kritikus és ok, hogy nem tetszett neki az elõzõ kettõ... de amit és ahogy elõad itt... az kész röhej😄
Jah és amúgy miért ilyen embert hívnak be az új Batman film véleményezésére, akinek nem tetszett az elõzõ kettõ?😄 Tel-Aviv 2 én így szeretlek😄
sok minden túl van hypolva, de hogy a TDK megért minden hypot az kurvabiztos. és nem azért, mert meghalt a fõszereplõ, hanem mert Nolan amit csinált, az a nagybetûs IGÉNYESSÉG! olyan monumentális, és lenyûgözõ jeleneteket forgatott le, mindezt nem a sztori rovására, h öröm volt ilyet nézni a mai világban. ott tényeg épületek robbantak fel, meg kamionok zakóztak orra, és nem ám vmi kibaszott gyenge trükköt láttunk.
nyilván sok lapáttal hozzátett Heath halála a film sikeréhez, de nem tudom elképzelni, h ez ne lett volna kasszasiker, ha nincs a tragédia.
Puzsér vagy ki a fasz, meg nem tudom ki, és le is szarom a véleményét, egy film vagy tetszik vagy nem. nem kell semmilyen demagóg kritikus véleményét követni. most akkor én is menjek a mokkába megmondani a tutit?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
2: de egy rosszindulatú majomnak is lehetnek jó gondolatai, és ha nem is mindenben, de a TDK-val kapcs. több ponton egyetértek vele
Viszont a film összességében tényleg túlértékelt szerintem... IMDB 10. hely? Azért ne...
De ettõl eltekintve ez az ember... ez a "kritikus" tényleg egy vicc... hogy viselkedik már? Mint egy félbolond:S
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
(a tv-ben meg x pénzért én még a kedvenc filmjeimet is szapulnám, szal ez megen nem mérvadó, kritikusnak meg sose szabad hinni<#idiota>#idiota>)
A faszi egy faszkalap az tény... pláne amikor elsüti a "poénját" Ledgerrel kapcsolatban... de ennek ellenére igaza van abban, hogy tényleg túlhypeolt az elõzõ 2 Batman (fõleg a 2)... és tényleg a srác halála tette naggyá... hogy is mondjam... Nolan 3 legrosszabb filmjei közé tartoznak a Batmenjei... a 3. az Insomnia... hangsúlyozom egyik se rossz film... de a Batman 2 tényleg túlértékelt...
Utóbbi idõk egyik legviccesebb "horror" vígjátéka. Mi történik ha két igazi Redneck elmegy horgászni is belefutnak, a szintén arra helyre tartó csokkerekbe?
http://www.imdb.com/title/tt1465522/
8,3/10
Egyébként nekem tetszett, amit talán kifogásolnék, hogy egészen kb a film 3/4-ig semmi lényegi dolog nem történik majd hirtelen kivégzések egész sora kb 20 perc alatt, tehát nem épp arányosan van elosztva a film.. Kicsit olyan mintha a fûrészre tennél okokat valós okokat, nem pedig kényszerhelyzetet 😉
fry day fry day sálálálláláá