Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sajnálatosan nem bírtam végignézni, a vége elõtt 20 perccel kinyomtam, nem is igazán érdekel a vége. Jason Statham jómunkásembert még megértem, hogy ilyen szintû gagyi filmben szerepel, ráadásul már tízezerszer láttuk ilyen szerepben, nade Ben Foster???
A VILÁG LEGESLEGJOBB AKCIÓ FILMJE AMIT VALAHA LÁTTAM!!!!444NÉGY
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az ok, hogy kritikus és ok, hogy nem tetszett neki az elõzõ kettõ... de amit és ahogy elõad itt... az kész röhej😄
Jah és amúgy miért ilyen embert hívnak be az új Batman film véleményezésére, akinek nem tetszett az elõzõ kettõ?😄 Tel-Aviv 2 én így szeretlek😄
sok minden túl van hypolva, de hogy a TDK megért minden hypot az kurvabiztos. és nem azért, mert meghalt a fõszereplõ, hanem mert Nolan amit csinált, az a nagybetûs IGÉNYESSÉG! olyan monumentális, és lenyûgözõ jeleneteket forgatott le, mindezt nem a sztori rovására, h öröm volt ilyet nézni a mai világban. ott tényeg épületek robbantak fel, meg kamionok zakóztak orra, és nem ám vmi kibaszott gyenge trükköt láttunk.
nyilván sok lapáttal hozzátett Heath halála a film sikeréhez, de nem tudom elképzelni, h ez ne lett volna kasszasiker, ha nincs a tragédia.
Puzsér vagy ki a fasz, meg nem tudom ki, és le is szarom a véleményét, egy film vagy tetszik vagy nem. nem kell semmilyen demagóg kritikus véleményét követni. most akkor én is menjek a mokkába megmondani a tutit?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
2: de egy rosszindulatú majomnak is lehetnek jó gondolatai, és ha nem is mindenben, de a TDK-val kapcs. több ponton egyetértek vele
Viszont a film összességében tényleg túlértékelt szerintem... IMDB 10. hely? Azért ne...
De ettõl eltekintve ez az ember... ez a "kritikus" tényleg egy vicc... hogy viselkedik már? Mint egy félbolond:S
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
(a tv-ben meg x pénzért én még a kedvenc filmjeimet is szapulnám, szal ez megen nem mérvadó, kritikusnak meg sose szabad hinni<#idiota>#idiota>)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A faszi egy faszkalap az tény... pláne amikor elsüti a "poénját" Ledgerrel kapcsolatban... de ennek ellenére igaza van abban, hogy tényleg túlhypeolt az elõzõ 2 Batman (fõleg a 2)... és tényleg a srác halála tette naggyá... hogy is mondjam... Nolan 3 legrosszabb filmjei közé tartoznak a Batmenjei... a 3. az Insomnia... hangsúlyozom egyik se rossz film... de a Batman 2 tényleg túlértékelt...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Utóbbi idõk egyik legviccesebb "horror" vígjátéka. Mi történik ha két igazi Redneck elmegy horgászni is belefutnak, a szintén arra helyre tartó csokkerekbe?
http://www.imdb.com/title/tt1465522/
8,3/10
Egyébként nekem tetszett, amit talán kifogásolnék, hogy egészen kb a film 3/4-ig semmi lényegi dolog nem történik majd hirtelen kivégzések egész sora kb 20 perc alatt, tehát nem épp arányosan van elosztva a film.. Kicsit olyan mintha a fûrészre tennél okokat valós okokat, nem pedig kényszerhelyzetet 😉
fry day fry day sálálálláláá
csocso.: ok, mostmár mind1...
ne haragudj hogy kitoroltem a hszedet. Ha tudnam csak editaltam volna, de csak torolni tudok egesz hozzaszolast.
Az AVForumon lévõ, roppant pozitív kritikák hatására szereztem be, és végül tegnap este kerítettem rá sort. Az film elsõ harmadáig-közepéig igazából semmi különös érzésem nem volt a filmmel kapcsolatban, csupán az 'eddig egynek jó'.
De ez idõtájt a történet elkezdett bekebelezni, és azon kaptam magam, hogy roppantul kíváncsi vagyok a dolgok alakulására és a végkifejletre. Ami pedig olyan zseniálisan sikerült, annyira beért, hogy a film nem is érdemelhet különösen ajánlottnál kisebb plecsnit.
Az életrajzszerû történetvezetés, és a hihetetlenebbnél hihetetetlenebb dolgok miatt nyomokban némi Forrest Gump fílinget véltem felfedezni benne, azonban szerencsére teljesen más a két film hangulata, így nyúlásról legkevésbé sem beszélhetünk.
Minden dicséretet megérdemlõ, zseniális és szép film, Tim Burton legjobbja.
10/9
Alternatív múlt, ahol Japán a II. világháború végén kiegyezik a nagyhatalmakkal, így nem pusztító bombázásokban végzi, hanem megõrzi státuszát és gazdasági erejét. Négy év alatt a belsõ kasztrendszer viszont tovább merevedik, és a gazdagok és a szegények rétegei között óriási szakadék nyílik, amelyen lehetetlennek tûnik az átjárás. Hõsünk Endo, a szegény cirkuszi artista, aki anyagi körülményei miatt elvállalja egy nagyon magas rangú esküvõ titkos fotózását, de tudtán kívül, egy balszerencse folytán belekeveredik a japán rendõrség és a hírhedt gonosztevõ, a "Húsz Arcú" K-20 közötti küzdelembe. A rendõrség õt hiszi K-20-nak és Endo-nak még mélyebbre kell merülnie a szegények és nincstelenek közé, hogy bizonyíthassa ártatlanságát és ehhez K-20 elõtt kell megtalálnia Nikola Tesla egy találmányát, amellyel akár a Földet is el lehetne pusztítani...
Sok helyen nagyon látványos, még a legegyszerûbb, leg-lepukkantabb helyszíneken is, nagyon profi, és bõven elegendõ hosszú (kb. 2 és negyed óra) film, egyfajta japán válasz a nyugati kosztümös szuperhõsös filmekre - és messze élvezhetõbb is azok nagy részénél. Legjobban talán a "V"-hez tudnám hasonlítani stílusban, akinek az tetszett, szerintem ez is fog. Drámában ez erõsebb, látványban ugyanolyan, ha nem jobb, sztoriban is összetettebb, bár fantasztikusabb is. Nekem tetszett, 7/10.
Na sikerült nekem is megnéznem most este. Pár ismerõsöm (fõleg lányok) mondták, hogy nagyon durva. Szóval akkor muszáj már megnéznem....
be is fejeztem pár perce.
Végülis az alapsztori nem volt rossz, vérengzõs, meghökkentõ filmnek készült, de voltak benne számomra nem tetszõ dolgok. Ennek ellenére azt mondom, hogy egyszer érdemes megnézni, de nekem "Az utolsó ház balra" címû film (nem teljesen hasonló, de az alapszituáció u.az) sokkalta jobban tetszett!
Megjegyzem, a sheriff nagyon jól alakította a karakterét.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Végre egy normális felnõtt kategóriás akciófilm. Az elején kicsit nehezen indult be de a felétõl elég jó akciók vannak, bár sajnos rövidek. A történet kiszámítható volt de hát egy akciófilmnél amúgy sem ez a lényeg. Statham ismét hozta a kemény gyerek vagyok, mindenkit leverek keveset beszélek karaktert, a "társát" alakító színész is korrektül adta az idegbeteget.
8/10 a rövidsége és a még rövidebb akciók miatt.
oké leírtad,hogy mostmár nem lehet de azért nem kellett volna kitörölnöd mindent! max. aki ezentúl tesz be képeket!
fõleg h az én hsz-ban szereplõ kép nem is volt nagy és kitörlöd,ez kurva nagy geciség volt a részedrõl <#levele>#levele>
szóval a poszteres filmkommentek,vélemények törölve lettek és a poszteres offolás meg meghagyva, hát kurva nagy gratuláció neked!
Akinek nem tetszik, mehet konyvet olvasni, es a "Konyvek amiket most olvastam" topikba avagy teljesen mas forura.
Aki nem fogja fel, az majd kapja a buntiket.
Mivel láttam az 1969-es változatot, és az bejött így kiváncsian vártam a remaket. Ami nem volt rossz, elég jóra sikeredett, a színészek játéka is remek volt, viszont volt számomra egy óriási negatívum, a kiscsaj. A színészi játéka pocsék volt, fõleg az elõdjéhez képest. Teljesen érzelemmentes volt, harmatgyönge.
7/10 a kiscsaj miatt.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Am en csak akkor leszek ideges a posterekre, ha valaki a bieber filmet rakja be 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyébként a több sort meg úgy se olvassa el senki😄