Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tetszett<#zavart1>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

[HUN]Crassus
atyaég! akkor az kemény! az álom.net rendezõjét-színészeit a holdra lõném ki....akkor ez milyen lehet?😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Victor1103
Talán azért mert olyan szar volt, hogy a szimpla létezése is bûn azaz sürgõsen rebootért kiált. Aztán vagy bejön vagy nem

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tyler1
Zimmer Feri 2

inkább 3x az Álom.net, mint ez/10 (ezzel sztem mindent elmondtam)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

elokeszuletben_a_doom_reboot
* mi a faszért kell rebootozni egy nem is régi filmet????

nem_stallone_rendezi_a_the_expendables_2_t
Tikal
amit autoval szakitottak ki a falból? az biztos aluminium páncélszekrény, karbon erõsitéssel...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Seth
A végén az esésnél azért megsérülnek ugye, ugye?? A soktonnás páncélszekrény is a fejükre esik amit elõtte mint vmi faházat hurcolásztak? 😄

Amúgy várós

PSN ID.: Beegabor

én például nem tudtam h pár hónapja már van trailer nem szoktam ilyen traileres oldalakra látogatni 😄
a szereplõlistát se nagyon figyelem így elõre...
Dynamic
Úgy rácsodálkozik most mindenki, mintha nem köztudott lenne már egy éve, hogy Rock és VD lesz a filmben, illetve nem jött volna ki pár hónapja egy trailer😛
Tikal
hát ez inkább csak LOL

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

toysoldier
okés köszi (:

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

[HUN]Crassus
rárántottam!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

VD szinkronja nekem tetszik ,eredetibe nem jön be 😞
Tyler1
meg Diesel 😄

tigeroo
értem 😊

akkor ennek a végén csak a japcsi fogja túlélni<#idiota>
Tyler1
kronológiailag az az utolsó rész.

ROCKnROLLA
De, de nem idõrendi sorrendben vannak...

tigeroo
a tokio nem a 3. volt?
Tyler1
4. rész után, Tokió elõtt 😊

szinkron ááá, Diesel, T.Gibson, Rock, Luda - ezeket az embereket NEM lehet!

toysoldier
ezt mindenképp moziban kell nézni 😄 remélem feliratos lesz

am ez a többi filmhez képest idõben mikor van?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

tigeroo
"i'm down" - pont ludacris 😄DDD

ááá geci mekkora lesz! the rock és vin diesel egy produkcióban, már magában megéri 😊

nomeg a régi szereplõket is visszahozták hálistennek.
Ez is moziban nézõs lesz!😄

kibaszottul várom 😄
azt nem is tudtam,hogy a the rock is szerepet kap...
Shep
Trailer alapján az eddigi legjobb résznek ígérkezik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
F&F rajongók gombolhatják ki a nacit

vmi elbaszott jó lesz ez!

desigo
Jackass egyes részei elég betegek.
Szerencse,hogy nem kajáltam miközben néztem <#nevetes1>
oliwwer
Jackass 3 8/10

Átok 5/10

tigeroo
way of the dragon

sokadjára is ötcsillag
motyodlee
Religulous

Bill Maher amerikai stand up-os cinikusan kérdezõsködik a vallásokról, valláskritikákat generálva. Sok helyütt egészen meglepõ dolgok derülnek ki

7/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

precision
I Am Number Four

Már értem miért reklámozzák agyon az ilyen tini csatornákon ezt a filmet mint a viva és társai 😊

A Twilight -hoz tudnám hasonlítani... hozzányúlnak egy misztikus és/vagy scifi elemhez és csinálnak belõle egy nyálas tini lovestory filmet kb.

Rengeteg üresjárat, idióta hosszú és sablon érzelgõs társalgások a fõszereplõ és a kiszemelt csaj között aminek kb semmi köze a fõ sztorihoz.

A romantikus tini vámpírfilmek után itt van a romantikus tini sci-fi... neszeneked 😄

Ja meg a másik, az akciók 99.99% -a baromi sötétben játszódik, rángatózó kamerával. Biztos erre már nem maradt keret miután kifizették az írót a bonyolult dialógusok megírásáért 😊

4/10

Bazinga!

Tyler1
Hereafter

A cunamis rész kibaszott jó volt, kár hogy nem azt a vonalat ragadta meg inkább Eastwood, mert minden más értékelhetetlen számomra. Feléig bírtam, és aki a túlvilági faszságolásban nem hisz, annak nem is ajánlom, hogy elkezdje.

mflex
Talán kétszer, vagy háromszor nevettem a film alatt, de az sem olyan igazi volt. Ha ez tényleg a, Repülõk, vonatok, autóknak az "upgrade"-jének szerették volna, akkor jól elcseszték, ha meg nem (bár eléggé hajaz rá), akkor is szar volt, fõleg, hogy két jó színész sem tudta elvinni a hátán az idióta forgatókönyvet.

Steve Martin és John Candy filmje pedig bármikor elõvehetõ, és konkrétan fetrengeni lehet a poénoktól, persze azért szívet melengetõ is a film, aki még nem látta esetleg, sürgõsen pótolja!

Más:

Zöld Darázs

Ez mi a fa..om volt, komolyan ilyenre van igény?
0/10

What about the forests?

szucsy89
Sztem 1x nézhetõ volt simán... szeretem az ilyen filmeket.
Montanosz
Rubber

hát ez most vagy nagyon zseniális, vagy nem))
Nálam az elõzõ)
Sza'l ezt mindenkinek látnia kell)))komolyan mondom beszarás))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

daver88
Devil (Ördög)

Hát amikor ma megkérdezték munkahelyen, hogy milyen volt, én csak a fejemet ráztam...Értelmetlen, kibogozhatatlan, unalmas. Nekem nagyon nem tetszett, de azért kap két pontot, mert láttam már rosszabbat is...2/10

rendben meglesem eredtivel is 😊
Depp-et eredetiben én nem hallottam szinte sose, ezek után meglesem..
Titokzatos folyó

"Jimmy (Sean Penn), Dave (Tim Robbins) és Sean (Kevin Bacon) együtt nõttek fel Boston egyik munkásnegyedében. Soha semmi érdekes nem történt velük ezen a környéken mindaddig, amíg Dave élete különös fordulatot nem vett. Akkor még nem sejtették, hogy ez örökre megváltoztatja mindannyiuk életét. Huszonöt évvel késõbb újra keresztezõdnek útjaik egy titokzatos és megmagyarázhatatlan gyilkosság kapcsán."

Nagyon tetszett és mind3 fõszereplõ iszonyat jót játszott!😊
Tudom ajánlani mindenkinek😊 8/10

LoSA
Hm... Érdekes! 😊 Hát ez van, mindegy!

REALista
Érdekes én egy percét se untam.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Jah én is ezen röhögtem annyira vicces már ez az állandó nyavalygás.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Örülök hogy mulatságosnak találod 😊

Csak épp nézd meg mondjuk a Finding Nemo-t szinkronnal és eredeti nyelven. Teljesen más karaktert csinálnak egy-egy figurából egy balf@sz szinkronhanggal, márpedig ott akadt bõven. És sorolhatnám a negatív példákat.

De esetleg azt is nézd meg, hogyan készítették a Rangot - nem csak a hangot adta Johnny Depp, hanem a mimikától a mozgáson át mindent. A karib tenger kalózainál már volt szerencsétlenségem hallani Jack Sparrow-t szinkronnal, gyakorlatilag broáf. Már aki tudja, milyen az originál... 😉

Sírtam is, amikor tegnap szinkronnal nyomták a film elõtt az új rész elõzetesét..
na ez durva,hogy animációs filmet se nézünk szinkronnal XDDDD
mert ez olyan h elkészitik aztán az angolok is szinkronizálják szóval annál tényleg nem lehet panasz h szar a szinkron -.- de mind1...
rango-t én is várom már, sok jót hallottam róla
LoSA
Én a moziban láttam ezt a filmet... Hidd el, hogy ott is nagyon unalmas volt, sokszor "állt" az egész film. Én nekem kifejezetten NEM tetszett a film, majdnem kijöttünk a moziból (pedig az ilyen "érzés" nagyon ritka), de akkor erõsen bennem volt ez az érzés.

Én 10/4,5 adnék a filmre!

Drive Angry 3D / Féktelen Harag 3D

A Rango-t készültünk megnézni, a szinkron miatt azonban végül lemondtunk róla. Johnny Deppet lehetetlen jól leszinkronizálni, a trailer is eredeti nyelven ütõs. Úgyhogy majd csak HD-ban.

A Drive Angry egy laza popcornmozi ígéretével kecsegtetett, amit hellyel-közzel hozott is a film. Nicolas Cage a pokolból visszatért fõszereplõ karaktert kisujjból kirázza, a legjobb pillanatokat viszont az egyik kedvenc karakterszínészemnek, William Fichtner-nek, alias a Könyvelõnek köszönhetjük.

A véres bosszútörténet legjobb pillanatai egyben a legõrültebbek is - a moteles szexelve-gyilkolászás, mindez lassítva nagyon üt. 😊
De ezeket a pillanatokat leszámítva sablonos az egész. Ráadásul 3D kamerákkal forgatás ide vagy oda, pár pofás baltaeldobáson, vagy pisztolygolyó lassításon túl nem ad hozzá semmit a látványhoz - 2D-ben is ugyanilyen lenne az élmény.

10/5
tomsolo
Reign of Assassins - Jianyu 2010

Mûfajában kellemes, sok bölcsességgel, a kínai verekedõs filmek egyszerû történet mesélésével, Michelle Yeoh pedig még mindig vállalhatóan néz ki és még tud is. 😊

7,8/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

The Town / Tolvajok Városa

Elkövettem azt a hibát, hogy a sok-sok felesleges perccel meghosszított, rendezõi verziót néztem. Így is tetszett, viszont túl sokszor ült le a kisvárosi, bankrablós gengszertörténet.

Pete Poslethwaite-nek élete egyik utolsó szerepe volt, és bár nem fõkarakter, respect neki.

Ben Affleck rendezõként és színészként is jól alakít - kár hogy a mozis, feszesebb verzió jobban bejött volna.

10/6
dartonita
Fektelen harag:
Ugy ereztem Nick Cage-el a varazslos idiotasaga utan mar nem lehet rosszabb filmet csinalni,tevedtem.
Ebben a 'remekmuben' van egy-ket fasza lassitasos ekson,de a dialogusok,szineszi jatek kritikan aluli.Kivetelt talan csak a rosszfiuk kepeznek,sok klise,faraszto,kedvetlen foszereplok.Kerulendo sajnos,a tortenetbol pedig lehetett volna jo filmet csinalni.
3.5/10

green6k
A negyedik:
8/10
Jó zenék,jó történet,jó megvalósítás.Nekem baromira tetszett ez a film.Várom a folytatást ha lesz.

PetruZ
The Man from Nowhere (2010, imdb): Jóféle modern dél-koreai akciófilm, vagy akció-bûnügyi-thriller, kinek hogy tetszik. Titokzatos múltú szomszédos, kábszerbandás, bosszúállós, kislányos, szervrablós, jó véres, realisztikus - tetszett, teljesen korrekt darab: 7/10.
SötétBarom
Shelter

Jóféle, bár összességében elég kusza, de a feeling rendben van. Laza hétköznap esti film. Lehetett volna sokkal jobb is ...

6,5/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;