Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Elég szomorú ez, de sok mindent megmagyaráz.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.14. 07:56:19
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Egy kutyaütő drog nyomozó osztag egy újabb lehetőséget kap, hogy végre valamit jól is csináljanak. A cél személyek megfigyeléséhez elkezdenek egy csirkézőben dolgozni. De annyira felfuttattják a helyet, hogy a megfigyelésre már nem marad idejük...
Több véleményt is olvastam, hogy igen vicces a film, így azért elvárásokkal ültem le elé. De nem kellett csalódnom. Ha nem is hangosan nevetős, de folyton akad valami baromság, amin jókat lehett derülni. Ha akció-vígjáték kell, ez legyen az...
7.5/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jim Jarmusch filmjei nekem egyáltalán nem jönnek be,de ennek adtam egy esélyt. Továbbra sem Ő lesz a kedvenc rendezőm :)
Az IMDB szerint a kategória comedy/horror, de igazából egyiknek se jó. Jim megint összeszedte kedvenc színészeit, (Tom Waits, Bill Murray, Adam Driver, Steve Buscemi, stb...) és rájuk nem is lehet panasz. Iggy Pop, Selena Gomez, RZA is remek. Rengeteg a filmes easter egg, és az egyéb kikacsintás, meg persze a mondanivaló.
Nekem ez mégis egy unalmas művész-horror volt.
4/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
első 40 percet átvészelitek, majd ti is legalább annyi sört isztok mint ők, egész j ó lesz
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.07.12. 12:31:41
7,5/10
Nekem jobban bejött, mint az első rész. Vannak benne városi kalandok, és vannak vidékiek.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nem tudom miért nem fogják fel, hogy ahogy reklám, már kapcsolnak is át máshová a népek. Annyi a nehezítés, hogy már koordináltan egy időben megy mindenhol az összes reklám ahol film van, kivétel a külföldről sugárzott filmes csatornák ill. amelyiken nem ez a reklámügynökség lett a befutó.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Egy hete láttam a trailer-t, előtte semmit sem hallottam a filmről. A Red Sparrow és Atomic blonde keveréke, csavaros történettel (ami eléggé kiszámíítható) és jó akciókkal (amiből lehetett volna több is)
Ha túltesszük magunkat azon, hogy egy szőke modell egy hadseregnyi férfival is összeugrik, akkor elég szórakoztató film.
6/10
Teljesen másra számítottam, csalódás volt. Szabó ugyan hozta a Hajnal Tímeás formáját..
Jogos a 10/3,5.
És van még1, de nem tudom ugyanaz a film-e, ahogy indul:
Amúgy thx a tippet, ez a film is tetszett régen. :)
Ide csak becsesztem gyors, amik eszembe jutottak, meg neten láttam címeket, de sok még hiányzik.
Már sokkal régebben el kellett volna kezdenem összeírkálni.
Filmlista
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.07.10. 22:06:03
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
2. passz
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.07.10. 21:05:07
PSN ID.: Beegabor
Az a baj, hogy iszonyúan sok keleti filmet nem tudok már melyiknek mi volt a címe, csak azt hogy mik történtek a filmben.
Ha valaki tudna segíteni esetleg, most éppen 2 film kapcsán, szívesen fogadnám. Köszönöm előre is.
Spoilerben leírom a 2 filmben amiről fel lehet ismerni, ha valaki látta őket, hogy melyik filmek, csak a címüket kéne kideríteni.
Horrorfilm, és a végén az lesz a fordulat, hogy a főszereplő ugye a film végéig azt érzi mintha folyamat fájna a háta meg a nyaka, mintha nagy súly lenne rajta és a végén jön rá, hogy a szellem a nyakában ül végig az átok miatt csak nem tudta ugye!
2:
Egy krimi, egy nőt keresnek asszem és az a lényeg hogy a végén kiderül hogy megölték és egy kádban találják meg rózsaszirmokkal a fürdővíz tetején
ha rémlik nektek a 2 film valamelyike akkor szóljatok
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.07.10. 20:57:59
No comment.
Ahhoz kepest, hogy egy alacsony koltsegvetesu Netflix tucatfilm, kifejezetten jo. A sztori jo, a film szorakoztato, szoval ha mar ugyis fizettunk a Netflixert, megeri megnezni.
De meg veletlenul sem egy A kategorias Hollywoodi filmnek megfelelo minosegu.
Negativumok:
- A CGI eleg olcso, szerencsejuk hogy a mai technologiaval mar az olcso CGI is egesz jo minosegu.
- 1-2 jelenet, foleg amikor a kolykok baromkodnak az Adidas boltban majd a Mustanggal nagyon stilusidegen, es lathatolag idohuzaskent tettek bele.
A foszereplok egesz jo teljesitmenyt nyujtanak, de a csak perceket kapo mellekszereplok kifejezetten benak, vagy a karakteruk lett benan mgirva.
Szoval valahol egy Asylumos parodia es egy komoly Hollywoodi sci-fi kozott van feluton. De nem kell draganak lenni egy filmnek hogy szorakoztato legyen, legalabbis ha nem keril el egy teljes mozijegy arat erte.
6/10
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.08. 10:13:54
A film kb 87%-ában szart sem lehet látni mert vagy éjszaka van, vagy szürkület, bár tény, hogy nem is maradunk le semmiféle akciójelenetről.
Ennek ellenére rühellem ezeket a félig szürkén látható képkockákat. A sci-fiket viszont komálom, így meglestem.
Az ötlet jó, hogy a csaj látja a jövőt, de ez esetben meg kár feltenni a kérdést magadnak: "változtatnál e a jövődön, ha tudod mi fog történni?"
Nyilvánvalóan vagy tudod a jövődet, vagy nem, de ha változtathatsz rajta, akkor nem is tudod.. Ha ugyanis többféle jövőbeni esemény "látomásaid" vannak, akkor az már inkább a fantázia világa. Tehát ha olyan szemmel nézem a filmet, hogy a csaj a jövőt látja, akkor okés a sztori, de ne tegyük fel a kérdést: "mi lenne ha?" Mert az lesz amit tudunk. Vagy látszódjon egyfajta víziónak a jövőből, de ez esetben meg érdemes több variációt is láttatni.
Amúgy összességében mint idegen lény idelátogatós film..
Amíg csak azokra lövöldöznek, nincs mitől megmenteni a világot. Nem is beszélve arról, ha a tojás izék meg tudják a jövőt, mi a f@sznak jöttek ide egyáltalán? Maradtak volna a seggükön odahaza, s akkor senki sem lövöldözik rájuk.
Há nem? Há de!
10/6.
War Dogs (Haverok fegyverben) imdb.
Már az elején lelövik a poént, hogy megtörtént események alapján dobták össze. Kedvenc jelenetem:
Amikor a dagi drogért beugrik a régi haverhoz, de nincs otthon. A néger utcagyerekek meg átb@sszák a fejét, hogy majd ők adnak neki olcsóbban is. Aztán egy kicsit elszabadulnak az indulatok, pedig a dagi csak játszani szeretett volna velük...<#hehe>#hehe>
Simán el tudom képzelni, hogy ez a valóságban is megtörtént pl.<#vigyor1>#vigyor1>
A finálé viszont tuti megjátszott happy anding volt. Ha stukket nyomok valaki homlokára, majd szánalomból elengedem, annak nem adok később sem egy valag pénz lelkiismeret furdalásból. Örüljön a kis dagi, hogy nem lőttem le.
10/8.
Percy Jackson: Sea of Monsters (P.J.: Szörnyek tengere) imdb.
Jó kis fantasy...lett volna, ha a fő gonosz jólfésült selyemfiú nem full idióta: feléleszteni egy olyan szörnyet, aki mindent elpusztított maga körül anno, egy igazi f@szság. Mégis mit várt? Együttérzést? Hálát? Persze, hogy eledel lett a végén.
A küklopsz is felcseszte az agyamat a napszemcsivel. Ha felveszi, akkor senki sem fogja tudni, hogy ő küklopsz? Plusz este meg már sz@rt sem lát benne.. A beképzelt harci pipikről meg már inkább nem is mondok semmit. De valaki lepofozhatta volna őket igazán, csak hogy érzékeljék már ki is a pasi. Egyszer nézős volt.
10/3.
One Fine Day (Szép kis nap!) imdb.
Ezt is szépen lehúzták 6,5-re. Azért attól már csak GC és MP szereplése miatt is többet kellett volna adni.
Ezeket a figurákat kevésbé profi színészek még rosszabbul adták volna vissza szülőként.
10/7. Mert lekötött, de nálam ez is egyszer nézős marad.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.08. 10:09:00
Ez most mi volt? Emlékszem még a Ron Perlman-féle Hellboy-ra, na azon legalább lehetett szórakozni, de ez? Az itteni Hellboy valami elmeroggyant, a legutolsó útszéli hajléktalan is szarrá veri, az "ügyet" is csak nagy nehezen göngyölíti fel. Szerettem volna "rendesen" megnézni, de ebböl csak egy gyors áttekeréses megnézés lett.
Max. 4/10
Spiderman: Idegenben (2019)
Na, ezen viszont jól szórakoztunk a haverokkal. Kellö mennyiségü humor, egy kis dráma, az akciójelenetek odacsapnak. Jól telt az a másfél-két óra. A stáblistás jelenet után pedig mindenképp várom a 3. részt.
9/10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Már a rendező előző filmje is elég beteg volt, itt sincs ez másképp. A film baromi hosszú, 140 perc.... Ebből az első egy óra felvezetés, egy családi dráma, a helyszín és a szereplők bemutatása. Aztán valami olyan agymenés indul el amit nehéz megmagyarázni. Konkrétan fingom sincs mit láttam. Tudom bennem van a hiba, mert IMDB-n repkednek a 10 pontok, de tegye fel a kezét, aki őszintén azt tudja mondani : Igen, mindent értettem!
Jó értem én az összefüggéseket a
Brutalitás is akad a filmben, és pár olyan jelenet ami közben kellemetlenül érzed magad a moziban.
Sajnos ez nem az én világom.
3/10
Danny Boyle-tól kicsit többet vártam. Az alapötlet nagyon jó, jópár poént szül, és az sem zavaró, hogy igazából nem kapunk választ arra mi történt. Én mondjuk egy shazam számkeresős poént elsütöttem volna :)
A Rocky nevű arc jól eltalált karakter, Ed Sheeran jól égeti saját magát, és amikor megjelenik
Ez a rom-kom nekem valahogy se nem vígjáték, se nem romantikus film. Nézhető, de nem lesz klasszikus.
6/10
Utoljára szerkesztette: kutyakiki81, 2019.07.05. 19:42:37
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Kivi vok.<#phone>#phone>
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2019.07.04. 00:01:13
Why so serious?
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
amugy Magyarországon pár moziban nem csak hogy nem adják le a stáblistát, de van amikor a filmet is megvágják, hogy beférjen a 2-2,5 orás intervallumokba a 2 vetités között.
Legalább is én már jártam igy mikor megnéztem valamit moziba és később mikor már a tv is adta, akkor meg csak néztem, hogy erre a részre nem emlékszem és egyböl volt értelme a jelenetnek is .
Nem tudom miért kell ennyire túl sózni. Lehetne azzal magyarázni, hogy akkor többet iszik az ember, de elég ritkán van olyan szerintem, hogy valaki a film alatt kimegy még üdítőért.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Elviharzok a faszba, aztán majd a youtube-on megnézem a stáblista utáni jeleneteket amint felkerülnek. Úgyis felteszik mindegyiket. Egyszer maradtam, akkor is megbántam, mert egy kislány a kezemre borította a kólát.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Hozza az elvárt szintet, de se több, se kevesebb. Jól működik a humor, a látvány rendben van, és az elmúlt évek legjobb stáblista közbeni jelenete!!! Érdekes, hogy ennyi év után is vannak még, akik azonnal felállnak és mennek ki Marvel film végén.
7/10
Filmnézés közben esett le, hogy ezt egyszer már korábban is láttam.
Bár ez nem zavart abban, hogy végignézzem ismét..
Ismerek személyesen is séfet és bizton állíthatom, hogy nem minden séf ilyen bunkó.<#ticking>#ticking>
Mert lekötött megint, legyen 10/7,5.
Avagy a SJW-k legújabb céltáblája. Az egész film rasszista, szexista, csöpög belőle a "toxic masculinity", fricskát mutat a gender őrületnek, (egy apa ilyet mond a fiának, hogy "egy férfi legyen férfi, mert csajok nem a millennials puncikat szeretik...illetve vannak olyanok is :) ") meg úgy általában páros lábbal száll bele a mai Pící propagandába és dob ki mindent az ablakon. Már ezért érdemes megnézni.
A többi része sem rossz, csak az én ízlésemnek ez már túl vígjáték volt. Samuel L. Jackson egy kicsit pocakos, meg már öregszik, de még jól hozza a tipikus motherf*cker figurát.
6/10
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.06.30. 21:14:51
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
+1 az ""egyszernézős"" véleményre.
Se nem rosszabb, sem nem jobb mint az átlagos szuperhős film. Mondjuk ez nálam inkább volt "egyszernézős", de annak jó volt. Nem tudom miért, de valamiért a Deadpool-al akarom összehasonlítani. Valamiért a film nézése közben az ugrott be. De míg a Deadpool nekem nem jött be, ez viszont igen.
6/10
Overlord
Szintén "egyszernézős". Annak elment.
5/10
A nyomorultak (2012)
"...tudtam, csak nem sejtettem..." Tudtam, hogy musical, csak nem sejtettem, hogy minden átkozott szót énekelve mondanak benne. Ráadásul nem valami jó énekhangú színészek. Legalább is amíg nézni bírtam. 25 perc elteltével ránéztem, hogy mennyi van még belőle hátra... hát ha már csak úgy nagyjából 1 óra lett volna, akkor lehet végig szenvedem, de még akkor volt belőle hátra vagy 2 óra....
Szóval kikapcsoltam a fa...
2/10
A Reszkessetek betörők horrorváltozata.
De szép bauxit, honnan van?
Vasárnap délutáni mesefilmnek elment, de nálam már rég kifulladtak a szuperhősök, és más jó filmeket se csinálnak a köpenyesek dömpingje miatt. Maradnak a sorozatok.
Régen ajánlottak többen itt jófajta ázsiai vagy skandináv filmeket, hát most is rám férne...
Egy lelkes vágós kollégámnak hála én már az első dvd verziót nézhettem idehaza Netflix híján.. <#vigyor>#vigyor>
imho:

Érdekes, bár nem új keletű a koncepció miszerint valahogy létre kéne hozni egy jobb, fejlettebb (tökéletesebb) emberi fajt.
Hirtelen nem is tudom, hogy egyébként létezne e ettől humánusabb verzió is (mármint az emberiség intelligensebbé tételére), de végül is ez a módszer sem rossz. Mármint ha a bázison belülre születik az ember fia..vagy épp lánya mint esetünkben is történt..
Dobok is rá egy erős 10/8-ast, mert végül is tetszett ez a posztapokaliptikus világ, még így is, hogy a bázison kívüli képi világ elég szánalmas lett.
Még egyszer köszönet a tippért és a félhivatalos dvd rip-ért az illetékeseknek.<#vigyor5>#vigyor5>
Szokvanyos, de minosegi szuperhos sztori. Jol meg van csinalva, nincs ra rossz szavam, de azert erezheto kicsit hogy a Marvel mar rutinbol hozza be az uj szuperhosoket.
A latvany jo, a sztori jo, a karakterek jok, bar egyik sem kiemelkedo. Az ellenseg
Ami nem tetszett az igazabol egy teljesen szubjektiv dolog. Jobb szeretem azokat a hos-sztorikat, ahol a foldrol, a szamomra megszokott korulmenyekbol indulnak, konnyebb veluk azonosulni. Itt most inkabb csak kapkodtam a fejem az elso fel oraban, hogy most kik ezek, hol vannak, mit miert csinalnak, nem volt kapaszkodo. Aztan ahogy a film soran helyukre kerultek a dolgok, ugy elveztem en is egyre jobban es jobban a filmet, a legvegen a csucsponttal.
7/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]