Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shazam 6/10

Vasárnap délutáni mesefilmnek elment, de nálam már rég kifulladtak a szuperhősök, és más jó filmeket se csinálnak a köpenyesek dömpingje miatt. Maradnak a sorozatok.
Régen ajánlottak többen itt jófajta ázsiai vagy skandináv filmeket, hát most is rám férne...
Zephyr Retiring
Akkor stargatelost javaslata alapján meg is ejtettem az épp ma 20 napos I Am Mother-t
Egy lelkes vágós kollégámnak hála én már az első dvd verziót nézhettem idehaza Netflix híján.. <#vigyor>

imho:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Érdekes, bár nem új keletű a koncepció miszerint valahogy létre kéne hozni egy jobb, fejlettebb (tökéletesebb) emberi fajt.
Hirtelen nem is tudom, hogy egyébként létezne e ettől humánusabb verzió is (mármint az emberiség intelligensebbé tételére), de végül is ez a módszer sem rossz. Mármint ha a bázison belülre születik az ember fia..vagy épp lánya mint esetünkben is történt..

Dobok is rá egy erős 10/8-ast, mert végül is tetszett ez a posztapokaliptikus világ, még így is, hogy a bázison kívüli képi világ elég szánalmas lett.
Még egyszer köszönet a tippért és a félhivatalos dvd rip-ért az illetékeseknek.<#vigyor5>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Spider-Man (2002) Pókember - Tetszik, de nem nézném újra! Egyre jobban érdekelnek a Marvel-filmek! 😄D
CSOCSO
Latvannyal nem volt sok baj. Gagyi volt az egesz rendezes. A talalas. Idegesitett a ket azsiai akcentusa. Foleg a csaje. Sokszor nem ertettem mi a picsat mond annyira gaz volt. Semmi nem fogott meg a filmben. Se a sztori. Se a szineszi jatek. Se az akcio. Se a rendezes. Semmi.
Captain Marvel (2019)

Szokvanyos, de minosegi szuperhos sztori. Jol meg van csinalva, nincs ra rossz szavam, de azert erezheto kicsit hogy a Marvel mar rutinbol hozza be az uj szuperhosoket.
A latvany jo, a sztori jo, a karakterek jok, bar egyik sem kiemelkedo. Az ellenseg
legalabbis aki az elso feleben ellensegnek szamitott
kifejezetten tetszett, van karakteruk, humoruk.

Ami nem tetszett az igazabol egy teljesen szubjektiv dolog. Jobb szeretem azokat a hos-sztorikat, ahol a foldrol, a szamomra megszokott korulmenyekbol indulnak, konnyebb veluk azonosulni. Itt most inkabb csak kapkodtam a fejem az elso fel oraban, hogy most kik ezek, hol vannak, mit miert csinalnak, nem volt kapaszkodo. Aztan ahogy a film soran helyukre kerultek a dolgok, ugy elveztem en is egyre jobban es jobban a filmet, a legvegen a csucsponttal.

7/10

Synchronous
Mi volt a szar benne? Látvány? Sztori?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

CSOCSO
Godzilla: King of the Monsters

Hat ez nagyon gagyi volt. Hatalmas csalodas.

4/10
Lesznek vagy ugy millioan akik csak emiatt megnezik ujra. Amugy is ujra akartak nezni, de igy most mar urugy is van ra😊

BenedekFeco
Van már 20-40-55gigás bluray is kint

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Kojiro
Most emiatt csúszik a bluray magjelenés? Vagy ott is kiadják ezt a verziót?

Kojiro ergo sum.

Dynamic
A legvégén lesz valami új stáblista utáni, meg közben lesznek ilyen félperces plusz jelenetek. Összesen kb. 7 perccel bővül, szóval "baromira" megéri ennyiért újra megnézni egy 180 perces filmet.
Miben lesz ez bővített? Mennyi új jelenet lesz? Lehet tudni?
Jim Morrison
pedig (webrip ha jol emlekszem) mar van

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Én még a Cpt.Marvel-t sem látom.

Köszi a dátumot, akkor nem várom. De azért mennyire érződik, hogy ez az aranytojást tojó tyúkjuk, hogy ennyire nincs kinn a placcon még! 😊
Jim Morrison
még csak most jön a mozikban a bővített változat, hogy még több pénzt termeljen és lezúzza avatart <#banplz>

Digital HD
Release Date July 30, 2019

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mikor jön ki az utolsó Bosszúállók rész? Nem vagyok egy szuperhősfilm-buzi, de hát megőrülök már, hogy itt húzzák nem tudom hány hónapja. Még a végén kiderül, hogy rábuzultam a témára. Nem. Tiltakozom!
LasDen
Happy Death Day 2U

Jól sikerült folytatás lett. Újfent nem bonyolították túl a dolgokat, még úgy sem hogy behozták ezt a kütyüt magyarázatnak. Bár a gyilkos kiléte most nem akkora rejtély. Sem úgy hogy nem tudja az ember kitalálni, sem úgy hogy nincs rajta szinte semmi hangsúly. Inkább csak azért van, hogy legyen valaki, aki megöli őket. A megállítása nem igazán prioritás. De így is teljesen rendben van...

7/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bokafix2
Nekem nem volt vele különösebb gondom, pedig ugye Sandler nem egy színészgéniusz. Nem vártam sokat, szóval nem csalódtam. 6-ot simán megér.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Jim Morrison
Murder Mistery

Egy kicsit idegesitett az allando trash talk, de volt par jo beszolas. Legnagyobb elonye hogy szinkronosan elerheto.
Kozepes film, Agatha Christie beutessel.

Hogy is volt? Ja igen:
Adam Sandler/10 <#nezze>

Zephyr Retiring
Same Kind of Different as Me (Ugyanúgy más, mint én) 2017 imdb

Dráma, tehát könnyzve kacagásra nem is nagyon számítottam, de a könnyek azért így sem maradtak el. Slusszpoén, hogy ráadásul még megtörtént eseményt is ecsetelt, amit csak a legvégén a stáblista alatt tudtam meg.
Röviden: egy megromlott házasság megjavulását követhetjük szemmel, csordultig emberi érzelmekkel aminek a mozgatórugója a szeretet.

Megtörtént események alapján készült filmeket nem szívesen pontoznék, mert az kicsit olyan, mintha magát az életet pontoznám.
Egynek jó volt ma estére.

Child's Play (2019)

Újabb felesleges remake, és ezen Mark Hamill hangja sem segít 😄
Chucky külseje szokható, de elég bárgyú. Azzal, hogy wi-fi kompatibilis nekem semmi bajom nem volt, elvégre 2019-et írunk. Történet, karakterek, és az egész úgy ahogy van gyenge. Pedig a vérrel sem spóroltak, de ez sem menti meg a filmet.

4/10

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

BenedekFeco
Brightburn

A félresikerült "Zupaman" gyerekkori kalandjai. A sztori egy az egyben Clark Kent, csak fiatalon. Így kb semmi újdonság nincs benne az erőszakon és a "gonoszságon" kívül. De ezek viszont jól állnak a filmnek, nálam piros pontot érnek. A nagy filmgyártók is bepróbálkozhatnának ezzel az iránnyal a sok, poéngyáros-alsógatyás szuperhírók helyett.
Lehetett volna egy csöppet pörgősebb, meg némelyik lebegős résznél (főleg a "drámai" utolsónál) kilógott a technikai lóláb, de nem volt rossz.

7/10

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

az enthiran című film gigazseniális, szenzációs. ő a főszereplője.

Kongy
Nem, még mindig nincs meg sajna.. : /

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Dynamic
Jó, én értem mit akar mondani CSOCSO. Igazából nem is lényeges ki ez, hanem hogy ez a "valaki" sokkal szarabbul néz ki élőben, mint a filmjeiben. De amúgy így utólag megnézve ismerem én is a fickót, de csak YT-ról, ilyen gagyi videókból. Mindenesetre tény, a faszi nagy átváltozóművész. A legújabb filmjében pl. így néz ki:

Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2019.06.21. 14:01:44
Ideglelés Csernobilban 2012

Én ezt miért néztem meg? A sorozat után jó közelítéssel olyan volt, mint a Ferrariból átülni egy Moszkvicsba. Gyetlov tesztirányítási főmérnök nem lőtt ekkora bakot annak idején, mint ennek a filmnek a készítői.
Kezdjük azzal, hogy az orosz ketrecharcos kinézetű pofa elviszi ezeket a szerencsétleneket Pripatyba (lehet nem így kell írni), mert milyen buli már telesugárzott szuveníreket hazavinni, meg bebarangolni a senki földjét, miközben felgyorsult pulzussal pislogunk a sugárzásmérőre. Pedig az eredeti cél Moszkva lett volna. Természetesen amerikai idiótákról van szó, akik először járnak Európában (és utoljára).

Rakjuk össze: horrorfilm, félkegyelmű szereplők, Csernobil... hát ez már csak jól sülhet el. Illetve sülhetett volna, ha nem lenne olyan sivár és ötlettelen a megvalósítás. Izgalom nem sok van, logikátlanság annál inkább.
Az orosz túravezető hogyhogy nem tud a fura lényekről, akik ott élnek a környéken? Elvileg 5 éve vezet oda túrákat. Mit keres egy megtermett barnamackó egy panelház sokadik emeletén, ahol olyan keskeny ajtók vannak, ahol épp csak egy ember fér át? Hogy lehet, hogy 2-3 kilométer megtételéhez egy egész nap kell? Hogy lehet életveszélyben ennyit tökölni?

És a lények? Hát... azokat nem mutatják. Csak sötétben távolról, vagy sötétben közelről. Az eredmény ugyanaz. Gondolom nem volt túl sok zsé a makeup-ra, ezért igyekeztek kerülni a direkt konfrontációt.
Gyetlov bácsi biztos nem lenne büszke ha látta volna. Mert hát egyedül csak a grafit az ami tényszerűen nem létezik, minden más igen... azaz vannak jó rendezők, vannak jó színészek, vannak jó forgatókönyvírók... csak valahogy ezt a filmet kerülték el mindannyian. Én meg belefutok és megnézem.

Egyvalamit talált el ez a film Csernobilból... a mellékhatásokat. Mert ugyanazokat a szimptómákat fedeztem fel magamon, mint a robbanás után kirendelt tűzoltók. A pofám éppen nem olvadt le, de émelygett a gyomrom, rámtört a hányinger, és elkezdett fájni a fejem. Elkezdett fájni azon a sok baromságon amit láttam. Most már muszáj elmenni oda, hogy kiderítsem az igazságot. És ha tényleg ott vannak ezek a kreatúrák, akkor megbocsátok a stábnak.
Hiszen akkor csak dokumentumfilmet forgattak, és azért volt olyan unalmas, mert a valóságot láttuk. Viszont akkor meg hogy került ki az anyag és hogy nézhettem meg a filmet a neten?

Áh... bonyolult... inkább maradjunk a gyors felejtés mellett, és tegyünk úgy, mintha el sem készítették volna a fenti címmel fémjelzett alkotást. Vigyázat: veszélyes anyag! ☢️

2/10

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Hja legközelebb csak ird oda hogy "nézzétek ez az a farok a legszarabb indiai akciófilmekből"
és nem, nem ismerjük, a szar youtube videókban PONT nem nézem egy kicsit sem a szinészt, csak a "cselekményt" inkább, mivel úgymond szinészi játék nincs, akárki lehetne ott 😄
Tikal
Szerintem már valami szar YT videoban biztos látta mindenki, de hogy nekünk most fel kéne ismerni azt nem hiszem, vagy bárkit is érdekelne hogy megöregedett, azért annyira nem nagy sztár az ürge errefelé, meg úgy általában 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
Azt ne mondjatok, hogy nem tudjak ki ez. Nem hiszem el. Ertem, ha egy filmet sem lattatok meg tole, igazszag szerint meg en sem de eleg sok idiota filmet csinalt mar es az internet tele van olyan videokkal amik ezokbol a filmekbol van kivagva. Pl mikor a sok klonja robotta alakul, meg 100 fegyvert fog egyszerre a kezeben 360 fokba maga korul es mindenkit lelo. Vagy mikor atugrik mindent a loval es atcsuszik egy kamion alatt ugy hogy a lot lefekteti a foldre...Most komoltan? Ettol fuggetlenul bollywood leghiresebb szinesze. kb 200 filmben szerepelt mar. Nem mondom, hogy szobrot kene emelnunk neki de nem hiszem el, hogy nem ismeritek.
Zephyr Retiring
Köszönöm, ez pont megfelel egynek.

Kmarha
stargatelost #102291

Teljesen meg tudom érteni ezt a véleményt is. Esélyes, hogy ezt a filmet vagy gyülőlik, vagy szeretik, de a "mehh" középszerű érzést, nem hiszem, hogy bárkiből kiváltana.

Én rettentesen élveztem, minden hülyeségével együtt is. Ha belemagyarázok, jobb az értékelésem, ha szó szerint ragaszkodom a filmben kimondottakhoz, akkor kevésbé. A jó élmény ettől függetlenül bennem megmaradt
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.06.20. 08:54:47

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

stargatelost

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Zephyr Retiring
Ajánljatok már valami ütős kis sci-fit megtekintésre plíz.
Rég láttam már jót...<#worship>

Zephyr Retiring
Már megijedtem, hogy Jézus Krisztus az.
Most hirtelen másik szupersztár nem ugrik be..<#vigyor>

Ja, akkor tévedtem... Aszittem, ez a Béla a kocsmából. :-D

Ne viccelj már! Legalább olyan híres mint ő:

Tikal
<#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
És ismerni kéne... ?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CSOCSO
IMDB-rol szedtem a fotot es veletlen akadtam ra, mert nem erdekelnek a filmjei de szerintem mindenki ismeri ot csakhat a filmekben nem igy nez ki. Fogjatok a fejeteket mert ettol le fog esni:

Ez nem mas mint maga a super star Rajinikanth

ha nem ugrana be a nev akkor itt van rola egy kep Meg egy masik
Én tudom, ki ez, csak azt nem értem, honnan szedted a fotót?

RatBaG
eddie murphy

Per Aspera Ad Inferi.

Dynamic
Mert? Indián kívül ismeri egyáltalán valaki?
tigeroo
ez valami digitális rajz? nemtom passz amúgy.
Count Adyn
Én csaltam de nem ismerem 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

CSOCSO
Ki ismeri fel ezt a csavot??? Csalni nem er!

Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2019.06.19. 03:18:30
Nekem az minden volt csak nem a "Szokásos". 😉

stargatelost
Nálam pont ezért 1/10 az Us, mert ennyire megmagyarázta a dolgokat, és egyszerűen nevetséges nonszensz az egész 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Solo: A Star Wars Story (2018)

Nem rossz film, de rettenetesen kozepszeru. A szereplok jok, de a tortenet nagyon osszecsapott, mar masnap nem is emlekszem hogy akkor mi is volt a lenyege. Igazabol egyaltalan nincs is sajat tortenete. Fogtak nehany tenyt az eredeti Star Warsbol ami Han Solohoz kapcsolodik, es a leheto legkevesebb energiabefektetessel csinaltak par osszekoto jelenetet hozzajuk, es ennyi a film.

Tipikus esete annak amikor ugy tuztek ki a megjelenesi datumat egy filmnek, hogy meg tortenete sem volt. Onmagaban nem lett volna sosem sikeres, csak a Star Wars logo miatt ert el annyit amennyit elert. Es igy "eloskodokent" nem ad semmit hozza a vilaghoz, hanem inkabb elvesz belole.
Egy rendes forgatokonyvvel, es kicsit tobb fantaziaval jo film lehetett volna...

Egyszeri nezesre meg mindig oke, de ennel sokkal sokkal tobbet vartunk tole...

5/10

Na, ez a film tipikus esete annak, amikor valami nagyon-nagyon el lett szúrva, és akkor majd utólag elkezdünk belemagyarázni dolgokat.
Legyünk őszinték, ez a film egy unalmas, vontatott, értelmetlen zagyvaság, ami még vacak is. A film második felét szó szerint kétszeres sebességgel néztük, és még így is kib*aszottul vontatott és unalmas volt. Az egész hemzseg a baromságoktól (dohányzóasztalhoz bilincselés...khm), és a végén a csavar meg csak még értelmetlenebbé, és rosszabbá teszi a filmet.