Szekeres Viktor

Natalie Portman lett az új Thor

A Thor: Love and Thunder egyik főszereplője Natalie Portman lesz

A hét második felében San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. Természetesen a legnagyobb figyelem a Marvel új bejelentéseit kísérte.

Az pár napja már kiderült, hogy a Thor negyedik részét Taika Waititi fogja rendezni, aminél jobb sokak szerint nem is történhetett a sorozattal, most pedig azt jelentették be, hogy a címe Thor: Love and Thunder lesz és az a The Mighty Thor című képregényes sztori adaptációja lesz, melyben a Natalie Portman által játszott Jane Foster karaktere veszi Thor szerepét, de mellette Chris Hemsworth és Tessa Thompson is vissza fog térni. Az amerikai premier időpontja 2021. november ötödike lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • grobs #3
  A képregényben is úgy működik, hogy mindenki aki méltó rá. Van aki csak "lóbálta", és van aki kapott saját pörölyt. Beta Ray Bill pl. a Thor 3 filmben ott van a bajnokok szobrai között. Beta Ray Bill kapta eredetileg a Stormbreaker-t amit a filmben a Mjolnir összetörése után Thor-nak csináltak meg, úgyhogy majd valahogy biztos helyreteszik a szálakat.

  Az újkori Marvel képregényekben Thor méltatlan lett a pörölyre, Jane Foster viszont méltó (és rákos). Úgyhogy Jane Foster Thor lett, és így meggyógyult, Thor meg félszemű lett ami a filmekben már megtörtént.
  Mivel bejelentették az Asgardians of the Galaxy-t, valószínű a Thor 4 ezt vezeti fel. Az Endgame végén Thor poénból a vele tartó Gardians of the Galaxy-t nevezi így. Úgyhogy jó eséllyel nem a képregényes felállás lesz.
 • Ender Wiggin #2
  Először az volt, hogy tényleg csak Thor lóbálja. Aztán Hela, Cap és most már egy mezei földi is... Jóvanakkor. Fő a következetesség. (ja, az pont hiányzik a képregényfilmekből).
 • KoLaMan #1
  Hadd tippeljek: minden, a Comic Con-n elhangzott bejelentés külön cikket fog kapni.
  Természetesen az első két mondatot ismételve...