Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#nyes>#nyes>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
vagy elfelejthetnék már 1-2 évtizedre godzillát, meg úgy általában a képregénymozikat! Hogy a francba lehet várni egy pókember 5-öt, halálos iramban 10-et... nem értem.
Tudtok ajánlani valami új, eredeti, tartalmasabb filmet, felnőtteknek (persze nem úgy értve😊
"...és...szerintem...bizony."
Édes istenem ezt a gagyit! Én megértem, hogy vannak olyanok, akik szerint ez az "igazi-képregényhű" godzilla, és náluk betalált ez a sugárköpő dagadék, meg óriás molylepke-gorillamammut kombó. Hát... én nem tartozom közéjük 😊
Visszahozhatnák a Jean Reno féle Godzillát, az sokkal emészthetőbb.
3/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De persze, tegyünk úgy, mintha a blockbustereken meg a nagyobb filmeken kívül nem létezne semmi más, amit érdemes megnézni...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2019.07.27. 09:37:16
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Míg idén nem volt egy normális film se, csak folytatás, képregénymozi vagy remake. Ad Astra meg a Tarantino mozi lesz talán csak érdekes idén... 😞
Az uj trailer jol nez ki. Remelem odabasznak a latvanynak. Csak az uj miatt neztem meg a regi filmet.
Amúgy zeneileg is ott volt a toppon: G.Moroder, H.Faltermeyer, sőt a Berlin (Take My Breath Away) is onnantól lett híres...
Ha engem a gépek érdekeltek volna, nem zenei szerkesztőnek jelentkezem, hanem gépészmérnöknek...<#nyes>#nyes>
E kettőt több szempont miatt is egy kalap alá veszem most. Fő szempont:

Mindemellett űrdoncsi nagyobb csalódás volt, mint szexi lány. Utóbbitól amúgy sem vártam Oscar-t, de lehetett volna kreatívabb is. Az edzőtermi mosdós jelenetnél inkább tűnt megzakkantnak a csaj, mint sem megvilágosodottnak, de mindegy. A lényeget értettük, s majd megpróbálunk mi is hasonló életszemléletet felvenni, több kevesebb sikerrel..<#nyes>#nyes>
Visszatérve pár szó erejéig űrdoncsira, a film eleje úgy ahogy van, egy nagy ratyi ultra cgi fostenger, amiről lerí, hogy a mesék meséjének habja, szerintem baromira rossz fényt vet a transformers filmekre. Persze az is csak mese, de legalább törekedtek az élethű-féle érzet megteremtésére. Aztán '87-től már nézhetőbbek a mozgóképkockák, de...mi a tkm-nek kellett ennyi emberi érzelmet belevinni egy robot "agyába"? Vagy én értettem félre valamit a 16-os besorolási kategória miatt, és én kérek elnézést, hogy megnéztem így bőven 40 felett..<#idiota>#idiota>
A pontszámom is közös, mindkettő 10/3.
Sajnálom, hiába tetszett mindkettő az asszonynak, most én pontozok és punktum.<#eplus2>#eplus2>

<#nevetes1>#nevetes1>
Volt egy család, akivel minden másnap találkoztam, ott 2 angolul 1 magyarul (is) beszélt.
Tesómmal voltam kint, vele ugye magyarul beszéltünk. Volt még egy ismerősünk, akivel napi szinten találkoztunk ő évtizedek óta kint él és simán elkezd egy mondatot magyarul, majd befejezi angolul és észre sem veszi <#circling>#circling>. Szóval vele egy kicsit hasonló cipőben járok.
Kojiro ergo sum.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Botrányosan rossz magyar film. Itt még a jó színészek sem alakítanak jól. Komolyan mondom Ganxsta Zolee a legjobb az egész brigádban,és ezzel el is árultam mindent. Az utolsó 20 perc akciódús,és magyar filmhez képest látványos is, de ez nem menti meg az előtte lévő majd másfél órát...
2/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Tegnap neztem meg a TOP GUN (1986) filmet. Ennek is nagyobb a fustje mint a langja. Rengetegen imadjak meg minden de egyaltalan nem nagy durranas a film. Sot! Eleg keves.
Altalaban olyanoknal talalkozok ilyennel aki egyedul koltozott ki, esetleg angolul beszelo part talalt maganak, es nem is hasznalja a magyart. Aki a parjaval koltozik ki, es tovabbra is hasznalja a magyart, annak altalaban nincs ilyen problemaja.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mikor hazajöttem, hetekig nem tudtam visszaszokni arra, hogy ne azt mondjam pl. a thirteen-hundred mintájára magyarul, hogy tizenháromszáz. Rengeteg hasonló elszólásom volt és csak bámultak bamba arccal, mi a faszomat akarok, amikor azt mondom tizenhatszáz forint <#vigyor2>#vigyor2>
Kojiro ergo sum.
A Marvel Kapitanynal voltam igy vele hogy meg akartuk nezni neten meg az Endgame elott, de nem tudtuk mert meg ment a mozikban. De ahogy levettek ugy mar tudtuk is nezni.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2019.07.23. 14:38:33
Szerinted, ha mindenféle előzmény nélül került volna a mozikba, akkor is ez lenne az eredmény?
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.07.23. 08:23:08
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Mindketto film tobbszor lett kiadva a mozikban. Endgame elerte a 2 billio dolcsit 4 het alatt. Ez az Avatarnak 11 hetbe tellett.
Ezenkivul Endgame 87 napot volt box officeban az avatar pedig 238(!!!!!!!!!) napot.
Ezenkivul ha az inflaciot figyelembe vesszuk akkor meg sehol sincs rengeteg filmhez. Pl Gone In the Wind inflaciot figyelembe veve tobb mint 7 billiot szedett ossze!
Netflixes hagyomanyokat tekintve ez is egy olyan film ami jo, de nem annyira hogy moziba keruljon😊
A tortenete egesz jo, eredeti, es nem kiszamithato, bar az hogy az ihletet honnan vettek az persze nyilvanvalo😊 A karakterek jok, igaz sokszor karikaturaszeruen eltulzottak, amit valaki vagy viccsnek talal, vagy nem, nekem tetszett.
A film humora alapvetoen rendben van, vannak benne kifejezetten vicces jelenetek De a film legnagyobb negativuma hogy a humora elegge hullamvasut jellegu, sokszor leul a film es percekig nicns egy jo poen vagy erdekes tortenes ami fenntartana a figyelmet. Viszont amikor porog akkor elvezetes.
6/10

"Mer' mikor láttál utoljára jó kis búnyós/lövős filmet a moziba'?" - már rég volt.
John Wick-et pedig szerintem a jelenet-koreográfia és a "cool-faktor" miatt szereti a többség, amit a történet kiszolgál. Na meg Keanu lehet elkezdett trendi lenni már az első rész idején már.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.07.22. 08:00:42
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egynek elment. Vagyis kettőnek.
A felhajtást azért nem értem körülötte. Tisztességes iparosmunka, faék egyszerűségű történettel, tonnányi akciófilmes klisével és túlzással.
A film nézése közben ki is találtam egy meme-et, ahogy Bruce Willis a fehér trikójában mondja Keanu-nak, hogy én vagyok az apád!
Azért ilyenkor mindig meglepődök... imdb-n 7,4 és 7,5-ös értékelés. Mondjuk a Transzformerszel összehasonlítva, kb. egy kategória a történet, csak az utóbbi 5.2-őn áll...
Valaki mondja már meg, hogy a John Wick filmek miért vannak ennyire felpontozva mondjuk az említett TF filmekhez képest?
Nálam mind a kettő:
6/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem gondoltam, hogy lehet überelni a Hereditary-t, de igenis lehet. Ez a film olyan, mint egy vászonra vitt rémálom, de a jó értelemben. Helyenként bizarr, aztán brutális, de végig baljós az atmoszféra, ami iszonyat jól van felépítve. A színészek is több, mint korrekt munkát végeztek, a film képi világa pedig mesteri és szép. Furcsa ezt mondani, de aki megnézi, az majd megérti. Ja, és sehol egy jumpscare, csakis atmoszféria építés, majd a pofádba tolt horror. Viszont ellentétben a hagyományos horrorokkal, ennél a filmnél félek majd este elaludni, mert tuti ezzel fogok álmodni... : / Ilyen hatást egyik másik "hagyományos", mostanában látott horror sem gyakorolt rám. Nálam egy erős 8/10
Kicsit olyan élmény, mint a Ház amit Jack épített. Rossz nézni, mert szörnyűségek történnek, de mégis jó, és muszáj, nem lehet levenni a szemed róla. Ari Aster elmebeteg.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.07.21. 23:49:26
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson