106879
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #103305
    az ez
  • CSOCSO
    Parasite (koreai oscaros film)

mielott meglestem bele tekergettem, hogy van-e barmi koze a parasite animehoz ami elehhe horrorisztikus. De hamar rajottem, hogy ebben szinte csak dumalnak vegig. Mindenesetre azert meglestem. Egesz jo volt
    7/10. Egyszer mindenkeppen erdemes meglesni. Sok a beszed benne de a sztori szerencsere egesz jo.
  • ProGabe #103303
    Kiss Kiss Bang Bang is nagyon jo tole. Meg a The Long Kiss Goodnight (Utanunk a Tuzozon) is
    Gondoltam megemlitem ezeket is. Lenyeg, hogy mocskos jo filmeket koszonhetunk neki, de az is latszik, hogy eljart mar kicsit felette az ido. Emberunk tokeletes volt 90-es evek (meg ketezres eleje) Hollywodjaban, de amiben o igazan jo (ket tok kulonbozo karakter egyutt bukdacsolja vegig a filmet), abbol mar minden lattunk
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2020.02.27. 01:10:39
  • Sequoyah
    Utolso cserkesz, Utolso akciohos, Iron Man 3, Nice Guys mind jonak tartott filmek, es meg van par pozitiv kritikakat kapott filmje amit en nem lattam.
  • PhantomAss
    Szerintem Shane Black egy mérhetetlenül túlhájpolt figura. Számomra a Lethal Weapon óta semmi értékelhetőt nem tett le az asztalra, és amihez ma hozzányúl az szarrá változik. Az összes filmjét láttam, egyik sem tetszett, és a Predator után megfogadtam hogy soha többet nem nézek meg tőle semmit, ban listára raktam Michael Bay-el együtt.
    Akinek a lelkébe beletapostam elnézést, ízlések és pofonok.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.02.26. 06:04:10
  • Bokafix2
    Superman: Red Son (2020)

Vajon mi történik, ha Kal-El nem Kansas területén pottyan le, hanem szovjet-orosz anyácska területén. Egy veszélyes ideológia és egy természetfeletti erő külön-külön is pusztító lehet, együtt viszont maga a pokol. Kérdés, hogy az acéltestben az ember végül mit választ.

7/10
  • Count Adyn
    mer kreativ és vicces magyar szakemberek képesek ilyenre:) mint az "erőszakik" :)
  • Dynamic
    A két kifejezés ugyanazt jelenti. Mi értelme keresztezni két ugyanolyan értelmű kifejezést?
  • repvez
    Az miért lenne garancia arra, hogy valami jó lesz ha szerepelt benne?
    Egyébként ez egy jó példa, hogy miért nem lehet arra adni, hogy egy filmnek ki a rendezője és ki játszik benne. Ha a forgatókönyv szar a párbeszédek rosszak , abból senki nem fog jó filmet csinálni.
  • Count Adyn
    tőrbe csalva, csapdába ejtve :D
  • Dynamic
    Bocs, ezt most nem igazán értem, hogy az "ejtve" szó hogyan utal a késekre és a regényekre.
  • LasDen #103294
    Igazából vele ez mind adott lett volna. Csak nem sikerült...
  • repvez
    Hát nem tudom, hogy ki vagy mi a felelős érte, de ilyen filmek után és nem adnám a nevem egy ilyen filmhez.
    Ezt elöre lehetett volna látni , hogy ebből nem lehet semmi komoly.
    Főleg ugy , hogy ha jól emlékszek fűt fát igért a rajongóknak elötte, hogy visszahozza az eredeti hangulatot és semmissé teszi a alien VS predator vonalat és , hogy R rated lesz.
    Na ez utóbbi sikerült csak.
    Bár ez kimerül a káromkodásokban és a sután és értelmetlenül kivitelezett belezésekben.
  • Bokafix2
    Ip Man 4 (2019)

Szerintem jól sikerült finálé lett. A harcok káprázatosak, semmi műanyag stílus, csak keményen ahogy kell. Bónuszként még egy Bruce Lee fight-ot is kapunk, amelynek keretében egy karatés csókának magyarázza el a kungfu alapjait.
    Az meg külön vicces, hogy a csávó nundzsakuval támad rá épp Bruce Lee-ra. Nem látta a Tomboló ököl-t? Na mindegy. Összességében kiváló volt az egész sorozat, vagyis az összes olyan rész, amelyben Donnie Yen formálta meg Ip mestert. Ezt az is bizonyítja, hogy minden rész bőven 7 feletti átlagot mutat imdb-n. Kevés sorozat van, ami a kezdeti szintet meg is tudja tartani. Hát, Ip Man megtartotta, és nem is talált legyőzőre... mindössze 1 ellenfél tudta padlóra küldeni, ez pedig a gégerák volt. (r.)IP

8/10
  • LasDen #103291
    a vasember 3 és nice guys rendezője, és a halálos fegyver, utolsó cserkész és utolsó akcióhős filmek írója Shane Black nem feltétlenül felelős itt. Teljes mértékben nem hiszem. A sok módosítás, átírás miatt teljesen kisiklott a film.
  • MrAndree
    Azért Shane Black nem egy kutyaütő. Ez valóban szar lett de azért szerintem nézz meg még tőle egy-két filmet mielőtt örökre elküldöd Hollywoodból. :D
  • repvez
    Predator(2018)
    mi vot ez a fos/10

Se nem folytatás se nem reboot. Semmi kapcsolat az eddigiekkel hacsak az nem , hogy megemlitik, hogy 87 óta jönnek a földre.
    De a CGI gagyi a szinészek szintén, a történet se füle se farka. A szövegek egy amatőr sziniiskola szintjén.
    A alienkutyák minek voltak és hogy sikerült egyből megszeliditeni és azokat a trükköket megtanulnia amit még egy földön kutyasuliban járő kutya se mindig tud?

Remélem ez a rendező és irő nem sokáig zavarja a filmes vizeket.
    De ez is csak egy példa, hoyg lehet egy sorozatot a ZS kategória szintjére lökni.
  • LasDen #103288
    Szerintem a Tőrbe ejtve jobb, mert kétértelműbb. Utal egy csapdára meg a regényekre és a késekre. Nem egyértelmű, hogy valakit csapdába csalnak.
  • Dynamic
    Valaki magyarázza már el miért volt a Knives Out magyar címe "Tőrbe ejtve"! Miért nem a sokkal gyakoribb és hétköznapibb "Tőrbe csalva" akkor már? Mitől jobb az "ejtve". A google szerint így is létezik a kifejezés, de embert nem halottam még, aki ezt használta volna, és nem azt, hogy "tőrbe csal".
  • Kojiro
    Ó, dehogynem, rengeteget! Sorozatokat is.

Ford v Ferrari
    9/10 Szuper film, színészek, látvány, pátosz, minden!

In the shadow of the moon
    7/10 Meglepően jó volt. Könnyen kitalálható végkifejlettel, de nagyon kellemes csalódás volt.

Dolemite is my name
    6/10 Tetszett is meg nem is. Voltak benne nagyon jó részek, de szörnyűek is. Elvileg, 100%-ig igaz történet, szóval ez azért sokat hozzáad nálam a film megítéléséhez. Majdnem nem néztük végig, de végülis azt mondom, megérte.
  • BaliBoy
    Maleficent: Mistress of Evil

Laposabb és kiszámíthatóbb volt az előző résznél, de azért jól szórakoztam rajta,
    A látványvilág - úgy mint az előző rész esetében is - káprázatos!

7/10
  • LasDen #103284
    The Great Battle

a 7. századi kína és korea harca. A kínai sereg útját már csak az Ansi erőd állja. De nem megy eccerűen a dolog. Jó kis akció flick, tele látványos jelenetekkel. Ennyi...

6/10
  • CSOCSO
    esetleg??? lol

csinaltam egy csoportot. Legtobb Fb csoport ugyis csak arrol szol hogy full online nezheto filmeket linkelgetnek.
  • darkSectorxxx #103282
    Na ezt a filmet vártam nagyon és rohadtul tetszett, még több ilyen kéne.
  • CSOCSO
    De komolyan. De kb az utobbi 5 evben halott minden forum:(
  • LasDen #103280
    Knives Out

Így kell egy klasszikus témából kihoznni a legtöbbet. Jól csürni csavarni, hogy ne juss el a válaszig idő előtt. Nekem megvoltak az ötleteim, de mindkettővel elég messzire lőttem...

7.5/10
  • darkSectorxxx #103279
    Én csak azt ami engem érdekel, ami kb most havonta talán 1 cím....
  • LasDen #103278
    csak az ezsgé haldoklik. a fiatalok facebookoznak és instáznak. A fórumok fölött már eljárt az idő...
  • Prof William
    Nem. A filmezésnek végleg leáldozott. Most az e-cigi a menő és fiatalosch. :)
  • CSOCSO
    Senki nem nez filmeket manapsag???
  • CSOCSO
    Color Out Of Space
    Nem is tudom hova tegyem. Legutobb talan az Annihilationos macis jelenet volt szamomra ennyire bizarr. Nem vagyok, egy nagy horror film nezo. Altalaban felidegesitenek es hulyesegnek talalom oket. Masik film ami hasonloan gusztustalan es bizarr volt az a THING (regi es uj). Es egy jelenet kifejezetten arra a filmre hasonlit ami szamomra annyira durva volt, hogy mar kozel voltem, hogy kikapcsoljam a tv-t!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet csak azert volt szamomra ekkora hatassal, mert nekem is van egy hasonlo idobeli gyerekem. Ez a jelenet mar majdnem tul sok volt.

Nem tudom milyen pontot kene adnom ra. Meg fogom nezni meg egyszer? Soha a budos eletben! Mert annyira szar volt?? Dehogy is! Vegig lekotott. Csak.... nehez volt a gyomromnak, na. Annyira nem volt durva. 10 eve lehet konyebben neztem volna meg.

Aki szereti a Thing gusztustalansagokat meg az annihilationt kozmikus horror scifit az mindenkeppen nezze meg.

Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2020.02.21. 06:15:20
  • CSOCSO
    Trauma Center

Jezus fasza. Mi a szar volt ez????????????? Szanalom! Gazdasagos Die Hard csak csajjal. Es kb olyan jo mintha egy csaj rendezte is volna mint elso akcio film. komolyan mondom csak a comedia szo hianyzik az IMDB-n az akcio-thriller mellol.
    Mennyire szanalom? 1ik rendor rohangal jobbra-balra egy nehez bordzsekiben. Majd magahoz nyul mintha egy telefont vagy a kulcsat keresne es megszolal, hogy elhagytam az mini-sd kartyat................................................................... iq10 aki ezt kitalalta. Meg se probaltak valamennyire ertelmesre megcsinalni. Egy faszom floppy disket nem erezne meg a csavo ha hianyozna a bordzseki zsebebol, nemhogy egy 3 grammos sd kartya.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2020.02.19. 05:17:31
  • LasDen #103272
    Studió fejesek beszélgetése...
  • LasDen #103271
    Color Out of Space

Lovecraft hálás alapanyag tud lenni jó kezekben. És itt jó helyen volt. Sokban hasonlít a 2 évvel ezelőtti Annihilationre, ami sokat elmond Lovecraft hatásáról. Az jobban lett kivitelezve, de itt sem kell sopánkodni. A lassan elharapodzó őrület felemészti az embert. Cage pedig azt hiszem már nem is tud, akar, olyan szerepet elvállalni, ahol normális embert kell játszani. Nem jutalom játék, de illik hozzá a szerep és mivel egy jó színész volt hajdanán, így néha-néha kibukik belőle a próbálkozás, nem csak az őrület.

Még több Lovecraft filmet a népnek...

7/10
  • ximix #103270
    Dél-Koreai mozijegyek

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.02.17. 15:38:23
  • Kongy
    Dark szerintem engedd el ezt a GYU vs Terminator párhuzamot, mert egy lapon nem említhető a kettő, és én érzem magam rosszul, hogy egyáltalán összehasonlításra kerültek....
  • Kojiro
    Nagyon kevés IGAZI író/rendező van. A szakmát eláraszották azok, akik jól tudnak alkalmazkodni a nagy stúdiók igényeihez, az igazán eredeti írók/rendezők pedig nem találnak pénzt az ötleteikhez.
    A stúdiók mindig az éppen jól bevált algoritmusok szerint szeretnek építkezni, ami felkapott és hozza a pénzt. Ezért jön mindig egy jó ötlet után (egy siker után) egy rakás további film a zsánerben. Pl. X-Men óta a szuperhősfilmek. Vagy a zombis, vámpíros filmek reneszánsza. Az ellentét abban van, hogy az X-Ment éppen egy olyan író/rendező csinálta, aki alig talált pénzt, stúdiót az ötletéhez.
  • Mentol
    Látjátok, ez van ha a mainstream folyamatosan tol valamit: Hollywoodból már lassan egy évtizede semmi új nem jön, csak a reboot. Nincs új ötlet, nem találnak megfilmesíthető történetet, csak a már meglévőket újítják fel.
    Ennek ez a vége: a jelenkori néző ezt ismeri, és minden másra ezt próbálja ráhúzni...
    Én ezt nagyon sajnálom, mert rengeteg olyan sztori/könyv lenne, amiből kitűnő filmeket lehetne készíteni, ráadásul manapság már a technológia is adott hozzá.
  • Killian673
    Nemrégiben néztem egy Crypto (2019) nevű filmet. A kriptovaluta-üzletről és mindenről, ami a kereskedelemmel kapcsolatos. Különösen érdekes és hasznos volt számomra, mivel kezdő kereskedőként vagyok az instaforex cégnél, amelyet Ildar Sharipov alapított.
  • BaliBoy
    Te valami extrém komoly fogalomzavarban vagy! Tudod mi a különbség a folytatás és az ismétlődés között?? (már a kérdést is nevetséges feltenni)

Ismétlődés:
    T1 - Sarah Connor vs. jövőből jött gonosz terminátor meg akar ölni valakit a jelenben
    T2 - Sarah Connor+John Connor+jó Swarci terminátor vs. jövőből jött gonosz terminátor meg akar ölni valakit a jelenben
    kukázott T3 - John Connor+soha többé nem hallunk róla csaj1+jó Swarci terminátor vs. jövőből jött gonosz terminátor meg akar ölni valakit a jelenben
    kukázott T4 - eredeti sztori - jah, bocs, ebben a "soha többé nem hallunk róla csaj1" feltűnik még vagy 3 kocka erejéig.
    kukázott T5 - (félig) eredeti sztori
    jelenleg(!!!!!) elfogadott T3 (T6) - Sarah Connor+soha többé nem hallunk róla csaj2+10%-ban terminátor csaj+jó Swarci terminátor vs. jövőből jött gonosz terminátor meg akar ölni valakit a jelenben

Folytatás:
    3 egymást követő rész konzekvensen egy történetet követ végig. A részek alatt sem a szereplők nem változnak, sem a történet nem alakul át, nem indul újra, meg újra, meg újra.... hanem minden rész az előző történetét folytatja ismétlődés nélkül ezzel egy kerek, egész történetet alkotva!

Ha nem érted, hogy mi a kettő között a fundamentális különbség, hát bocs, de azt kell mondanom, hogy valami nagyon nem stimmel a fejedben.