Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mikor hazajöttem, hetekig nem tudtam visszaszokni arra, hogy ne azt mondjam pl. a thirteen-hundred mintájára magyarul, hogy tizenháromszáz. Rengeteg hasonló elszólásom volt és csak bámultak bamba arccal, mi a faszomat akarok, amikor azt mondom tizenhatszáz forint <#vigyor2>#vigyor2>
Kojiro ergo sum.
A Marvel Kapitanynal voltam igy vele hogy meg akartuk nezni neten meg az Endgame elott, de nem tudtuk mert meg ment a mozikban. De ahogy levettek ugy mar tudtuk is nezni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2019.07.23. 14:38:33
Szerinted, ha mindenféle előzmény nélül került volna a mozikba, akkor is ez lenne az eredmény?
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.07.23. 08:23:08
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Mindketto film tobbszor lett kiadva a mozikban. Endgame elerte a 2 billio dolcsit 4 het alatt. Ez az Avatarnak 11 hetbe tellett.
Ezenkivul Endgame 87 napot volt box officeban az avatar pedig 238(!!!!!!!!!) napot.
Ezenkivul ha az inflaciot figyelembe vesszuk akkor meg sehol sincs rengeteg filmhez. Pl Gone In the Wind inflaciot figyelembe veve tobb mint 7 billiot szedett ossze!
Netflixes hagyomanyokat tekintve ez is egy olyan film ami jo, de nem annyira hogy moziba keruljon😊
A tortenete egesz jo, eredeti, es nem kiszamithato, bar az hogy az ihletet honnan vettek az persze nyilvanvalo😊 A karakterek jok, igaz sokszor karikaturaszeruen eltulzottak, amit valaki vagy viccsnek talal, vagy nem, nekem tetszett.
A film humora alapvetoen rendben van, vannak benne kifejezetten vicces jelenetek De a film legnagyobb negativuma hogy a humora elegge hullamvasut jellegu, sokszor leul a film es percekig nicns egy jo poen vagy erdekes tortenes ami fenntartana a figyelmet. Viszont amikor porog akkor elvezetes.
6/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"Mer' mikor láttál utoljára jó kis búnyós/lövős filmet a moziba'?" - már rég volt.
John Wick-et pedig szerintem a jelenet-koreográfia és a "cool-faktor" miatt szereti a többség, amit a történet kiszolgál. Na meg Keanu lehet elkezdett trendi lenni már az első rész idején már.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.07.22. 08:00:42
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egynek elment. Vagyis kettőnek.
A felhajtást azért nem értem körülötte. Tisztességes iparosmunka, faék egyszerűségű történettel, tonnányi akciófilmes klisével és túlzással.
A film nézése közben ki is találtam egy meme-et, ahogy Bruce Willis a fehér trikójában mondja Keanu-nak, hogy én vagyok az apád!
Azért ilyenkor mindig meglepődök... imdb-n 7,4 és 7,5-ös értékelés. Mondjuk a Transzformerszel összehasonlítva, kb. egy kategória a történet, csak az utóbbi 5.2-őn áll...
Valaki mondja már meg, hogy a John Wick filmek miért vannak ennyire felpontozva mondjuk az említett TF filmekhez képest?
Nálam mind a kettő:
6/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem gondoltam, hogy lehet überelni a Hereditary-t, de igenis lehet. Ez a film olyan, mint egy vászonra vitt rémálom, de a jó értelemben. Helyenként bizarr, aztán brutális, de végig baljós az atmoszféra, ami iszonyat jól van felépítve. A színészek is több, mint korrekt munkát végeztek, a film képi világa pedig mesteri és szép. Furcsa ezt mondani, de aki megnézi, az majd megérti. Ja, és sehol egy jumpscare, csakis atmoszféria építés, majd a pofádba tolt horror. Viszont ellentétben a hagyományos horrorokkal, ennél a filmnél félek majd este elaludni, mert tuti ezzel fogok álmodni... : / Ilyen hatást egyik másik "hagyományos", mostanában látott horror sem gyakorolt rám. Nálam egy erős 8/10
Kicsit olyan élmény, mint a Ház amit Jack épített. Rossz nézni, mert szörnyűségek történnek, de mégis jó, és muszáj, nem lehet levenni a szemed róla. Ari Aster elmebeteg.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.07.21. 23:49:26
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Reménykedem, hogy az új Thor majd visszaadja a bizodalmam..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
tudom, hiszen arra reagáltam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A filmről meg már véleményt formáltam.
<#vigyor1>#vigyor1>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Eleve a Vasemberrel nyitottak, majd két résszel később már rég kinőtte önmagát. Össze-vissza ugrálgat időben és térben már már követhetetlenül. Eleve a Vasemberrel nyitott, de csak harmadikként Hulk után mutatta be az első Bosszúállót. Mert időrendi sorrendben nézi, de nekünk nézőknek meg mégis a Vasember kalandjai jutottak elsőként. Aztán hol Pókember, hol a Hangya, de még előtte befutnak a Galaxis Őrzői is, majd a Végjáték után még egy kis Pókember, meg előkerül hamarosan a Fekete Özvegy is majd jövőre..<#wow3>#wow3>
Egy kicsit sok ez már ebből a világból. Talán bírtam volna még egy kicsit tovább is, ha nem kerül elő ez a "Drágám a kölykök összementek" lerágott csont, de jött. S hogy ne legyen egyedül, jött mellé még a Darázs is...<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerencsére van kinek ajándékoznom ezt is. Kidobni azért kicsit sajnálnám, ha már pénzt adtam ki érte...
Lapos, unalmas. Ha ugyanezt leadták volna a régi figurákkal, akkor is max 1 ponttal érne többet.
3/10
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.07.21. 15:01:38
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.07.21. 12:30:43
Ebben meg mi a tkm volt 7,3 pont?<#falbav>#falbav>
Nézhetetlen, unalmas, talán a 3/4-éig szenvedtem, aztán feladtam.
10/0.<#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.07.21. 09:37:18
Oda akart alapbol menni. Meg is jegyezte, hogy ha olyan eros lenne mint alita akkor csak felsatalna.
Nem vagizni akarok de en egy 75" es qled filmet neztem valamelyik nap 4K HDR-ban es gecijol nez ki a film.
Ket dolog zavart CGI-vel kapcsolatban. Alitanak mindig 3 szor jobban mozgott a haja mint Hugonal. Alitanak ketszer hoszabb a haja de Hugonak sem felnyirt haja van. Legalabb fele annyira visszavehettek volna Alita haj mozgasat mikor kozvetlen egymas mellett allnak vagy egymas mogott ulnek a motoron. A masik resz meg mikor Alita oda bujik Ido-hoz es Ido rateszi a vallara a kezet. Ott az arnyekolassal valamit elbasztak mert nagyon latszott, hogy az kamu. Ezen kivul kircsi a film. Mai napig a legeslegjobb anime / manga feldolgozas. Sokkal jobb mint barmi ami eddig kijott. Ha a Ghost in the Shell olyan 6/10 akkor ez minimum 8/10 ha nem 9/10
En moziban is ketszer lattam. Szerintem eletemben nem neztem meg semmit ketszer a moziban.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2019.07.20. 21:19:18
Egyébként nem tudom milyen technikára vártak, de úgy látom nem érkezett még meg 😊
Nem kellett rejtegetni, manga az alapanyag, lassan 30 éves. Inkább a technikára várt, hogy megvalósítható legyen
PSN ID.: Beegabor
azt hittem a nagyszem fog zavarni, de végül a szar sztori jobban zavart meg az hogy bármennyire is igyekeztek, emberi arckifejezéseket, bőrt még mindig nem tudnak, ezért minden egyes közös jelenete Alitának emberekkel nagyon béna volt. Ha minden szereplő CGI lett volna akkor jobban elfogadja a szemem, de így nagyon rossz hatása volt. Cameron-t se nagyon értem mit rejtegette ezt a sztorit olyan sokáig, semmi nem volt benne...
8/10
Fasza volt, jó kis főgonosz(okk)al, az utolsó jelenet meg vááh
Olyan 5 vagy 6 éve lehet meg nekem ez a rész, de valamiért teljesen végignézni eddig mindig kimaradt.
Még jól emlékszem, idehaza 1991 nyarán jelent meg az első képregény rész "Alakváltók" címmel. Kemény 59 Ft-ot perkáltam le érte az újságárusnak, és kábé minden héten csillogó szemmel figyeltem a kirakatot, hogy kijött e már az újabb epizód.<#nyes>#nyes>
Akkoriban nagy divat volt még a fantasy képregény, bár magyarul csak kevés látott napvilágot. Osztrákból hozták be sorra a német nyelvű "Spiderman" és Batman" képregényeket, de azok gyűjtését meghagytam a haveroknak. Hihetetlen, hogy az akkori szenvedélyem irántuk, mennyire feledésbe merült mára..
Utólag megfigyelve az imdb pontok alakulását az első résztől az utolsó Transformersig, látszik, hogy a 3D megjelenése kemény 0,3 pont emelkedést eredményezett a második részhez képest. Nem nagy eredmény, de maga a képi világ itt már az előző 2D részek után, egész pofásra sikeredett. Kezdem is érezni, hajdani Transformers megszállottságom apró szikráját, így úgy döntöttem, hogy be is szerzem 3D bluray-en a maradék kettőt is plusz a folytatást Űrdongót is, bár úgy látom ő már csak 4K-ban elérhető, 3D-ben csak a mozikban játszották.
Maga a film ezen epizódja mélységeiben a már megszokott formát hozza: megmenekül a világunk.
Látvány 5-ös, hang szintén, és 5+5 az 10 tehát autobotok ismét hajrá!!!!...
10/10.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.15. 10:16:52
Hát eléggé elceszték a filmet, mert bár valós eseményeken alapul , mégse lehet az egészet részleteiben jól megismerni, mert a film 1/3-ban egy a cselekményhez sehogyan sem kapcsolódó balettműsor próbáját és előadását mutatják egy olyan személy miatt aki részt vett az akcióban, de semmi különöset nem tett hozzá, vagy legalább is nem lett kiemelve a személye, hogy miért öt mutogatták .
Egy csomó részlet kimaradt az eredeti történetből.Pont a fent említett felesleges szál miatt nem maradt idő kidolgozni bemutatni a dolgokat, a fő történéseket csak néhol egy snitt erejéig vagy narrálva tudjuk meg.
Az Entebbe elnökéről se derül ki , hogy a valóságban milyen kegyetlen is volt. itt egy kedves fickónak mutatják.A túszmentest is 2 perc alatt lerendezték.