Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
A SuckerPunch -Álomháború lesz a héten moziban? Márc 24 elvileg a premier, de a gyõri cinema cityben még nincs mûsoron 😞 Pesten lesz,nem tudja vki?

PSN ID.: Beegabor

gercse
Esküvõ után

9/10
Megindító filmdráma Mads Mikkelsennel. Remek zenével és szép fényképezéssel, bár egyiken sincs hangsúly, sokkal inkább a szereplõkben lezajló vívódásokon.
Mostanában néztem pár dán filmet, mind nagyon magával ragadó, nehezen felejthetõ filmek.

Montanosz
Battle: Los Angeles

nekem bejött, igaz se füle se farka, de jót szórakoztam
7/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

kastil
szerintem meg kurva szexi lett

motyodlee
Into the wild

nézni kell, nem írni róla 9/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

bexinho
Ezt régebben már megakartam nézni, de valahogy elfelejtõdött (akkor még nem volt felirat hozzá). De köszi, hogy felhívtad a figyelmem, estére be is tervezem! 😊

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

grebber
Már megleltem máshol, azért köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

ROCKnROLLA
Szerintem ez az Area 51 az amit te keresel, 2011-es:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://torrentz.eu/c48c50b23fb0c9ac2a426155a8cf1d719779004b

végülis ja az vicces volt 😄
rendõrnél elvileg van fegyver...
grebber
Valaki találkozott már valamelyik torrent oldalon az 51 címû filmmel?? (Mert elõzetes alapján nem is rossz ufos film)

Mert felirat már van de filmet sehol nem találom (ilyen sem volt még)

Next PC upgrade: 2022

fifi
Kellékfeleség

Jennifer Anistont imádtam mindig is, Adam Sandlerrel vegyesek az érzelmeim, de ez egy nagyon korrekt kis film volt Az utolsó percéig...
fasza, aki laza kis vígjátékot szereti, az nézze meg!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

daver88
SWAT

Hát én azért nem adnék rá 8 pontot...rengeteg hiba volt benne, én kicsit untam is már...nálam 5-nél többet nem érdemel...5/10

az a rész, amikor mennek fel a tetõre ketten, és odaadják az öreg rendõrnek/biztonsági õrnek a fegyvert, hogy túszejtés van, és ezzel meg tudja magát védeni, ott sírtam a nevetéstõl 😊

desigo
Food, Inc.-t is nézd meg
bexinho
Megetetett társadalom 6/10

A film alatt olyan érzésem volt, mintha B kategóriás lenne. De valahogy mégsem. Gyenge történet, valósággal keveredve. Meglepõdtem egyszer egyszer, amikor híres színészeket láttam felbukkanni a jelenetek között (Bruce Willis, Ethan Hawke, a médiumos csaj, meg a gengszterfilmek mellékszereplõje: Luis Guzmán).

Mekis kajákat nagyon ritkán eszek (évi lebontásban átlagban 2 havonta 1-1 szendvics vagy krumpli), de ezek után sem fogom elkerülni, ha megkívánom. Manapság már semmi sem "tiszta" étel, amit nem a kertjében termel, nevel fel az ember.

Azért egyszer érdemes volt megnézni.

Tyler1
Boszorkányvadász

45 perc alatt 0,1%-ra sem nõtt a film izgalomfaktora, úgyhogy kinyomtam.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

CalebJoe
Elõször is Caleb nem valami nyomi Celebrity vagyok, a másik meg Matt Damon kivételével egyet értek veled egy Jack Nicholson-hoz vagy egy Robert papához képest tényleg fos Cage meg Gibson is.

Nem is vitatkozom mert én is kedvelem az itt felsoroltakat sõt, bár Gibson-tól van néhány kedvencem de ezekhez képest tényleg B kategória a csávó.
III dOMINO III
-OFF-
CelebJoe kérésére:

Az ÉN kedvenc színészeim listája(a telyeség igénye nélkül)MOST:

A nagy öregek közül:

-Jack Nicholson
-Clint Eastwood
-Anthony Hopkins
-Robert De Niro

A fiatalabbak közül:

-Jhonny Depp
-Christian Bale
-Matt Damon
-Edward Norton

A legfiatalabbak közül , talán James McAvoy , majd idõvel ki derül.

ROCKnROLLA
Végre Péntek

Nem kell sok mindent hozzáfûzni, aki csípi a füves feka filmeket, de a jobb félét, még régrõl Ice Cube-al és Cris Tucker-el, annak alapmû. De másnak is. 😄

9/10

mrzed001
Skyline

Direkt a Battle LA utánra tartogattam, gondolván, ha csak fele olyan jó, jó lesz levezetésnek (én kis naiva).

Összegezve: ekkorasz.rt/10

Ahogy a BLA-nál nem igazán találtam a scifikre jellemzõ komoly logikai buktatókat, na úgy ez meg szinte csak azzal volt tele.
Megyek, sürgõsen néznem kell valami értelmes filmet, hogy ennek a sz.rnak még az emlékét is törölni tudjam a memóriámból (kill-del-purge-clean)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Zephyr Retiring
elcserélt szerelem.
könnyed magyar vígjáték a 80-as évek elejérõl.
nagyfiú xeret, szívet tör.
apa segít, de késõ..
új csaj a láthatáron..nagyfiú xeret, de már mást<#nevetes1>
szívet tör. apa újra segít. ennek a csajnak is..
de mire végez, új csaj a láthatáron<#nyes>

egy film igazi retro feeling-el. retro rajongóknak kötelezõ<#taps>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

én is most néztem meg 😄
csak még senki nem véleményezte, azt hittem senki se ismeri!
most végeztem!
10/8
imádom az ilyen kommandós,túszejtõs filmeket
az elsõ perctõl kezdve izgalmas,bár a vége nekem nem igazán jött be
ugye a kezében a tagnak a kapcsológomb, verekednek de megse nyomodik???? azért ne már 😄
egyszer nézhetõ szerintem is, jó pár évig nem fogom megnézni az is hétszentség.

am a CF féle swat film is elég jó!

SWAT - Robbanófejakció (2005, SWAT: Warhead One)
viszont ezt ha valaki látta az annyit mondjon már el,hogy a firefight-tól mennyivel jobb/rosszabb ?
BenedekFeco
1x simán nézhetõ.
Semmi nagy újdonság nincs benne,amit ne láttunk volna már máshol.
Nekem viszont nagyon bejöttek a különbözõ fegyverekre szerelt kameranézetek.

S.W.A.T. - Firefight
10/6

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

toysoldier
most nézem, nekem tetszik

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

CalebJoe
"csak az a skótos filje ugrik be, amiben kifestett fejjel rohangál miniszoknyában"

Ennyi jött le neked az egyik legjobb filmbõl ami ráadásul meg is történt, az meg nem miniszoknya hanem skót szoknya egy tradicionális skót népi viselet.

mégis akkor te kit tartasz igazán jó színésznek?
dragon11
semmi, megvan..

A minden6ó, angolul pedig Bruce Almighty 😊

köszi még1x

dragon11
köszi!

de Evan, a mindenható a neve v simán mindenható?

mert én nem találtam sõt gugli se talált olyan filmet, hogy "Mindenható"..😞

segíts kérlek😊

S.W.A.T. - firefight

valaki látta már ?
tomsolo
Nekem Porterként is bejött.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tyler1
Az arc nélküli ember<#eljen>

kár, hogy ilyen elborult vadállat lett ebbõl az emberbõl is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Az arc nélküli ember is jó, meg szerintem az Összeesküvés elméletben is😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Totti5
A rettenthetetlen
A hazafi
Katonák voltunk
Jelek

Halálos fegyverben és a Mad Maxban részeiben pedig zsneiális volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

III dOMINO III
"Talánha" = talán

III dOMINO III
-OFF-
Gibsonról a Halálos fegyver , és Mad Max szériákon kévül csak az a skótos filje ugrik be, amiben kifestett fejjel rohangál miniszoknyában<#hehe>.

Itt fontosnak tatom megjegyezni nem a mûfajal (akciós , kalandos , harcolós , csatározós filmekkel) hanem magával a színészel van bajom.

No és most ,hogy mégtöbben kiakadjanak:

Úgy gondolom Nicolas Cage is egy meglehetõs szar színész. (NO BOOM)

-OFF VÉGE-

Boszorkányvadászat
(Season of the Witch)

Telyesen korrekt B -kategóriás alkotás .

Helyenként látványos , néhol unalmas , itt-ott undorító , és még egyszer -kétszer viccesnek is mondható.Kell ennél több.

Talánha ha egy kicsivel többet fordítottak volna a CGI-re Cage parókája helyett többet hozott volna a kasszánál is.

A "boszorkánynak" szépek voltak a szemei, és Cage játéka sem volt olyan elviselhetetlenül rossz.

10/6

Totti5
The Fighter

Bale szerintem zseniális volt benne, de kezdek aggódni hogy ebbe fog beledögleni, mert ahogy lefogyott és ahogy kinézett... ez nem normális dolog. Viszont a rednek családdal elszúrták a dolgot, és voltak benne nagyon szarul kivitelezett box meccsek, bejátszások is.

5/10

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi84
mozi

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Shep
Van valami normális verzió a Battle L.A-bõl, vagy mindenki moziban nézte?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fifi
Battle: Los Angeles

nem igazán értem mi volt a cél a filmmel...
elpazarolt idõ volt, ez a kézi kamerás rohangálás meg külön egy idegesítõ köcsögség, ami egyre jobban teret nyer, csak nemtom miért...
nem csodálkozom, ha páran visszakérik a mozijegy árát...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bexinho
Az igaz hogy nem láttam élõben amerikai tengerészgyalogost, de azt bizton állíthatom, hogy gyanús, mikor mexikói bevándorlókért hõsiesen visszamennek, akár az életük árán is. Oké hogy civilek, de az amerikaiakról nem éppen ez a legelterjedtebb híresztelés, hogy annyira imádnák a bevándorlókat. Ezért is tették bele a filmbe, hogy õk bárkiért, bármit... ez egy üzenet is a világnak, hogy õk... na mindegy.

A sírós jelenet nekem nagyon erõltetett volt, és kínos. Oké hogy kell dráma, na de amit a moziban átéltem, az rémes volt. Pedig imádom a drámát, sok filmet láttam már, és keresem is (nem a romantikusat, hanem akár a Di Caprio-s SZabadság Útjai-t), de ezeken nagyokat nyeltem.

Az a helyzet, hogy tömött mozi volt, és senki se hûzött kilépve a terembõl. Mindenki nagy csendben vonult, ami nem éppen jellemzõ egy vetítés után.

Igaz, hogy a rendezõ nyugodtan fog aludni, hisz óriási bevételük lesz/lett már eddig is a filmbõl, de hogy a nézõk nem fogják egy ideig szeretni, az is biztos.

Nem húznám le ennyire a filmet, HA nem érezném átvágva magamat a trailer után. A zene, az összevágások jó filmet ígértek, erre... 😞

Én nem szeretem a háborús filmeket... de pont azért jött be, mert valamiben más, mint a többi😊

Gurren
biztos bennem van a hiba, de nekem nem jött be. a kiképzõs rész jó volt, de a harctéren kb. semmi nem történik. viszont a díszletek meg a kosztümök kurva jók.

Acéllövedék / Full Metal Jacket

Aztabetyárját! EZ FILM!!! Már nagyon rég óta meg akartam nézni, most végre sikerült. Minden percét élveztem, leginkább az elején a kiképzést... hatalmasak azok az oltások, amit a kiképzõ lezavar😄 Tökéletes film... erre nincs más szó.
10/10

NEXUS6
B:LA amennyibe került a film ahhoz képest tök jó volt. Olyan 7-8/10.

Szereplõk szerintem annyira nem voltak gázak, inkább naturalisztikusak, szokásos katona humorral.

Kevesebb pátosz, némi munka a vágással, még egy tök jó film is lehetett volna belõle, még a besiratós jelenet is bejöhetett volna.
Van egy olyan érzésem, hogy azoknak nem teccik inkább, akik csak a filmeken láttak katonákat.😊

A kamerarángatásról leszokhatnának. Ha látszana, hogy telófelvétel akkor oké, nade egy X ezermillió pixeles normál kameránál miért kell ilyen occsó baromkodással elbaxni a filmet.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

CalebJoe
amit nem õ rendezett ha így értelmesebb
ROCKnROLLA
Már hogy ne rendezett volna...

CalebJoe
te hol voltál eddig van egy csomó jó filmje amiben szerepelt és nem rendezett ilyet írni hogy szar színész bah
bexinho
Ez tényleg nem a legjobb filmje, de régen olyan filmeket tett le az asztalra, amiket nagyon nehéz lesz felülmúlnia a jövõbeli színészeknek.

bexinho
Battle Los Angeles 3/10

Na ma megnéztük apummal moziban. Fél éve vártam a filmet. Végre elkezdõdött. Elsõ 15 perc nem volt rossz, már fogalmaztam magamban a kritizálók elleni mondataimat. De!!!!

A következõ x percben szó szerint kényelmetlenül fickándoztam a székben. Igen, a moziszékeket sosem fogom megszokni, de a film szörnyû volt. A film maga unalmas semmitmondó volt, de a szinkron tetézte az idegesítõ sírásokkal, szörnyû, jellegtelen kiabálásokkal.

ÁÁááá... felesleges pazarolnom rá a mondandóm. Rég csalódtam ekkorát egy filmben. Ezekután a skyline izgalmasabb film.

PetruZ
Battle - Los Angeles (2011): Fene tudja, egynek elment, de messze volt a jótól. A közeli kézikamera baromira idegesített, akármennyire is "ott vagyunk"-koncept, az ilyenekbe nem tudom beleélni magam (nagy moziban meg pláne rossz). Az alienek jók voltak, a mozgásuk is jól meg volt csinálva (persze humanoid alient a legkönnyebb összehozni, mert csak be kell öltöztetni pár tucat kaszkadõrt), a tech-jük és a taktikájuk volt kicsit béna. A sztori rettenet klisés és elõre kitalálható, de nem is vártam mást, a karakterek nullák, egy-két halovány kísérlettõl eltekintve... viszont az elejét, meg a közepét kivéve nincs üresjárat, mintha mondjuk egy Modern Warfare-végigjátszást nézne az ember. 😊 Tetszett az is, hogy a BHD-tól eltérõen alig akad hõsparádé, nincs amcsi zászló elõtt elmondott patetikus beszéd sem. Összességében 5/10, de úgy érzem, nem érte meg moziban a pénzét.
legnagyobb arc a ló volt 😄DDD
Maximus illetve pascal <#eljen>
alapjáraton az ilyen musical meséket nem csípem de ez jó volt
10/7.5
bency
Piranha 2010

Fos,komolyan...halál unalmas,csak a sok vérrel próbálják feldobni az egészet,semmi extra....sablonos is,a vége nem tetszett még ugyse.Aki szereti az értelmetlen gyilkolászást nagy mértékben,annak nézhetõ talán...

4/10

:) Semmi okosság :P