Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
pedig van párhuzam: utópisztikus, népkábított diktatúrában, a fõszereplõ öntudatra ébred, és rájön, h a "tökéletes világ", csak egy hazugság.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

fifi
Szóval ki õ?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Na Igre (1)/ Játékban
Megnéztem végre a filmet, kicsit szokni kell még az orosz stílust. Sajnos a film félbe van vágva szó szerint, majd a második részt nemsokára pótlom ...
Adva van egy progamer csapat (Grand Masters) és a csapatvezetõ Vámpír. Éppen megnyernek egy pénzdíjas versenyt (Counter Strike?) más játékosokkal együtt. Van aki verekedõs játékokban, van aki autóversenyben, stb. A szokásos díjakon kívül mindenki kap egy kiadás elõtt lévõ játékprogramot is ... persze a lemez valójában egy hitech tudatmódosító. Enyhe mellékhatása, hogy kb. amit játékban megcsinált a kedves paciens, azt most már élõben is tudja. Elég naiv kezdés. Aztán felpörögnek a dolgok mikor is egy halom véletlen során a srácok lemészárolnak egy harminc tagú elit katonai kommandót. Mondjuk meglepõen véres, meg van benne bevillanó nõi test, nem tudom amcsiknál vágatlanul lemenne e?
Igazi játékkockáknak való film, ahogy a "csapat" bemondja a frageket akció közben.

Nem egy világmegváltó film, de azért meglehet nézni és még szórakoztat is.
7/10

Sir Quno Jedi
Ugye. Én a sok fanyalgó ELLENére is meg fogom nézni a SuckerPunch-ot, mert kíváncsi vagyok rá. Mondjuk remélem sikerül nem szinkronnal megnézni, mert bezony a szinkron sokat levett az ufós csodából is, annyira idegesítõ volt... Aztán majd eldöntöm, hogy kiadjam-e a tegnapelõtti reggelimet is, vagy ünnepeljek! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jól van na, ezek szerint nem sûrûn olvasod az oldalát, mert elég sûrûn van rá utalás vagy konkrét info. Persze ahol én olvasok kritikákat ott én is a több száz emberbõl néhányra figyelek, akiknek hasonló az ízlésük, ezért megértem amit mondasz 😊

Sir Quno Jedi
Tök mind1 mi az "õ foglalkozása". Olyan nincs, hogy a foglalkozása miatt jobban értsen hozzá, max. AZT HISZI, hogy jobban ért hozzá. Én meg leszarom. Ha Cameron kritikáit magasról leszarom, pedig õ csinált egy pár valódi sok100milás AAA+++ sikerfilmet, akkor majd Vér Pityuka Mokép-szökevényét gondolod nem fogom?!?! 😄DD Ejnye!

Ne legyünk már tök hülék!

Amúgy ennyi vant fent róla:
"aeon_flux
azaz peter chung
Email: [email protected]"

Ebbõl mégis MIT KÉNE TUDNOM RÓLA, AMI ALAPJÁN HASRA KELLETT VOLNA ESNEM VAZE?!?!? Jah, várjunk, a fríméjes mailcím az tényleg odabax, feladom... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
fikagépész?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

"Ezért nem adok az önjelölt 1.0-ás "kritikusokra". "
Lol. Tudod te mi az õ foglalkozása? 😄

SötétBarom
Jó a szó, Quno!

😄AS

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sir Quno Jedi
Erõs film, én is láttam már tucatszor. Term. megvan gyári DVD-n is. Aki sf kedvelõ, annak kihagyhatatlan. A hangulat dícséretes.

Sir Quno Jedi
Felháborítónak találom az ilyen kritikákat. Valószínûleg a trailerek alapján is tudta, hogy végig fogja fikázni és hányni, de azért megnézi és elrontaná mások szórakozását is a szánalmas fanyalgásával és az egycsillagos pontozásával. Igen, biztos a szomszédokra jobbat adna, mert divat lepontozni az egyedi filmeket.

Ezért nem adok az önjelölt 1.0-ás "kritikusokra". Felõlem mind megdögölhet hûvös halomba, majd ÉN eldöntöm jó-e valami nekem, vagy se.

Equilibrium - 10/9, nagy fav
m2 21:35

Három szín: kék

Kieslowski leghidegebb filmje (többek között ezért sem szeretik sokan, vagy éppenséggel végig sem nézik), de az egyik legjobb film, amit valaha is csináltak. Ha teheted, nézz bele.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

vegicsek
Meglepett hogy párhuzamba állítod a Szigettel, szerintem semmi köze a kettõnek egymáshoz, akkor már inkább a V for Vendettához áll közelebb.

A filmben nekem személy szerint a szerelmi szál volt amit gyengén csináltak meg.
Ami nekem tetszett az a rengeteg kidolgozott túlspilázott akció, meg pont az, ahogyan megfestette ezt a világot, ahol elégetik a Mona Lisát, és hidegvérrel halálba küldenek kiskutyákat.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Tyler1
Equilibrium - Gyilkos nyugalom

A Sziget mintára épült sci-fi, sûrû Mátrix elemekkel(vagy talán fordítva? McGregor ugyanis jóval késõbb eszmél fel az orwelli világból).
Sok helyen írták, hogy elég filózgatós film, kedvet is kaptam egybõl, de nekem nem jött be annyira. Nem volt eszköze, hogy jól ábrázolja a mondanivalóját a film, sok helyen vérzett is az az "érzelemmentes" világ. Ennek köszönhetõen nem is kötött le túlságosan, bár tény, h rossz sem volt. Bale-nek viszont semmiképp nem ez volt élete alakítása.
5/10

Álomháború(Sucker Punch)

Szerencsésen ma megtudtam tekinteni premier elõtt a filmet.Õszintén megvallva kicsit csalódtam benne, mert már nagyon régóta izgatottan vártam.Az akció részek tökéletesek benne és,amíg az álomvilágban játszódik a film addig nekem hibátlan volt, csak annyi a bajom, hogy az elõzetesekhez képest nekem kicsit kevés volt az ilyen álombéli akciójelenet.Talán ez volt az elsõ olyan film aminél kicsit hiányoltam az akciójelenetekbõl a 3D-t, szerintem nagyon jól mutatott volna. A sztorival nincs gond, de szerintem a végkifejletet kicsit bõvebben is levezethették volna, nekem kicsit összecsapottnak tûnt.Viszont ami még óriási pozitívum az a filmet végigkísérõ zene, ami szerintem nagyszerûen el lett találva minden egyes jelenethez. A szinkron közepes volt, szerintem mindenféleképpen megfogom nézni felirattal is, ha megjelenik.Bõvebb kritika nemsokára a blogomon akit érdekel:Moviez

7/10(újranézõs)

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

toysoldier
max payne

hátöö, 2/10

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ROCKnROLLA
Majd ha megnéztem, akkor kiállok ellened!

Sucker Punch-kritika
Ez a film veszedelmes mértékben megnövelheti az agyszövetben található CO2 mértékét.
Tolvajok városa

Nem volt rossz, de azért én valami jobbra számítottam az itteni hype alapján😊
6,5/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

PetruZ
Confessions ("Kokuhaku", 2010, http://www.imdb.com/title/tt1590089/): Lassan felépülõ japán pszicho-thriller, ami már kb. az 5. perctõl kezdve nagyon megüt és nem ereszt. Odaát is van egy olyan törvény, ami a 14 éven alattiak büntethetõségét tiltja, ezzel jó páran vissza is élnek, keményebb ügyekben is. A film egy tanárnõ története, akinek a kislányát holtan találják az iskola medencéjében. Baleset, megcsúszott, a rendõrség lezárja az ügyet. De a nõ tudja, hogy valami sántít, és két év alatt eljut odáig, hogy pontosan tudja, ki az a két tanítványa, akik megölték a lányát. Mivel a rendõrségre nincs értelme menni, saját bosszút eszel ki, ami szép lassan feltárja az osztály egyes tagjainak piszkos múltját, de nem kímél másokat sem...
Ahogy indul, nem is gondolná az ember, hogy mi hangzik el mindjárt az elején. Bár a 10. perc környékén már konkrétan tudni lehet, ki volt a két gyilkos, a tényleges sztori visszaemlékezésekbõl, vallomásokból alakul ki és sorban látjuk, hogy mi történt, majd új szereplõ szemszögébõl folytatódik és bõvül, bukkannak elõ a részletek, hogy a végén minden a helyére kerüljön. Azt nem mondanám, hogy rettentõ csavaros, de az oda-visszautalások nagyon érdekessé teszik még ezt az egyszerû történetet is.
Aki szereti a gondolkodtatós, minimális vérrel kísért, néhol erõsen drámai hangvételû thrillereket, annak mindenképpen ajánlom. A 7 és a 8 között vacilálok, de inkább 7, mert annyira nem a stílusom, kicsit túl van magyarázva a sztori, és az elején felépülõ feszültség némileg ellaposodik a késõbbiekben, de érdekes volt az elejétõl kezdve és az utolsó mondat az azt megelõzõ jelenettel nagyot üt (ha emlékszik még valaki, hogy mi történt korábban ugyanígy, csak fordított felállásban 😊 ).
Sil3nt
Igen, 24-tõl vetítik bp-en

Seth
A SuckerPunch -Álomháború lesz a héten moziban? Márc 24 elvileg a premier, de a gyõri cinema cityben még nincs mûsoron 😞 Pesten lesz,nem tudja vki?

PSN ID.: Beegabor

gercse
Esküvõ után

9/10
Megindító filmdráma Mads Mikkelsennel. Remek zenével és szép fényképezéssel, bár egyiken sincs hangsúly, sokkal inkább a szereplõkben lezajló vívódásokon.
Mostanában néztem pár dán filmet, mind nagyon magával ragadó, nehezen felejthetõ filmek.

Montanosz
Battle: Los Angeles

nekem bejött, igaz se füle se farka, de jót szórakoztam
7/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

kastil
szerintem meg kurva szexi lett

motyodlee
Into the wild

nézni kell, nem írni róla 9/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

bexinho
Ezt régebben már megakartam nézni, de valahogy elfelejtõdött (akkor még nem volt felirat hozzá). De köszi, hogy felhívtad a figyelmem, estére be is tervezem! 😊

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

grebber
Már megleltem máshol, azért köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

ROCKnROLLA
Szerintem ez az Area 51 az amit te keresel, 2011-es:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://torrentz.eu/c48c50b23fb0c9ac2a426155a8cf1d719779004b

végülis ja az vicces volt 😄
rendõrnél elvileg van fegyver...
grebber
Valaki találkozott már valamelyik torrent oldalon az 51 címû filmmel?? (Mert elõzetes alapján nem is rossz ufos film)

Mert felirat már van de filmet sehol nem találom (ilyen sem volt még)

Next PC upgrade: 2022

fifi
Kellékfeleség

Jennifer Anistont imádtam mindig is, Adam Sandlerrel vegyesek az érzelmeim, de ez egy nagyon korrekt kis film volt Az utolsó percéig...
fasza, aki laza kis vígjátékot szereti, az nézze meg!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

daver88
SWAT

Hát én azért nem adnék rá 8 pontot...rengeteg hiba volt benne, én kicsit untam is már...nálam 5-nél többet nem érdemel...5/10

az a rész, amikor mennek fel a tetõre ketten, és odaadják az öreg rendõrnek/biztonsági õrnek a fegyvert, hogy túszejtés van, és ezzel meg tudja magát védeni, ott sírtam a nevetéstõl 😊

desigo
Food, Inc.-t is nézd meg
bexinho
Megetetett társadalom 6/10

A film alatt olyan érzésem volt, mintha B kategóriás lenne. De valahogy mégsem. Gyenge történet, valósággal keveredve. Meglepõdtem egyszer egyszer, amikor híres színészeket láttam felbukkanni a jelenetek között (Bruce Willis, Ethan Hawke, a médiumos csaj, meg a gengszterfilmek mellékszereplõje: Luis Guzmán).

Mekis kajákat nagyon ritkán eszek (évi lebontásban átlagban 2 havonta 1-1 szendvics vagy krumpli), de ezek után sem fogom elkerülni, ha megkívánom. Manapság már semmi sem "tiszta" étel, amit nem a kertjében termel, nevel fel az ember.

Azért egyszer érdemes volt megnézni.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Tyler1
Boszorkányvadász

45 perc alatt 0,1%-ra sem nõtt a film izgalomfaktora, úgyhogy kinyomtam.

CalebJoe
Elõször is Caleb nem valami nyomi Celebrity vagyok, a másik meg Matt Damon kivételével egyet értek veled egy Jack Nicholson-hoz vagy egy Robert papához képest tényleg fos Cage meg Gibson is.

Nem is vitatkozom mert én is kedvelem az itt felsoroltakat sõt, bár Gibson-tól van néhány kedvencem de ezekhez képest tényleg B kategória a csávó.
III dOMINO III
-OFF-
CelebJoe kérésére:

Az ÉN kedvenc színészeim listája(a telyeség igénye nélkül)MOST:

A nagy öregek közül:

-Jack Nicholson
-Clint Eastwood
-Anthony Hopkins
-Robert De Niro

A fiatalabbak közül:

-Jhonny Depp
-Christian Bale
-Matt Damon
-Edward Norton

A legfiatalabbak közül , talán James McAvoy , majd idõvel ki derül.

ROCKnROLLA
Végre Péntek

Nem kell sok mindent hozzáfûzni, aki csípi a füves feka filmeket, de a jobb félét, még régrõl Ice Cube-al és Cris Tucker-el, annak alapmû. De másnak is. 😄

9/10

mrzed001
Skyline

Direkt a Battle LA utánra tartogattam, gondolván, ha csak fele olyan jó, jó lesz levezetésnek (én kis naiva).

Összegezve: ekkorasz.rt/10

Ahogy a BLA-nál nem igazán találtam a scifikre jellemzõ komoly logikai buktatókat, na úgy ez meg szinte csak azzal volt tele.
Megyek, sürgõsen néznem kell valami értelmes filmet, hogy ennek a sz.rnak még az emlékét is törölni tudjam a memóriámból (kill-del-purge-clean)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Zephyr Retiring
elcserélt szerelem.
könnyed magyar vígjáték a 80-as évek elejérõl.
nagyfiú xeret, szívet tör.
apa segít, de késõ..
új csaj a láthatáron..nagyfiú xeret, de már mást<#nevetes1>
szívet tör. apa újra segít. ennek a csajnak is..
de mire végez, új csaj a láthatáron<#nyes>

egy film igazi retro feeling-el. retro rajongóknak kötelezõ<#taps>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

én is most néztem meg 😄
csak még senki nem véleményezte, azt hittem senki se ismeri!
most végeztem!
10/8
imádom az ilyen kommandós,túszejtõs filmeket
az elsõ perctõl kezdve izgalmas,bár a vége nekem nem igazán jött be
ugye a kezében a tagnak a kapcsológomb, verekednek de megse nyomodik???? azért ne már 😄
egyszer nézhetõ szerintem is, jó pár évig nem fogom megnézni az is hétszentség.

am a CF féle swat film is elég jó!

SWAT - Robbanófejakció (2005, SWAT: Warhead One)
viszont ezt ha valaki látta az annyit mondjon már el,hogy a firefight-tól mennyivel jobb/rosszabb ?
BenedekFeco
1x simán nézhetõ.
Semmi nagy újdonság nincs benne,amit ne láttunk volna már máshol.
Nekem viszont nagyon bejöttek a különbözõ fegyverekre szerelt kameranézetek.

S.W.A.T. - Firefight
10/6

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

toysoldier
most nézem, nekem tetszik

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

CalebJoe
"csak az a skótos filje ugrik be, amiben kifestett fejjel rohangál miniszoknyában"

Ennyi jött le neked az egyik legjobb filmbõl ami ráadásul meg is történt, az meg nem miniszoknya hanem skót szoknya egy tradicionális skót népi viselet.

mégis akkor te kit tartasz igazán jó színésznek?
dragon11
semmi, megvan..

A minden6ó, angolul pedig Bruce Almighty 😊

köszi még1x

dragon11
köszi!

de Evan, a mindenható a neve v simán mindenható?

mert én nem találtam sõt gugli se talált olyan filmet, hogy "Mindenható"..😞

segíts kérlek😊

S.W.A.T. - firefight

valaki látta már ?
tomsolo
Nekem Porterként is bejött.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo