Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Megnéztem végre a filmet, kicsit szokni kell még az orosz stílust. Sajnos a film félbe van vágva szó szerint, majd a második részt nemsokára pótlom ...
Adva van egy progamer csapat (Grand Masters) és a csapatvezetõ Vámpír. Éppen megnyernek egy pénzdíjas versenyt (Counter Strike?) más játékosokkal együtt. Van aki verekedõs játékokban, van aki autóversenyben, stb. A szokásos díjakon kívül mindenki kap egy kiadás elõtt lévõ játékprogramot is ... persze a lemez valójában egy hitech tudatmódosító. Enyhe mellékhatása, hogy kb. amit játékban megcsinált a kedves paciens, azt most már élõben is tudja. Elég naiv kezdés. Aztán felpörögnek a dolgok mikor is egy halom véletlen során a srácok lemészárolnak egy harminc tagú elit katonai kommandót. Mondjuk meglepõen véres, meg van benne bevillanó nõi test, nem tudom amcsiknál vágatlanul lemenne e?
Igazi játékkockáknak való film, ahogy a "csapat" bemondja a frageket akció közben.
Nem egy világmegváltó film, de azért meglehet nézni és még szórakoztat is.
7/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne legyünk már tök hülék!
Amúgy ennyi vant fent róla:
"aeon_flux
azaz peter chung
Email: [email protected]"
Ebbõl mégis MIT KÉNE TUDNOM RÓLA, AMI ALAPJÁN HASRA KELLETT VOLNA ESNEM VAZE?!?!? Jah, várjunk, a fríméjes mailcím az tényleg odabax, feladom... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lol. Tudod te mi az õ foglalkozása? 😄
😄AS
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezért nem adok az önjelölt 1.0-ás "kritikusokra". Felõlem mind megdögölhet hûvös halomba, majd ÉN eldöntöm jó-e valami nekem, vagy se.
Három szín: kék
Kieslowski leghidegebb filmje (többek között ezért sem szeretik sokan, vagy éppenséggel végig sem nézik), de az egyik legjobb film, amit valaha is csináltak. Ha teheted, nézz bele.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
A filmben nekem személy szerint a szerelmi szál volt amit gyengén csináltak meg.
Ami nekem tetszett az a rengeteg kidolgozott túlspilázott akció, meg pont az, ahogyan megfestette ezt a világot, ahol elégetik a Mona Lisát, és hidegvérrel halálba küldenek kiskutyákat.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A Sziget mintára épült sci-fi, sûrû Mátrix elemekkel(vagy talán fordítva? McGregor ugyanis jóval késõbb eszmél fel az orwelli világból).
Sok helyen írták, hogy elég filózgatós film, kedvet is kaptam egybõl, de nekem nem jött be annyira. Nem volt eszköze, hogy jól ábrázolja a mondanivalóját a film, sok helyen vérzett is az az "érzelemmentes" világ. Ennek köszönhetõen nem is kötött le túlságosan, bár tény, h rossz sem volt. Bale-nek viszont semmiképp nem ez volt élete alakítása.
5/10
Szerencsésen ma megtudtam tekinteni premier elõtt a filmet.Õszintén megvallva kicsit csalódtam benne, mert már nagyon régóta izgatottan vártam.Az akció részek tökéletesek benne és,amíg az álomvilágban játszódik a film addig nekem hibátlan volt, csak annyi a bajom, hogy az elõzetesekhez képest nekem kicsit kevés volt az ilyen álombéli akciójelenet.Talán ez volt az elsõ olyan film aminél kicsit hiányoltam az akciójelenetekbõl a 3D-t, szerintem nagyon jól mutatott volna. A sztorival nincs gond, de szerintem a végkifejletet kicsit bõvebben is levezethették volna, nekem kicsit összecsapottnak tûnt.Viszont ami még óriási pozitívum az a filmet végigkísérõ zene, ami szerintem nagyszerûen el lett találva minden egyes jelenethez. A szinkron közepes volt, szerintem mindenféleképpen megfogom nézni felirattal is, ha megjelenik.Bõvebb kritika nemsokára a blogomon akit érdekel:Moviez
7/10(újranézõs)
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
hátöö, 2/10
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ez a film veszedelmes mértékben megnövelheti az agyszövetben található CO2 mértékét.
Nem volt rossz, de azért én valami jobbra számítottam az itteni hype alapján😊
6,5/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ahogy indul, nem is gondolná az ember, hogy mi hangzik el mindjárt az elején. Bár a 10. perc környékén már konkrétan tudni lehet, ki volt a két gyilkos, a tényleges sztori visszaemlékezésekbõl, vallomásokból alakul ki és sorban látjuk, hogy mi történt, majd új szereplõ szemszögébõl folytatódik és bõvül, bukkannak elõ a részletek, hogy a végén minden a helyére kerüljön. Azt nem mondanám, hogy rettentõ csavaros, de az oda-visszautalások nagyon érdekessé teszik még ezt az egyszerû történetet is.
Aki szereti a gondolkodtatós, minimális vérrel kísért, néhol erõsen drámai hangvételû thrillereket, annak mindenképpen ajánlom. A 7 és a 8 között vacilálok, de inkább 7, mert annyira nem a stílusom, kicsit túl van magyarázva a sztori, és az elején felépülõ feszültség némileg ellaposodik a késõbbiekben, de érdekes volt az elejétõl kezdve és az utolsó mondat az azt megelõzõ jelenettel nagyot üt (ha emlékszik még valaki, hogy mi történt korábban ugyanígy, csak fordított felállásban 😊 ).
PSN ID.: Beegabor
9/10
Megindító filmdráma Mads Mikkelsennel. Remek zenével és szép fényképezéssel, bár egyiken sincs hangsúly, sokkal inkább a szereplõkben lezajló vívódásokon.
Mostanában néztem pár dán filmet, mind nagyon magával ragadó, nehezen felejthetõ filmek.
nekem bejött, igaz se füle se farka, de jót szórakoztam
7/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
nézni kell, nem írni róla 9/10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rendõrnél elvileg van fegyver...
Mert felirat már van de filmet sehol nem találom (ilyen sem volt még)
Next PC upgrade: 2022
Jennifer Anistont imádtam mindig is, Adam Sandlerrel vegyesek az érzelmeim, de ez egy nagyon korrekt kis film volt Az utolsó percéig...
fasza, aki laza kis vígjátékot szereti, az nézze meg!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hát én azért nem adnék rá 8 pontot...rengeteg hiba volt benne, én kicsit untam is már...nálam 5-nél többet nem érdemel...5/10
A film alatt olyan érzésem volt, mintha B kategóriás lenne. De valahogy mégsem. Gyenge történet, valósággal keveredve. Meglepõdtem egyszer egyszer, amikor híres színészeket láttam felbukkanni a jelenetek között (Bruce Willis, Ethan Hawke, a médiumos csaj, meg a gengszterfilmek mellékszereplõje: Luis Guzmán).
Mekis kajákat nagyon ritkán eszek (évi lebontásban átlagban 2 havonta 1-1 szendvics vagy krumpli), de ezek után sem fogom elkerülni, ha megkívánom. Manapság már semmi sem "tiszta" étel, amit nem a kertjében termel, nevel fel az ember.
Azért egyszer érdemes volt megnézni.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
45 perc alatt 0,1%-ra sem nõtt a film izgalomfaktora, úgyhogy kinyomtam.
Nem is vitatkozom mert én is kedvelem az itt felsoroltakat sõt, bár Gibson-tól van néhány kedvencem de ezekhez képest tényleg B kategória a csávó.
CelebJoe kérésére:
Az ÉN kedvenc színészeim listája(a telyeség igénye nélkül)MOST:
A nagy öregek közül:
-Jack Nicholson
-Clint Eastwood
-Anthony Hopkins
-Robert De Niro
A fiatalabbak közül:
-Jhonny Depp
-Christian Bale
-Matt Damon
-Edward Norton
A legfiatalabbak közül , talán James McAvoy , majd idõvel ki derül.
Nem kell sok mindent hozzáfûzni, aki csípi a füves feka filmeket, de a jobb félét, még régrõl Ice Cube-al és Cris Tucker-el, annak alapmû. De másnak is. 😄
9/10
Direkt a Battle LA utánra tartogattam, gondolván, ha csak fele olyan jó, jó lesz levezetésnek (én kis naiva).
Összegezve: ekkorasz.rt/10
Ahogy a BLA-nál nem igazán találtam a scifikre jellemzõ komoly logikai buktatókat, na úgy ez meg szinte csak azzal volt tele.
Megyek, sürgõsen néznem kell valami értelmes filmet, hogy ennek a sz.rnak még az emlékét is törölni tudjam a memóriámból (kill-del-purge-clean)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
könnyed magyar vígjáték a 80-as évek elejérõl.
nagyfiú xeret, szívet tör.
apa segít, de késõ..
új csaj a láthatáron..nagyfiú xeret, de már mást<#nevetes1>#nevetes1>
szívet tör. apa újra segít. ennek a csajnak is..
de mire végez, új csaj a láthatáron<#nyes>#nyes>
egy film igazi retro feeling-el. retro rajongóknak kötelezõ<#taps>#taps>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
csak még senki nem véleményezte, azt hittem senki se ismeri!
most végeztem!
10/8
imádom az ilyen kommandós,túszejtõs filmeket
az elsõ perctõl kezdve izgalmas,bár a vége nekem nem igazán jött be
egyszer nézhetõ szerintem is, jó pár évig nem fogom megnézni az is hétszentség.
am a CF féle swat film is elég jó!
SWAT - Robbanófejakció (2005, SWAT: Warhead One)
viszont ezt ha valaki látta az annyit mondjon már el,hogy a firefight-tól mennyivel jobb/rosszabb ?
Semmi nagy újdonság nincs benne,amit ne láttunk volna már máshol.
Nekem viszont nagyon bejöttek a különbözõ fegyverekre szerelt kameranézetek.
S.W.A.T. - Firefight
10/6
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ennyi jött le neked az egyik legjobb filmbõl ami ráadásul meg is történt, az meg nem miniszoknya hanem skót szoknya egy tradicionális skót népi viselet.
mégis akkor te kit tartasz igazán jó színésznek?
de Evan, a mindenható a neve v simán mindenható?
mert én nem találtam sõt gugli se talált olyan filmet, hogy "Mindenható"..😞
segíts kérlek😊
valaki látta már ?