Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
benyomás az kell, hogy érdekel vagy nem a film DE a kettõ nemugyanaz
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ez a gyerek sehol sincs Arnold-hoz.
Hiába a csilivili trükkök, nekem a Conan csak Arnold-al elképzelhetõ.<#duhos2>#duhos2>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
bocsásd meg nékik Arnie, mert nem tudják mit cselekszenek!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem tudom hol használjam a spoiler gombot meg hol nem ugyanis ez tipikusan egy olyan film ahol nem lehet nem használni 😊
Nagyon nagyon tetszett abszolúte 10/10, mondjuk elég fars marketinget kapott hogy Spielberg akarta leforgatni meg ilyenek ,de ez így volt jó ahogy. A stílusára azt írják dokumentum film, hát nem tudom én inkább a kaland utifilmet mondanám talán az jobban rápasszol még ha a kamera kezelése az eléggé dokumentum film jellegû is. mindenkinek csak ajánlom!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Idézet a filmbõl:
"Régebben a tõkehalat Alaszkától egészen Kínáig szállították. Nagy tartályokban tartották õket a hajón. És mire a tõkehal elérte Kínát, a húsa pépes és íztelen lett. Ezért egy fickó azzal az ötlettel állt elõ, hogy ha a tõkehalakat ilyen nagy tartályokban szállítjuk, akkor rakjunk melléjük néhány harcsát is, mert a harcsától mozgékonyak maradnak a tõkehalak. Vannak olyan emberek, akik ilyen harcsák az életben, folyamatos mozgásban tartanak minket. Elgondolkodtatnak, életben tartanak. Köszönetet mondok Istennek a harcsákért, mert unalmasak és lusták lennénk, ha nem állna mellettünk olyan valaki, aki az uszonyunkat csipkedné."
fry day fry day sálálálláláá
Imádom Muray-t... egyike azon kevés színészeknek, akiken még akkor is mosolyog az ember, ha épp nem is csinál semmit😊 Fapofával képes nevettetni... ez a tehetség😄 Iszonyat jó színész...
Ez a film pedig nagyon szép volt... Szinte azt veszi észre az ember, hogy "nem szól semmirõl" mégis odaszegez a képernyõ elé.
Fantasztikus színészi játék, szép képek és egy kimondatlan szerelem, amitõl végig izzik a levegõ.
Picit a Mielõtt lemegy a napra emlékeztetett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
8/10
egesz jo lett. Persze vannak hulyesegek itt ott de hat istenem...
8/10 nek jo lesz a sorozatbol
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
http://www.csepelcinema.hu/
Szászke
Újabb sablon rom. vígjáték, komolytalan sitcomba illõ poénkodással(mozis hang még hozta is az alánevetõ effektet). Semmi extra igazából, csajjal filmezésre tökéletes. Mondjuk Kutchernek még jól is állt a szerep, de Pillangó hatás óta nem sok értelmes dolgot csinált õ sem.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
régen láttam már nagyon, de eddig egész jó emlékeim voltak róla, meglepett ez a pontszám
picit off, de mozilátogatásról írok beadandó feladatod, amiben hatalmas segítség volna, ha ki tudnátok tölteni a kérdõívemet (pár perc alatt megvan).
mozilátogatás kérdõív
elõre is köszönöm szépen mindenkinek!
Szászke
jobbra számítottam, de sok kivetni való nincs benne. Jobb comic-filmek közé sorolható.
negatív dolgok ami miatt csalódtam,
1; akció kevés ami nem lenne baj, ha nem popcorn filmet vártam volna papírvékony scriptel és sok-sok zúzással, forgatókönyv hozta is az elvárást akció nem nagyon. A film elején van a legjobb rész (jégvilág) ilyeneket hiányoltam még és nem is a látvány végett hanem, hogy ott tényleg jól érzékeltették, hogy Thor mekkora kur*a kemény csávó, mint a comic-ban is. Szétbas* mindent ha akar
2; Földi jelenetek nem jöttek be, szívesebben néztem volna az egész sztorit Asgardon
Pozitív dolgok
1; Színészek, Thor-Loki-Odin trió remek volt
2; A dizájn, bejött ez az Istenes Asgardos "cukormázas" világ, gyönyörû volt, CG rendben volt
3; poénok rendben voltak, nem gyerekes dugós poénok, hanem Thor karakterére, böszmeségére építve, jókat derültem rajtuk
6/10
Azért tényleg kezdhetne magával valamit már halivúd, mert az az érzése az embernek már, hogy tök hülyék és fogyatékosok csinálnak ott filmeket 0 IQ-val. Egyszerûen józan paraszti ésszel nem gondolnak át dolgokat, csak hogy belerakjanak dolgokat a filmekbe, de úgymond a saját filmjük szabályait felrúgják ezekkel.
Pl most is
SPOILER
Van a vikingeknél a háború a fagyóriásokkal a film elején, köv. snitt Odin beszélget a két kis fiával Thor-ral és Loki-val??? Akik még csak gyerekek???
Film közben (+ ahogy a rendes legendában) a doki meg leadja, hogy Thor volt a vikingeknél a nagypörölyes mennydörgés istene!
SPOILER OFF
ok nem nagy dolog, be lehetne magyarázni hülyeségekkel, hogy akkor hogy lett mítosz ha még nem is volt badass. De már lassan unom, hogy nézem a filmeket és ott helyben lesek, hogy már megint marhaság. Lehet én nõttem fel, de egy Indiana Jones-nál vagy SW-nél nem foglalkoztam az ilyenekkel ha voltak.
a milliárdos apa lánya marci feld (lisa kudrow)
és a vagány rapper dr. s (damon wayans) egy oldalra kerülnek.
vagy inkább két ellenséges oldalra<#nevetes1>#nevetes1>
végül is attól függ, honnét nézzük..
máshol nem hallható rap zenei betétekkel
egy igazi komédia kuriózum a maga nemében.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Aranyos, jópofa, egyszer nézhetõ animációs film😊
Most már értem azt a sok ecca-ecca-eccarvúzást a facebookon😄
7/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
most meg kihúzatta xD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kezdem úgy érzeni, hogy totál nincs még itt az ideje a +D -nek, teljesen felesleges, sõt tulajdonképpen rontott is az összképen,..amúgy a film nem volt rossz, csak kissé gyors volt Thor személyiség fejlõdése, örültem volna valamivel jobb kidolgozásnak, mondjuk ami +30 percben megnyilvánul 😊
10 / 6.5
(megjegy: sztem ez volt az utolsó 3D mozim, várok valami fejlõdést mert ez így siralmas volt, addig 2D)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
hát odabaszott rendesen 😊 így nézve a szinkron eléggé furcsára sikeredett de bajom nincs vele...
10/9
mechanic
eredetit nem láttam -de pótolni fogom
a végén meglepõdtem mert azt hittem ,hogy vége és mégse lett az!
10/8
the next three days
10/8
jó kis akció film semmi több...
halálfutam 2
10/8
szépen sorjában kiderült minden aminek kikellett! valószínû most megnézem a halálfutam 1et is 😊
Frankeinstein XD - erre a végkifejletre nem is számítottam -
következik -> a föld inváziója , blood out , burningh bright
Pl emlékszem, amikor apum hazahozta nekem a Vissza a jövõbe trilógiát és így furcsálltam valamit... a hangok stimmeltek... de valahogy nem ugyan azt mondta... aztán egyre inkább fület szúrt, hogy én kívülrõl fújom a szöveget, de a szereplõk mégis egy hangyafasznyit mást mondanak... aztán kiderült, hogy igen... az az újraszinkronizált verzió volt😄
De aki látta az eredeti verziót és már kivülröl tudja ki mit mond xD mert már annyiszor látta akkor az elég szokatlan és furcsa a füle számára hogy mennyiben másabb a film !
Nem az eredeti szinkronnal adta le a FILM + !
Film+ arra jó, hogy az ember ilyen filmeket bepótoljon. Azért mosolyogtam pár jeleneten mai szemmel, de hát tervbe nem voltam még mikor ez a film készült, úgyhogy nincs mirõl beszélni. Viszont ezek a tökös filmek hiányoznak manapság, mikor az egyetlen üresjárat egy tárcsere volt<#violent>#violent><#smile>#smile>
Amennyire nem tetszett a 2. rész, annyira volt jó a 3. Kellemes idõtöltést nyújtott.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/