Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trailer alapján való ítélkezés az intelligencia teljes hiányáról tanúskodik
benyomás az kell, hogy érdekel vagy nem a film DE a kettõ nemugyanaz
Tyler1
titánok harca jutott eszembe egybõl. kb. olyan fos is lesz...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Guren
öööö nem.

Tatyla
attól még szar már így trailer alapján is...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nem remake
kaposi1
Mi a szarnak ebbõl a klasszikusból remake?<#violent>
Ez a gyerek sehol sincs Arnold-hoz.
Hiába a csilivili trükkök, nekem a Conan csak Arnold-al elképzelhetõ.<#duhos2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

teljesen jó, várós
Tatyla
jaj ,nem baj hogy a srác szemtengely ferdülésben szenved erõsen az a lényeg hogy kockás a hasa,ez a Hollywood tényleg hülyének nézi az egész világot...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tyler1

bocsásd meg nékik Arnie, mert nem tudják mit cselekszenek!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Szerintem nagyon bájos volt... ízlések és pofonok😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

CSOCSO
uuuu ez a film nekem nagyon nagyon nem tetszett
Megtörhetetlen
Catfish

Nem tudom hol használjam a spoiler gombot meg hol nem ugyanis ez tipikusan egy olyan film ahol nem lehet nem használni 😊
Nagyon nagyon tetszett abszolúte 10/10, mondjuk elég fars marketinget kapott hogy Spielberg akarta leforgatni meg ilyenek ,de ez így volt jó ahogy. A stílusára azt írják dokumentum film, hát nem tudom én inkább a kaland utifilmet mondanám talán az jobban rápasszol még ha a kamera kezelése az eléggé dokumentum film jellegû is. mindenkinek csak ajánlom!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alapjában véve a film úgy indul hogy egy fotós és egy nagy rajongójának (8 éves kislány)aki festõ és megfesti a fényképeit, tehát az Õk kettejük kapcsolatát akarja megörökíteni a fotós 2 munkatársai akik filmesek, de idõvel egyre gyanúsabb dolgok történnek egész addig míg ki nem derül, hogy igazából egy notórikus hazudozó családos nõ érez túlzott vonzalmat iránta és gyakorlatilag az egész kapcsolat hazugság. Rendes thrillerré alakul a dokumentum film, és ááhhhh... Eszméletlenül jó! Egy kis leírás

Idézet a filmbõl:
"Régebben a tõkehalat Alaszkától egészen Kínáig szállították. Nagy tartályokban tartották õket a hajón. És mire a tõkehal elérte Kínát, a húsa pépes és íztelen lett. Ezért egy fickó azzal az ötlettel állt elõ, hogy ha a tõkehalakat ilyen nagy tartályokban szállítjuk, akkor rakjunk melléjük néhány harcsát is, mert a harcsától mozgékonyak maradnak a tõkehalak. Vannak olyan emberek, akik ilyen harcsák az életben, folyamatos mozgásban tartanak minket. Elgondolkodtatnak, életben tartanak. Köszönetet mondok Istennek a harcsákért, mert unalmasak és lusták lennénk, ha nem állna mellettünk olyan valaki, aki az uszonyunkat csipkedné."

fry day fry day sálálálláláá

Elveszett jelentés

Imádom Muray-t... egyike azon kevés színészeknek, akiken még akkor is mosolyog az ember, ha épp nem is csinál semmit😊 Fapofával képes nevettetni... ez a tehetség😄 Iszonyat jó színész...
Ez a film pedig nagyon szép volt... Szinte azt veszi észre az ember, hogy "nem szól semmirõl" mégis odaszegez a képernyõ elé.
Fantasztikus színészi játék, szép képek és egy kimondatlan szerelem, amitõl végig izzik a levegõ.
Picit a Mielõtt lemegy a napra emlékeztetett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fõleg a vége... bár ennek keserûbb volt... sokkal "gonoszabb" a vége szerintem.
De akinek tetszett az a film, annak ez duplán fog!😊

8/10

CSOCSO
es persze csak a budos niggerek kepesek behozni a moziba a 2 eves majmukat este 10 kor filmnezesre...ennel a jelenetnel sir, a masiknal a chipses zacsit rangatja ami utan megint sir mert az anyja elvette tole....................................
CSOCSO
Fast Five

egesz jo lett. Persze vannak hulyesegek itt ott de hat istenem...

8/10 nek jo lesz a sorozatbol
Pretorian
Szeptember elején még nyitva volt, decemberben voltam utoljára Csepel Plázában, de nem figyeltem. Mondjuk eléggé le volt durranva már rég óta, amióta nem a Cinema City viszi.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

pedig honlapjuk szerint már vetítenek újra

http://www.csepelcinema.hu/

Szászke

Tyler1
Csak szexre kellesz

Újabb sablon rom. vígjáték, komolytalan sitcomba illõ poénkodással(mozis hang még hozta is az alánevetõ effektet). Semmi extra igazából, csajjal filmezésre tökéletes. Mondjuk Kutchernek még jól is állt a szerep, de Pillangó hatás óta nem sok értelmes dolgot csinált õ sem.

Pretorian
Nem számítottam semmire, de még annál is kevesebb volt.

Tikal
Fast Five 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jobb, mint amit az imdb pontszám sugall 😉
De a zenéje a mai napig a kedvenc Hans Zimmer mûvem😊

Blasta
Jaja, egy túlnyálas michael bay shit

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

tommygear
emberek ez a pearl harbor ilyen szar lenne? (imdb 5.5)
régen láttam már nagyon, de eddig egész jó emlékeim voltak róla, meglepett ez a pontszám
kastil
csepel cinema tudtommal már vagy egy éve lehalt (felújításnak indult, de nem lett belõle semmi(?)).. legalábbis 2-3 hónapja még zárva volt

sziasztok!
picit off, de mozilátogatásról írok beadandó feladatod, amiben hatalmas segítség volna, ha ki tudnátok tölteni a kérdõívemet (pár perc alatt megvan).

mozilátogatás kérdõív

elõre is köszönöm szépen mindenkinek!

Szászke

Thor

jobbra számítottam, de sok kivetni való nincs benne. Jobb comic-filmek közé sorolható.

negatív dolgok ami miatt csalódtam,

1; akció kevés ami nem lenne baj, ha nem popcorn filmet vártam volna papírvékony scriptel és sok-sok zúzással, forgatókönyv hozta is az elvárást akció nem nagyon. A film elején van a legjobb rész (jégvilág) ilyeneket hiányoltam még és nem is a látvány végett hanem, hogy ott tényleg jól érzékeltették, hogy Thor mekkora kur*a kemény csávó, mint a comic-ban is. Szétbas* mindent ha akar
2; Földi jelenetek nem jöttek be, szívesebben néztem volna az egész sztorit Asgardon

Pozitív dolgok

1; Színészek, Thor-Loki-Odin trió remek volt
2; A dizájn, bejött ez az Istenes Asgardos "cukormázas" világ, gyönyörû volt, CG rendben volt
3; poénok rendben voltak, nem gyerekes dugós poénok, hanem Thor karakterére, böszmeségére építve, jókat derültem rajtuk

6/10

Azért tényleg kezdhetne magával valamit már halivúd, mert az az érzése az embernek már, hogy tök hülyék és fogyatékosok csinálnak ott filmeket 0 IQ-val. Egyszerûen józan paraszti ésszel nem gondolnak át dolgokat, csak hogy belerakjanak dolgokat a filmekbe, de úgymond a saját filmjük szabályait felrúgják ezekkel.
Pl most is

SPOILER

Van a vikingeknél a háború a fagyóriásokkal a film elején, köv. snitt Odin beszélget a két kis fiával Thor-ral és Loki-val??? Akik még csak gyerekek???
Film közben (+ ahogy a rendes legendában) a doki meg leadja, hogy Thor volt a vikingeknél a nagypörölyes mennydörgés istene!

SPOILER OFF

ok nem nagy dolog, be lehetne magyarázni hülyeségekkel, hogy akkor hogy lett mítosz ha még nem is volt badass. De már lassan unom, hogy nézem a filmeket és ott helyben lesek, hogy már megint marhaság. Lehet én nõttem fel, de egy Indiana Jones-nál vagy SW-nél nem foglalkoztam az ilyenekkel ha voltak.
Zephyr Retiring
nyafka x.

a milliárdos apa lánya marci feld (lisa kudrow)
és a vagány rapper dr. s (damon wayans) egy oldalra kerülnek.
vagy inkább két ellenséges oldalra<#nevetes1>
végül is attól függ, honnét nézzük..

máshol nem hallható rap zenei betétekkel
egy igazi komédia kuriózum a maga nemében.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Gru

Aranyos, jópofa, egyszer nézhetõ animációs film😊
Most már értem azt a sok ecca-ecca-eccarvúzást a facebookon😄

7/10

Blasta
egyre jobb az ízlésed! <#eljen>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
Ja, ráadásul szvsz. nem is 3D-s film, csak utólag van megprütykölve, mivel szemüveg nélkül is nézhetõ simán a 99%-a, míg pl. az Avatarról ugyanez nem mondható el.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hát akkor kitört majd megcsináltatta!
most meg kihúzatta xD
kastil
fõleg, hogy már a kettõben sincs meg a foga?😄

Effe88
jackass 3 10/8

spoiler
(a fogkihúzósnak kicsit kamuszaga volt)

Shep
Az a baj, hogy szinte mindenre rányomják ezt a hülye 3D-t.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A következõ 3 napra sok mindent lehet mondani szerintem, de hogy jó kis akció film semmi több... hát ezt nem nagyon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
Thor (moziban 3D)

kezdem úgy érzeni, hogy totál nincs még itt az ideje a +D -nek, teljesen felesleges, sõt tulajdonképpen rontott is az összképen,..amúgy a film nem volt rossz, csak kissé gyors volt Thor személyiség fejlõdése, örültem volna valamivel jobb kidolgozásnak, mondjuk ami +30 percben megnyilvánul 😊

10 / 6.5

(megjegy: sztem ez volt az utolsó 3D mozim, várok valami fejlõdést mert ez így siralmas volt, addig 2D)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

taken - másodjára nézve eredeti hanggal
hát odabaszott rendesen 😊 így nézve a szinkron eléggé furcsára sikeredett de bajom nincs vele...
10/9

mechanic
eredetit nem láttam -de pótolni fogom
a végén meglepõdtem mert azt hittem ,hogy vége és mégse lett az!
10/8

the next three days
10/8
jó kis akció film semmi több...

halálfutam 2
10/8
szépen sorjában kiderült minden aminek kikellett! valószínû most megnézem a halálfutam 1et is 😊
Frankeinstein XD - erre a végkifejletre nem is számítottam -

következik -> a föld inváziója , blood out , burningh bright
Shep
Mire számítottál milyen film lesz?

Pretorian
The Expendables -2/10 - megint elbasztam két órát az életembõl.

Ezek így szoktak lenni😊
Pl emlékszem, amikor apum hazahozta nekem a Vissza a jövõbe trilógiát és így furcsálltam valamit... a hangok stimmeltek... de valahogy nem ugyan azt mondta... aztán egyre inkább fület szúrt, hogy én kívülrõl fújom a szöveget, de a szereplõk mégis egy hangyafasznyit mást mondanak... aztán kiderült, hogy igen... az az újraszinkronizált verzió volt😄

wesker24
Aki nem látta az eredeti verziót annak fel sem tünik az egész !

De aki látta az eredeti verziót és már kivülröl tudja ki mit mond xD mert már annyiszor látta akkor az elég szokatlan és furcsa a füle számára hogy mennyiben másabb a film !
Tyler1
jaa, hát az eredetit nem vágom, de ezzel sem volt baj sztem.

wesker24
Az Arnie eredeti szinkronhangja ugy értem a teljes szövegkönyvet lecserélték és más hangszinben van az ujravágott verzió !
Tyler1
nem tudom hány verzió van, itt a Gáti Oszkár volt Arnie hangja.

wesker24
Ott melyik verzió volt ? Mert az amelyik a film +-on volt az az újravágott szinkronos verzió volt !

Nem az eredeti szinkronnal adta le a FILM + !
Tyler1
Kommandó

Film+ arra jó, hogy az ember ilyen filmeket bepótoljon. Azért mosolyogtam pár jeleneten mai szemmel, de hát tervbe nem voltam még mikor ez a film készült, úgyhogy nincs mirõl beszélni. Viszont ezek a tökös filmek hiányoznak manapság, mikor az egyetlen üresjárat egy tárcsere volt<#violent><#smile>

bexinho
Üvegtigris 3 8/10

Amennyire nem tetszett a 2. rész, annyira volt jó a 3. Kellemes idõtöltést nyújtott.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Fast Five. Részrõl részre jobb, habár kétlem, hogy valaha is felnõttkorba érhet.