Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy másodpercig nem volt vicces, de még érdekes, sõt izgalmas sem. A karakterek sablonosak, és erõs a gyanúm, hogy úgy összelopkodták õket innen-onnan.
Nem tudom mi ez a 7.4 pont az imdb-n, divat felpontozni az animokat mostanság vagy nem tudom, de ez minõsíthetetlen szar volt. Nem is pontozom, annyira leszarom kategória.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
El tudta játszani az SG-s (jelen esetben Stargate) ûzött vadból lett atlantiszi "telepest", és most el van az (eddig) 3 szavas (no-no-no) szerepével a GoT-ban mint a hatalmas lovas nemzet vezíre.
Adni kell neki egy esélyt, Arnoldék is megkapták:)
azóta eltelt jónéhány év, szétszéledt a banda ahogy továbbtanultunk, de most megszerveztük hogy megnézzük együtt újra az új részt majdnem 10 év elteltével... nekem ez az egész kicsit összemosódott az életemmel már, bár még csak nemrég néztem meg a 4. részt, de azóta csak ível a film sztílója + hangulata, tényleg egy amcsi autós-macás-rapzenés-akciós alkotáshoz képest vannak benne értékek. nekem nagyon tetszik ez a komor színezet, ahogy barátságok romlanak meg és újra összeállnak.
ha úgy vesszük, akkor lehetne afféle eposz is, mert ez a sorozat tényleg a 2 fõhõs utazásáról szól.
Go Jeff Go!!!!
Rég volt már ennyire megosztó film.
Kíváncsi leszek rá.<#smile>#smile>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
hát ez 10/10... a sorozat legjobb része szerintem, tömény akció, nagyon bejött <#eljen>#eljen>
Egesz jo es latvanyos ahogy kell.Megis hianyoltam belole valamit.Pl tobb kemenyseget,hc akciot,dramat,kevesebb langyi reszt.Natalie Portmant kimondottan unom.Tulzas lenne allitani hogy a kepernyo ele szegezett volna ez a film.Branagh azert remelem nem megy el a halivudi iranyba,ot ennel tobbre tartom.
6/10
Fast and Furious 5
Ezt 40percig birtam,aztan kikapcsoltam.Ertekelhetetlen,pedig Dieselt kedvelem is.
Unknown:
Ez tetszett,bar kicsit hajaz az elozo Neeson klasszikusra.Ennek ellenere a fordulat tetszett,es volt benne feszultseg.
7/10
Source code:
Na ez igen!Sokkal jobban bejott mint az Inception.Tuti hogy meg egyszer meg fogom nezni,a ket szineszt is csipem.
8/10
Ezt láttam utoljára, magyar, német, bolgár film, Gryllus Dorka is feltûnik benne és Oscarra is volt jelölve... Nekem nagyon tetszett a történet, aminek a középpontjában egy fiatal fiú van, aki egy autóbaleset következtében amnéziát kapott. Az õ "újtáról" szól a film. Nekem a közepétõl tetszett igazán. Indavideon is fent van :)
Egyébként meg szemben Zorró is ott figyel a falon, bal oldalon meg a Gyaloggalopp... Ha kérdezni akarsz akkor a jobb szélsõ csajt kérdezted volna meg, egyébként mi-ez?
Thor: Abszolúte egyetértek az elõttem szólóval azért is adnék több pontot, mondjuk 8/10 mert nem is vártam többet csak akciót meg hentelést azt meg valljuk be maximálisan megkaptuk, a legjobb rész amikor átcsusszant azon a nagy szörnyen, az ütött :)
Igen elég sok romantika meg érzelgõs jajjh Apa mi van veled jelenet volt benne, de ezt már manapság jobb ha megszokjuk... :S
fry day fry day sálálálláláá
Néhol untam.A karakterfejlõdés kissé gyors volt. Loki célját igazából nem nagyon értettem mit is akart,de szerintem már õ sem. Jól összerakott film lett,de valahogy túl drámai lett szerintem.Akció lehetett volna több is,a végén elmarad a várt "nagy" harc.A + jelenet szintén suttba vágta a film egyik fontos momentumát.A 3d borzasztó rossz. Folyik a kép össze vissza. Az effektek teljesen elvesztek,a kép élességével együtt.
7/10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
(Nayyon enyhe spoiler)
A "sorozat"legjobb része volt. Baromi szórakoztató mozi lett.Ajánlom mindenkinek. A szinkron borzasztó lett,Diesel hangján kívül mindenkinek más lett az elõzõ részekhez képest.Rontotta az egész film élményét.Sajnálom. A baba témát nem raktam volna bele,mert így a folytatás valahogy már necces lesz,fõleg,hogy a + jelenet egyszerûen gagyi lett,erre építeni egy folytatást... Fõleg hogy így feleslegessé válik a 4.rész :S
Feliratosan: 9/10
Vissza a jövõbe ofc.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ötlet esetleg arra a habos lányra? Az is valami film. Lécci segítsetek nyerni akarok. :)
A vicces részegek jó kiegészítõi bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.
Köszi srácok!

A vicces részegek jó kiegészítõi bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.
Még egy teljesen felesleges álomgyári film, Tony Scott megbízható iparosával, Denzellel és egy elszabadult vonattal. Teljesen középszer - megjósolható fordulatok, kisujjból kirázott alakítások.
A film egyedüli érdeme, hogy helyenként elég látványos - felülrõl kamerázott nagytotálok dögivel. Ennek ellenére a végefelé sajnos nagyon kilóg a lóláb, amikor azt akarják elhitetni, hogy az a több ezer tonnás szerelvény jujjdegyorsan szakít a fõszereplõkkel a tetején, akkor gyakorlatilag alig vánszorog. Természetesen gyors vágásokkal szeretnék mindezt palástolni, de azért elég illúzióromboló néhány kameraállásból egy gyakorlatilag 30-al tekerõ vonat, a nyomában egy csapat még lassabban üldözõ rendõrautó, még ha félmásodpercenként más szögbõl mutatják is.
Mivel késõ este néztem, nem volt kedvem feliraton pislogni, emiatt inkább hamar szinkronra váltottam - de az bizony bûnrossz, elkerülendõ.
10/5
Arnold-187 cm-106 (vagy 109) kg
Momoa-197 cm-100 kg
+ nem értem miért kellene nagy állatnak lennie, aki még a seggét se tudja kitörölni nemhogy harcolni macskaügyeséggel (lsd. Bob Sapp vs magyar gyerek, menni nem bírt)
De, el lehet játszani Arni szerepét egy arra érdemes személynek.
Ez a kisgyerek nem az a kategõria.
Tipikus begyepesedett, konzervatív gondolkodás. Én ha megnézem, akkor fogom figyelni, hogy mennyire élvezhetõ a film, és nem azt, hogy Conant játszó csávónak Arnie-ra kéne hasonlítani. Mert hát miért is kéne? Ilyen erõvel ne nézzünk Batmant, James Bondot, Star Treket, Pókembert, Zorrót stb. mert jaj de rossz, hogy mások játszanak a folytatásokban.
Jó, hogy nem már a színész öregsége vagy halála után elvárjátok, hogy tilos legyen a szerepét másnak eljátszani.
Hello.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy A harcos (The Fighter) c. filmet adták már a magyar mozikban? Port.hu szerint február 24-étõl ment a mozikban, viszont én a miskolci Cinema Cityben nem láttam... lehet csak elkerülte a figyelmem.
Azóta várom, hogy hátha ott (vagy kisebb moziban újra) adják.
Köszi. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
akció vonalon mindig is sokkal jobban bírtam a Schwarzenegger / Stallone / Willis vonalat, mint a mai nyálgép sz@rokat
kivéve talán a maiak közül Hugh Jackman és 1-2 karakteresebb tag...
úgyhogy nekem és még pár millió hasonló gondolkozásúnak ez jóval inkább rossz, mintsem 'szerencse'.
Én személy szerint várom, mert a régi egy hányás mai szemmel, Arnoldról nem is beszélve, nem láttam olyan filmjét, amiben nem kaptam volna agyfaszt mikor próbált szinészkedni, kocka has meg nagy karban meg semmivel sem több, mint a mostaniak. Szerencsére megöregedtek, mert most nézhetnénk a rambó 9et, meg a terminator 12õt. Kurvára unalmasak már, a storyt meg miért ne dolgozzák fel... simán érhet annyit, mint a régi, csak nem lesz olyan eredeti, ezért majd jól lehúzzák, mert mindenki azt keresi majd a filmben, amit száz éve látott
benyomás az kell, hogy érdekel vagy nem a film DE a kettõ nemugyanaz
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ez a gyerek sehol sincs Arnold-hoz.
Hiába a csilivili trükkök, nekem a Conan csak Arnold-al elképzelhetõ.<#duhos2>#duhos2>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
bocsásd meg nékik Arnie, mert nem tudják mit cselekszenek!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem tudom hol használjam a spoiler gombot meg hol nem ugyanis ez tipikusan egy olyan film ahol nem lehet nem használni :)
Nagyon nagyon tetszett abszolúte 10/10, mondjuk elég fars marketinget kapott hogy Spielberg akarta leforgatni meg ilyenek ,de ez így volt jó ahogy. A stílusára azt írják dokumentum film, hát nem tudom én inkább a kaland utifilmet mondanám talán az jobban rápasszol még ha a kamera kezelése az eléggé dokumentum film jellegû is. mindenkinek csak ajánlom!
Idézet a filmbõl:
"Régebben a tõkehalat Alaszkától egészen Kínáig szállították. Nagy tartályokban tartották õket a hajón. És mire a tõkehal elérte Kínát, a húsa pépes és íztelen lett. Ezért egy fickó azzal az ötlettel állt elõ, hogy ha a tõkehalakat ilyen nagy tartályokban szállítjuk, akkor rakjunk melléjük néhány harcsát is, mert a harcsától mozgékonyak maradnak a tõkehalak. Vannak olyan emberek, akik ilyen harcsák az életben, folyamatos mozgásban tartanak minket. Elgondolkodtatnak, életben tartanak. Köszönetet mondok Istennek a harcsákért, mert unalmasak és lusták lennénk, ha nem állna mellettünk olyan valaki, aki az uszonyunkat csipkedné."
fry day fry day sálálálláláá
Imádom Muray-t... egyike azon kevés színészeknek, akiken még akkor is mosolyog az ember, ha épp nem is csinál semmit:) Fapofával képes nevettetni... ez a tehetség:D Iszonyat jó színész...
Ez a film pedig nagyon szép volt... Szinte azt veszi észre az ember, hogy "nem szól semmirõl" mégis odaszegez a képernyõ elé.
Fantasztikus színészi játék, szép képek és egy kimondatlan szerelem, amitõl végig izzik a levegõ.
Picit a Mielõtt lemegy a napra emlékeztetett
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
egesz jo lett. Persze vannak hulyesegek itt ott de hat istenem...
8/10 nek jo lesz a sorozatbol
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
http://www.csepelcinema.hu/
Szászke
Újabb sablon rom. vígjáték, komolytalan sitcomba illõ poénkodással(mozis hang még hozta is az alánevetõ effektet). Semmi extra igazából, csajjal filmezésre tökéletes. Mondjuk Kutchernek még jól is állt a szerep, de Pillangó hatás óta nem sok értelmes dolgot csinált õ sem.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''