Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szinkronosan nem nézném meg...és a gyerek miatt a moziba sem jutok el 😞
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Öten egy bennragadt felvonóban, és valaki nem az, akinek mutatja magát. Kicsit thriller, kicsit természetfölötti, és az izgalomfaktor is megvan. Szerencsére a klisék is nagyrészt elkerülik, végre egy kiszámíthatatlan film - ha másban nem is, ebben látszik Shyamalan keze nyoma.
10/6
elsõ rész után...hát nem is tudom, ez egyelõre egy gics parádé olyan 300módjára, de még bármi lehet belõle... 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De nem számít ez, aki a realitásokra hajt, az egyrészt ne üljön be egy ilyen filmre, másrészt a 3. perc után
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
de gondolom 2 muscle carral simán el lehet húzni, akár ha a pénzt is számoljuk a súlyban, csak na, ez amolyan "filmes túlzás"
Fast Five széfes mutatványa bõven beférne ide.
fast five
hûûû... hát ebben 1 csepp üresjárat nem volt. kicsit mintha az expendablessel keresztezték volna az eddigi részeket. nem csalódtam.
poénok ütöttek ,a csavarok is. az utsolsó 2 perc nem kellett volna, ezt így kerek egészként le is zárhatták volna. na de majd meglátjuk hogy belejött-e justin lin, de ez tényleg olyan epicre sikerült hogy nehéz lenne bárkinek is túlszárnyalni. na ja, a széfes jelenet fizikája kicsit érdekesen lett megjelenítve, de tuti hogy ideális technikai paraméterekkel kivitelezni lehet a valóságban is (valami hasonlót...)
és amúgy is: akinek ez nem jön be, az cibáljon inkább faszokat vagy játszon barbi babákkal:
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nagyon jó kis sorozat, jó szövegek, történet, poénok meg az akkori erkölcs bemutatása is jol siekrült... a díszletek is nagyon szépek voltak, jol kidolgozottak, szóval bele tudta magát képzelni az ember a korba... egyedül a csatákat hiányoltam belõle, az elsõ évadban nem is volt semmi jentõs jelenet, szinte semmit nem tudtunk meg az akkori hadviselésrõl, a második évadban már volt egy nagyobb csata jelenet, de ez már nagyon hiányzott is hiszen ma már a discoveryn egy dokumentumfilmben is láthatunk ilyet, kár lett volna kihagyni több tizezer katona menetelését 😊
Csak ehhez már kell némi ész is, hogy a nézõ felfogja (bár ezzel nincs nagy gond, az utolsó két rész a legsikeresebb) mindezt.
Érdekes, hogy már "agyatlan" akciófilmek is kifognak az embereken....
de ha te bulákra, meg gyorsulásra vágysz, akk C kategóriában évente 20 filmet dobnak ki ebben a témában.
A rendõr autóval való bohóckodás nemaz volt.
De tudom vannak emebrek akiknek már semmi sme jó,uncsi,láttuk már,mi az,hogy az autón agázpedált nyomják? Miért nem húzzák tekerik,a kormányt meg pumpálják!
Lehet én vagyok régimódi,de engem az érdekel a filmben hogy lekössön,szórakoztasson,és úgy álljak fel,hogy nah erre érdemes volt beülnöm jóléreztem magam. Nem szoktam azon elmélkedni közben baszus ezt a jelenetet láttam 1986-ban a Zöld falevél címû filmen amikor a fõhõs felhúzta a szemöldökét..áá kliséé és uncsi.😄
Go Jeff Go!!!!
lehet adok az ötösnek egy esélyt 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nah majd jövõ héten lehet elugrok a váááárosba meglesni😄
elsõ részt láttam, egynek jó volt, semmi extra, nem hozott lázba egyik folytatás sem, de majd pótolom a hiányosságaimat 😛
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 év után férfivá érett a franchise, ez erõsen az év filmje eddig nálam, és nehezen hiszem, hogy vmi is letaszíthatja a csúcsról. Töménytelen, vérkemény akció, minimál cgi, iszonyat poénok, levedlett gyerekes történet, áááá.
A Tokyo Drift után álmomban nem gondoltam volna, hogy Justin Lin képes ilyet csinálni, mint amit az utóbbi 2 résszel mûvelt. Hát asszem jó kezekben tudhatjuk a T5-öt, ha tényleg õ direktálja majd.
Erõsen gondolkodtam, hogy visszaülök a köv. vetítésre!
egy könnyed, tényleg eszement kis filmecske, erõltetett karakterekkel, sablon sztorival. volt 1-2 igazán jól megkoreografált akciójelenet, én ma pont beértem ennyivel
7/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jó film volt, de a vége nem tetszett, mert elég kiszámítható volt, hogy fog védzõdni.. 8/10
Yo, Bitch!
egyrészt nem kéne (fél)hülyének nézni a kölköket, másrészt ez amúgy is egy óriási nagy baromság volt, már megbocsáss!
egy történetben - legyen az film, könyv, képregény, vagy öreganyám meséje - két dolog számít: a cselekmény és/vagy a karakterek. akkor van szerencsék, ha mindkettõ igazán jó, miközben nem oltják ki egymást, nem erõsebb az egyik, vagy a másik
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.