Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen felröhögtem😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tommygear
ja lol télleg
Tyler1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ludacris küldte Gibsonnak, mikor elõször találkoztak: "mikor adod vissza Pataki Ati(!!!) kabátját?"

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tommygear
az mi is volt pontosan? nem rémlik
tommygear
körözött bûnözõként nehéz villogni az utcán <#idiota>
Tyler1
a patakiattilás beszólás azért kurvagáz volt, meg Rock hangja sem jött be, de aránylag tényleg oké lett.

tommygear
a szinkron elég jó lett
Csacsi
Eltart még egy darabig....mire lesz HD realese.....addig sajnos kimarad....két okból is.

Szinkronosan nem nézném meg...és a gyerek miatt a moziba sem jutok el 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Devil (2010)

Öten egy bennragadt felvonóban, és valaki nem az, akinek mutatja magát. Kicsit thriller, kicsit természetfölötti, és az izgalomfaktor is megvan. Szerencsére a klisék is nagyrészt elkerülik, végre egy kiszámíthatatlan film - ha másban nem is, ebben látszik Shyamalan keze nyoma.

10/6
Guren
az elsõ pár rész még nem üt, de a közepe felé átcsap kurva nagy ószomságba az egész.

Tikal
Spartacus: Blood and Sand

elsõ rész után...hát nem is tudom, ez egyelõre egy gics parádé olyan 300módjára, de még bármi lehet belõle... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
na igen, aki ennyire a realitás talaján akar sétálni, annak inkább a Discoverys Ötödik sebességet ajánlom. ez akciófilm, tele túlzással, mint a mûfaj legnagyobb jellemzõje(megjegyzem a F&F sorozaté is).

Riddick21
Nem lehet elhúzni, a két Dodge darabja "csak" 500 LE, megkérdeztek szakértõket, szerintük ez teljességgel lehetetlen. Bár pont az ilyen beakadós, bankonátrongyolós részekre mondták, hogy ha már egyszer egy ilyen súly megindul, akkor nem nagyon van elõtte akadály, de ettõl függetlenül az egész jelenet óriási túlzás, nagyon sokszor van olyan, hogy a széf teljesen az autókkal ellentétes irányba lendül, mégsem rántja be õket.
De nem számít ez, aki a realitásokra hajt, az egyrészt ne üljön be egy ilyen filmre, másrészt a 3. perc után
amikor közlik, hogy a buszon ámokfutásban senki nem halt meg (a szinkron még rá is tesz egy lapáttal, mert ott azt mondják, sértetlenül megúszta mindenki)
nyugodt szívvel fog kisétálni, mert ez nem az õ két órája lesz.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

tigeroo
nem gondoltam hogy CGI, csak furcsa hogy közben betontömböket dönt ki meg épületeken át is csapatják vele és szinte semmi ellenállást nem mutat a széf, úgy mennek át vele autóval a városon át mint a kés a vajon.

de gondolom 2 muscle carral simán el lehet húzni, akár ha a pénzt is számoljuk a súlyban, csak na, ez amolyan "filmes túlzás"
Riddick21
😮 Köszi, ez jó nagyon, néhány helyen felkaptam a fejem!
Fast Five széfes mutatványa bõven beférne ide.

Guren
kapcsolódik a témához, nem tudom, ismeritek e.

Riddick21
Széfes jelentrõl olvastam most egy interjút az egyik trükkfelelõs faszival, egy deka CGI nincs benne, megcsináltak mindent, csak értelemszerûen a széf nem x tonnás, hanem jóval könnyebb, mint amilyennek lennie kéne. Ezt bírom benne kurvára, hogy tanultak az elõzõ rész hibáiból és minimalizálták a CGI-t...

tigeroo
na megnéztem:

fast five

hûûû... hát ebben 1 csepp üresjárat nem volt. kicsit mintha az expendablessel keresztezték volna az eddigi részeket. nem csalódtam.
poénok ütöttek ,a csavarok is. az utsolsó 2 perc nem kellett volna, ezt így kerek egészként le is zárhatták volna. na de majd meglátjuk hogy belejött-e justin lin, de ez tényleg olyan epicre sikerült hogy nehéz lenne bárkinek is túlszárnyalni. na ja, a széfes jelenet fizikája kicsit érdekesen lett megjelenítve, de tuti hogy ideális technikai paraméterekkel kivitelezni lehet a valóságban is (valami hasonlót...)

és amúgy is: akinek ez nem jön be, az cibáljon inkább faszokat vagy játszon barbi babákkal:

Tikal
most olvasom harmadik évad nem lesz már, amit nem is értek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Róma 1.-2. évad

nagyon jó kis sorozat, jó szövegek, történet, poénok meg az akkori erkölcs bemutatása is jol siekrült... a díszletek is nagyon szépek voltak, jol kidolgozottak, szóval bele tudta magát képzelni az ember a korba... egyedül a csatákat hiányoltam belõle, az elsõ évadban nem is volt semmi jentõs jelenet, szinte semmit nem tudtunk meg az akkori hadviselésrõl, a második évadban már volt egy nagyobb csata jelenet, de ez már nagyon hiányzott is hiszen ma már a discoveryn egy dokumentumfilmben is láthatunk ilyet, kár lett volna kihagyni több tizezer katona menetelését 😊

Azért nem kell hozzá sok ész, hogy ezeket észrevegye az ember😛

Riddick21
És mi van, ha én meg azt mondom, hogy a Fast & Furious sorozat soha nem az utcai versenyekrõl, jó nõkrõl meg az izmos pasikról szólt? Hmm? Sõt, nincs is F&F sorozat, csak egy - a név alatt gyártott - filmhalom, amibõl válogatni kell: 1., 4. és most az 5. rész, ez a sorozat, a másik két epizód - azon túl, hogy szinte vállalhatatlan - csak kikacsintás, egy kis plusz (szerintem mínusz), és semmi több. Viszont az említett részek, amik a sorozat gerincét adják, sokkal inkább szóltak a családról és a betyárbecsületrõl, mint akármilyen utcai versenyrõl.
Csak ehhez már kell némi ész is, hogy a nézõ felfogja (bár ezzel nincs nagy gond, az utolsó két rész a legsikeresebb) mindezt.
Érdekes, hogy már "agyatlan" akciófilmek is kifognak az embereken....

tommygear
egyáltalán nem, mondj az utóbbi idõben nekem egy ehhez hasonló igazi akciófilmet, amiben nincs 1 óra üresjárat és a végén 10 perc akció
tommygear
<#eljen>
nem láttam a filmet, de ja eléggé nevetséges lenne ha az 5. (majdan 6.-7.) részben is ugyanaz lenne :-) az általad említett dolgok
Tyler1
talán mert felesleges 100x is eljátszani a "sztrítrészingben lenyomom a fõellenséget, és elnyerem a bombanõjét is egybõl" sztorit. ezek helyett megtömték a filmet akciókkal, míg kocsik, nõk, meg száguldás pont annyi van benne, amennyi kell, se több se kevesebb. ez teszi tökéletessé, és ez emeli ki a többi rész közül, hogy végre "komollyá" válik.

de ha te bulákra, meg gyorsulásra vágysz, akk C kategóriában évente 20 filmet dobnak ki ebben a témában.

Akár fogalmazhatnék úgyis , hogy ez már nem halálos iramban volt.. Rajongtam eddig az összes részért kölyök korom óta. Számomra ez viszont már nem nyújtotta azt az érzést, mintha összeöntötték volna valamelyik Ocean's résszel. Hol voltak a bulák?A versenyek?A nagy gyorsulások?drift?
A rendõr autóval való bohóckodás nemaz volt.

MrSpock
Miért,vannak mostanában tucat akciófilmek? Igazit jó ha lát az ember évente 1et,még Zsé kategóriában sem gyártanak már.Ezen kívül találj már ki oylant amit esetleg soha nem vittek vászonra,de még hasonlót sem. ez olyan mintha mondanád a betörõnek ne úgy menjen már be aházba hogy szokásos módon kinyitja zárat..valamit trükközzön már..mert annak jobb afeelingje,és esetleg elõrébb viszi a zárfeltörés mûvészetét.😄
De tudom vannak emebrek akiknek már semmi sme jó,uncsi,láttuk már,mi az,hogy az autón agázpedált nyomják? Miért nem húzzák tekerik,a kormányt meg pumpálják!
Lehet én vagyok régimódi,de engem az érdekel a filmben hogy lekössön,szórakoztasson,és úgy álljak fel,hogy nah erre érdemes volt beülnöm jóléreztem magam. Nem szoktam azon elmélkedni közben baszus ezt a jelenetet láttam 1986-ban a Zöld falevél címû filmen amikor a fõhõs felhúzta a szemöldökét..áá kliséé és uncsi.😄

Go Jeff Go!!!!

Nem rossz megvan benne a badass feeling. Itt ott azért van egy pár logikai bukfenc meg számomra pl egy 1 tonnás széf cibálása rio utcáin kicsit túlzás kategória de 1x tuti nézhetõ. Kicsit tucat akció film beütése lett.

tigeroo
the rock vs. vin diesel. márcsak ezért megéri a film elejét "végigszenvedni" 😄
érdekes hogy mindenki mennyire dicséri a Fast Five-ot, azt hittem nem lesz több Justin Lin film, amit megnézek a vmi orbitálisan brutálgyenge 3-ik rész után.

lehet adok az ötösnek egy esélyt 😊
Totti5
Fúrcsa nem a fikát olvasni egy új folytatásos filmrõl😊)) ezekszerint ténylek kurvajó lett😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nah ez most már engem is érdekel... a 4. rész is isten volt moziban... akkor ez milyen lehet😄
Nah majd jövõ héten lehet elugrok a váááárosba meglesni😄

zaki
baz, meg kéne néznem a filmeket 😄
elsõ részt láttam, egynek jó volt, semmi extra, nem hozott lázba egyik folytatás sem, de majd pótolom a hiányosságaimat 😛

Tyler1
Fast Five

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 év után férfivá érett a franchise, ez erõsen az év filmje eddig nálam, és nehezen hiszem, hogy vmi is letaszíthatja a csúcsról. Töménytelen, vérkemény akció, minimál cgi, iszonyat poénok, levedlett gyerekes történet, áááá.
A Tokyo Drift után álmomban nem gondoltam volna, hogy Justin Lin képes ilyet csinálni, mint amit az utóbbi 2 résszel mûvelt. Hát asszem jó kezekben tudhatjuk a T5-öt, ha tényleg õ direktálja majd.
Erõsen gondolkodtam, hogy visszaülök a köv. vetítésre!

ProGabe
nekem tetszett 😄

egy könnyed, tényleg eszement kis filmecske, erõltetett karakterekkel, sablon sztorival. volt 1-2 igazán jól megkoreografált akciójelenet, én ma pont beértem ennyivel

7/10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
Red

igazából nem is tudom miért jött létre ez a film
5/10
ForzaInter
Law abiding citizen

Jó film volt, de a vége nem tetszett, mert elég kiszámítható volt, hogy fog védzõdni.. 8/10

Yo, Bitch!

ROCKnROLLA
Alapmûvek, de azért köszi! 😄 Valaki még még sok ilyesmit!

soo277
<#banplz>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

zaki
The Next Three Days, Bourne trilógia

ROCKnROLLA
Valaki mondjon a 'Taken'-hez, meg a 'Law abiding citizen'-hez hasonló, reálisabb, kicsit thrilleres akciófilmeket! Köszi.

spoilerfail😄

soo277
+1

tommygear
nem tudom ezt vki miért tartja értékelhetetlennek... maga a story is jó volt sztem, percig nem unatkoztam nincsenek üresjáratok az akció meg jobb nem is lehetne 😊
soo277
Fast Five
már 3x láttam moziba(nagyon tetszik) 10/11

Dynamic
Látom megint elõjön a klasszikus félreértelmezési probléma. Nem globális ítéletet mondtam a filmek felett. Nem azt mondtam, hogy NEM KELLENEK bele az ominózus dolgok, hanem hogy egy ilyen jellegû filmben (gyk: gyerek mesében) ÉN NEM IGÉNYLEM a bonyolult összetett személyiséget és az eredeti történetet a rafinált csavarokkal. Igen, tudom, hogy többnyire ugyanaz a felállás: csetlõ-botló fõhõs a bajban, mókás segítõk, rafinált gonosz, hepiend stb., de annak megítéléséhez, hogy ez elég-e a gyerekeknek, nem is kívánok vitát nyitni.
ForzaInter
Due Date

elég jó volt, bár a másnaposokat azért nem veri.. 8/10

Yo, Bitch!

ProGabe
"Eredetei karaktereket nem is várok egy gyerekeknek készült rajzfilmben"

egyrészt nem kéne (fél)hülyének nézni a kölköket, másrészt ez amúgy is egy óriási nagy baromság volt, már megbocsáss!

egy történetben - legyen az film, könyv, képregény, vagy öreganyám meséje - két dolog számít: a cselekmény és/vagy a karakterek. akkor van szerencsék, ha mindkettõ igazán jó, miközben nem oltják ki egymást, nem erõsebb az egyik, vagy a másik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dynamic
Rio
Én nem voltam ennyire elkeseredve. Eredetei karaktereket nem is várok egy gyerekeknek készült rajzfilmben, izgalmat meg aztán pláne. Tény, hogy nem lesz klasszikus, de jók a zenék, látványos, HANGULATOS... részemrõl bõven nézhetõ és egynek elmegy kategória.
6/10