Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Gondolom fokozatosan lett ilyen, de az nem volt fura, hogy a napba tartanak, aztán megfordulnak és irány haza, meg ugy az egész film, meg egyébként is egy science fiction? 😊 ezeken én nem tudok fennakadni, a film szuper volt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Victor1103
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk az hogy az elsõ expedíció kapitánya 7 évet képes volt túlélni ilyen állapotban kicsit sántított szerintem. A bõre nem kevés káros sugárzást kapott az évek során és fura, hogy még mindig ilyen állapotban élt.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tikal
én nem értem miért van mindenki kiakadva az utolso husz perc miatt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
deha egyszer egbekiallto fassagot irt a kollega? a black swan nem krimi bazmeg, aminel ha 10 perc utan rajovunk az egeszre mar elvan baszva. az a film nem arrol szolt, hogy vajon mi fog tortenni a hattyuval, hanem arrol, hogyan tortenik, miken megy keresztul, mennyire beteg mar a csaladja es a munkaja miatt.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

I Am Number Four

Kedvet kaptam egy könnyed fantasyhez, és bár elég megosztó kritikákat kapott, gondoltam egy nézést csak megér - és bõven meg is ért.

Valóban van a filmnek némi alkonyat-beütése, de annyira halvány, hogy igazából csak a 'különc lány-különc srác egy középsuliban' szerelmi szál az egyezés. Minden másban mérföldekkel profibb és jobb, azaz: élvezetesebb. Itt a szereplõk sokkal normálisabbak, érthetõ motivációkkal, nem csapnánk azonnal a fülük közé egy méretes lapáttal.

A trükkök jók, a látvány nagyon rendben van (fõleg a végefelé), a fõgonosz tényleg badass, és lehet hogy néhol kissé sablonos, de annyira jól van tálalva, hogy a közepe-vége felé már nagyon élveztem a filmet. Jó alapanyag, úgyhogy én is folytatásért kiáltok.

10/8
Tatyla
fogd mar vissza magad,keresd fel a kezelo orvosod ha teged irrital egy forumban mas velemenye.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zaki
utolsó 20 percet leszámítva :S

SötétBarom
Kurva jó cucc <#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ja ha te 10 perc után tudtál mindent akkor menj médiumnak, és ne nézz semmilyen filmet mert bazz akkor neked nem lehet újat mutatni.
Azért ennyire már ne nézz hülyének mindenkit!
Victor1103
Napfény

Imádom a Sci-fi mûfajt és épp ezért nem értem ez a film, hogy kerülhette el a figyelmem. Pláne, hogy egy igazi miõségi darabhoz volt szerencsém.

9.5/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tikal
ilyen szinten minden beteges....

tommygear
így van, hatalmas hype film <#eljen>
Tatyla
Black Swan

hát ööö megint bedõltem a hype-nak,szerintem nem egy hú de nagy film ráadásul ilyen szinten a balett beteges,nem beszélve arról hogy az elsõ 10 perc után szinte teljesen kirajzolódott hogy mi fog történni és mi lesz a vége anélkül hogy még a tartalmát se olvastam el...

5/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ráadásul Nálunk forog az Asterix és Obelix negyedik része 😊

Asterix az Olimpián

Ezt a zsékategóriás valamit! Vhol láttam belõle pár percet, ott és akkor jópofának tünt, így beszereztem, de a teljes film.. egyszerûen szemét. 20 perc után már tekertem, meg sem álltam a stáblistáig. Ott viszont felvonult a fél celebvilág, Schumachertõl Zidanig elég sokan, így 1-2 ismertebb cameo-ra visszatekertem. De én a helyükben kivágattam volna magukat a filmbõl, botrány erõltetett az egész.

Alain Delonnak és Depardieu-nek is gondolom megtömték a pénztárcáját, hogy bevállalták ezt a francia filmek legalját..

10/1

Kaplan
Szerintem simán felveszi a versenyt a Másnaposokkal, tele volt jó poénokkal. Nem éreztem én sem kirívóan túlzónak egyik másikat sem, szóval nagyon tetszett! 8/10 - Barátnõmet még leültetem a film elé a héten - <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Guren
kategórián belül miért ne lehetne?

Tikal
Battle Los Angeles

igen, igen, megint egy apró csapat menti meg a világot,áááá, már azt hittem valami nagyobb volumenû dolog lesz, mert hogy csata, benne van még cimében is, hát nem, a hülyeségeket már el sem kezdem sorolni, egyébként egyszer nézhetõ kategoria, egy hét mulva már emlékezni sem fogok rá.....

6/10

Blasta
Ja, tipikus 9 pontos film lehet, well done!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
Kellékfeleség - Just go with it.

szerintem elmult evek legjobb romantikus vigjateka. Imadtam minden percet. a kiscsaj az angol akcentussal valami hihetetlen ari volt.
Tobbszor nevettem rajta mint a tobbi hasonlo filmen.
9/10
Nem a mûfajtól függ,hogy mennyire unalmas egy film.Van lassú folyású krimi ami nem bûnunalmas mint ez.

sz4bolcs
Ez az. Isten hálája meg, fiatalember.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

A film krimi volt, a lassú folyású verzióból. Aki akciófilmekhez szokott illetve csak azt szereti vagy már túl magas az ingerküszöbe, azt éppen annyira nem hatja meg, mint egy jó Colombo rész vagy egy igazi régi vágású krimi. Az más kérdés, hogy van e annyira jó, mint amennyire hypolva vagyon?

sz4bolcs
kéne kis help. Mi annak a vígjátéknak a címe, amiben különféle perverziókat mutatnak be? Pl. az egyik srácnak az, h. szeretné nézni, ahogy dugják a barátnõjét... elõre is köszi a segítséget

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ProGabe
szerintem 100-ból 99-en feleslegesnek tartják ezt a filmet (én is), de én ezt most leszarom, mert a lényeg, hogy ez a trailer mocsok jó lett

Hall Pass

tetszett, nem is kicsit. hozzáteszem, nagyon ritkán nézek ilyen vígjátékokat, meg sokkal nagyobb blõdségre számítottam. volt ebben mindenféle poén, a jacuzzis és a tüsszentõs jelenetet sem éreztem túlzónak

na meg Richard Jenkins egyszerûen hatalmas volt!

ui: a bébiszittert (egészen pontosan a melleit 😄) és az ausztrál csajt még el tudnám nézegetni pár filmben 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sztem is felesleges, fõleg annak aki látta svéd eredetit
Teljesen felesleges... Bár nekem egyik sem volt olyan húú de nagy élmény,nem értem a felhajtást körülötte. Fincher viszont tud ez nem kétség!

Tatyla
hát ööö,szerintem az eredetit nem lehet überelni holmi hollywoodi fátyollal,nem beszélve Noomi Rapace kisugárzásáról...

ProGabe
'zanyád! ilyen filmhez (sztorihoz) ilyen elõzetest! 😮 Fincher egy állat! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LoSA
Csúcshatás
5,5/10

tigeroo
<#eljen>
Totti5
The Book of Eli

Nos ez ütött. Nem volt unalmas, volt kellõ akció és volt mondanivalója is, vagyis szólt valamirõl... habár abból több is lehetett volna. A végén a csattanó nekem csattant kellõen és belegondolva az egyes jelenetkere így már leesett, ami addig nem. Ami kevés volt az a háttetre a dolgoknak hogy miért jutott el idáig az emberiség azon kívül amit mondott, de hogy háború volt e valakik közt, vagy csak maguk alá robbantottak atommal unalmukban azt nem lehetett tudni.

10/9

A-Team

Jópofa, vicces, gördülékeny és szórakoztató(nak) tünt...

10/6

G.I. Joe

... amíg pár napra rá meg nem láttam ezt. Nagyon adta, messze nem gondoltam hogy ebbõl ilyen igényes film készült. Csattanó itt is akadt a végére, a látvány az brutál volt, az eksönök izgalmasak. Mi kell még? hát a folytatás!

10/9

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
Elhajlási engedély

Pfúú, de rossz. Elsõ 10 perc után már a napnál is világosabb a történet, meg sem próbálják megcsavarni valamivel, nem, ugyanazt a szart kell 100x-ra is megetetni a tömeggel. Oké ez még nem is lenne akkora gáz, ha közben vicces lenne, de a poénok meg annyira szarok voltak, hogy különbet lenyomnak a diznicsenel vmelyik ultraszar, tini szitkomjában.
3/10

Komolyan nem tud már ez rohadt Hálivúd, romantikától, nyáltól, és papucs karakterektõl mentes vígjátékot csinálni?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Red riding hood(2011)
Nos, aki utálja a Twilightot,az kerülje el ezt is,mert nagyon hasonló.Szerelem,nem lehetek veled,de mégis,de most én nem akarom,de van egy 3.személy,meg egy farkas is.Az egész arról szól,hogy van egy farkas aki öl, és vajon ki lehet az.Eléggé vontatott,meg gyenge is,bár például ez a rejtélyes falu,erdõ hangulat jól elvolt találva.Az tetszett.Igazából teljesen felesleges volt bele erõltetni a klasszikus piroska történetet.

4/10

May Payne

Mint a játék elsõ két részével játszó ember, némi elvárásom azért lett volna a filmet illetõen - de sajnos a játékbõl adaptált filmek többségéhez hasonlóan ez is igen gyenge lett. Egyszerûen nem is értem, hogy nem lehetett elkapni a hangulatát a játéknak - csak le kellett volna koppintani a Sin City-t, ott maximálisan megvan komor, dark, stilizált Max Payne hangulat.

Ezzel szemben kapunk egy komolyan nem vehetõ fõgonoszt , és egy sablonos bosszútörténet. A hó az ugyan mindig hullik, de a játékban szinte rendszeres gun fightokból és slow motionökbõl az egész film alatt 2-3 ha van.

Mark Wahlberg egy normális történettel és jó rendezéssel lehetett volna jó Max Payne - de így nem az.

10/4
kaposi1
Of!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyomdában vagyok gépmester. Igen sok szabadidõvel!(:

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Jim Morrison
az lett volna a masik, bar ilyenkor jon az, hogy persz persze 😄 (vagy most csak hulyulsz? 😄)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Moziban dolgozik😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jim Morrison
pedig az volt a tippem 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kaposi1
Olyan helyen ahol a munkám mellett erre is van idõm.<#wink>
Nem biztonsági õr vagyok.<#crazya>

Jim Morrison
hol dolgozol? 😄

Kaplan
Azt kell, hogy mondjam majdnem ugyanilyen érzések fogalmazódtak meg bennem tegnap este a film megnézése után.. Gyengusz volt. 4/10

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Az Unknown szerintem is gyengére sikerült. Én olyan 4/10-et adnék rá.

kaposi1
Én ma éjjel készülök nézni melóban.
Amit tudok róla idáig , kíváncsian várom hogy milyen lesz.

Tyler1
Unknown

Vontatott az eleje, a vége meg kiszámítható, a kettõ közötti részt meg mindenféle rossz csavarral próbálták feszültebbé tenni, hát nálam nem sikerült. Akciójelenet talán 2 van benne, ami értékelhetõ, és azért majd' 2 órában ez nem jó arány. Sajnos itt Neeson egy puhapöcs volt, és mire magára talált, vége lett a filmnek.
Egyszerûen unatkoztam na, 5/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tikal
ott amerikában megkérdeztél mindenkit? 😊

http://www.reuters.com/article/2010/01/09/us-headache-3d-idUSTRE6080XO20100109

a probléma létezik és nem ország specifikus 😊

ForzaInter
Bronson

Hát elég egy fura film volt, de tetszet.. Tom Hardy kurvajól játszotta az õrültet. 7/10

Chopper

Hasonló mint a Broson, de ez jobban tetszett, élvezhetõbb volt szerintem.. Eric Bana ahogy Tom Hardy is, zseniális volt.. 8/10

Fryday 13th

Kurva gyenge film volt, ennél egy kicsit azért többre számítottam.. Bár sejtettem, hogy nem lesz egy nagy eresztés.. 4/10

Yo, Bitch!

Valószínûleg semmit, usa-ban is és itthon is voltam 3D-s moziban, ugyanaz a technológia, nálam mindig elõjön szemfájás és ebbõl adódó fejfájás. Egyébként ha utánanéztek, nagyon sok ember szenved ettõl.
Gondolom, hogy szemfüggõ a dolog, nekem pl. a bal szemem tökéletes, a jobb viszont 0,5-el rosszabb, szóval nincs szükségem szemüvegre, de 3D nézéskor valószínûleg kijön a különbség és pár perc után elkezd "szúrni" a szemem.
Egyébként szerintem se tökéletes a technológia, a kék-piros szemüvegnél biztosan jobb 😄, de remélhetõleg lesz ennél kényelmesebb is.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Dynamic
Szerintem nem annyira bonyolult egy filmet nézni, hogy még külön 3 napos oktatás keretében tanítsák meg, hogy hogyan nézzük a vásznat.

Nekem annyi a bajom, hogy a harmadik filmnél már nem találtam annyira érdekesnek a 3D-t, hogy 2-szer annyit fizessek a jegyért. A normál 3D felejtõs, és szerintem itt a többség arról is beszélt. Az IMAX teljesen más tészta. Az tényleg jobb. Ott eleve már a vászon is beteríti az egész látóteremet és a 3D is jobb(-nak tûnik).