Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Victor1103
Ezekkel én is egyetértek, a 8 milliós kecó bombabiztosságán én is elmosolyodtam, de hát melyik film tökéletes.

Engem a film annyira lekötött, hogy az ilyen hülyeségeken noha tényleg jelen voltak átsiklottam. Ellenben a Priest is tele volt baromságokkal amit elõtte néztem, de az az elején nem szippantott be így unalomba fulladt

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ProGabe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
600-as IQ-val elfelejtette visszafizetni a 100e dollárt, miután több milliót keresett (jó, fõként a cégnek, de annyit simán össze tudott volna szedni saját zsebre)

tudták hol lakik, de nem mentek oda 20-an, vérprofi ex-militarista izék, hogy elfogják és kiszedjék belõle, hol a szer, inkább 1, azaz egy darab ember üldözte. ráadásul olyan, akire még a legdurvább moszkvai kerületben is felfigyelnek a külseje miatt

8 milliós lakosztály, amit egy tetves "fûrész" elintéz?

még biztos van pár

nem azt mondom, hogy szét kell szedni egy ilyen filmet. nézni kell, 'azt kész. de! ha egy film okos emberekrõl szól, akkor elvárom, hogy ilyen dolgok ne legyenek benne

ott van pl. a Gömb. imádom azt a filmet. abban is nagyon okos karakterek vannak, akikhez bõven felnõ a film maga. megírni azt, hogy valaki okos, csak egy kézmozdulat, elhitetni már sokkal-sokkal nehezebb...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Victor1103
milyen történetbeli hézagokra-lyukakra gondolsz?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ProGabe
Limitless tényleg nem rossz, de ilyen plot-holeokat egy ilyen filmben elkövetni eléggé ironikus

6.5/10

True Grit

faszányos volt, mert nagyon jó volt a hangulata. Bridges egy állat, Damon nem lógott ki annyira ebbõl a környezetbõl, mint azt elõítéletként gondoltam róla. a kiscsaj meg fantasztikusan jól játszott

Coenék nagyon értenek ahhoz, hogy látszólag (!) nulla történettel is össze tudnak hozni ilyen filmeket

8/10

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

daver88
The Roommate (A szobatárs)

Kicsit beteg volt a csajszi 😊 a szinkront sztem nagyon elrontották fõhõsnõnk részérõl legalábbis biztos, túl mély volt sztem...

maga a sztori nem volt rossz, bár a vége tökéletesen kiszámítható volt, mondhatni sablonos...

6/10

Victor1103
Priest

Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Nagyon jól indult az elején ezzel a mesével meg úgy az egészre ráhangolódtam aztán ahogy teltek a percek egyre lankadt a lelkesedésem. Kár mert jobb is lehetett volna.

4/10

Limitless

Na ez viszont tetszett.Jó sztori egy-két csavarral.

8.5/10

akkor hagyd a francba <#nemtudom>
Ma megpróbálom végignézni a király beszédét... Kétszer kezdtem el az elmúlt 2 hétben,de nagyon nem kötött le.

A vélemény nyilvánítás nem azért van ,hogy lebeszéljelek róla...

kaposi1
Azért én ma éjjel mégis megnézem.<#nyes>
Sõt az Ezel-t is.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

<#nyes>
A Maszk

Még mindig a legjobb vígjáték,régen is nagyon szerettem.Már klasszikus.Jim Carrey hatalmasat alakít.Jókat nevettem rajta!

8/10

Priest

Tök jól indult,az a háttérinfós átvezetõ is teljesen hangulatos volt.A film a felénél teljesen kifulladt.A forgatókönyv valami borzalmas volt,gyengére sikeredett.A story meg hát komolyan...nem is tudom mit vártak.Nem csodálom,hogy több mint 1 évig nem merték bemutatni,majd azt hitték a 3d konvertálás majd eladja,de nem így lett.Rendesen meg is bukott.
A cgi a vámpíroknál viszont elég jól nézett ki,az akciók bénák és unalmasak.
5/10 legjobb esetben is.

Victor1103
Hanna

6.5/10

Több akcióra számítottam, volt egy-két üresjárat, de egynek elment

A családot elrabolták ugyan, de utána már nem derült ki hogy megölték-e õket. Itt arra számítottam, hogy majd Hanna megy és legyak mindenkit, de nem. Na mindegy

én az ezelt biztos nem nézném meg. <#nemtudom> A szavak titkos élete pedig egy lelkizõseb mûfaj. Bár szerintem ez azoknak is tetszhet, akik ezt annyira nem szeretik.
kaposi1
Na megvan a holnap éjjeli pack az ajánlások alapján.<#worship>

1.A szavak titkos élete.
2.Priest
3.Ezel 43.<#vigyor>
4.Red Riding Hood

Már leírtam mit is csinálok,de nem is tudom miért pont a SE jutott eszedbe?<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Mozi, Másnaposok 1. Megszakadtam 😊
Sir Quno Jedi
X-Men First Class

Kicsit tini ninja teknõcök érzetem volt, node ez ugye tényleg az x-ek kezdeteirõl szól. Nem kapcsolódik túlzottan a régebbi mozikhoz, ebbõl a szempontból ezer sebbõl vérzik. A szereplõk néha ugyan elfeledik használni a képességeiket kulcsfontosságú pillanatokban, de ezt betudjuk a gyorsan kitolt forgatókönyvnek. Kicsit lassú a felvezetés talán, de azért nem unatkoztam, a vége meg elég látványos, még ha kicsit butus is.

Egy rebootnak elmegy szvsz., nekem így is tetszett, nyugodtan ajánlom, kellemes szórakozás. A kis Mistique meg megér lassan egy külön filmet is, nélküle lejjebb pontoznám!!! <#finom>

Rendes iparosmunka.

A Wolwerine cameo-n szakadtam! 😄

8/10

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

soo277
+1😄 <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

A szavak titkos élete.
A végén azt hittem beszarok. A feszültségszintem is durván felment.

10/10
soo277
Mozi ""Másnaposok 2 "" megszakadtam!!<#eplus2><#taps><#zavart1>10/10

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

moderálva
öregharcsa
Priest

Elsõ résznek jó volt... kicsit Dredd Bírós - Underworld-ös - Van Helsing-es... 😊 picivel többet vártam, de így is faca volt!

7/10

http://pspfilez.extra.hu/

Tikal
Criminal Minds

legjobb sorozat a mûfajban... néha viszont nagyon nyomasztó, egy napra elég is tud lenni egy rész.

9/10

Felhõtlen Philadelphia

ezzel kell levezetni az elõzõ sorozatot, tuti jókedv 😄 Eddigi legjobb vigjáték amit láttam, bár néha már annyi a hülyeség hogy nem bírod 😊

10/10 hibátlan cucc

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bucser
Talán a sonynál rendszergazda?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zaki
fejleszd a szókincsed egy kicsit 😄

The Ward

Elég jó kis misztikus/horror valami volt.Teljesen lekötött,bár a vége szerintem túl egyszerû lett,én valami nagyobbat vártam,aztán csak ennyi...Egyszer megnézhetõ.

6/10

A Dilemma

Elég gyengus volt szerintem,vígjátéknak készült,de alig volt benne poén...😊 Channing Tatum viszont valami hatalmas volt benne,alig van vagy 3 kis jelenete,de szakadtam amikor verekedtek 😄 Csak miatta nézzétek meg.
"Kinyírtad a halam" XD

Csak miatta nem tudom lehúzni nagyon.
6/10

Davidus
Unknown 5/10
kicsit erõltetett de nézhetõ

I am number four 4.5/10
nézhetõ de a gecik nagyon bénák

Tron: Legacy 6.5/10
nézhetõ de csak a látvány meg a hang miatt nem 5 pont(+fél pont mert nem remake)

V9ykn8_TZL0

precision
nem szabad trailert nézni 😊

Bazinga!

Red Riding Hood / A Lány és a Farkas

Piroska feldolgozás a Twilight rendezõjétõl? Ez sok jót nem jelent a mozinézõ férfiaknak..
Viszont annyira mégsem volt rossz, mint vártam. Szerencsére az egészen érdekes, sötét és fullasztó fantasy környezet, valamint Gary Oldman sokat dob a filmen.

A fõszálban sok meglepetés nincs, Twilight utánérzés, szenvedõ szerelmesek, és úgy mellékesen egy farkas is néha megjelenik, mészárol egy kicsit, hogy fél óra múlva ismét ugyanezt tegye.

A tinilányok egy részének biztos bejön, de aki a Twilight-tól kiütést kap, ettõl is azt fog.
Én helyenként kellemesen csalódtam, emiatt lehet kissé túlértékelem - de határozottan jobb, mint a twilight.

10/5.5
X-Men: First Class. Túljelentkezés.
CSOCSO
Shutter Island

nekiultem megint. 8/10!!!!! Talan csak az hianyzik a 9/10eshez, hogy ne lehessen levagni felig a veget. Jo fele film!

sajnos mar a bemutatobol egyertelmu volt, hogy Dicaprio ra fog jonni hogy o is beteg, de szerencsere volt benne csavar is, szal zsir!
Victor1103
I am number 4

Egynek elment, de...

Negatívum:
-nyálas romantika
-gagyi müanyag fegyverek
-minden dobjunk bele katyvasz történet és lények

Pozitívum:
-utolsó 20 percben látványos effektek
-eléggé folyatatás gyanus szóval remélhetõleg az jobb lesz

Film 6/10
Utolsó 20 perc 9/10

thx
Világpolgár

Tikal
wordpress

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Egyébként meg kibaszottul nem egyszerû egy alap motor nélküli oldalt csak úgy összeszarni. Felhívást elolvastad?
Apád verhetett volna beléd némi jó modort, és örülj neki bazdmeg, hogy valaki/k ingyen cikkezik/nek a filmekrõl. Ha meg nem érdekel a téma, akkor verd ki a tükör elõtt.
Halálosabb iramban

Sosem láttam végig a filmet, meg mindig csak így részleteket kaptam el belõle... Most végignéztem és nem volt rossz, bár azért a 4-5nek a nyomába se ér😄
6,5/10

Stand by me

Régóta meg akartam nézni... jobbra számítottam, sokkal... Nem volt nagy szám a story és nem értem miért szeretik annyian...
Egynek elment/10

Jah és a fõszereplõ srácot komolyan kicserélték a film közepén?😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Montanosz
Tune for two

- hát nálam az év rövidfilmje)) -
10/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tatyla
így van nálam is a top 10-ben benne van simán

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

REALista
A téma igen de attól még teljesen más.Olyan kb mintha mondjuk a Kiképzést hasonlítanád össze a Beverly Hills-i zsaruval...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

A legjobb sci-fi volt manapság, de azért ott annyira mégse gonoszak az ufók😄 (vagy csak rég láttam😛)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Guren
rohadtul hasonló a téma, de mindegy. ha a district 9-on bealudtál, akkor nincs mirõl beszélnünk.

Totti5
Bealudtam rajta, de az hogy jön ide??? teljesen más.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Guren
akkor nézd meg a district 9-t

precision
egyáltalán nem viccelek 😊

#62975: egyetértek 😊

Bazinga!

REALista
<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Tikal
jól mondod, szórakoztató, a sok hülyeség 😄