Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrSpock
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Fargo-t anno moziban láttam,és pár jó pillanattól eltekintve elég közepeske film nálam. Kicsit akkoriban is túlhypeolták,és a Coen filmek valahogy nem tartoznak a kedvenceim közé. Nem olyan nagy rendezõk,mint akiknek beállítják õket. De persze ez nem vonatkoztat el attól,hogy van akinek bejön,semmi gond.
Most délután megnéztem a Szobatárs címû alkotást:Kiszámítható volt,láttunk már hasonlókat kb. 4/10,majd következett Paul,a földönkívüli. Nah ezen azért jobban szórakoztam,bár egyszerû volt mint egy faék,de jó volt kis idõtöltésnek.:) 6/10

Go Jeff Go!!!!

Az Ó Testvér... -t pótolni fogom hamarosan, de számomra a Fargo az egyik legrosszabb moziélmény volt - 17 évesen ültem be rá 97 körül, és nagyon nem jött be.

Lehet mai szemmel jobban tetszene, de azóta nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem. :)
desigo
+1

Régebbi inkább egy festményhez hasonlít mostani meg egy fényképhez.
szucsy89
Jobb a 11-es.
a csimpánz direkt lett kissé emberszerû, ha erre gondolsz, bár sztem ettõl eltekintve minõségibb, mint a gorilla

a majdnem tökéletes digitkarakter animációt hova fokozzák még, egy csimpánz nézzen ki zsiráfként? :)

btw digitálisan soha nem fognak tökéletesen természetszerût elõállítani
tommygear
köpedelem...
tigeroo
jó hát ez csak marketing :)

amúgy nemtudom, kíváncsi leszek rá. legalábbis az utcsó fél órára (amikor már beüt az apecalyps<#idiota>)
Tyler1
gorilla 2005-ben
majom 2011-ben

sehol nem látok 6 év különbséget, azt meg fõleg nem, hogy egy Avatar-technológiával fémjelzett csapat keze lenne az utóbbiban.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

desigo
Eléggé érzelem mentes volt a fõszereplõ lány plusz több helyen már majdnem unalomba fulladt a film ettõl függetlenül nagyon tetszett.
Másnap megnéztem az 1969-es filmet is.
Jobban tetszett a régebbi.Végig odaszögezte a tekintetem a képernyõre.

Coenéktõl pótoltam a A nagy Lebowskit.Valamiért kimaradt az életembõl eddig.Tetszett benne,hogy egyes pillanatok végtelenségig ki voltak részletezve de így is csalódtam a filmben.Nem tetszett a butácska történet.

Viszont nagyon bejött tõlük az Ó, testvér, merre visz az utad? és a Fargo.
Utóbbi nálam 10/10
a WETA, ami a világ legjobb effektes csapatává nötte ki magát, gondolod biztos visszafejlõdött 6 év alatt? :D

remélem nem a youtubos xart nézted itt 300x200-ban, hanem vmi rendes méteres tv-n - ott vhogy nem jön ki, hogy gagyik lennének a majmok, sõt.
True Grit / A Félszemû (2011)

Az idei Oscar-esélyes filmek közül ismét egy, amit pótoltam a The Fighter után.

Kedvelem a westerneket, így némi elõnnyel indult a film, bár személy szerint azokat jobban preferálom, amiben nem csak csordogál a történet, hanem van némi lendületük, és úgy általában nagyobb volumenûek - pl a Tombstone, a Nincs Bocsánat, vagy a Wyatt Earp.

Itt a lassú építkezés szinte végig jellemzõ, azonban szerencsére mégsem válik túl unalmassá. Köszönhetõ ez nagyrészt Jeff Bridgesnek, és a fõszereplõ lány játékának, akik mindketten nagyon jól játsszák a karakterüket. Matt Damon sem rossz, viszont nekem az Amerika Kommandó óta mindig a 'Mett Déééémön!' jut róla eszembe. :D

A Coen testvérek rendezéseitõl sosem voltam elájulva, sztem messze túlértékeltebbek, mint azt a filmjeik minõsége indokolná. Ezúttal is egy sok szempontból szórakoztató, de nem kiemelkedõ filmet hoztak össze - amit nem a rendezés, hanem a színészek visznek a hátukon.

10/7
Tatyla
jaj dehogy azért a Weta elég jól kitett magáért

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
én a mementoval voltam így, paul annyit emlegette hogy benéztem :-D
A fórumot böngészve kaptam kedvet a "A tökéletes trükk" c. filmhez.
Nagyon tetszett.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Tyler1
nem azért, de ezek a majmok botrányosan szarok lettek, a 6 éves King Konghoz nem méltóak, és van arcuk az Avatar cgi csapatával promózni a filmet.
ennél még a 40 évvel ezelõtti szõrmehacukák is élethûbbek voltak.

Kmarha
<#falbav>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

"a sorozat megerõszakolása?"

A "sorozatból" egy rész nincs ami nézhetõ, szar mindegyik. Talán a pár évvel ezelõtti rész volt normális és ez talán már jó is lesz.
zoliii
Paul, a földönkívüli! :D Paul Hunsub Bteg egy film! Nekem tetszett! :D

kastil
huh még elsõt sem láttam de már szedem

oliwwer
Battle Los Angeles

Egyszer nézõs, 7/10
Dynamic
"Az egész fikció, nincs benne semmi valóságos. Ez mûvészet."

Az.Barom.
Hát ezzel egyetértek :)

<#eljen><#eljen><#eljen>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rash87
Sztem jó lesz v. kitudja,de elõzetes számomra tetszett.

Glory, Glory Man. United!

tigeroo
a sorozat megerõszakolása?

http://www.youtube.com/v/cyAp8ZN28TM&version=3
szucsy89
Engem nyugodtan 'szivathat' Nolan még pár ilyen filmmel :)
ZilogR
a fordított kronológia pedig semmiféle feszültséget nem tudott kihozni a sztoriból, <...> minden jelenet vminek az elõzménye, amit az utána következõ magyaráz meg.

Én kimondottan utálom a Memento-t, ellenben olyan kevesen veszik észre, hogy a fekete-fehér jelenetek idõrendben, míg a színesek idõrendben visszafelé követik egymást, ráadásul egymás közé bevágva.

Az Inception óta tudom, h Nolan csak szívatja a jónépet (valóság vagy álom??) és mint írtam is valahol, szépen le fog róla szokni, ha betonarcú tökös gyerekek egy utcasarkon berángatják egy sötét üvegû terepjáróba és egyenként csípik le a lábujjait harapófogóval, ha nem nyögi be, mi is a "megoldás" a filmjei végén.

A Tökéletes trükk pazar: 10/10

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

kastil
akarommmmmm

tigeroo
október/november körül várható kb
TaRka0107
Szevasztok! Tudom hogy nem ide tartozik, de mikor jelenik meg a Halálos Iramban 5 DVD-ben?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

én untam 5/10
A 23-as szám

Nekem tetszett,bár eléggé gyenge kritikákat kapott.Jim Carrey jól játszott a komoly szerepben is. El sem hiszem,hogy majd 50 éves:( Nekem bejönnek ezek a misztikus filmek,kár,hogy kevés van belõlük.Teljesen lekötött végig,izgalmas is volt,és szerintem kicsit sem volt kiszámítható.Bár nagyon egyszer nézõs,de ez nem is baj.Ajánlós darab!

6/10

tigeroo
szerintem CAM pont jó választás volt a nõi szerepre, pont olyan tenyérbemászó és ellenszenves a feje (a mátrixban is).

pearce is tökéletes volt a szerepre, szerintem kurvajól játszotta a magabiztosságtól mentes embert. (gondolok itt az éttermes párbeszédre, ahogy faggatózik, majd' reszket a hangja szerintem teljesen átjön az átlagember a játékában.)
Sok közös vonásunk van... így ez is:D Nekem is az egyik kedvenc filmem (top 10ben benne van, de lehet, hogy 5ben) emlékszem, amikor láttam megnéztem még 3szor... mindig tátva maradt a szám:)

A csaj tényleg irritáló picit, de a fõszereplõ szerintem jól játszott... Bale meg azért nem lett volna jó, mert bár illett volna a filmbe a balta arca, de azért nem kaphat meg õ minden szerepet:D

No mind1 Tyler... ízlések és pofonok!:) Lehet meg kéne nézned még1x... emlékszem én a Harcosok klubjával (ha már Tyler:D) voltam így elõször, de másodszorra már nagyon is élveztem:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Szabi84
Mostanság néztem én is, a befejezés tetszett, volna ha nem láttam volna a Borune-t, ami ebben a témában sokkal jobb.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Unknown / Az Ismeretlen Férfi (2011)

Liam Neeson elvesztette a személyazonosságát, és a Taken / Elrabolva után ismét bedühödik egy kicsit.

Érdekesen induló, és érdekesen végzõdõ thriller - szerencsére néha csavarnak egyet a sztorin, hogy ne fulladjon unalomba.

10/5
women powa!

:D
And soon the darkness

Nem volt annyira rossz.Nézhetõ.Bár már kezdem unni,hogy az ilyen filmekben a férfiak bénáznak,a nõk meg legyepálnak mindenkit.

6,5/10

jah, csak a flashblock szarakodott, úgy látom, na mind1, sry :D

WHAT?! An interference pattern?!

mi a fasz, miért rakta spoilerbe? :O
na mind1, ittvan rendesen:http://www.youtube.com/v/Wmhfn3mgWUI&version=3

Kis off: a sok gagyi horrorfilm helyett, ajánlom a Marble Hornets c. "filmet".
Itt az nulladik Entry-je, a 41-bõl, semmi sem történik benne, csak leírja a történetét az egésznek:
http://www.youtube.com/v/Wmhfn3mgWUI&version=3

Zephyr Retiring
a mágus.
úgy volt, hogy meg sem nézem. a kosztümös filmek nem épp a kedvenceim..
de aztán, mivel edward norton-ban eddig még sosem csalódtam, mégis csak belekukkantottam..
tudom, hogy csak mese. mégis lenyûgözött.
egy film a mágiáról, a szemfényvesztésrõl és a megmagyarázhatatlanról..
minden percét élveztem.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Tyler1
Forráskód

Többször nézõs, ötletes(!!!) sci-fi lett, izgalmas, pörgõs, és feszült...persze csak az akció részek. Minden más kicsit kidolgozatlan, és vontatott(gondolok is a forráskód elvére, és a "valóságra"), végsõ soron pedig már-már kényelmetlenül romantikus is, ami nem jó pont ennél a mûfajnál. Egy esti filmezéshez azonban kiváló, társaságban, egyedül, asszonnyal, állni fogja a sarat, de nem egy hanyatt vágós darab.
7/10

és ha sorozatot is lehet, akkor Blue Mountain State 10/9 bár a részek elég változóak. az 1/12-es a legjobb
fúú, Vektor 10/10, a mûfaj királya, maximálisan. Egyszerûen imádom <#taps>
Kmarha
Trucker and Dale vs Evil:

Ez kegyetlen! :) Fél idõnél abba kellett hagynom, mert olyan hangosan visítok a röhögéstõl, hogy lakótárs reggel meg fog ölni :DDD Az év horror-vígjátéka (mondjuk nem tudom készült e egyeltalán mostanában e mûfajban bármi is).

Hatalmas fricska a tucat horrorok felé :) Zseniális.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

tigeroo
karib 4

4en voltunk összesen a teremben :D

hozta a 2-3. rész hangulatát. akinek meg már azok se jöttek be az ugyanúgy lehúzhatja. ugyan az a mese csak más történet (pörög tovább), semmi extra, azt kaptam amit vártam. a régi karakterek odatesznek még mindig (barbarossa pl. nagy arc), de az újak is jól lettek megírva.
külön tisztelet Ian McShane-nek, feketeszakállként tényleg maga mögé utasította sparrow "tekintélyét"

többször nézhetõ (de éves szintnél ritkábban)
Bucser
Hát a hanna egy olyan üres film, hogy az hihetetlen...

Az eleje egész jó, de 30 perc után leül és tovább fel sem áll...

nem tetszett...

4,5/10 Eric Bana miatt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF