Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nekem tetszett,bár eléggé gyenge kritikákat kapott.Jim Carrey jól játszott a komoly szerepben is. El sem hiszem,hogy majd 50 éves😞 Nekem bejönnek ezek a misztikus filmek,kár,hogy kevés van belõlük.Teljesen lekötött végig,izgalmas is volt,és szerintem kicsit sem volt kiszámítható.Bár nagyon egyszer nézõs,de ez nem is baj.Ajánlós darab!
6/10
pearce is tökéletes volt a szerepre, szerintem kurvajól játszotta a magabiztosságtól mentes embert. (gondolok itt az éttermes párbeszédre, ahogy faggatózik, majd' reszket a hangja szerintem teljesen átjön az átlagember a játékában.)
A csaj tényleg irritáló picit, de a fõszereplõ szerintem jól játszott... Bale meg azért nem lett volna jó, mert bár illett volna a filmbe a balta arca, de azért nem kaphat meg õ minden szerepet😄
No mind1 Tyler... ízlések és pofonok!😊 Lehet meg kéne nézned még1x... emlékszem én a Harcosok klubjával (ha már Tyler😄) voltam így elõször, de másodszorra már nagyon is élveztem😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Liam Neeson elvesztette a személyazonosságát, és a Taken / Elrabolva után ismét bedühödik egy kicsit.
Érdekesen induló, és érdekesen végzõdõ thriller - szerencsére néha csavarnak egyet a sztorin, hogy ne fulladjon unalomba.
10/5
😄
Nem volt annyira rossz.Nézhetõ.Bár már kezdem unni,hogy az ilyen filmekben a férfiak bénáznak,a nõk meg legyepálnak mindenkit.
6,5/10
WHAT?! An interference pattern?!
na mind1, ittvan rendesen:
Itt az nulladik Entry-je, a 41-bõl, semmi sem történik benne, csak leírja a történetét az egésznek:
úgy volt, hogy meg sem nézem. a kosztümös filmek nem épp a kedvenceim..
de aztán, mivel edward norton-ban eddig még sosem csalódtam, mégis csak belekukkantottam..
tudom, hogy csak mese. mégis lenyûgözött.
egy film a mágiáról, a szemfényvesztésrõl és a megmagyarázhatatlanról..
minden percét élveztem.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Többször nézõs, ötletes(!!!) sci-fi lett, izgalmas, pörgõs, és feszült...persze csak az akció részek. Minden más kicsit kidolgozatlan, és vontatott(gondolok is a forráskód elvére, és a "valóságra"), végsõ soron pedig már-már kényelmetlenül romantikus is, ami nem jó pont ennél a mûfajnál. Egy esti filmezéshez azonban kiváló, társaságban, egyedül, asszonnyal, állni fogja a sarat, de nem egy hanyatt vágós darab.
7/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ez kegyetlen! 😊 Fél idõnél abba kellett hagynom, mert olyan hangosan visítok a röhögéstõl, hogy lakótárs reggel meg fog ölni 😄DD Az év horror-vígjátéka (mondjuk nem tudom készült e egyeltalán mostanában e mûfajban bármi is).
Hatalmas fricska a tucat horrorok felé 😊 Zseniális.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
4en voltunk összesen a teremben 😄
hozta a 2-3. rész hangulatát. akinek meg már azok se jöttek be az ugyanúgy lehúzhatja. ugyan az a mese csak más történet (pörög tovább), semmi extra, azt kaptam amit vártam. a régi karakterek odatesznek még mindig (barbarossa pl. nagy arc), de az újak is jól lettek megírva.
külön tisztelet Ian McShane-nek, feketeszakállként tényleg maga mögé utasította sparrow "tekintélyét"
többször nézhetõ (de éves szintnél ritkábban)
Az eleje egész jó, de 30 perc után leül és tovább fel sem áll...
nem tetszett...
4,5/10 Eric Bana miatt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mivel én az eredet és az inception után néztem meg õket,így nekem azok utána voltak nem elõtte...
A fordított kronológia tökéletes eszköz volt arra, hogy menet közben félreérthetõvé és nehezen kibogozhatóvá tegyék a sztorit, miáltal könnyebben belehelyezkedhetünk a fõszereplõ állapotába és "látásmódjába".
Háááátttttt szerintem szar, de szerintem a twájlájt is szar volt tehát lehet az a gond, hogy ha vámpír avagy vérfarkas akkor legyen hentelõs... De ne a 45. percben történjen az elsõ felbukkanása...
Kb 40 perc az elején dög unalom végre egy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Barátnõvel maximum egyszer végigszenvedõs egyébként kerüljétek!!!
3/10 /mert biztos van rá igény személy szerint 0 😊/
fry day fry day sálálálláláá
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
mindenesetre én a "fiatalabb" generáció egyik legjobb rendezõjének tartom Nolant, az elsõ betmenje óta nálam mindegyik filmje betalált, de ez a (sokak által legnagyobb alkotásának tartott) Memento, keményen megbukott.
Amúgy a Rambó tök jó! Nekem volt egy idõszak,amikor Nolan filmeket néztem,és az álmatlansággal volt,hogy szerintem az tök semmilyen lett. Pedig azt hittem,hogy a sötét lovag meg az eredet után csak jó filmeket csinált.Pedig nem...
Nolan apa azért próbálhatott volna legalább 1 értékelhetõ SZÍNÉSZT betenni a filmbe. Ez a Guy Pearce engem végig vmi rettenetes német sorozatszínészre emlékeztetett(ilyen bûngyenge Til Schweiger kategória). Az egész film alatt azon agyaltam, hogy egy Brad Pitt mennyivel kompatibilisebb lett volna a karakterrel(vagy Chris Bale). Carrie Ann Moss meg egy végtelenül irritáló nõ, akinek az egész munkássága egyetlen filmmel mérhetõ, amiben a hátrazselézett hajú, napszemcsis keménycsajt alakította. Szóval alapvetõen nálam ez a 2 ember el is ásta a múvit, egyszerûen idegesített minden jelenetük. De igazából maga a cselekmény sem kötött le, a fordított kronológia pedig semmiféle feszültséget nem tudott kihozni a sztoriból, sõt inkább untam, ahogy mindig, minden jelenet vminek az elõzménye, amit az utána következõ magyaráz meg.
Szóval ez nem jött be, na!
(most pedig jöhetnek a 10/10-et dobálók megmondani, hogy buta vagyok a filmhez, és nekem a rambó-egyszerû alkotások valók, menjek inkább kapálni😊 )
Trailer után több akciót vártam, de így is nagyon jó volt.
Nálam 8/10
REAL MADRID
Na ilyen egy jó vígjáték.
8/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Jó film volt. Nem épp vidám témát dolgoz fel, de nekem tetszett
9/10
A király beszéde
Valaki valóban kifejthetné miért is kapott Oscar-t? Valami hihetetlen unalmas.
3/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ehhez talált valaki magyar feliratot?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Régebbi részek jobbak voltak, de nem kell szégyenkeznie. Jó kis popcorn-film. Látványra kicsit gyúrhattak volna, de sztori jó volt, színészek pedig remekek, Bacon-Fassbender-McAvoy szerzõdtetése jó húzás volt. Az most, hogy 1-2 helyen nem passzolt az elõzõ részekkel, hát Istenem ez van, ez halivúd.
Wolverine😮riginst lazán veri, olyan 7/10
7/10
Ez a "Luke az apád vagyok Leila hercegnõ meg a testvéred" dolog már elég uncsi. Aki látta a filmet gondolom érti.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Az idei Oscar-ra jelölt bokszolós drámában a 2004-es Gépész után végre ismét karakteres figurát játszhat Christian Bale. Aki még ezek után is azt mondja, hogy Bale a morcos nézésen kívül nem tud színészkedni, hát khm... az ne menjen filmkritikusnak. 😊 Marky Mark, Amy Adams, sõt még a huszadrangú karakterszínészek is jók a filmben, de Bale markáns alakítása elhomályosít mindenkit.
A történet igaz történet, a belõle adaptált forgatókönyv egész jó, bár nem annyira drámai és megkapó, mint a kissé hasonló Pankrátor (The Wrestler) volt.
Ez a családi és sportdráma mindenképp a jobbak közül való, de a fõ vonzereje Bale erõs alakítása.
10/7