Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
vin diesel 188??

tigeroo
szerintem csak képzelegte, a végén pl. bemegy az ingatlanba és semmi nincs (az amúgy véres) vardróbban, stb
Épp azt mondom hogy hasonló bonyolultságú, és az átlag magyar mivel azon nõ fel, nekik lehet hogy bonyolult ez is az is.
A Sucker Punch miben más mint a VIVA tv inteligens mûsorai és a Való Világ Hihetetlenül csavaros kapcsolati rendszere? Nem értem.
Willenbrock
Amerikai Psycho 8/10 A Wall-Street-i unatkozó gazdag tõzsdések nem tudják mit csináljanak jódolgukban,jó film.Csak arra nem jövök rá hogy amiket tett azokat csak a képzeletében történtek meg vagy a valóságban is? Esetleg összemosódott a kettõ?

Jim Morrison
na akkor megnézem, egyszer volt fölös másfél órám a városban, aztán a könyvesboltba mentem be, leemeltem a polcról és fél óra múlva néztem fel elõször 😄 azt hittem már kitiltanak mert nem ott kell könyvet olvasni (vegyem meg), akkor ezek szerint érdeme megnézni filmen (ha már nem vettem meg)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sucker Punch

Már csak azt nem tudom mirõl beszélgettek itt páran hogy "nem értetted meg a filmet" meg ilyenek. Talán akik a VIVA tv inteligens mûsorain nõttek fel esetleg a Való Világ Hihetetlenül csavaros kapcsolati rendszerén nevelkedtek, nos õk talán, lehet hogy nem értették meg?
Ez a film olyan egyszerû mint a szög. A látvány miatt én is 10/5 adok rá.
Sucker Punch

Elõrebocsátom, hogy Zack Snydert a legtehetségesebb fiatal rendezõnek tartom, és eddig minden filmje tetszett. Nem lett mindegyikbõl klasszikus, de az összes kiváló szórakozást, egyedi hangulatot és látványt nyújt.

A Sucker Punch elsõ tíz perce zseniális - hibátlan képsorokat látunk. Viszont ami utána jön.. sajnos a varázslat elillan, és egy teljesen szürreális valami veszi kezdetét. Bár helyenként kifejezetten élveztem a filmet, de nagyon érezhetõ, hogy Snyder túllõtt a célon ezzel a forgatókönyvel. A kevesebb ebben az esetben több lett volna.

A rendkívül jó soundtrack sokat dob a hangulaton, a fõszereplõ is jó választás, de a sajnos forgatókönyv ebben a formában kukában, vagy vmi rajzfilm forgatókönyveként kellett volna végezze.

Több zseniális pillanata ellenére Snyder ezzel a filmmel eléggé mellényúlt, de legalább lesz honnan visszakapaszkodni. Csak adjon vki neki egy jó forgatókönyvet - és ismét a csúcson találja magát.

10/5
szucsy89
Én is épp most végeztem vele, nekem bejött.
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Source Code

Kb mint az Eagle eye, 1 év múlva senki nem fog rá emlékezni.

5/10

Paycheck TV2 verzió. Nem elég hogy sz**rá van vágva de mintha a lehetõ legidiótább helyekre rakják a reklámokat... Akciójelenete közepére,
párbeszédek közepére...

Lehet hogy spoiler bár nem tudom egy 2003+as filmnél annak számít e de ne olvassa aki ne akarja.

Pl pont most annál a sztem remek résznél amikor megtudják mit hoz jövõ és a "Jövõbelátás pusztító" és a jelenet tetõpontján nuke na ott pont a nuke elé be sikerült vágni a reklámot... Megint megerõsödtem abban a hitemben hogy kererskedlemi TV-n nem nézek semmit.
Olyan deja vu érzésem van 😄
A holtak hajnala tényleg jó.A mûfaj talán legjobbja.

CalebJoe
Te szerintem eleve nem szereted a horror-t szóval minek vitatkozni, milyen újat lehetne hozni egy zombis filmben nemhogy egy klasszikus feldolgozásánál, jól megcsinálta ez a Synder tényleg a Sucker a kivétel a többi mûve igenis jó lett
szemen keresztül csinálták a mûtéteteket, azért nincs sérülés
Én már akkor felvontam a szemöldököm amikor megpróbáltam elképzelni hogy egy 10 oldalas novellából hogyan hoznak össze egy másfél órás filmet. Amúgy tényleg mintha az Asylium csinálta volna.
Tyler1
milyen sémát húztam is én a filmre?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

láttad a filmet? jaaaa, hogy nem?

akkor mirõl beszélünk?
ProGabe
ráhúzod a sémát egy olyan filmre, ami nemhogy kerüli azokat, de megannyi jó eleme miatt még csak észre sem veszed, a kötelezõen benne lévõket

mindezt azért, mert nem is láttad ezt a filmet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Totti5
Amúgy a 78as Romero féle film remékje, ami alapmû, klasszikus a mûfajban. Annyira sok jó zombis film nincs... viszont újat kitalálni sem nagyon lehet.

Alkonyat nem tudom hogy jön ide, az nem ide sorolnadó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
lehet a film a mûfajában fasza, de maga a mûfaj abszurd, nevetséges, és irritálóan gáz. több koncepció van a minimax 3 éves gyerekeknek készült mûsoraiban, mint ezekben a tucat zombifilmekben, melyek ugyanarra az egyetlen rohadt sémára épülnek.

és most jöhetnek a zombi fanok, de sajnos ez az igazság. ezek a hálivúd által kifacsart kultikus horrorelemek leginkább szánalmasak, és teljesen elhatárolódtak a gyökereiktõl. de az még szomorúbb, hogy igény van ilyen alkonyat-féle romantikus vámpírokra, meg a vírusfertõzött, sánta, emberzabáló zombikra.

ProGabe
"Az tény hogy ez a nyalóka lett a legszarabb filmje, a 300 meg a Watchmen után nem értem hogy ronthatta igy el ennél még a Baglyos filmje is sokkal jobb volt."

másolni "kicsit" könnyebb, mint újat kitalálni

minden, ami jó a korábbi filmjeiben az alapanyag miatt olyan, pont

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kastil
mert még a forgatókönyvíró/rendezõ is belekeveredett a sok bullshitbe <#banplz><#mf2>

stargatelost
2005

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Nekem úgy egy az egyben tetszett.
Amit nem igazán értettem, és innentõl spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval ugye Baby dollnak a végén beleütik azt a szögszerû valami a fejébe, de aztán mégsincs sérülés rajta. Na de miért?

Black Swan

Nos... nem szeretem a túlkapott filmeket... DE ha tudom, hogy ezt ki rendezte, már moziban megnézem!!!
Rekviem egy álomért, Pankrátor... most meg ez a remekmû!
Fantasztikus film volt, minden percét feszülten figyeltem!!!
Ennél jobban bemutatva még nem láttam filmen az õrületet.

9/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sound Of Thunder / Mennydörgõ Robaj (1995)

Az index múlt heti 'legnagyobb filmes bukták' cikke nyomán néztem meg a filmet, mivel bár sokan szidták, a storyline érdekes idõutazásos sztorit sejtetett.

Nos a történet rendben is lenne, kifejezetten élveztem VOLNA ezt a "visszamegyünk a múltba, de elkövetünk egy apró hibát, és gyökeresen megváltozik a jövõ" sztorit.

De a film kivitelezése annyira zsékategória, hogy alig hittem a szememnek. Mintha nem 80 millió dollárból, hanem kb. 80 ezerbõl rakta volna össze az Asylum stúdió. Ilyen rossz CGI-t filmben tényleg csak a 'Crocosaurus vs Megashark', és hasonló hulladékokban lehet látni. Ben Kingsley nem is értem mit keres itt, bár õ valszeg a forgatókönyvre mondott áment - vagy csak a pénzre.

Itt pontot sajnos csak a történet kap: a kivitelezés hazavágja a filmet egyenesen a Film+ délutáni mûsorsávjába.

10/3
nagyjan
A sas
7/10
A nagy katartikus tömegjelentek nekem hiányoztak a filmbõl, de végig élvezhetõ maradt, ezt nem bántam meg

Negyedik
4/10
Voltak elvárásaim, sajnos nem váltotta valóra, számomra nagy csalódás volt a film, felvonultatott minden klissét, teljesen kiszámítható a sztori. Ugyan végignéztem, hogy hátha meglepnek a végével, de sajnos nem jött nekik össze...

The Burrowers (2008)

Western thriller és horror elemekkel? Ez kell nekem! Szeretem a mûfaji párosításokat, emiatt várós a nyár egyik nagy mozis blockbuster jelöltje, a Daniel Craig és Harrison Ford féle Cowboys vs Aliens is.

Itt a meglepõen jó, és feszült elsõ fél óra után viszont sajnos egyre laposabb lesz a film, hogy a második felét már ne is tudjuk komolyan venni. A trükkök helyenként egész jók, inkább a vége felé lóg ki csak a lóláb, és egy ideig a rémisztõfaktor is megvan, viszont a lények, amikkel megküzd a vadnyugat.. érdekes szerzetek.

A film érdekes elgondolás, de sajnos hiába kezdõdik jól, ha a vége lerontja.

10/4.5
lüke vagy-e?

a 2004-es Snyder féle Holtak Hajnala a legjobb zombis film ever, 10/9
Kóser játszma /Holly rollers/

Nem volt rossz film.Rabbik drogot csempésznek.Elég jó a szereplõgárda is.
Engem végig lekötött.

7/10

CalebJoe
Ha a Holtak Hajnalára gondolsz akkor már ne haragudj de a 2000-es évek legjobb horrorja mai napig azóta se láttam igényesebbet.

Az tény hogy ez a nyalóka lett a legszarabb filmje, a 300 meg a Watchmen után nem értem hogy ronthatta igy el ennél még a Baglyos filmje is sokkal jobb volt.
MerlinW
Az elsõ 10 perc egyszerûen mestermû. Szerintem a CGI jelenetek teszik tönkre a filmet, ha azok nem lennének és nagyobb hangsúlyt kapna a menekülés, 10/10 lenne a film.

[merlinw.org]

R.I.P.
az ne is bosszantson,hogy a dvd képaránya fossá vágott,mint utóbbi idõben divat itthon😊
Tyler1
zombis horror? igen, akk mégsem a Sucker Punch a leggyengébb filmje.

Sucker Punch

Bele tudnék kötni, de végig élveztem.

9/10

Guren
a horror szutyka az egyik legjobb zombis film

Tyler1
Sucker Punch

Nem volt ez olyan rettenetes, mint ahogy lehúzták az okosok. Pont azt hozta, amit elõzetesen várni lehetett, persze kicsit blõdség az egész, a forgatókönyv sem vmi kidolgozott, de abszolút emészthetõ. Annyi a gáz vele, hogy az agymunka meghaladja a közvetett élvezetet.
Mondjuk tény, ez lett Snyder leggyengébb filmje(bár a horror szutykát nem láttam, lehet az megelõzi), de 1-2x azért meglehet nézni, legfõképp az elvont visualerõszak miatt.

Én félig néztem és kikapcsoltam,szerintem értékelhetetlen a Skyline.és az a pláne lesz folytatása...:S

Skyline

Akármennyire is kivesézték régebben hogy "hol szar a CGI" nekem nagyon tetszett. De csak a CGI-s csaajelenetek meg lények. Az összes többi rész színészileg és rendezésileg is iszonyatosan szar volt.

Talán jobban jártak volna ha kiszedik az összes légiharcos részt és összegyúrják a Battle: Los Angeles -el. Így egy sz*r és egy közepes filmbõl születhetett volna egy jó film.
Sõt kettõ is.A híreket ne ide írd szerintem.

Tatyla
The Burrowers

western köntösbe öltöztetett elég gagyi szörnyes horror
5/10

The next free days

kellemes kis film jó ötletekkel és dramaturgiával
8/10

Unknown

Liam Neeson nagy kedvencem tõle jöhet bármi ebbe se csalódtam
9/10

No Strings Attached

Natalie Portman-t is kedvelem de szerintem ez közel sem az õ stílusa ellenben a film összességében tetszett
7/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Részvét, nagy arc volt 😞

desigo
Sucker Punch :

popcorn mozi, jó csajokkal, egy alapvetõen komoly alapszituációt nyakon öntöttek rengeteg CGI-vel és erotikával, a végeredmény felemás....

Dynamic
Ti most szórakoztok? Most, hogy a Sucker Punch már tölthetõ, mindenki dicséri.
Pont azért nem néztem meg moziban, mert akkor meg szinte mindenki köpködte.
<#beka3><#vigyor>
dartonita
I am number four:

Borzaszto unalmas klisehalmaz,egy csomo nyitva hagyott kerdessel.Bizom benne hogy nem azert mert folytatast terveznek 😮
Kicsit olyan Twilight erzesem volt vegig,joval latvanyosabb CGI-vel es sokkal rosszabb forgatokonyvvel illetve dialogusokkal.
Az egyetlen erdekes szereplo benne a gyik.

3/10

kaposi1
Valóban jó film csak egy dolog bosszant.

"DVD és BD megjelenése: 2011. június 15.
magyar és angol hang: DD 5.1 (dvd), Dts HD (Blu-ray)"

A meghirdetettel ellentétben a DVD-n 2.0-ás a magyar hang.<#szomoru1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: