Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9/10!!!!!
legzsirabb "eloszereplos anime"!
hiiiiihetetlen volt! GYONYORU! Baby Doll nagyon ott volt a szeren!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kicsit többet vártam, elég álmosan indult, már-már lecsukódott a szemem is, de aztán visszatértem, és sikerült befejezni...Érdekes elgondolás a film, egyszer érdemes nekikezdeni, aztán vagy bejön valakinek ez a fajta mûfaj, vagy nem...
Szereplõkrõl se rosszat, se jót nem lehet mondani, mindenki hozott egy átlagos színvonalat, de nem tettek hozzá semmi pluszt. 6.5/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem az egész film a lányok szexuális zaklatásáról szólt és arról, hogy megpróbálnak ez ellen küzdeni.
A zaklatást magát soha nem mutatták, hisz azt "táncnak" állították be. Babydoll ezért csak vonaglik tánc helyett. És ezért "álmodik" tánc közben. Így próbál elszabadulni a realitástól. Azaz szerintem õ az akin mindenki kiéli magát míg a lányok megpróbálják összeszedni a cuccot ahhoz, hogy egy üzenetet vagy egy segélykiáltást eljuttassanak a falakon kívülre.
Azt hogy Sweet Pea elmenekült meg szintén csak Babydoll képzeli el, hogy az így történhetett.
Szerintem.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!
stallone 160-165 körül mozog ha jól emlékszem
Engem az érdekelne, ami nincs az ábrán, Stalone valójában mekkora is?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez a film vágásának elszabása miatt van, a film eleje és e között a jelenet között ha jól emlékszem 2 hónap telt el, nem 10 perc. 😊
Nézd meg inkább a BBC-s minisorozat verziókat. A trükkök atom rosszak, de minden másban, fõleg színészi játék, ezerszer jobb.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Már csak azt nem tudom mirõl beszélgettek itt páran hogy "nem értetted meg a filmet" meg ilyenek. Talán akik a VIVA tv inteligens mûsorain nõttek fel esetleg a Való Világ Hihetetlenül csavaros kapcsolati rendszerén nevelkedtek, nos õk talán, lehet hogy nem értették meg?
Ez a film olyan egyszerû mint a szög. A látvány miatt én is 10/5 adok rá.
Elõrebocsátom, hogy Zack Snydert a legtehetségesebb fiatal rendezõnek tartom, és eddig minden filmje tetszett. Nem lett mindegyikbõl klasszikus, de az összes kiváló szórakozást, egyedi hangulatot és látványt nyújt.
A Sucker Punch elsõ tíz perce zseniális - hibátlan képsorokat látunk. Viszont ami utána jön.. sajnos a varázslat elillan, és egy teljesen szürreális valami veszi kezdetét. Bár helyenként kifejezetten élveztem a filmet, de nagyon érezhetõ, hogy Snyder túllõtt a célon ezzel a forgatókönyvel. A kevesebb ebben az esetben több lett volna.
A rendkívül jó soundtrack sokat dob a hangulaton, a fõszereplõ is jó választás, de a sajnos forgatókönyv ebben a formában kukában, vagy vmi rajzfilm forgatókönyveként kellett volna végezze.
Több zseniális pillanata ellenére Snyder ezzel a filmmel eléggé mellényúlt, de legalább lesz honnan visszakapaszkodni. Csak adjon vki neki egy jó forgatókönyvet - és ismét a csúcson találja magát.
10/5
Kb mint az Eagle eye, 1 év múlva senki nem fog rá emlékezni.
5/10
párbeszédek közepére...
Lehet hogy spoiler bár nem tudom egy 2003+as filmnél annak számít e de ne olvassa aki ne akarja.
Pl pont most annál a sztem remek résznél amikor megtudják mit hoz jövõ és a "Jövõbelátás pusztító" és a jelenet tetõpontján nuke na ott pont a nuke elé be sikerült vágni a reklámot... Megint megerõsödtem abban a hitemben hogy kererskedlemi TV-n nem nézek semmit.
A holtak hajnala tényleg jó.A mûfaj talán legjobbja.
akkor mirõl beszélünk?
mindezt azért, mert nem is láttad ezt a filmet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Alkonyat nem tudom hogy jön ide, az nem ide sorolnadó.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
és most jöhetnek a zombi fanok, de sajnos ez az igazság. ezek a hálivúd által kifacsart kultikus horrorelemek leginkább szánalmasak, és teljesen elhatárolódtak a gyökereiktõl. de az még szomorúbb, hogy igény van ilyen alkonyat-féle romantikus vámpírokra, meg a vírusfertõzött, sánta, emberzabáló zombikra.
másolni "kicsit" könnyebb, mint újat kitalálni
minden, ami jó a korábbi filmjeiben az alapanyag miatt olyan, pont
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amit nem igazán értettem, és innentõl spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nos... nem szeretem a túlkapott filmeket... DE ha tudom, hogy ezt ki rendezte, már moziban megnézem!!!
Rekviem egy álomért, Pankrátor... most meg ez a remekmû!
Fantasztikus film volt, minden percét feszülten figyeltem!!!
Ennél jobban bemutatva még nem láttam filmen az õrületet.
9/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az index múlt heti 'legnagyobb filmes bukták' cikke nyomán néztem meg a filmet, mivel bár sokan szidták, a storyline érdekes idõutazásos sztorit sejtetett.
Nos a történet rendben is lenne, kifejezetten élveztem VOLNA ezt a "visszamegyünk a múltba, de elkövetünk egy apró hibát, és gyökeresen megváltozik a jövõ" sztorit.
De a film kivitelezése annyira zsékategória, hogy alig hittem a szememnek. Mintha nem 80 millió dollárból, hanem kb. 80 ezerbõl rakta volna össze az Asylum stúdió. Ilyen rossz CGI-t filmben tényleg csak a 'Crocosaurus vs Megashark', és hasonló hulladékokban lehet látni. Ben Kingsley nem is értem mit keres itt, bár õ valszeg a forgatókönyvre mondott áment - vagy csak a pénzre.
Itt pontot sajnos csak a történet kap: a kivitelezés hazavágja a filmet egyenesen a Film+ délutáni mûsorsávjába.
10/3
7/10
A nagy katartikus tömegjelentek nekem hiányoztak a filmbõl, de végig élvezhetõ maradt, ezt nem bántam meg
Negyedik
4/10
Voltak elvárásaim, sajnos nem váltotta valóra, számomra nagy csalódás volt a film, felvonultatott minden klissét, teljesen kiszámítható a sztori. Ugyan végignéztem, hogy hátha meglepnek a végével, de sajnos nem jött nekik össze...