Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Már csak azt nem tudom mirõl beszélgettek itt páran hogy "nem értetted meg a filmet" meg ilyenek. Talán akik a VIVA tv inteligens mûsorain nõttek fel esetleg a Való Világ Hihetetlenül csavaros kapcsolati rendszerén nevelkedtek, nos õk talán, lehet hogy nem értették meg?
Ez a film olyan egyszerû mint a szög. A látvány miatt én is 10/5 adok rá.
Elõrebocsátom, hogy Zack Snydert a legtehetségesebb fiatal rendezõnek tartom, és eddig minden filmje tetszett. Nem lett mindegyikbõl klasszikus, de az összes kiváló szórakozást, egyedi hangulatot és látványt nyújt.
A Sucker Punch elsõ tíz perce zseniális - hibátlan képsorokat látunk. Viszont ami utána jön.. sajnos a varázslat elillan, és egy teljesen szürreális valami veszi kezdetét. Bár helyenként kifejezetten élveztem a filmet, de nagyon érezhetõ, hogy Snyder túllõtt a célon ezzel a forgatókönyvel. A kevesebb ebben az esetben több lett volna.
A rendkívül jó soundtrack sokat dob a hangulaton, a fõszereplõ is jó választás, de a sajnos forgatókönyv ebben a formában kukában, vagy vmi rajzfilm forgatókönyveként kellett volna végezze.
Több zseniális pillanata ellenére Snyder ezzel a filmmel eléggé mellényúlt, de legalább lesz honnan visszakapaszkodni. Csak adjon vki neki egy jó forgatókönyvet - és ismét a csúcson találja magát.
10/5
Kb mint az Eagle eye, 1 év múlva senki nem fog rá emlékezni.
5/10
párbeszédek közepére...
Lehet hogy spoiler bár nem tudom egy 2003+as filmnél annak számít e de ne olvassa aki ne akarja.
Pl pont most annál a sztem remek résznél amikor megtudják mit hoz jövõ és a "Jövõbelátás pusztító" és a jelenet tetõpontján nuke na ott pont a nuke elé be sikerült vágni a reklámot... Megint megerõsödtem abban a hitemben hogy kererskedlemi TV-n nem nézek semmit.
A holtak hajnala tényleg jó.A mûfaj talán legjobbja.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
akkor mirõl beszélünk?
mindezt azért, mert nem is láttad ezt a filmet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Alkonyat nem tudom hogy jön ide, az nem ide sorolnadó.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
és most jöhetnek a zombi fanok, de sajnos ez az igazság. ezek a hálivúd által kifacsart kultikus horrorelemek leginkább szánalmasak, és teljesen elhatárolódtak a gyökereiktõl. de az még szomorúbb, hogy igény van ilyen alkonyat-féle romantikus vámpírokra, meg a vírusfertõzött, sánta, emberzabáló zombikra.
másolni "kicsit" könnyebb, mint újat kitalálni
minden, ami jó a korábbi filmjeiben az alapanyag miatt olyan, pont
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amit nem igazán értettem, és innentõl spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nos... nem szeretem a túlkapott filmeket... DE ha tudom, hogy ezt ki rendezte, már moziban megnézem!!!
Rekviem egy álomért, Pankrátor... most meg ez a remekmû!
Fantasztikus film volt, minden percét feszülten figyeltem!!!
Ennél jobban bemutatva még nem láttam filmen az õrületet.
9/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az index múlt heti 'legnagyobb filmes bukták' cikke nyomán néztem meg a filmet, mivel bár sokan szidták, a storyline érdekes idõutazásos sztorit sejtetett.
Nos a történet rendben is lenne, kifejezetten élveztem VOLNA ezt a "visszamegyünk a múltba, de elkövetünk egy apró hibát, és gyökeresen megváltozik a jövõ" sztorit.
De a film kivitelezése annyira zsékategória, hogy alig hittem a szememnek. Mintha nem 80 millió dollárból, hanem kb. 80 ezerbõl rakta volna össze az Asylum stúdió. Ilyen rossz CGI-t filmben tényleg csak a 'Crocosaurus vs Megashark', és hasonló hulladékokban lehet látni. Ben Kingsley nem is értem mit keres itt, bár õ valszeg a forgatókönyvre mondott áment - vagy csak a pénzre.
Itt pontot sajnos csak a történet kap: a kivitelezés hazavágja a filmet egyenesen a Film+ délutáni mûsorsávjába.
10/3
7/10
A nagy katartikus tömegjelentek nekem hiányoztak a filmbõl, de végig élvezhetõ maradt, ezt nem bántam meg
Negyedik
4/10
Voltak elvárásaim, sajnos nem váltotta valóra, számomra nagy csalódás volt a film, felvonultatott minden klissét, teljesen kiszámítható a sztori. Ugyan végignéztem, hogy hátha meglepnek a végével, de sajnos nem jött nekik össze...
Western thriller és horror elemekkel? Ez kell nekem! Szeretem a mûfaji párosításokat, emiatt várós a nyár egyik nagy mozis blockbuster jelöltje, a Daniel Craig és Harrison Ford féle Cowboys vs Aliens is.
Itt a meglepõen jó, és feszült elsõ fél óra után viszont sajnos egyre laposabb lesz a film, hogy a második felét már ne is tudjuk komolyan venni. A trükkök helyenként egész jók, inkább a vége felé lóg ki csak a lóláb, és egy ideig a rémisztõfaktor is megvan, viszont a lények, amikkel megküzd a vadnyugat.. érdekes szerzetek.
A film érdekes elgondolás, de sajnos hiába kezdõdik jól, ha a vége lerontja.
10/4.5
a 2004-es Snyder féle Holtak Hajnala a legjobb zombis film ever, 10/9
Nem volt rossz film.Rabbik drogot csempésznek.Elég jó a szereplõgárda is.
Engem végig lekötött.
7/10
Az tény hogy ez a nyalóka lett a legszarabb filmje, a 300 meg a Watchmen után nem értem hogy ronthatta igy el ennél még a Baglyos filmje is sokkal jobb volt.
[merlinw.org]
Bele tudnék kötni, de végig élveztem.
9/10
Nem volt ez olyan rettenetes, mint ahogy lehúzták az okosok. Pont azt hozta, amit elõzetesen várni lehetett, persze kicsit blõdség az egész, a forgatókönyv sem vmi kidolgozott, de abszolút emészthetõ. Annyi a gáz vele, hogy az agymunka meghaladja a közvetett élvezetet.
Mondjuk tény, ez lett Snyder leggyengébb filmje(bár a horror szutykát nem láttam, lehet az megelõzi), de 1-2x azért meglehet nézni, legfõképp az elvont visualerõszak miatt.
Akármennyire is kivesézték régebben hogy "hol szar a CGI" nekem nagyon tetszett. De csak a CGI-s csaajelenetek meg lények. Az összes többi rész színészileg és rendezésileg is iszonyatosan szar volt.
Talán jobban jártak volna ha kiszedik az összes légiharcos részt és összegyúrják a Battle: Los Angeles -el. Így egy sz*r és egy közepes filmbõl születhetett volna egy jó film.
western köntösbe öltöztetett elég gagyi szörnyes horror
5/10
The next free days
kellemes kis film jó ötletekkel és dramaturgiával
8/10
Unknown
Liam Neeson nagy kedvencem tõle jöhet bármi ebbe se csalódtam
9/10
No Strings Attached
Natalie Portman-t is kedvelem de szerintem ez közel sem az õ stílusa ellenben a film összességében tetszett
7/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
popcorn mozi, jó csajokkal, egy alapvetõen komoly alapszituációt nyakon öntöttek rengeteg CGI-vel és erotikával, a végeredmény felemás....
Pont azért nem néztem meg moziban, mert akkor meg szinte mindenki köpködte.
<#beka3>#beka3><#vigyor>#vigyor>
Borzaszto unalmas klisehalmaz,egy csomo nyitva hagyott kerdessel.Bizom benne hogy nem azert mert folytatast terveznek 😮
Kicsit olyan Twilight erzesem volt vegig,joval latvanyosabb CGI-vel es sokkal rosszabb forgatokonyvvel illetve dialogusokkal.
Az egyetlen erdekes szereplo benne a gyik.
3/10