Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlen jó film,kicsivel több mint 2 órás,de minden percét élveztem, ami ritka mostanában. Igaz eleje kicsit vontatott,de aztán beindul :)
9/10
Glory, Glory Man. United!
Hát ez hatalmas volt.Klasszikus akciófilm,tele káronkodással. Szerintem nagyon helyén volt az egész.Jó dumák,jó szereplõk,jó forgatókönyv,jó történet.Mi más kell.
9/10
Megint 48 óra
A színvonal csak egy kicsit csökkent,az is leginkább történet terén. A dumák jobbak voltak,több akció is volt benne.Méltó folytatás.Egy percét sem untam.
Megunhatatlan klasszikusok.
9/10
Kapj el ha tudsz
Most valahogy jó filmeket vettem le a polcról.Régebben láttam,de ez briliáns volt.A története remek.Spielberg rendezése is a megszokott,Dicapriot nem akarom tovább fényezni,itt is hatalmasat játszott.:) Ilyen filmeket kéne mostanság is csinálni!!
10/10
Nekem nagyon tetszett a film, megvolt végig a hangulata. NAgyon jól jelenítették meg ezt a gengszter témát, végre nem azt láthattuk, hogy golyószóróból lõnek tonnaszám, hanem csak egy két lövés van egész film alatt, a többi az emberi oldal bemutatása. Érdemes végignézni, a befejezés sem a megszokott...
Kicsit talán a Becsületkódex-hez tudnám hasonlítani, ami másik nagy kedvencem, de ez sokkal "britt"-ebb volt. 10-es skálán számomra 8 pont.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
:O te melyik Sucker Punch-ot nézted? én a Snyder félében egy 4 soros, lázálom szülte, abszolút kiforratlan és kiszámítható sztorit véltem felfedezni
gondolom a stúdió által kivágatott 20 percben lenne valami karakterépítés is, és akkor nem csak egy rossz vázra sebtében felhúzott panel-forgatag lenne ez a film. kár érte
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
SPOILER
jó lenne a sztori csak sztem sokat hagy a nézõre, és így katyvasznak tûnik pl: egy darabig azt gondoltam, hogy a csaj aki megszökött az jelképezi azt, hogy baby doll "szabad" vagyis az elméje, hisz ott az öreg, meg a film végi szöveg az elmeszabadságáról bla, bla DE a mûtét közben vagy után a doki nõ mondja a doki faszinak, hogy tûzet gyújtott, meg segített megszökni egy rabtársának baby doll.
SPOILER vége
persze ettõl a 2 nem zárja ki egymást amit mondtál csak nagyobb WTF és sztem faszább lett volna ha a végén kiderül, hogy az egész csak képzelgés minden, de minden a többi csaj is baby doll skizofrén énjei.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Rég láttam ilyen frankó popcorn filmet, és sajnálom, hogy kihagytam moziban. Az OST pedig 2011 legjobbja eddig!!!!!
8/10 simán
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
beszarok...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Akinek ismerõsen cseng a 'Mesék a Kriptából' cím, annak kötelezõ pótolni ezt a filmet, ha még nem látta. Az egyik filmes fórumon olvastam pár napja róla, de sajnos korábban még csak nem is hallottam a filmrõl senkitõl. Kellemes kis rémtörténeket fõzött össze a rendezõ, hol sablonosabb, hol egészen eredeti formában - de a figyelmet és az érdeklõdést végig fenntartja.
Jóféle, kár hogy kevés ilyen rémisztgetõs móka készül manapság. A véres, 'Fûrész' típusú gore-horrorok és a csak hirtelen hangeffektektõl ijesztõ gagyik mellett nagyon megférne ez a kicsit ijesztõ, kicsit vicces, kicsit morbid mûfaj is.
10/7
Bár történetileg nem túl hiteles, egyébként nézhetõ film, közepesen élvezhetõ csatajelenetekkel, kevésbé jó tájképekkel (a magyar jelenlegi és az akkori brit õserdõk látványosan nem hasonlók :) ), és nem túl izgalmas üldözési jelenetekkel, és egy nagyon rossz befejezõ jelenettel. Több szempontból a Centurion sztem jobb volt (bár annak egyéb bajai voltak). 6/10.
Egyszernézõs szombat délutáni akciófilm, Travolta nincs mese, öregszik...lépcsõn lefelé már a fokokat kell néznie, és nem elõre :)
Amúgy nem volt rossz a történet, csak a tipikus akciófilmek sablonjára épült minden. Újratöltés nélkül (najó, egyszer kifogyott) lelõni mindenkit. A vége azért érdekesre sikeredett, bár nem tudom, hogy ez lett-e a jó megoldás a lezárásra.
6/10
Ma viszont Season of the Witch
Borzalmasan unalmas, hihetetlenül vontatott film. Nick Cage-el és Ron Pearlman szereplése se tudott rajta segíteni.
3/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Én az elsõt láttam az nagyon tetszett ,de elhatároztam hogy a másodikat majd csak akkor nézem ha már összeállt a trilógia.
Ezért kérdem.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
lány aki a tüzzel játszik
sztem mint 2 jó film. 7/10
a 3. részre kiványcsi vok miylen lesz majd holnap meglesem.
SZVSZ egy 8-ast megérdemel. És nem nem arról szól a film, hogy babydoll meg akar szökni az elmegyógyból. És igazából csak a végén derül ki, hogy a képzeletbeli világban miért is táncoskurvákként vannak megfestve a lányok.
Szerintem zseniális ahogy a Watchmen is az volt Snydertõl.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Van Damme sört reklámoz:
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
WOW! Ütött. Érdekes, egyedi, drámai és szomorú történet. Sajnos a 2 órás terjedelem kevés volt neki így egyes részek össze lettek csapva ( nem nem a CGIs hent, tán még olykor hosszúra is nyújtották õket, fõleg vonatosnál éreztem hogy már sok a jóból... ), így a végére már nem maradt sok idõ.
Idei év eddigi legjobb filmje számomra, többször nézõs.
Zene, látvány 10/10, összességében 9/10.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nah mind1... tudom... könyv alapján készült és valszeg nem is az én korosztályomnak:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
1.rész:2/10
2.rész:4/10
3.rész:5/10
Hát... már régóta terveztem, hogy megnézem mind3 részt... az elsõt sikerült is... ezután meg is gondoltam magam...
5/10
Akárcsak A Mágus ez se az a mûfaj amit nagyon csipázok mégis akárcsak A Mágus ez is nagyon jól elkészített film.Egy újabb felejthetetlen Clint Eastwood-tól.
9/10
Ez tök jó nézzétek meg.
russel crowe is szerepet kap a superman rebootban
mellesleg elvileg õ lesz az új superman :/

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
lawl volt, 12 1 tucat, viszont mocskosul jó jelenetek voltak benne sztem
négyes, az is a fasza ugrabugra elhajlások meg dianna gyönyörû arca miatt