Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
mármint meddig adnak a mozik egy új filmet? olyan 1-1,5 hónapig

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

meddig premierfilm 1 film ?

Tucker and Dale

Baszott jó kis horrorvígjáték, erõs 7-es.
Kb + azért egy kis kódolt mondanivalója van. Nálam 6/10.
CalebJoe
Épp ez az annyira nulla a sztorija, hogy nem érdemes figyelni se rá arra ott vannak a csajok meg a CGI, ezt aki nem érti azzal komoly gondok vannak.
Victor1103
Sucker Punch

Remek látvány kontra hihtetlenül gyenge sztori. Aranyközépút

5/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

kill3r21
Santen Ana OI! Bocs srácok hogy ide írok de egyszerüen nem találom a keresett filmet, mert nem tudom a cimét! Leirom a lényeget hátha valaki ráismer és tudja a cimét.....
Egy gazdag csajról szól, aki eltéved a sivatagban, és két busman talál rá és segit neki, asszem a csaj terhes vagy ilyesmi, és elviszik a busmanok egy sziklához, amirõl késöbb kiderül hogy gazdag gyémánt lelõhej, ennyit tudok valaki?
Victor1103
Láttam a Presitge-t és szerintem semmivel nem volt jobb vagy rosszabb mint a Mágus. Bár ízlések és pofonok.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

- elsõ 5 percbõl már nettó egy percet visít, hacsak hozzáér a nõvére, vagy pirosat lát.
- állandóan be kell fogja a száját a testvére, hogy ne ordítson
- odaül kaját kérni az étkezõasztalhoz, miközben a tigris vhol vadászik rájuk
- és ezer meg egy hülyeség

nézz akkor sok hasonló filmet, én részemrõl nem vagyok rájuk / ilyen mocskosul idegesítõ karakterekre kíváncsi 😉

persze az sem mellékes, hogy maga a film is szimplán rossz.
stargatelost
Micsoda? A Burning Bright-ban az utóbbi idõkben az egyetlen értékelhetõ gyerekkarakter volt, amit láttam. Nem vinnyog, nem sír, nem pofázik, nem csinál hülyeséget (autista, ezért nem róható fel neki semmi, amit tesz, és esetleg egy rendes gyereknél hülyeség lenne).
Tehát épp a gyerek húzza fel a filmet.

8/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Ezen én csak nevetek,szerintem õ nem érti meg... 😄

ProGabe
már megint ez az érvelés

mégis mi a lóf*szt nem lehet megérteni ezen az 1x1-en?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

az a csávó sosem lesz vicces, én sem értem, miért erõltetik

az állandó káromkodás nem egyenlõ a komikával..
precision
The Green Hornet

Seth Rogen még mindig nem vicces. Elég fos egy film... 😊

2/10

Bazinga!

Tatyla
Sucker Punch

mivel az utolsó hozzászólások szinte ennek a filmnek a fikázásáról és dicsõítésérõl szólt gondoltam megnézem én is,az extendet cut-hoz volt szerencsém full HD-ben.
mivel Emily Browning a Szellemhajó óta nagy kedvencem ezért már alapból megérte megnéznem,szerintem egy teljesen szórakoztató igaz cgi-ben túlcsurdított mese ami lehetett volna még morbidabb és még durvább és nem kell most itt a rendezõt meg a forgatókönyv írót szidni,teljesen nézhetõ az egész úgy ahogy van.
Az a baj hogy hiába adott ma már minden filmes cgi és trükk még is kevés ilyen vagy hasonló kaliberû új film készül és most hangsúlyozom az ujjon azt értem hogy nem feldolgozás vagy valaminek a folytatása.
8/10

Ridley Scott,Prometheus filmjét várom ami talán egy ilyen mérföldkõ lesz.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Burning Bright

Egy elszabadult tigris terrorizál egy házban egy csinos lányt és annak autista öccsét. Szintén egy érdekesen kezdõdõ, ám hamar unalomba és gagyiba fulladó film. A trükkök a veszélyes cicusról helyenként egész pofásak, máshol viszont sajnos nagyon kilóg a lóláb.

Kár az hogy ilyen menekülõs filmekben kifejezetten utálom a totálisan nem reális, mindent túlélõ gyerekeket, hát még ha rettentõen idegesítõ autista karakter van a színen. Nos itt utóbbival volt súlyosbítva az egész, aki végigüvöltözte az egészet, és nagyon nem akarta, hogy megmentse a nõvére - de sajnos túl sokszor sikerült.

10/2, gyakorlatilag a gyerekkarakter kivégzi a filmet - kár érte.
[HUN]Crassus
Sucker Punch: már megrendeltem a SweetPea-s Bastard Sword-ot😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Super 8

Nekem egyáltalán nem jött be.Az egész film televolt nagy hatásvadász jelenetekkel,ami a végére már kínos is volt.Vontatott is volt.Voltak benne teljesen felesleges karakterek,akik igazából nem csináltak semmit sem.Sokkal jobbat vártam.

6/10

zaki
én zack snydertõl most az õrzõk legendáját láttam legutóbb. hát nem voltam elszállva tõle. semmi maradandó élményt nem tudott nyújtani. kíváncsi vagyok a Sucker Punchra, mert elég megosztó egy film az itt olvasottak alapján 😄

SötétBarom
Sucker Punch

10/10

Ahogy lesz lehetõségem nézem az extended cutot fúécsdíben.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

REALista
Ha visszább vettek volna az akcióból és kicsit mélyebben belemennek a sztoriba akkor nagyon fasza kis film lehetett volna.Így marad a 6-7/10

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Épphogy a sztori az ami érdekes és az akció baromi unalmas egy idõ után.Fõleg a 2. és a 4.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bucser
A storynak azzal van baja aki nem érti.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CalebJoe
Én is egybõl ezt gondoltam amikor megláttam hogy ez egy live action anime kis ecchi-vel, csak hát a sztori azzal van a baja mindenkinek nem a látvánnyal mert az nálam veri az Avatart az biztos.
SötétBarom
True Grit

Nem rossz. Kicsit lassú, de jók a karakterek, szépek a képek, ráadásul western. 😄

7/10

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Guren
azért a borzasztótól messze van

tomsolo
😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Borzasztó film, nézd meg a The Prestige-t, annyira elveri hogy arra nincs szó.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

CSOCSO
Sucker Punch

9/10!!!!!
legzsirabb "eloszereplos anime"!

hiiiiihetetlen volt! GYONYORU! Baby Doll nagyon ott volt a szeren!
RIP :-(
desigo
Elhunyt Peter Falk.
RIP
Csodálom, hogy itt nem izzad rock😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
másodszorra nézve már egészen élveztem a The Expendablest. nem gondoltam volna, de még a szinkron is bejött(bár a "gúnnár" azért kibaszott gáz volt).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

daver88
Sorsügynökség

Kicsit többet vártam, elég álmosan indult, már-már lecsukódott a szemem is, de aztán visszatértem, és sikerült befejezni...Érdekes elgondolás a film, egyszer érdemes nekikezdeni, aztán vagy bejön valakinek ez a fajta mûfaj, vagy nem...
Szereplõkrõl se rosszat, se jót nem lehet mondani, mindenki hozott egy átlagos színvonalat, de nem tettek hozzá semmi pluszt. 6.5/10

Bucser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem az egész film a lányok szexuális zaklatásáról szólt és arról, hogy megpróbálnak ez ellen küzdeni.

A zaklatást magát soha nem mutatták, hisz azt "táncnak" állították be. Babydoll ezért csak vonaglik tánc helyett. És ezért "álmodik" tánc közben. Így próbál elszabadulni a realitástól. Azaz szerintem õ az akin mindenki kiéli magát míg a lányok megpróbálják összeszedni a cuccot ahhoz, hogy egy üzenetet vagy egy segélykiáltást eljuttassanak a falakon kívülre.

Azt hogy Sweet Pea elmenekült meg szintén csak Babydoll képzeli el, hogy az így történhetett.

Szerintem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tatyla
ha nem tudnám kik ezek azt hinném valami meleg filmbõl van a kép 😄

Stake Land 10/7teljesnjóvót.
zaki
a képen gondolom diesel épp megölelni készül rockot 😄

Tyler1
nem hiszem, hogy pont Dieselt állítgatták téglákra, fõleg mert Rock így is, úgy is komolyabb, robusztusabb bádival rendelkezik.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

wesker24
Retek Klubon megy a Frequency de a reklámot már megint rosszul idözitik szokás szerint !
MrSpock
Több helyen is néztem 175 cm magas,tehát azért annyira nem alacsony. Azért emlékeztem 176-ra mert haver annyi és régen poénkodtam is vele,hogy magasabb vagy mint Sly😄 Amit it alistában érdekes volt,hogy Sharapova ugyanakkora mint Arnold😄 Pedig mennyivel nagyobbnak látszott fõleg régen😄 Great Khali pankrátort lessétek meg😄 216cm 190kg,mondjuk Big Show is akkora méret😊

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Stallone azthiszem 176 cm..The Rock meg 193😊 Így csak 5 centivel magasabb mint Diesel. Csak azért tûnnek kevésbé magasnak mert elég nagy izomzattal rendelkeznek.

Go Jeff Go!!!!

tommygear
jaja nekem is ezért volt furcsa mert énis olvastam ezt, persze lehet rock van 2méter
stallone 160-165 körül mozog ha jól emlékszem
tommygear
hehe énis 😄
Érdekes, másik fórumban éppen akkor írták, hogy V.D. téglákon állt, amikor itt ezt olvastam 😄 Mert állítólag 10 centivel kisebb ...
Engem az érdekelne, ami nincs az ábrán, Stalone valójában mekkora is?

Jim Morrison
ezzazz, elmehetek james bondnak 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"Nekem már az elsõ is az volt... Iszonyat lapos volt... a legjobb jelenet az volt, amikor a gyerekek siratják az oroszlánt, akit kb 10 perce ismertek meg😄 "
Ez a film vágásának elszabása miatt van, a film eleje és e között a jelenet között ha jól emlékszem 2 hónap telt el, nem 10 perc. 😊
Nézd meg inkább a BBC-s minisorozat verziókat. A trükkök atom rosszak, de minden másban, fõleg színészi játék, ezerszer jobb.

Szabi84
Nekem a Fast five-ban tûnt fel hogy magas, mikor a Rock mellett állt.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

tommygear
nekem max 170-nek tûnt
Szabi84
aha

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C