Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Most néztük meg moziban 3D-be.
Látványilag 10ból 20 :)
De szerintem a többi résszel se volt gond,volt humor,romantika,s akció :P
Történet...itt bele lehetne kötni, de itt nem ez a lényeg.
Mindenesetre megéri elmenni moziba,s ott megnézni<#eljen>

Glory, Glory Man. United!

Victor1103
Akkora nyitóhétvégével mint amit a 3.dik rész produkál szerintem tuti lesz 4. rész. De én azt mondom hogy itt legalább az ember kap is valamit a pénzéért nem úgy mint az istenverte Twilight saga esetében.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Transformers 3

Kissé csalódott vagyok.Az eleje szerintem nagyon unalmas lett,fõleg Sam (élete) nagyon hosszúra sikeredett.A történet eleinte érdekesnek bizonyult...Sokkoló szerepelhetett volna többet is benne,vártam,hogy nah most aztán semmi.Úgy gondolom,hogy Bay nem tudott már mit újat mutatni ebben a témában,ennyit lehetett kihozni egy "játékból".Remélem nem lesz 4.rész.Ezzel így bõven elég volt.A cgi ismét nagyon jól nézett ki.A film végé nagyon elcsapott lett,egy trilógia zárására valami jobb lezárást vártam.Túl nagy volt megint a film hátszele,de valahogy mégis kikapcsolt,ezért nem tudom lepontozni.

7/10

Kontrakcio
hmm... makroba toltam vmit de nem jeleniti meg szal... na mind1 :D

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio

<#whatever>

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
mindenki bekaphatja !

<#whatever>

Láttam mi történt, de rajtad kívül mindenki túl tette magát rajta. Ezúton is bocs, hogy mertem megszólalni... A modorodon meg javíthatnál valamit.

yesname
6356 = 63586

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Éppen Te mondod Te Szerencsétlen, aki úgy válaszolgat, hogy vissza sem olvas mi történt? LOL
Te biztos mindent azonnal kiszúrsz egy fórumon, nem? A fórumot pedig tudom használni képzeld és ha akarom a szemedbe nyomom a spoilert figyelmeztetés nélkül, mert semmit sem tehetsz.
Azonban nem vagyok ilyen, csak éppen késõn vettem észre a dolgot a fejlécben. Sorry. Ha a gyökér üzemeltetõk nem lennének ekkora zsidó parasztok, akkor lásd 6356 hsz: egy mindenhol alapfunkció itt is az lenne.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Éppen az a lényeg, hogy nem a gép tartotta életben. Õ az új síkon már élt a gép nélkül is úgy, hogy a prof személyisége, emlékei megszûntek létezni abban a világban és testében Õ vette át a helyét.
A gép csupán kreált egy másik síkot, amibe a prof testébe juttatva emlékeit, személyiségét került be a fõszereplõ. Az hogy 8 perc múlva visszakerült, csupán a gépben, a kiinduló világban létezõ szereplõ nézõpontja, nem a már létrehozott síkon tovább élõé.
Akik ugye az utolsó alkalomig mind meghaltak, de véleményem szerint azokon a síkokon is tovább létezett volna. A gép csak az Õ személyiségével a professzorban hozott létre egy új világot.

Tudod kit szerencsétlenezz. Tudni kéne használni a fórumot nem pedig problémázni a semmin.

yesname
Kérlek próbáld újra elolvasni az amire válaszoltál, de most már figyelj és értelmezz is. Köszi.

yesname
Ja bocs. Olvass vissza Te szerencsétlen.

MrSpock
Mai világban erre már nincs idõ,olvasgatni stb..csak írunk mint agüzü:D És ugye ebbõl jön a fight!:)

Go Jeff Go!!!!

desigo
Veszel magadnak vipet és tudod a hozzászólásodat szerkeszteni.
Ha nem akkor pedig mielõtt rányomsz a mehet gombra átgondolod,hogy mit írtál...
Nem elég nagy a bannerben a felirat?
MrSpock
Ez mitõl akkora film? Nálam jó ha eléri a 6/10. Túlhypeolt alkotás ennyi.:)
Vagy ha valakinek ez bejön akkor kicsit értelmiségibbnek látszik..meg esetleg már valami filmesztéta,kritikus,és igazi mûkedvelõ? Engem pusztán csak nem kötött,és fogott meg annyira. De nem is mondom azt rá,hogy szar,nézhetetlen,hisz végignéztem,nyugodt körülmények között.:)

Go Jeff Go!!!!

Miért nem lehet elolvasni a fejlécet?

yesname
Én ezt értem, de mint momdtam részemrõl javítottam volna. Szóval
MI A FASZÉRT NEM LEHET MINDEN FÓRUMBAN AHOL VAN ALAPFUNKCIÓNAK SZÁMÍTÓ "SZOLGÁLTATÁST" HASZNÁLNI EGYEDÜL ITT???? (JAVÍTÁS)

no ide figyelj okoska, meg az összes dilettáns aki nem érti a spoiler problémát:

ha az utolsó hozzászólástól olvasom az utolsó postokat, akkor felfelé haladva olyanba is beleolvashatok, ami spoileres - mivel olyan hülye / fafej / lusta hogy az elrejtõ makrót használja.

és mivel pont ez a film lenne terítéken, marhajó hogy elkaptam véletlenül pár mondatot, ami valszeg már nem lesz meglepetés a filmben, pedig nem ártott volna.

faxért nem lehet ezt megérteni, és egybõl intelligenciázik meg pontpontozik a sok ezsgés észlény...
böröczk
hát az intelligencia?

No country for old men
9/10
Igencsak remekmû.

Kumiho #2179

böröczk
*másodperc-perc

Kumiho #2179

böröczk
hát ezért kérdeztem, hogy elmagyarázd.

spoiler

tudom, hogy nem volt idõutazás, azt tisztázták a filmben is, ezért sem volt elméletileg lehetséges, hogy bármit is változtasson, nem is változtatott, hanem az egy másik dimenzió síkon történt, így értem, hoyg kapta meg a hadnagy az üzenetet, abban az idõsíkban, és nem a jelenben, vagy jövõben, vagy akármi.
épp ez volt a kérdés, hogy õ a prof testében hogy a piklibe tudott tovább létezni, akkor a tanárral mi lett? Ez nem volt tiszta, hogyha a professzor 8 másodperceit élte meg addig a szerkentyû segítségével, akkor a source code után hogy tudta a további perceit is õ megélni, "irányítani"? Hiszen lekapcsolták, így a kapcsolatnak is meg kellett volna szûnnie. Maximum akkor létezhetett volna tovább, ha életben tartja a gép.
Igazából tetszett a film, de akkor sem világos csomó ilyen apróság, fõleg a végével kapcsolatosan.

Kumiho #2179

SötétBarom
Nagybetûs spoiler felirattal kezdõdik a hsz.. Akinek ez nem elég..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

yesname
Igen, utána vettem észre, hogy elküldtem az üzenetet. Ha az SG nem lenne már évek óta olyan szar, hogy alapfunkciókat nem adnak meg mezei usernek, akkor javítottam volna azonnal.

figy, VAN spoiler gomb, nem csak kiírni oszt' jónapot!

topikfejléc megvan?

yesname
Ja és ha tudnád, mi az az elméleti fizika, nem beszélnél olyanokat, hogy ilyen egyébként sem létezik, csak film ;)

yesname
SPOILER

Idõutazás nem volt benne egyáltalán. Az volt a lényege, hogy minden alkalommal, mikor a professzor testébe bekerült, létrejött egy párhuzamos világ, melyben máshogy történtek a dolgok.
A forráskód project-rõl ezért a végén a fõszereplõ megtudta, hogy nem csupán az emlékekben való ismételt turkálásra jó, hanem valójában újabb párhuzamos univerzumokat lehet teremteni vele.
A végén, miután rájött erre (tovább élt a másik világban való teste lekapcsolása után) az új világban elküldte az SMS-t a katonanõnek, hogy adja át üzenetét tulajdonképpen saját magának (abban a világban nem kapcsolták le, mivel ott nem történt meg a vonatrobbantás, ergo nem volt szükség a forráskód és a fõszereplõ bevetésére -> nem jutott el a dolog addig, hgoy lekapcsolják), hogy minden rendben lesz. Hiszen Õ már tudta, hogy nincs vége az életének a másik világban.
A létrejövõ világokban a fõszereplõ személyisége sé melékei mindig átvették a professzor testében a helyet. Így tulajdonképpen Õ élt tovább, de a prof testében.

CalebJoe
nálam Spielberg-tõl ez a régi kedvenc a Párbaj
Dynamic
Insidious

Jól indult, izgalmas, beszaratós jelenetek, aztán a vége felé kis stílus váltás, ásíttatás... de összességében egynek elmegy.

6/10

KIS SPOILER
A végén természetesen senki nem fog meglepõdni. Csak a szokásos, aminek kiszámíthatósága - a logikátlansága és indokolatlansága ellenére - egy cirkuszi majomnak sem okozna nehézséget.
Hanna (2011)

Borzasztó lassú. A kiscsaj jó benne, tulajdon képpen az õ játéka miatt nézhetõ a film. A történet nagy nulla, faék egyszerûségû. Most hogy így belegondolok, nem is tudom mi volt az értelme. Közölni akart valamit a film? Vagy csak tényleg ennyire primitív volt. A kiscsaj verekedõs jelenetei jók voltak, Banáé nem annyira.

6/10

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem is! :)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ZilogR
Nocsak, a már a nagyobb mozik is premier elõtti vetítésben saját zsebre nyomják a letöltött filmeket?

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

REALista
még nem láttam de nem hiszem hogy ilyen rossz lenne...cseréld le az ismerõsöket...:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Nem, jó film az, de hogy igazán élvezd, tisztában kell lenni olyan filmekkel, mint Spielberg ufó mozijai, a Stand by Me, meg ilyesmik. Elég retro mozi :)

http://videodrome.freeblog.hu/

böröczk
Szerintem baromi jó volt.

Kumiho #2179

szucsy89
Super 8 milyen? 4 ismerõsömet kérdeztem eddig, mindenki óvva intett attól hogy megnézzem, és a "gagyi", "hulladék" és egyéb jelzõkben sem bõvelkedtek... tényleg ennyire gáz? :D
böröczk
Szeretem a sci-fit. Azért ez nem fizika, ilyen egyébként sem létezik, csak film : D
Egyébként a végén nem volt teljesen tiszta számomra

spoiler

8 perc letelte után mi is történt pontosan. ott volt az a fickó, a fõkarakterrel mi lett? magát az sms-t meg az idõutazós elméletét, és hogy a végén bejött neki, értettem, de nem világos, mi történt a palinkkal, vagy azzal a palival, akinek végig a fejébe bújt.

Kumiho #2179

Totti5
"ezért nem is olvasok kritikákat mert ugyis lehuza a sok kics köcsög kritikus"

<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kill3r21
Nemtom mennyire vagyok elfogult, tény hogy látványbuzi vagyok, szeretem a komoly filmeket, de transformerst elsösorban látvány miatt nézem....
Mondjuk a 2. rész nekem sem jött be annyira, megnéztem jó volt elfelejtve, de ez a 3. hozza az elsõ részt böven....nemtom nekem nagyon bejött, ezért nem is olvasok kritikákat mert ugyis lehuza a sok kics köcsög kritikus :D
Victor1103
Star Trek 2009

Újranéztem, hiába azóta se láttam egy Star Trek részt se a sorozatból ez a film még mindig

9/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

yesname
Source Code nálam 9/10. Szerintem egyszerû, csak szeretni kell a sci-fit és a fizikában "kicsit" otthon kell lenni :)

böröczk
Super 8

8/10

Next three days

8/10

Source code

6/10 kissé zagyva

Kumiho #2179

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

REALista
Hát mivel a legtöbb idegen gépjármûvé szokott átalakulni ezért nem olyan váratlan hogy van benne autópályás rész...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tigeroo
hallod! kíváncsi vagyok egy kultfilmet hogy pontoznál a saját rendszeredben :-)
Shep
13 Asassins

Hát sajnos a film 2/3-a itt is a nézzünk komolyan és beszéljünk a semmirõl hosszan stílusban zajlik, viszont a harc a végén legalább látványos és a fõbb karakterek is jól hozzák a szerepüket.

Harc 9/10, Film egésze a hosszú unalmas részek miatt ami tudom ,hogy nem mindenki számára unalmas, meg az ázsiai filmek ilyenek de nálam ez akkor is csak 7 pont.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én mostanában csak eredeti nyelven néztem filmeket, sokkal jobb így. Ráadásul az angoltudás is fejleszthetõ.
Tyler1
magyar szinkron TF-nél óriási élményrombolás, -2 pont simán lemegy belõle szinkronnal.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ebben is van autopályás rész? ötletes ez a bay gyerek
+ ugye a szinkron is pocsék , de ezt már megszokhattuk.