Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kojiro ergo sum.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Erre meg újra kellett forgani a fél filmet, mert mégsem adhatják ki ugyanazt még1x.
Ráadásul, időközben meg az X-Men a Disneyhez került, úgyhogy szándékosan lejáratták a frencsájzot, hogy majd nagyobbat szóljon, amikor ők előrukkolnak vele.
Kojiro ergo sum.
Nem volt ez rossz, simán erős 6/10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Eleve nem bírom az olyan szuperhősöket, akik mindenféle erőterekkel meg tárgymozgatásokkal operálnak. Itt meg aztán volt elég 😊
4/10
The Dead don't die
Lassú, unalmas zombifilm. A nevek miatt egyszer meg lehet nézni, plusz volt egy pár kikacsintás ide-oda
4/10
Nomis
Átlagos elrablós
5/10
Tone Deaf
Baromság
3/10
Parasite
Elég hosszú ez a 2 óra, az eleje egy kissé vontatott. Ráadásul ilyen lagymatag koreai "vígjátéknak" indul, de aztán átfordul WTF-ba, kár hogy ezt a végére hagyták.
6/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Átlag szuperhős film. Talán egy picit összecsapottabb volt mint az előzők.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
6/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Miutan bepotyogtem, gondoltam meglesem az IMDB-t. Egyetertek. Ott is 4/10 en all kb (3.9/10)
Dark phoenix ennel a filmnel 3 szor elvezhetobb volt. de az is max 6/10
wtf volt ez? Vegulis a film nagy resze oke volt. A veget viszont jol elmajomkodtak. Kemeny 3 szereplos volt az egesz film. Ultra rovidnek erzodott.
A vege:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4/10
Nem ez lesz a kedvenc Tarantino filmem, de bejött. Zenék természetes jók voltak, DiCaprio Pitt páros nekem nagyon bejött.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Míg az elsőt erősnek, addig ezt közepesen jó filmnek mondanám. És a vége, ahogy elkapják a grabancát se jött át.
6.5/10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nemtudom ti hogy vagytok vele,de ezeket az új filmeket alig bírom megnézni emiatt,mert széthasad a fejem a film alatt! Moziban kizárt,hogy filmet nézzek ,csak otthon és azt is 12 nekifutésra,mert max 15-20 perc és hasad az agyam
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.09.02. 21:42:47
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Minden film rohan, kapkod, pörög, mintha muszáj lenne. Legutóbb a Hellboynál kaptam majdnem agyfaszt, hogy konkrétan nem volt 2 másodpercig kitartott közeli a karakterekről, miközben BESZÉLNEK. Így hogy éljem bele magam a színészek játékába?? Időm sincs felfogni, ki milyen érzelmet akar átadni a mimikájával.
Tarantinonál ezt imádom a mai napig. Hogy nem kapkod. Ráér. Totál leszarom, ha fél óráig azt kell néznem, hogy Brad Pitt kocsikázik. Ha mellette jó zene szól, és megteremti a filmhez elengedhetetlenül szükséges légkört, akkor hajrá!
Sok utalást én sem értettem, mert nem láttam azokat a filmeket.
Elég vegyes az összkép, túl magasra rakta nálam a lécet Tarantino az előző filmjeivel. 3/5
Tetszett! Rövid bevezetés után hangulatos állatos horror veszi kezdetét. Alexandre Aja (Magasfeszültség,Sziklák szeme,Horns) megint nem okoz csalódást. Igaz van pár túlzás, és itt-ott a CGI sem a legjobb, de izgalmas volt és végig lekötött.
7/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Időhurkos thriller koreai kiadásban. Mindig ugyanaz a nap ismétlődik, amelyen egy apuka kétségbeesetten próbálja megakadályozni a lánya balesetét. Szerintem hozta azt a szintet, amit a legtöbb ilyen jellegű film, sőt talán még jobb is.
7/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Az Annabelle, A gyászoló asszony, a The dead don’t die és egyéb borzasztó filmek után végre egy nézhető horror!
Hangulatos, jó effektek/maszkok, igaz történetben sok újat nem tud mutatni, mégis remek szórakozás!
7/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Pedig láttam a korábbi filmeket is. 😊
Masodik borzalmasan szar volt. Ettol se vartam jobbat. Szerencsere jobb volt mint mire szamitottam. Egesz turheto volt. Bar most is idegesitett, hogy mindenki bergyilkos es minden utcaban legalabb 2 vagy 3 van beloluk. De probaltam nem hergelni magamat. A verekedesek szerintem allatira sikerultek. Bar a konyvtaras resz kevesbe tetszett de le a kalappal. SEMMI kamera rangatas. Nem valtogat a kamera 2 masodpercenkent. Megis jol meg koreogrefalva. En neha kiakadtam, hogy fel perceket egybemutatnak. Azert az sok mozgas vagas nelkul! Mar majdnem zsenialis volt. Termeszetesen nem csinaltak semmi sci fi modzulatokat. Nincsenek 3 meteres ugrasok. 10 et pordulok a levegoben. Eleg nyers volt az egesz.
legyen 6/10
MIB: International
Gondolotam, hogy legalabb ugy elbasszak mint az uj csajos ghostbusters filmek. ES NEM! Szertintek tok kellemesre sikeredett. Poenok jok voltak. karakterek ok. Alienek is turhetoek voltak bar szerintem ezen a teren nehezen lehetett volna barmi ujat nyujtani.
7/10
Meg vagyok lepodve, hogy az IMDB-n mennyire le van huzva. Szerintem jobb volt mint a ghostbusters
Már sok volt, és unalmas. Természetesen nem vártam mást mint az első két rész, de azért jó lett volna, ha 1-1 verekedést nem nyújtottak volna el a végtelenségig.
Ez nálam eddig kimaradt. Ütős film, de kiszámítható volt a vége. Mármint a kivégzés. Illetve a történet egy kicsit a levegőeben lóg. Csak úgy megtörténnek benne a dolgok és a főszál belesüpped. Kicsit olyan érzésem volt mint ha egy áldokumentum filmet néztem volna az halálsoron lévők életéről amibe belecsempésztek egy fő történetet.
Ami még zavart, az az, hogy milyen nyugodtan fogadják a csodatételeket. A több mint 3 órás filmbe igazán belefért volna egy olyan jelenet, amiben az őrök azon tanakodnak, hogy ki lehet a fickó meg, hogy miknek is voltak a tanúi. Egyik sem akar a nyilvánossághoz fordulni... csak úgy hagyják az egészet a fenébe, mintha csak arról lenne szó, hogy csávókám qrva jó origami madarakat tud hajtogatni...
De ugyanakkor érdekes volt, lekötött, néhol még izgulni is tudtam. Volt benne olyan csavar amit nem lehetett volna kitalálni.
Ha rövidebbre vágták volna a filmet, akkor sztem. jobb lett volna. A könyvet ugyan nem olvastam, de mégis az az érzésem, hogy túlságosan is követték és ami a könyvben működik (elbeszélésként) az a filmben annyira nem.
7/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Borzalom. A gagyi sztori, az a rikító gejl világ, a kiba*ott éneklés minden 5 percben... szó szerint egy okádék. A megnézése ahhoz hasonlít, mintha egy héten át csak vattacukrot ennél. Ezt az eredményt produkálta nálam. 1/10
De szép bauxit, honnan van?
Nem is szeretném bő lére ereszteni a jellemzést, hanem stílusosan a filmből idéznék: "Borzalom, borzalom".
5/10
Azt hiszem ez a széria már nem tartogat meglepetéseket. Az apáca is csalódást keltő volt, ez meg maximum olyan közepes. Azt az ingerküszöböt nem éri el, hogy félni lehessen rajta, de azért próbálkozik. 1-2 kivételtől eltekintve tele van sablonos megoldásokkal és szituációkkal. Akár jegelni is lehetne ezt az univerzumot, és kitalálni valami újat. Mondjuk az még úgyse megy nekik.
5/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
lassan oda jutok, hogy 2 havonta megnézem ezt a filmet. 😊
számomra kb. a taxisofőr szintjén van, és ráadásul hasonló is ahhoz.
en 4esnel anyazok. 3 ast nem szoktam vegig nezni. 1-2 meg se lesem csak tudom, hogy olyan filmekrol van szo mint a hurrican capa meg a tsai.
Olyan filmet 1-et sem tudok mondani ami 2-3-4 de csak a kedvenc szineszem miatt nezem.
a 10 nálam a személyes kedvenc, ami tudom, hogy nem tökéletes, de a kedvenc filmjeim egyike. Ilyen film kb 40 van per pill és ezek között van, amit vagy 10-12x láttam.
10 pontos filmek pl.: Idétlen időkig, A Halászkirály legendája, Interstellar, Szemtől szemben, Ember gyermeke, Gattaca, Tökös tékes <#worship>#worship>,
Kojiro ergo sum.