Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Nincs egy 1000-esem se, nem hogy 20.000-em ilyenre. De nem olyan nagy gond, majd nézek átalakítót hozzá, de jó nekem itt monitoron sima HD-ban.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

szucsy89
na akkor nekem ez is kötelezõ :D nagyon elterjedt most ez a fajta film, van ennek valami gyûjtõneve egyáltalán?
CSOCSO
ha VGA-d van es nem DVI od akkor szerintem nincs hozza atalakito. vegyel egy WD TV liveot. Picike, USB-vel barmit radugsz, van vezeteklnelkuli adapterrel tudsz streamelni is a kumpjuterrol
stargatelost
Aki bírta az eddigi ilyen egyszereplõs filmeket, annak mindenképp :) Bár ez a Wrecked elég lassú folyású film :) de Brody jól játszik.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

donyyy20
Rise of the Planet of the Apes (2011)

Mindig is kedveltem a történetet és úgy gondolom, hogy egy nagyon jó elsõ rész lett a sorozat feltámasztásához. Várom a folytatást (ha lesz)!

10/7

Markus Schulz For President!

Tikal
ez mostanában a harmadik ilyen movie.. megéri megnézni akkor? :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tigeroo
Doom (2005)

kifejezetten tetszett, fajin volt a rengeteg utalás és az first-person jelenet, nomeg legalább volt benne egy kis csavar is (the rock szerepe), plusz jól megmagyarázták és felépítették az alaphelyzetet, elõször kicsit gagyinak tûnt, de végülis szépítettek, nem kellett a fejemet fognom miatta.
plusz pont még a zenéért is

többször nézõs, élvezhetõ munka.
stargatelost
Wrecked (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1316622/

Adrien Brody egyszereplõs filmje, az erdõben beszorul egy összeroncsolódott kocsiba. Ennyit érdemes tudni, trailert ne nézzetek, mert simán elspoilerezi a csattanót.

7/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Blasta
LOL, pont azt a seíze-sebuze szar Tim Burtonos Majmok Bolygóját felhozni alapnak :DDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

davidka003
Inside

Véres de amúgy meg unalmas.
4/10
Ha már francia film akkor a Magasfeszültséget ajánlom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

precision
+1

nekem is ilyen van, must have cucc :)

Bazinga!

daver88
hogyne lehetne, mindent lehet venni..:D és nem is olyan drága:

1000 Ft alatt meg is úszod...

Burtonos verziót kb. minden veri
Hopp, ez nem válasz akart lenni.

V for Vendetta

Fél éve be volt készítve, de sokat nem vesztettem volna ha kihagyom. Végülis nem rossz, csak hosszú és sok helyen unalmas.

6/10

davidka003
Majmok bolygója lázadás

xarfos/10

Majmok mozgása meg röhejes. Tim Burton verziót semmi nem veri.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

PetruZ
Triple Tap (2010): Egy lövészversenyrõl hazafelé tartva az autópályán hõsünk - aki egyébként ismert bróker - belekeveredik egy páncélautó kirablásába. Hezitálás nélkül "aktivizálja" magát és lelövi a rablókat (nem véletlenül nyerte meg a versenyt :) ), bár az egyik elmenekül, és a lövöldözés közben a biztonsági õrök is meghalnak, valamint egy rendõr súlyos fejsérüléssel kómába esik. A hongkongi rendõrség némi hezitálás után bíróság elé állítja õt gyilkosságért és a fegyvertartási szabályok megsértéséért, de az esküdtszék - a közvélemény és a média megelégedésére - felmenti. Az elmenekült rabló azonban felbukkan és egy nyomozó - aki a versenyen pont második lett - is rászáll az ügyre, ami egyre bonyolultabbnak tûnik, mint ahogy elsõre látszott...
Kellemes kis nyomozós, agyalós thriller, nem a HK filmektõl megszokott akcióorgiával, hanem inkább "nyugatias", kicsit Columbo-s, kicsit Jesse Stone-os stílusú. Tetszett, jó volt, inkább csak a legvégéért kár, lehetett volna más is. 7/10
davidka003
Armored

Na ez korrekt film volt. Egy percig sem untam, talán a végét gyorsan lerendezték, ez miatt 9/10.

TaRka0107
VGA-m, nem HDMI-s. De gondolkodtam rajta hogy veszek átalakítót hozzá.:) Lehet olyat venni?(Pedig HD4870-es VGA-m van de ezen nincs HDMI)

Riddick21
HDMi kábel rá a laptopra vagy a gépre, aztán szevasz.
Vagy a Csocso által ajánlott cucc... Hát ilyesmi nehogy már kifogjon rajtad 2011-ben.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

CSOCSO
WD TV Live
szerezz be egy ilyet. nagyon tuti cucc. lejatszik mindent, picike es kb 20 ezer ft lehet.
TaRka0107
Nekünk is van HD Tv-nk, de én a filmeket nem ott nézem. Nincs hozzá bluray lejátszóm, szóval így ki sem tudom használni.

CSOCSO
"hanem inkább azt szeretné közölni hogy neki is tellett végre egy HD televízióra."

szvsz a legtobb ember itt a monitorjan nezi a HD filmeket. Nem nagy HD tv-n.... Es amugy a HD vs. SD dolog meg gusztustalanabb monitoron mint HD tv-n. Mar par eve csak HD filmeket nezek ( a tv-n) es vmelyik nap kezembe kerult egy DVD rip film.. a monitoron olyan gusztustalan volt, hogy nemigaz. szvsz a 700 megas filmek szarabb minoseguek mint a 480p youtube videok. Tv-n szerencsere mar kevesbe latszott a kulonbseg de ott is gazabb volt sokkal.
setuh
A gepesz

Bale nagyot alakit bar ezt mar sokan leirtak.Tetszett,ahogy megalkottak ezt az inszomnias remalmot.Az egesz film nagy zavarodasat a vegen,olyan szepen megmagyaraztak,hogy minden tiszta lett,es nem olyan fajta megvilagosodas,mint mondjuk a Fight Club-ban,ahol sok a zavaros resz meg a vege utan is,hanem itt megtudjuk a hatteret es,hogy mit miert latott annak ami.

8/10

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

ROCKnROLLA
haha! :D Nem, ha kamerásba, úgy, hogy közben remeg a kép, és doboz hang van. :D

tigeroo
...és ha HD-ba nézed akkor 9/10?:D
davidka003
Buried

8/10-et akartam adni rá, vége is jó volt de a film ott ásta el magát nálam mikor a stáblistába benyomtak egy vidám country zenét.
Az aztán tényleg oda való volt. Gyökér rendezõ vagy az aki odarakta.
Engem nagyon zavarnak az ilyenek mikor egy komoly témájú film végén vidám zene megy. Ilyen vég után egy csendes stáblista kellett volna.
6/10

PetruZ
Én tegnap láttam, szerintem pont 7/10-et ér (a Limitless), mert az ötlet okés volt és a film elsõ fele elég jól ment (amire a spéci kameraeffektek is rátettek egy lapáttal), de a második fele már nekem se tetszett annyira, kicsit túlkombinálták a dolgokat és közben kimaradt egy-két dolog. De azért szórakoztató volt, néhol vicces, néhol drámai és feszült - bár szerintem jobb lett volna, ha elõre eldöntik, hogy vígjátékot, vagy thriller-t akarnak csinálni.
Phobos (2010)
Érdekes orosz túlélõ horror film ami egy atombunkerbe épített zenei klubban indul. Aztán az õsrégi biztonsági rendszer lezárja az egészet, ezért elkezdenek kiutat keresni az ott lévõk ... lefelé. Persze közben kijön mindenkinek az igazi énje, megy a para, és fura balesetek sorozata kezdõdik.

Az IMDB-n 4.4
Én adok rá 4/10-et.
Ha a rengeteg ötletet nem puskázzák el, nem szúrják el a végét és nem lett volna idióta a vágása, akkor simán kapna 6/10-et.

Ha már a "ki látja elõbb" a téma. Anno kértem valakitõl egy programot, adott egy CD-t, hogy ez az.
Nem az volt. Legnagyobb meglepetésemre a Dungeons & Dragons volt rajta, amit akkor még nem vetítettek moziban. Kínai SVCD volt eredeti hanggal, vágószobából lopott(!) digitális kópiából csinálva, a film elején Csing Tao sörreklámmal!
Az érdekes az, hogy a mozi verzióban két kulcs jelenet és a vége is teljesen más volt. Ráadásul tök véletlenül került hozzám.

Rash87
Hétvégén volt idõm,s bepótoltam pár filmet :)

Swat-Tûzveszély
Egyszer mindenképp meg lehetett nézni, igaz története elég lapos, s még a végét is eléggé elrontották...
5/10

Száguldó bomba
Kifejezetten tetszett, bár tipikus olyan film,hogy tudod mi lesz a vége.
6/10

Robin Hood (2010)
Ahhoz képest,h több mint 2 órás, gyorsan elmegy.
Igaz kevés a csatajelenet,de az utolsót jól megcsinálták.
7/10

Belsõ kör
Tipikus francia film...Jean Reno legszarabb alakítása szerintem, végigszenvedtem.
1,5 óra alatt egy értelmes jelenet nem volt benne,hihetetlen unalmas.
De már láttam rosszabbat is.
3/10

Glory, Glory Man. United!

tigeroo
jah, meg egyébként is a kurva anyjukat hogy nem ment át valami alien idegen-tech szabadkõmûves-oroszmaffia leleplezõ epic john woo mészárszékbe az egész...

limperatore
abból a pénzbõl, 5%-os kamatra végtelen generáció elél

egyébként jó film

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

És ezena fórumon mgé editelni sme lehet a postot így 2x írtam le valamit amit 1x kellett volna. óemgé.
Akkor most jelentkezzen az aki 7-et vagy az fölöttit adott a Limitless címû filmre. Szerintem egy jó alap ötlettel kezdtek, amit egyre jobban és jobban elrontottak, olyan elõre nagyon könnyen látható, piti kis szar dolgokkal, mint hogy levette a zakóját és eltûnt belõle a cucc. Egyszerûen szánalmas volt. A végérõl meg ne is beszéljünk. És most komolyan az lett volna a film csúcspontjsa, hogy a 3 gorillával "harcol" abban a lakásban? A végérõl meg ne is beszéljünk, ott kellett volna lennie valami megdöbbentõ, elgondolkodtató dolognak. Szerintem legalább 10-15 helyen rontották el nagyon a filmet.Arról meg ne is beszéljünk, hogy végén berakják azt a tá-dá-tá-dá-tá zenét, leglaább valami lassabb nehezebb zenét raktak volna oda. 6/10 és mennyenek utcát söpörni. Annyi pénzbõl amennyibõl ezt a filmet megcsinálták vígan elél egy átlag család ki tudja hány generációja...
Tatyla
a film értéke tényleg nem attól függ hogy dvd vagy bluray-en van e sõt inkább jobban fontos nekem a történet mintsem a látvány és igen én is imádom a régi filmeket is,sõt,de igen megvetem azokat akik ezeket a homályos kamerás verziókat leszedik csakhogy minél hamarabb dicsekedhessenek hogy õk már látták és ezáltal fikázhassák xy filmet,és itt a vita lényege cam vs egyéb verziójú filmek miatt robbant ki nem pedig godfather vs transformers...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én azt nem értem, ha annyira oda van a minõségért, azoknak a mi véleménye a régi filmekrõl? Nem egy fekete-fehérrõl vagy 50, 60, 70-es években készült alkotásról? Amin szaladgálnak a hangyák, meg a fehér csíkok tömkelege van a piros meg bíbor szín egykutya stb. stb.
Ok vannak felújított, digitalizált cuccok, DE aki mondjuk 15 éve látta a 7 szamurájt az gagyi mert nem 1080-ban volt?

Én inkább nézném gagyi kamerásban az összes filmet ,hangalámondásosan csak csinálnának olyan remekmûveket mint pl. 20 éve és akkor finom is voltam nem is mentem annyira vissza, amikor tényleg a remekmûvek születtek.

Szégyellem magam amikor ilyen szutyok TF3-ra repkednek a 10/10, meg 9-ek. Mert IMAX, meg 3D, látvány meg istenfas*a.

Aki jó filmet, popcornfilmet akar látni az sznob? Akinek meg a dvdrip se elég az meg igényes? Na menjenek a pic*ába! Nevetséges ez a külsõségesség. Teljesen igaz amit Tyler dumál a Harcosok klubjában.
teljesen igaz, szutyok az avatarod
Totti5
Egy film esetében ami 100 óra sorozatot, tonna képergényt "dolgoz fel" nem az a feladata hogy azt ûberelje, mert azt nem lehet belenyomni egy másfél órás filmbe... ráadásul azokat is ki kell szolgálni akik azt se tudják hogy ez már létezik. Én nem ismerem, azt tudtam hogy van egy Avatar mese, de nem esett le hogy ez annak a filmje, addig amíg nem olvastam egy szokványos minden szar fikakritikában.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mike
élõszereplõs

hogy is mondjam, a sorozathoz képest vmi iszonyat fosadék
nem adta vissza azt a hangulatot, azt a humort, mellékszálakat emeltek ki, a történetnek köze nem volt a sorozathoz, max abban volt egyezés, hogy ki kicsoda, teli nyomtak mindent pátosszal, inkább szomorú volt mint vicces
a témát tekintve a rajzfilm is lehetett volna ilyen, de szerencsére nem lett az
néhol rettenetesen untam

csak azért nem 2 mert van szarabb film is

3/10

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kontrakcio
Cpt. America

pff, hát, 1x nézõs felejtõs. Nem is a többi marvel-hez hasonlítanám, inkább gi joe-hoz áll közelebb.

4,5/10

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

<#eljen>

kaposi1
Cam verziót valóban nem kellene értékelni.
De aki egy DVDrip-re is már azt írja hogy szar, az nézzen már kicsit magába.
Hihetetlenül irritál amikor valaki az értékelésébe beleírja hogy 1080p-be nézte.Ki a sz..t érdekel.
Nézheti tõlem akár 3D-be is ha a film egy értékelhetetlen alkotás.
A legtöbb HD-re verõ itt a topikban nem is azt érzékelteti hogy mennyivel nagyobb élménybe volt része , hanem inkább azt szeretné közölni hogy neki is tellett végre egy HD televízióra.<#nyes>
Na ez az igazi szánalom inkább.<#szomoru1>
A film az számomra még mindig a színészek játékáról szól.
Ha választanom kellene hogy melyiket tarthatom meg Halálsoron DVD, vagy Avatar bluray, gondolkodás nélkül az elõzõ mellett döntenék.
Mert abban van színészet, a másik meg látványorgia.
Elõzõ nálam még mindig fontosabb egy filmnél.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tatyla
ez így ebben a formában nem biztos hogy igaz....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bucser
Es tobbet fogyaszt:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

miért ne hurrognának? kurvára unalmas már ebben az országban, hogy mindig a más portáján néznek szét, mással foglalkoznak, meg tudnak szólni, közben az illetõ ugyanolyan szutyok csak másban
és ez különösen igaz magyaroszágra
precision
kamerás filmet nézni olyan mint ha 32kbps -re "lebutított" recsegõs mp3 -at hallgatnál... hallod a zenét úgy is, de élvezhetetlen

és szerintem mindegy milyen témájú a film, nem csak a sztori a lényeg, azért mozgóKÉP, és nem könyv, mert a szemünknek is szól

de végül is tökmind1. csak a kamerás emberek ne hurrogjanak ha le vannak szólva :) nem véletlen.

Bazinga!

CSOCSO
marmint ferrari se jobb a ladanal :D
CSOCSO
nezz meg egy nasa filmet sima moziban majd nezd meg a NASA imax experiancet. lefosod a bokad! avatart lattam sima moziban es imaxban is. IMAX>sima mozi

nem 7 vagy 10 pont kulonbseg de van kulonbseg. ennyi erobol egy lada se jobb a ferrarinal. vegulis mindketto megy meg dudal. csak az eggyik gyorsabb meg szebb. iga?
CSOCSO
ha jol tudom magyarorszagon forgattak a filmet. amugy kellemes meglepi volt mikor hallottam mindenkit magyarul karattyolni :)