Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Two and a Half Men

daver88
Prison Brake 1. évad (tovább akkor nézd, ha elkapott a gépszíj, mint engem, mert az 1. évadot nem tudták felülmúlni, attól függetlenül nekem nagyon tetszett)
The Good Guys (nem szeretem a vígjátéksorozatokat, de ez kivétel...nekem nagyon bejött)
Harper's Island (utolsó két részt kivéve nagyon hangulatos thriller/horror)
Killing (idei év legjobb drámája, és ha már a részletekrõl írtál, na itt aztán tényleg minden a helyén van...bár a befejezés itt is sántít egy picit)
How to make it in America (vígjáték, 20-24 éves fiatalokról, akik -mint ahogy a címe is mutatja- meg akarják valósítani az "Amerikai Álmot", jó poénokkal és Ransta Monstar 😄)

hirtelen ennyi...
Hirtelen enny

tommygear
"24-szar"
pf...
desigo
Battlestar Galactica
Damages
From the Earth to the Moon
House
Misfits
Pushing Daisies
Rescue Me
Skins (UK)
Terminator - The Sarah Connor Chronicles
Blacksheep333
The Wire

(kész, nyertem)

Az operációs rendszeren is túl...

Game of thrones megvolt, 2012-ben lesz csak új...
24-szar
The pacific majd 1x
The shieldet nem ismertem, utánna néztem nemnagyon...
Spartacust nem tudom, az talán, nem ismerem azt sem
Többi szerintem nagyon gagyi de ez csak az én véleményem😄
Vki még vmit?😊

Köszönöm nektek a segítséget
desigo
24
Breaking Bad
Game of Thrones
Prison Break
Spartacus
The Big Bang Theory
The Pacific
The Shield
The Walking Dead
Weeds
szucsy89
24, Spartacus
2 post m1 Vámpírnaplókat nézem nem azt jelenti h szeretem a nyálas kis szarságokat amiket tini kislányoknak csinálnak. Azokat hagyjuk.
Na emberek egy komoly kérésem lenne. Kéne nekem egy jó sorozat. Persze ez a filmek topicja de /care ez legalább aktív.Amiket megnézte már minden részt:
-Dexter
-Entourage
-HIMYM
-Californication
-Vampire diaries
Meg nem tudom még volt pár. Annyi a lényeg hogy ha egy sorozat komoly, akkor legyen precíz és tökéletes, mint pl dexter, mert minden részletre ügyelnek. Vagy legyen vígjáték, de azt utálom ha komolyra akarják de minden el van baszva benne. Az a legrosszabb. Valaki segítsen rajtam unatkozok😞
Tyler1
Amerika kapitány

Számomra érdektelen, és unalmas volt. Nem rossz, csak kb. annyira kötött le, mint egy mûsor a paprika tv-n.

És bereklámozták már jövõ nyárra a Bosszúállókat, de most megmondom a pár jelenetébõl, h ugyanolyan érdektelen, null ötletes, futószalagos fos lesz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szucsy89
nagyon rossz volt 😄
tigeroo
megakarom újra nézni, mert tényleg bejött 😄 visszaolvastam a topikban és eléggé lehúzta mindenki, nemtudom mit vártak "DOOM" név alatt egyáltalán
(szerintem totál hozta a régi részek színvonalát, bár a doom3-ból voltak visszaköszönõ elemek szép számmal)
davidka003
Magassági mámor

Kellemes film volt. 8/10
A szinkron lehetett volna jobb de ez nem a film hibája.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Kb 15 perccel, viszont véresebb is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

tigeroo
😄 háh há 😊

az extra mennyivel hosszabb amúgy?
Amusement / Gyilkos Tréfa

Mindenki kerülje jó messzire! Azt hittem, vmi csavaros kis horror lesz, de sajnos csak egy zsékategóriás, öncélúan vérgõzös, zagyva rémisztgetés lett.

10/2
davidka003
Érdeklõdnék, hogy az NDK turmixgép a levehetõ ajtós, megjött-e már?

tigeroo
Mobilproba
davidka003
Jaja, jó film. Van belõle bõvített változat is, érdemes azt nézni.

daver88
amúgy van dvi-vga átalakító (illetve fordítva)
És ez már csak ötszáz huf...😄

TaRka0107
De azért köszi a segítséget.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Nincs egy 1000-esem se, nem hogy 20.000-em ilyenre. De nem olyan nagy gond, majd nézek átalakítót hozzá, de jó nekem itt monitoron sima HD-ban.

szucsy89
na akkor nekem ez is kötelezõ 😄 nagyon elterjedt most ez a fajta film, van ennek valami gyûjtõneve egyáltalán?
CSOCSO
ha VGA-d van es nem DVI od akkor szerintem nincs hozza atalakito. vegyel egy WD TV liveot. Picike, USB-vel barmit radugsz, van vezeteklnelkuli adapterrel tudsz streamelni is a kumpjuterrol
stargatelost
Aki bírta az eddigi ilyen egyszereplõs filmeket, annak mindenképp 😊 Bár ez a Wrecked elég lassú folyású film 😊 de Brody jól játszik.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

donyyy20
Rise of the Planet of the Apes (2011)

Mindig is kedveltem a történetet és úgy gondolom, hogy egy nagyon jó elsõ rész lett a sorozat feltámasztásához. Várom a folytatást (ha lesz)!

10/7

Markus Schulz For President!

Tikal
ez mostanában a harmadik ilyen movie.. megéri megnézni akkor? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tigeroo
Doom (2005)

kifejezetten tetszett, fajin volt a rengeteg utalás és az first-person jelenet, nomeg legalább volt benne egy kis csavar is (the rock szerepe), plusz jól megmagyarázták és felépítették az alaphelyzetet, elõször kicsit gagyinak tûnt, de végülis szépítettek, nem kellett a fejemet fognom miatta.
plusz pont még a zenéért is

többször nézõs, élvezhetõ munka.
stargatelost
Wrecked (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1316622/

Adrien Brody egyszereplõs filmje, az erdõben beszorul egy összeroncsolódott kocsiba. Ennyit érdemes tudni, trailert ne nézzetek, mert simán elspoilerezi a csattanót.

7/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Blasta
LOL, pont azt a seíze-sebuze szar Tim Burtonos Majmok Bolygóját felhozni alapnak 😄DDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

davidka003
Inside

Véres de amúgy meg unalmas.
4/10
Ha már francia film akkor a Magasfeszültséget ajánlom.

precision
+1

nekem is ilyen van, must have cucc 😊

Bazinga!

daver88
hogyne lehetne, mindent lehet venni..😄 és nem is olyan drága:

1000 Ft alatt meg is úszod...

Burtonos verziót kb. minden veri
Hopp, ez nem válasz akart lenni.

V for Vendetta

Fél éve be volt készítve, de sokat nem vesztettem volna ha kihagyom. Végülis nem rossz, csak hosszú és sok helyen unalmas.

6/10

davidka003
Majmok bolygója lázadás

xarfos/10

Majmok mozgása meg röhejes. Tim Burton verziót semmi nem veri.

PetruZ
Triple Tap (2010): Egy lövészversenyrõl hazafelé tartva az autópályán hõsünk - aki egyébként ismert bróker - belekeveredik egy páncélautó kirablásába. Hezitálás nélkül "aktivizálja" magát és lelövi a rablókat (nem véletlenül nyerte meg a versenyt 😊 ), bár az egyik elmenekül, és a lövöldözés közben a biztonsági õrök is meghalnak, valamint egy rendõr súlyos fejsérüléssel kómába esik. A hongkongi rendõrség némi hezitálás után bíróság elé állítja õt gyilkosságért és a fegyvertartási szabályok megsértéséért, de az esküdtszék - a közvélemény és a média megelégedésére - felmenti. Az elmenekült rabló azonban felbukkan és egy nyomozó - aki a versenyen pont második lett - is rászáll az ügyre, ami egyre bonyolultabbnak tûnik, mint ahogy elsõre látszott...
Kellemes kis nyomozós, agyalós thriller, nem a HK filmektõl megszokott akcióorgiával, hanem inkább "nyugatias", kicsit Columbo-s, kicsit Jesse Stone-os stílusú. Tetszett, jó volt, inkább csak a legvégéért kár, lehetett volna más is. 7/10
davidka003
Armored

Na ez korrekt film volt. Egy percig sem untam, talán a végét gyorsan lerendezték, ez miatt 9/10.

TaRka0107
VGA-m, nem HDMI-s. De gondolkodtam rajta hogy veszek átalakítót hozzá.😊 Lehet olyat venni?(Pedig HD4870-es VGA-m van de ezen nincs HDMI)

Riddick21
HDMi kábel rá a laptopra vagy a gépre, aztán szevasz.
Vagy a Csocso által ajánlott cucc... Hát ilyesmi nehogy már kifogjon rajtad 2011-ben.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

CSOCSO
WD TV Live
szerezz be egy ilyet. nagyon tuti cucc. lejatszik mindent, picike es kb 20 ezer ft lehet.
TaRka0107
Nekünk is van HD Tv-nk, de én a filmeket nem ott nézem. Nincs hozzá bluray lejátszóm, szóval így ki sem tudom használni.

CSOCSO
"hanem inkább azt szeretné közölni hogy neki is tellett végre egy HD televízióra."

szvsz a legtobb ember itt a monitorjan nezi a HD filmeket. Nem nagy HD tv-n.... Es amugy a HD vs. SD dolog meg gusztustalanabb monitoron mint HD tv-n. Mar par eve csak HD filmeket nezek ( a tv-n) es vmelyik nap kezembe kerult egy DVD rip film.. a monitoron olyan gusztustalan volt, hogy nemigaz. szvsz a 700 megas filmek szarabb minoseguek mint a 480p youtube videok. Tv-n szerencsere mar kevesbe latszott a kulonbseg de ott is gazabb volt sokkal.
setuh
A gepesz

Bale nagyot alakit bar ezt mar sokan leirtak.Tetszett,ahogy megalkottak ezt az inszomnias remalmot.Az egesz film nagy zavarodasat a vegen,olyan szepen megmagyaraztak,hogy minden tiszta lett,es nem olyan fajta megvilagosodas,mint mondjuk a Fight Club-ban,ahol sok a zavaros resz meg a vege utan is,hanem itt megtudjuk a hatteret es,hogy mit miert latott annak ami.

8/10

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

ROCKnROLLA
haha! 😄 Nem, ha kamerásba, úgy, hogy közben remeg a kép, és doboz hang van. 😄

tigeroo
...és ha HD-ba nézed akkor 9/10?😄
davidka003
Buried

8/10-et akartam adni rá, vége is jó volt de a film ott ásta el magát nálam mikor a stáblistába benyomtak egy vidám country zenét.
Az aztán tényleg oda való volt. Gyökér rendezõ vagy az aki odarakta.
Engem nagyon zavarnak az ilyenek mikor egy komoly témájú film végén vidám zene megy. Ilyen vég után egy csendes stáblista kellett volna.
6/10

PetruZ
Én tegnap láttam, szerintem pont 7/10-et ér (a Limitless), mert az ötlet okés volt és a film elsõ fele elég jól ment (amire a spéci kameraeffektek is rátettek egy lapáttal), de a második fele már nekem se tetszett annyira, kicsit túlkombinálták a dolgokat és közben kimaradt egy-két dolog. De azért szórakoztató volt, néhol vicces, néhol drámai és feszült - bár szerintem jobb lett volna, ha elõre eldöntik, hogy vígjátékot, vagy thriller-t akarnak csinálni.