Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Mindig is kedveltem a történetet és úgy gondolom, hogy egy nagyon jó elsõ rész lett a sorozat feltámasztásához. Várom a folytatást (ha lesz)!
10/7
Markus Schulz For President!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
kifejezetten tetszett, fajin volt a rengeteg utalás és az first-person jelenet, nomeg legalább volt benne egy kis csavar is (the rock szerepe), plusz jól megmagyarázták és felépítették az alaphelyzetet, elõször kicsit gagyinak tûnt, de végülis szépítettek, nem kellett a fejemet fognom miatta.
plusz pont még a zenéért is
többször nézõs, élvezhetõ munka.
http://www.imdb.com/title/tt1316622/
Adrien Brody egyszereplõs filmje, az erdõben beszorul egy összeroncsolódott kocsiba. Ennyit érdemes tudni, trailert ne nézzetek, mert simán elspoilerezi a csattanót.
7/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Véres de amúgy meg unalmas.
4/10
Ha már francia film akkor a Magasfeszültséget ajánlom.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Fél éve be volt készítve, de sokat nem vesztettem volna ha kihagyom. Végülis nem rossz, csak hosszú és sok helyen unalmas.
6/10
xarfos/10
Majmok mozgása meg röhejes. Tim Burton verziót semmi nem veri.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kellemes kis nyomozós, agyalós thriller, nem a HK filmektõl megszokott akcióorgiával, hanem inkább "nyugatias", kicsit Columbo-s, kicsit Jesse Stone-os stílusú. Tetszett, jó volt, inkább csak a legvégéért kár, lehetett volna más is. 7/10
Na ez korrekt film volt. Egy percig sem untam, talán a végét gyorsan lerendezték, ez miatt 9/10.
Vagy a Csocso által ajánlott cucc... Hát ilyesmi nehogy már kifogjon rajtad 2011-ben.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
szerezz be egy ilyet. nagyon tuti cucc. lejatszik mindent, picike es kb 20 ezer ft lehet.
szvsz a legtobb ember itt a monitorjan nezi a HD filmeket. Nem nagy HD tv-n.... Es amugy a HD vs. SD dolog meg gusztustalanabb monitoron mint HD tv-n. Mar par eve csak HD filmeket nezek ( a tv-n) es vmelyik nap kezembe kerult egy DVD rip film.. a monitoron olyan gusztustalan volt, hogy nemigaz. szvsz a 700 megas filmek szarabb minoseguek mint a 480p youtube videok. Tv-n szerencsere mar kevesbe latszott a kulonbseg de ott is gazabb volt sokkal.
Bale nagyot alakit bar ezt mar sokan leirtak.Tetszett,ahogy megalkottak ezt az inszomnias remalmot.Az egesz film nagy zavarodasat a vegen,olyan szepen megmagyaraztak,hogy minden tiszta lett,es nem olyan fajta megvilagosodas,mint mondjuk a Fight Club-ban,ahol sok a zavaros resz meg a vege utan is,hanem itt megtudjuk a hatteret es,hogy mit miert latott annak ami.
8/10
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
8/10-et akartam adni rá, vége is jó volt de a film ott ásta el magát nálam mikor a stáblistába benyomtak egy vidám country zenét.
Az aztán tényleg oda való volt. Gyökér rendezõ vagy az aki odarakta.
Engem nagyon zavarnak az ilyenek mikor egy komoly témájú film végén vidám zene megy. Ilyen vég után egy csendes stáblista kellett volna.
6/10
Érdekes orosz túlélõ horror film ami egy atombunkerbe épített zenei klubban indul. Aztán az õsrégi biztonsági rendszer lezárja az egészet, ezért elkezdenek kiutat keresni az ott lévõk ... lefelé. Persze közben kijön mindenkinek az igazi énje, megy a para, és fura balesetek sorozata kezdõdik.
Az IMDB-n 4.4
Én adok rá 4/10-et.
Ha a rengeteg ötletet nem puskázzák el, nem szúrják el a végét és nem lett volna idióta a vágása, akkor simán kapna 6/10-et.
Nem az volt. Legnagyobb meglepetésemre a Dungeons & Dragons volt rajta, amit akkor még nem vetítettek moziban. Kínai SVCD volt eredeti hanggal, vágószobából lopott(!) digitális kópiából csinálva, a film elején Csing Tao sörreklámmal!
Az érdekes az, hogy a mozi verzióban két kulcs jelenet és a vége is teljesen más volt. Ráadásul tök véletlenül került hozzám.
Swat-Tûzveszély
Egyszer mindenképp meg lehetett nézni, igaz története elég lapos, s még a végét is eléggé elrontották...
5/10
Száguldó bomba
Kifejezetten tetszett, bár tipikus olyan film,hogy tudod mi lesz a vége.
6/10
Robin Hood (2010)
Ahhoz képest,h több mint 2 órás, gyorsan elmegy.
Igaz kevés a csatajelenet,de az utolsót jól megcsinálták.
7/10
Belsõ kör
Tipikus francia film...Jean Reno legszarabb alakítása szerintem, végigszenvedtem.
1,5 óra alatt egy értelmes jelenet nem volt benne,hihetetlen unalmas.
De már láttam rosszabbat is.
3/10
Glory, Glory Man. United!
egyébként jó film
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ok vannak felújított, digitalizált cuccok, DE aki mondjuk 15 éve látta a 7 szamurájt az gagyi mert nem 1080-ban volt?
Én inkább nézném gagyi kamerásban az összes filmet ,hangalámondásosan csak csinálnának olyan remekmûveket mint pl. 20 éve és akkor finom is voltam nem is mentem annyira vissza, amikor tényleg a remekmûvek születtek.
Szégyellem magam amikor ilyen szutyok TF3-ra repkednek a 10/10, meg 9-ek. Mert IMAX, meg 3D, látvány meg istenfas*a.
Aki jó filmet, popcornfilmet akar látni az sznob? Akinek meg a dvdrip se elég az meg igényes? Na menjenek a pic*ába! Nevetséges ez a külsõségesség. Teljesen igaz amit Tyler dumál a Harcosok klubjában.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
élõszereplõs
hogy is mondjam, a sorozathoz képest vmi iszonyat fosadék
nem adta vissza azt a hangulatot, azt a humort, mellékszálakat emeltek ki, a történetnek köze nem volt a sorozathoz, max abban volt egyezés, hogy ki kicsoda, teli nyomtak mindent pátosszal, inkább szomorú volt mint vicces
a témát tekintve a rajzfilm is lehetett volna ilyen, de szerencsére nem lett az
néhol rettenetesen untam
csak azért nem 2 mert van szarabb film is
3/10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
pff, hát, 1x nézõs felejtõs. Nem is a többi marvel-hez hasonlítanám, inkább gi joe-hoz áll közelebb.
4,5/10
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
De aki egy DVDrip-re is már azt írja hogy szar, az nézzen már kicsit magába.
Hihetetlenül irritál amikor valaki az értékelésébe beleírja hogy 1080p-be nézte.Ki a sz..t érdekel.
Nézheti tõlem akár 3D-be is ha a film egy értékelhetetlen alkotás.
A legtöbb HD-re verõ itt a topikban nem is azt érzékelteti hogy mennyivel nagyobb élménybe volt része , hanem inkább azt szeretné közölni hogy neki is tellett végre egy HD televízióra.<#nyes>#nyes>
Na ez az igazi szánalom inkább.<#szomoru1>#szomoru1>
A film az számomra még mindig a színészek játékáról szól.
Ha választanom kellene hogy melyiket tarthatom meg Halálsoron DVD, vagy Avatar bluray, gondolkodás nélkül az elõzõ mellett döntenék.
Mert abban van színészet, a másik meg látványorgia.
Elõzõ nálam még mindig fontosabb egy filmnél.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
és ez különösen igaz magyaroszágra
és szerintem mindegy milyen témájú a film, nem csak a sztori a lényeg, azért mozgóKÉP, és nem könyv, mert a szemünknek is szól
de végül is tökmind1. csak a kamerás emberek ne hurrogjanak ha le vannak szólva :) nem véletlen.
Bazinga!
nem 7 vagy 10 pont kulonbseg de van kulonbseg. ennyi erobol egy lada se jobb a ferrarinal. vegulis mindketto megy meg dudal. csak az eggyik gyorsabb meg szebb. iga?