Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scream 4 / Sikoly 4

Az elsõ részt a mai napig imádom, alap slasher kedvenc, régen sokszor láttam. A folytatásai sajnos kevésbé jöttek be, erõsen lejtett a színvonal. A negyediket épp ezért eléggé vártam, mivel összeállt a régi gárda, és a fogadkozások is megvoltak, hogy lesz itt jóság. És lett is! Az utóbbi idõk egyik legjobb slasherfilmjét hozták össze, ami bár nem lesz kult, mint az elsõ, de sokkal élvezhetõbb mint a 2-3.

Szerencsére nem látszik túlzottan a görcsösség a készítõk részérõl, ellenben tele van öniróniával, filmes gegekkel. Némileg brutálisabb és pörgõsebb, mint az eddigi részek, de ez jót tesz a filmnek, nem hagyja lanyhulni az érdeklõdést.

Jóféle restart!

10/7
<#eljen> teljesen igazad van, látványfilmnél CAM az szutyok, de azért egy akármilyen filmet nehogy már ne nézzek meg úgy (ez másnak ment)
pl. most néztem meg tegnap a Fertelmes fönököket és nem röhögtem kevesebbet ,mert nem HD-ban néztem
Kaplan
5 Days Of August

A kétezer-nyolcas grúz-orosz konfliktust dolgozza fel megtörtént események alapján. A film majd két órás, engem végig lekötött, valahogy sosem tudok elmenni az ilyen dolgok mellett mintha mi sem történt volna. Számomra minden egyes alkalommal megrázó, hogy ezek a dolgok megtörténnek és emberek halnak meg akár ok nélkül is. Hallgatjuk a híradóban mindig, hogy itt és ott háború van, itt és ott meghalt valaki autóbalesetben de amíg nem a szaros kis életünkben történik ez meg fel sem fogjuk, hogy mirõl van szó.

A végén két három percben grúz családok mutatják be szeretteiket akik elhunytak az öt napos háború alatt. Kissé hatásvadász de a film így teljes.

Egyenes, elgondolkodtató és valóság...

8/10

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Totti5
Az utolsó léghajlító

Korrekt 1szer nézõs film, bár egy kicsit sûrû volt a story és az egész, mert sok mindent a háttérrõl nem tudtunk meg, csak max 1 mondatban el lett intézve. A téma elbírt volna még plusz fél-1 órát. Remélem lesz folytatása.

Shyamalan filmben még nem csalódtam, szóval hajrá, bár nem lenne rossz ha olyan klasszikust csinálna mint a Jelek, amit 5ször is újra lehet nézni.

7/10

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sir Quno Jedi
Ironclad

Nem volt ez olyan rossz, sõt nekem még tetszett is. Kicsit elkapkodták a harci jeleneteknél a kamerát, így néha szart sem lehet látni. A dánok magyarul makognak. DE amúgy korrekt kis film volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

szucsy89
Iron Doors

Én imádom az ilyen stílusú filmeket, de ez most valahogy nem jött át. Elég lassú is volt, meg a vége... nagyon nem tetszett. Talán mert sok kérdés nyitva maradt. A nagyon sok miért miatt csak 5/10

szerk.: Buried oda-vissza veri 😊
setuh
+1
Soha nem nezek CAM-os filmet(mar,regebben meg neztem mikor meg hd se volt talan),mert tenyleg eg es fold...Anno megneztem az Avatart cam-os verzioban es azt mondtam h ez egy rakas fos,aztan azota megneztem vagy 2x meg hd-ban,persze mas velemennyel.
Megis azt mondom,hogy ezen vitazni,meg eljutni odaig,hogy minositsunk vkit,azert mert megnezett cam-osan egy filmet,baromsag.Max. annyit lehet megtudni az emberrol,hogy turelmetlen,es nem igenytelennek kell nevezni a nepet,hanem siman csak turelmetlennek.Kulfoldi torrent oldalakon is dominalnak a cam-os verziok...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Tyler1
nem nagyobb hülyeség, mint amikor vki 7 pontot ad a mozis filmre, amihez odaírja, h imaxben 10 pont lenne...

tisztánlátás végett, én nem nézek szutyok minõséget, de ez a vita megint nevetséges.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szucsy89
<#eljen>
CSOCSO
Az, hogy megneztek egy There is Something about Mary-t vagy valami mas komediat/dramat/szerelmes filmet ahol valoban szinte semmit nem szamit a kepminoseg az egy dolog. Na de Avatart, The Rise of the Apes meg Star Wars filmeket lesni, ahol a negyede arrol szol, hogy dezsirul nez ki...

7/10 esre pontozod tokmindegy, hogy 4 gigas 720p minoseg vagy 400megas iphone minoseg??? Szep is lenne. Gondolom akkor is tetszene ha egy osszezsirozott szemuvegen keresztul nezned aminek meg a dioptriaja is tokre mas mint ami neked kene.
CSOCSO
"en meg a toltott csirket ettem felkeszen... pont eleg volt, hogy tudjam, nem kell tovabbi idot eltoltenem mikor valoban kesz van."
CSOCSO
sajna ez nem csak a magyarokrol szol. Szerinted amerikaban mashogy megy? sok idiota maszkal korbe es adogatjak a filmeket a csomagtartobol meg es persze halal buszkek ra, hogy megvan mar nekik az a film ami csak most jott ki moziban..... DE persze EGYIKSE mondja, hogy cameraz verzio es ocsmany! Mikor megkerdezem, hogy az emberek mit szolnak ahhoz, hogy kameras szar verziot adsz el, akkor csak butan nez, hogy mit ertek kameras verzio alatt???????

OMG idiota allat, DIE!
fifi
pl én megnéztem a drive angry-t CAmban, és pontosan elég volt, hogy tudjam, nem kell további idõt eltöltenem a következõ verziókkal, megvenni meg pláne nem...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
tehat felveszik HD kamerval majd atkonvertaljak szar minosegu divx be............... ennek akkor most mi ertelme van?
Beleneztem a sample fileba, valoban egesz ertelmes minosege van egy kameras verziohoz, de ez akkoris ocsmany!!! messze van egy ertelmesebb minosegu dvd riptol es eg es fold kulonbseg egy BRriphez kepest!
Jim Morrison
tenyleg, tegnap meg is neztem a hogy neveld a sarkanyod 3d-t.
Rendes rajzfilm volt, igaz ilyen befejezést mesefilmben még nem láttam 😄
9/10

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
ez igaz, tegnapelõtt lett meg a bd lejátszó. nagyon zsiir iigy minden<#eljen>(igaz, eddig a hd filmeket merevlemezrol neztem, de igy mar rendes 3d s filmet is tudok nezni + a dvd ket felkonvertalja jobb minosegure)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tatyla
mondjuk amióta van egy normális tv-m meg Oplayem hozzá azóta már én se nézek még dvd-t se,kizárólag HD-ben mindent 😊 <#hawaii>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ProGabe
én már nagyon sokszor lefutottam ezt a kört, amirõl itt írtok

én voltam a
- hülye
- f*sz, mert azt mondtam a cam-nézõkre, hogy "igénytelen" (amúgy az! persze nem mindenben, de ebben biztosan)
- "mit érdekel, hogy én mit nézek, köcsög" 😄

ennek soha nem lesz vége. ez tényleg olyan, mint a maunika, a gyõzike, a blikk, az sp/fluor stbstb

amíg a malacok megeszik a moslékot, addig lesz, aki nekik adja

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Totti5
Ha HDban lennének ezek a filmek kristálytiszta képminõségben, de ezzel a szutyok mozis audióval, akkor se nézném meg... az nem élvezet. A hang, zene pedig igencsak fontos, ugyan annyira mint a képminõség.

igénytelen nép az magyar látom én is, a szutyok Cam-os verziókat több ezren szedik, és nézik sokkal többen mint az igényes verziókat. Meg is lepõdtem ezen, azt amikor szóvá tettem egybõl jött hogy azt néz amit akar. Persze mindenki azt néz amit akar (a Barátok közt-et is sokan nézik) csak ne feledjük el hogy a választásuk egyben minõsít is...
ja egynek elment, de végét elcseszték a ZS trükkökel
tigeroo
boszorkányvadászat

a CGI de undorító volt...
amúgy egynek elment, átlagos film
Victor1103
"de nézze ha akarja csak ne ossza meg itt velült mert a véleménye egyenlõ a nullával..."
Gondolom ezt nekem szántad burkoltan. Azért az ereidet fel ne vágd már amiatt mert képes voltam leszedni egy kamerás filmet és ide mertem baszni egy 7,5/10-et. Nem szidtam a filmet, nem kezdtem el ecsetelni a hibáit, nem spoilereztem orrba-szájba szóval hanem írtam egy pontszámot(amit megjegyzek hogy akkor is 7,5/10 lett volna a 1080p-s fullHD-ba nézem) szerintem néhányan kicsit túllihegik a dolgot

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Guren
a dvdscreener minõség is egy rakás fos. sõt, már a dvdrip is annak számít. legalábbis nálam.

SASboy
Kidnapped

Nem tetszett a film. A szereplõk nagyon idegesítõek, sztorit már láttuk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt hittem, hogy az elején levõ jelenetnek lesz valami összefüggése a filmmel, erre semmi.

Ez nagyon lerontotta az összhatást. Nem is pontoznám.

Iron doors

Ez viszont egész korrekt volt. 1-2 kérdés nyitott marad, de ettõl függetlenül nálam simán hozza a Buried szintjét. 7/10

nice legs. what time to open?

szucsy89
akkor se... pont egy ilyen filmet... az igénytelenségnek is van határa, de nézze ha akarja csak ne ossza meg itt velült mert a véleménye egyenlõ a nullával... ilyen nehéz ezt megérteni? 😄
davidka003
De annyira nem CAM csak kicsit. 😄
Nem olyan szutyok mint a régi CAM filmek hanem egész nézhetõ.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

precision
nézzed ahogyan akarod... csak ne pontozz CAM verziós filmet, ahogyan a banner is írja...

😊

Bazinga!

Victor1103
Idén én 4 filmet is voltam megnézni a moziba amúgy, de most minek várjak rá 1 hónapot mikor nekem ennél a filmnél ez a verzió tökéletes volt. A Thort megvárom normálisabb minõségbe mert az jobban érdekel, de ez egy unalmas szombat délutánra tökéletes volt így. mindenki úgy, akkor és olyan minõségbe nézi meg ahogy akarja.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Hall Pass / Elhajlási Engedély (2011))

Aki látott már Farelly filmet (Keresd A Nõt, Agyõ Nagy Õ, A Nagyon Nagy Õ), annak nem fog meglepetést okozni a mozi, max azzal hogy nem sikerült olyan jól, mint a fentiek. Bár nem tagadom, volt hogy sírva nevettem pár poénon (pl.: hapci 😄), összességében az a báj, ami fenti filmekben megvolt, itt hiányzik.

Owen Wilson és a barátai egyszerûen nem annyira karikatúraszerûek, mint pl. Ben Stiller, így kevésbé is tudják eladni magukat. A sztori, miszerint egy hét kimenõt kapnak a fõszereplõk a házasság intézménye alól, több humorforrást is elbírt volna, így viszont elég sablonos lett. Lepontozni nem akarom (vagyis de: a bébiszitter sajnos túl keveset szerepelt 😄), mert engem helyenként jól elszórakoztatott, de többször már nem fogom elõvenni.

10/6
precision
komolyan... ingyen warezoljuk a filmeket (bár én szoktam moziba is járni azért) és nem vagytok képesek kivárni azt az 1 hónapot míg lesz belõle legalább egy R5 vagy dvdrip? vicces 😊

Bazinga!

Victor1103
Na mivanmár? Mi vicceset mondtam?😄

Totti5
<#eljen>

tigeroo
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
REALista
<#wilting><#idiota><#wilting>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Victor1103
Ez egy olyan cam-os verzió amit HD kamerával vettek fel épp ezért a képminõség olyan mint egy dvdscreener és a hangzás sem az a tipikus mozis visszahangzós. Én a screeneres Super 8 után néztem meg és csak egy nagyon kicsit volt rosszabb a képminõség.

tommygear
A Horda
7/10, korrekt francia zombis film
fejléc: "^ CAM verziós filmet NE PONTOZZ!"

még jó hogy több mint egy hét múlva mutatják be a mozik az új majmok bolygóját...

aki egy camos film alapján véleményt alkot a CGI-rõl, hát nc.. de biztos az atlanti óceán túlpartján nézték meg az ideírók, nem pedig azért mert egy napja kijött a nézhetetlen camos rlz... 😊
szucsy89
Párizsból szeretettel

Hát ez epic volt, én nagyon jót szórakoztam rajta... 9/10
BenedekFeco
Majmok bolygója - Lázadás

Nem rossz, egynek simán elmegy. Az elõzõ filmek eseményeibõl kiindulva én azért valamivel nagyobb volumenû történetre számítottam. Mármint nem csak annyira, hogy...
Caesar megszületik, majd bekerül a majomházba ahol õ lesz az alfa-hím és a film végén 10perc alatt átrohannak a városon, ki az erdõbe. És vége.

A CGI viszonylag rendben van, de a majmokkal valami nem stimmel. Nem jó a mozgásuk,valahogy természetellenes, furcsa. Éppen ezért (nekem) rohadtul ellenszevesek is. De érdekes, hogy csak a csimpánzok. Az öreg orángután meg a gorilla teljesen rendben van.

7/10

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Victor1103
Hát a majmokon egyértelmûen látni azért hogy CGI de mégis elég meggyõzõek. Valóban Avatar színvonalú számítógépes hókuszpók. Amikor közelrõl mutatták õket a szemük nagyon élethûnek hatott.

Csúcshatást láttam már tetszett😊

Említették hogy a Majmócákat az Avatart is jegyzõ társulat hozta össze,
Mégis milyenek lettek csimpázék?, a Cgi gondolom hozza az avatar szintjét.?

Kontrakcio
hát jóva, ránézek =) úgy sincs világmegváltó dolgom a mai napra 😄

cserébe ajánlani tom a Csúcshatást!

láttad?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Victor1103
mondom nekem bejött. A majmok kidolgozása nagyon jól megvolt csinálva. A történet is noha nem volt valami "hûde eldobomazagyam" le tudott végig kötni. Szerintem nyugodtan ki lehet próbálni aztán ha nem tetszik bármikor meg lehet nyomni az X gombot a media player jobb felsõ sarkában

Kontrakcio
megér az kb 1:30h az életbõl? elõzõ részhez képest milyen?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Victor1103
Majmok bolygója - Lázadás

Annak ellenére hogy eléggé fenntartásokkal közeledtem a filmhez a végén egész kellemeset csalódtam. Nem volt az év filmje, de egynek lazán elment.

7.5/10

setuh
Csucshatas

Jo kis film volt,tetszett az alap otlet,csak az zavar az ilyen filmekben,hogy mindig beletesznek vmi uldozos,verekedos akcio jeleneteket(pl. mint az Eredetben),mintha nem volna tobb otlete a rendezonek es vmivel ki kene tomni a maradek reszeket,en meg mindig ugy erzem,hogy egy ien storybol tobbet ki lehetne hozni.

Mindezek ellenere nalam ez egy 7/10.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Másik fórumba írtam róla, de bemásolom ide is. Szerintem remek film:
ezt a filmet már régen kinéztem magamnak, de eddig nem esett le, hogy ez a Super az ' jónak kinézõ Ellen Page-s képregényfilm'... És szerencsére, nem csak jónak nézett ki, hanem az is volt, de kur.vára. Szóval manapság annyi blockbusternek szánt képregényfilm van, és bár én bírom ezeket, azért nagy részük eléggé kiszámítható, és egy sémára épülnek. Jók ez a kissé alternatív próbálkozások, mint amilyen ez a film, meg a Woody Harrelson-os Defendor is volt ( ha nem láttad, kattanj rá, hasonlóan bizarr kis film, mint ez). Ahogy írtad is, Ellen Page valami 'fuckin' awesome' ebben a filmben, a Juno óta nem láttam õt ennyire nagyot alkotni, egyszerûen fenomenális volt, rengeteget röhögtem a karakterén Wilson nagyon érzi ezeket a kissé beteg karaktereket, plusz nekem az is élmény volt, hogy felbukkan Bubbs a Wire-ból, meg Matt a Friday Night Lights-ból, szal azért ha egy kicsit sorozatjunkie az ember, akkor az ilyenek is dobnak az élményen. A gore félelmetesen jó volt, különösen egy bizonyos eseménynél volt meglepõ... Na, szóval emberek, harapjatok rá, elég szórakoztató, csipetnyit beteg, és rohadtul stílusos kis mozi ez.

http://videodrome.freeblog.hu/

dragon11
The Uninvited / Hívatlan vendég

Egész jó. Váratlan fordulatok vannak benne, a végkifejlett nagyon jóra sikeredett. Mindenkinek ajánlom. Ez viszont inkább thriller, mintsem horror.

9/10

Viszont lenne egy kérdésem,

Anna annyira begolyózott, hogy végig képzelte és a végén amik kiderültek az az igazság? Tehát hogy õ hagyta nyitva a benzincsapot s miatta halt meg a tûzben az anyja és a testvére? továbbá megölte az apja leendõ feleségét "félreértésbõl", mert az a camp vagy ki akit megtalált a neten az vele szembe levõ szobába feküdt a diliházban.. ugye ????????????

köszi annak, aki válaszol a spoilerre.😄

TaRka0107
Limitless (2011)

Nekem is nagyon bejött a film, végig izgalmas volt. Remélem lesz 2. rész, mert úgy fejezõdött be.

10/10

XBOX 360 Gamertag: TaRka94