Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#wilting>#wilting>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nice legs. what time to open?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Qrva jó film/10, és egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy aki HD-ben nézi az esetleg felvág. A picsába!, 😄 én már régóta csak így vagyok hajlandó megnézni egy filmet, nem azért vettem vagyonokért 165 ös tv-t ,meg 7.1-es rendszert, hogy pixeles dvd ripet nézzek rajta sztereóban, jobb esetben 5.1-ben. Ha ebben néztem volna a filmet, tuti, hogy nem írom, hogy nagyon jó a film, a látvány és a vámpírok módszeres kinyírása az ijesztgetések, csak is minõségi hang és kép által jön át 100%-ban, ahogy azt a rendezõ és a hangmérnök elképzelte.
Felõlem bárki csõrét csesztetheti a fent leírtak, de én addig nem nézek filmet, amíg HD-ben nem tudom megnézni, ha nagyon sürgõs elmegyek moziba.
Szóval nagyon jó és izgalmas hangulata van a filmnek, aki szereti a horrot ne hagyja ki.
What about the forests?
Zseniális film!Remek hangulat!<#eljen>#eljen>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Doghouse
olyat emel ki ami lényegtelen
semmit nem ad vissza a sorozat hangulatából, a karakterek stílusából, személyiségébõl
ezeket másfél órába is bele lehet tenni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egész nézhetõ volt
nem mondom nem egy csúcsmozi, elég gyengécske a története is, de alulról súrolja a közepest
4/10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Szuper volt, jó stori, jó karakterek, jól felépített történések. A kötelezõ látvány is megvolt, de itt nem is az volt a lényeg, és a lény is pont annyit szerepelt amennyit kellett neki, mert igazából azon kívül hogy hogy néz ki másra nem is voltam kíváncsi vele kapcsolatban, mert jobban érdekelt a gyerekek kalandja, története.
J.J. Abrams & Spilberg <#worship>#worship>
Maffiózók(The Sopranos) "Annyi a lényeg hogy ha egy sorozat komoly, akkor legyen precíz és tökéletes"
NA EZ AZ!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Korrekt film, elég jó aktualitást adnak neki a mostani angliai események is, bár a benne lévõ konteó elég durva. Akció kevés van, inkább csak a végén, de az elég reális, senki sem szuperhõs és bizony tölteni is kell. 😊 Angol thriller, a tempó nem tépi le az ember haját (azért mindig történik benne valami), a vége sem hollywoodi, egyszer meg lehet nézni. Különösen azoknak ajánlott, akik otthon vannak a 9/11, 7/7 és egyéb konteókban. 😊 6/10
láttam egy nagyon jó filmet ti is látjátok ugye milyen jó és szép<#nevetes1>#nevetes1>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Sokkal nagyobb parára számítottam, de így is nagyon jó volt! A vége túlzottan kiszámítható!
A Gondozoo
Elmenne akár a Dr. Dolittle következõ részének is! Ezt leszámítva aranyos ki film volt!
Házasodik a család
Mivel jövõ tavasszal nõsülök, így kötelezõ darabnak éreztem 😊 Forest Whitakerben ismét nem csalódtam, és kár hogy csak az "Utolsó skót király" óta kísérem figyelemmel, de az elõzményt is idõvel pótolom.
Förtelmes fõnökök
Kevin Spacey - szokásához híven - remekül hozta a formáját, Colin Farrell-t remekül elmaszkírozták, Jennifer Aniston viszont meglepõ volt a szexmániás fogorvosdoki szerepében, de meg kell hagyni jól néz ki... Kellemes kis kikapcsolódás volt!
Koszorúslányok
A romlott kaja utáni csoportos rosszullét poénja ütõs volt, de ezt leszámítva nagy nulla...
A nevem Earl
Spartacus az erõsen ajánlott
The Wire messze van az instant wintõl , de jó bár még csak pár részt láttam
Weeds elsõ pár évada egyenesen sziporkázó , de ahogy nézem lassan minden sorozat elõkerül amit nézni érdemes.
8/10
Szerintem egy nagyon érzelmes, és elgondolkodtató film, érdemes megnézni, persze csak azoknak, akik szeretik, ha nem rohanós, és cselekmény dús egy film. Mert inkább film-helyzetek, beszélgetések komikusságán és érzékiességén van hangsúly. Kelly Macdonald jól alakít benne, nagyon (kedvencem 😊). De Bill Nighy ugyanolyan jól játssza el az esetlen, de nagyon vágyakozó munkamániást.
Dráma fûszerezve romantikával és némi humorral 😊
(nem szinkronosan láttam, ez sokat számíthat mondjuk)