Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Star Wars? hisz fénykard nem létezik,szóval... <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

jaj
Jim Morrison
tényleg neked milyen a top10es mozi listád? star wars, tarantino filmek? elmondom, a star warsban 1-ben is van olyan rész amit jelenleg sem tudnának megcsinálni, csak filmes trükk volt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rash87
Ezzel az erõvel minden 2. ilyen filmbe bele lehetne kötni... 😊

Glory, Glory Man. United!

Blasta
dejó, megtudhattuk, hogy HD kell ahhoz, hogy nagyon jó és izgalmas hangulata legyen egy filmnek
<#wilting>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SASboy
kevés film van, amit nem nézek végig, de ezt kinyomtam 20 perc után. egyszerûen nem fogott meg, a fsz. srác nem illett a szerepbe, a vámpírok pedig számomra inkább viccesek voltak, mint félelmetesek.

nice legs. what time to open?

Totti5
Gondoltam az elég érv volt hogy azt hogy valaki elkap egy vonatot az nem jelenti azt hogy autómatikusan instan halál van... persze ha te erre vezeted le a hülyeségedet akkor tedd, csak nem igaz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

limperatore
😄😄D:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

mflex
Hogy lehet kevés pénzbõl jó horrort kreálni? Nem sok példa van rá, de erre cáfol rá a STAKE LAND. Nem tudom, hogy van-e hozzá felirat, én angolul néztem.

Qrva jó film/10, és egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy aki HD-ben nézi az esetleg felvág. A picsába!, 😄 én már régóta csak így vagyok hajlandó megnézni egy filmet, nem azért vettem vagyonokért 165 ös tv-t ,meg 7.1-es rendszert, hogy pixeles dvd ripet nézzek rajta sztereóban, jobb esetben 5.1-ben. Ha ebben néztem volna a filmet, tuti, hogy nem írom, hogy nagyon jó a film, a látvány és a vámpírok módszeres kinyírása az ijesztgetések, csak is minõségi hang és kép által jön át 100%-ban, ahogy azt a rendezõ és a hangmérnök elképzelte.

Felõlem bárki csõrét csesztetheti a fent leírtak, de én addig nem nézek filmet, amíg HD-ben nem tudom megnézni, ha nagyon sürgõs elmegyek moziba.

Szóval nagyon jó és izgalmas hangulata van a filmnek, aki szereti a horrot ne hagyja ki.

What about the forests?

Erre mondják azt, hogy "a tudatlanság áldás". Jó neked te bármilyen szart megnézhetsz és még szórakozol is rajta.
precision
Captain America

Teljesen korrekt Marvel-movie 😊

7/10

Bazinga!

REALista
Na ha neked ez a lényeg a filmbõl akkor kár róla beszélni.
Zseniális film!Remek hangulat!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Totti5
Hmm, ez eddig kimaradt, de akkor pótlom!

Haha, a trailer nagyon bejövõs! 😄
ROCKnROLLA
Vagy a 'Doghouse', abban is van ilyen jelenet. Ami mellesleg egész vicces kis zombivígjáték.

Doghouse

Moziban, 3D-ben nagyon jó volt pedig.
Mike
ok, de hogy köszönõviszonyban sincs az eredeti történettel
olyat emel ki ami lényegtelen
semmit nem ad vissza a sorozat hangulatából, a karakterek stílusából, személyiségébõl

ezeket másfél órába is bele lehet tenni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Thor

egész nézhetõ volt
nem mondom nem egy csúcsmozi, elég gyengécske a története is, de alulról súrolja a közepest

4/10

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Jó film volt, köszi még egyszer!
köszi!!!
tigeroo
shaun of the dead

(sztem)
Segítenétek? Van egy film, régen a trailer-ét láttam, és nem emlékszek a címére. A várost ellepik a zombik, de van egy maroknyi ember, akik zombit játszanak hogy ne kapják el õket a zombik 😄
tigeroo
<#wow3>
Totti5
Van aki kiugrik a 10. emeletrõl és azt is túléli... volt már nem 1 eset amikor a vonatos találkozást túlélték, így ezen fennakadni... omg. Szerintem hagyd abba a filmezést, ha téged ezek a dolgok ennyire mellbevégnak, mert kínszenvedés lehet az életed.

Szállj be egy furgonba és hajts neki frontálisan egy száguldó tehervonatnak, ha utána tudunk még beszélgetni (mint a filmben), akkor elmondom a többit.
TaRka0107
Nekem is tetszett a film. Mire gondoltál amikor azt mondtad hogy hemzseg az elképesztõ ostobaságoktól?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

"jól felépített történések", mirõl beszélsz? A film hemzseg az elképesztõ ostobaságoktól (mondjuk ez nem meglepõ, mert a Lost készítõje rendezte 😊)))). Az elsõ mindjárt a 17. percben látható.
Totti5
Super 8

Szuper volt, jó stori, jó karakterek, jól felépített történések. A kötelezõ látvány is megvolt, de itt nem is az volt a lényeg, és a lény is pont annyit szerepelt amennyit kellett neki, mert igazából azon kívül hogy hogy néz ki másra nem is voltam kíváncsi vele kapcsolatban, mert jobban érdekelt a gyerekek kalandja, története.

J.J. Abrams & Spilberg <#worship>

Effe88
???

tigeroo
"mivan kis csíra, megigézett a képláda
túl sok volt a sopranos befertõzött a vénádba?"

😄
Effe88
nem tudom hogy ajánlották-e már

Maffiózók(The Sopranos) "Annyi a lényeg hogy ha egy sorozat komoly, akkor legyen precíz és tökéletes"
NA EZ AZ!!!

precision
nálam a lista vége felé kullog 😊 nekem nagyon nem jött be...

Bazinga!

ProGabe
Rescue me, Nip/Tuck, Sons of anarchy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tatyla
ha másért nem is Xénát lehet benne látni pucéron kefélni<#nevetes1><#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PetruZ
The Veteran (2011): Egy afganisztáni veterán hazakerül Londonba, egy lepukkant környékre, és nem várja ott más semmi, csak csekkek és levelek, meg helyi bandák. Munkát keresne, de nem talál, a "kvalitásai" nem hasznosíthatók a hétköznapokban. Összefut egy régi bajtársával és rajta keresztül egy feltételezett angliai terrorista sejtet figyelõ titokzatos társaság ügynöke lesz, és csakhamar egy nemzetközi, konspirációs teóriákba illõ hálózattal találja magát szemben...
Korrekt film, elég jó aktualitást adnak neki a mostani angliai események is, bár a benne lévõ konteó elég durva. Akció kevés van, inkább csak a végén, de az elég reális, senki sem szuperhõs és bizony tölteni is kell. 😊 Angol thriller, a tempó nem tépi le az ember haját (azért mindig történik benne valami), a vége sem hollywoodi, egyszer meg lehet nézni. Különösen azoknak ajánlott, akik otthon vannak a 9/11, 7/7 és egyéb konteókban. 😊 6/10
ROCKnROLLA
Modern Family

SASboy
szerinted ofkorsz.

nice legs. what time to open?

spartacus az kötelezõ mindenkinek, magasan veri az összes sorozatot.
Az én muterom akkor félt, amikor frissjogsival vinni próbáltam egy kört a 0 napos Simsonon...

csőcse
NE linkelj Posztereket, DVD boritokat. Ok lol
láttam egy nagyon jó filmet ti is látjátok ugye milyen jó és szép<#nevetes1>

Hehe, film elõtt, film közben, film után. <#nevetes1>
tigeroo
hogy tudd majd vigasztalni, mi?<#nyes>
Köszi! 😊
stargatelost
Insidious

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Pedig a Breaking Bad az, amit keresel, precíz, tökéletes, mindenre figyelnek, elképesztõen életszagú.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Ajánlanátok egy paráztatós horror filmet? Régóta keresek már egyet, de nem találok, szeretném ha a barátnõm félne mellettem. Legutóbb az Átok c. filmen félt, azóta semmi...
Hibrid
Sokkal nagyobb parára számítottam, de így is nagyon jó volt! A vége túlzottan kiszámítható!

A Gondozoo
Elmenne akár a Dr. Dolittle következõ részének is! Ezt leszámítva aranyos ki film volt!

Házasodik a család
Mivel jövõ tavasszal nõsülök, így kötelezõ darabnak éreztem 😊 Forest Whitakerben ismét nem csalódtam, és kár hogy csak az "Utolsó skót király" óta kísérem figyelemmel, de az elõzményt is idõvel pótolom.

Förtelmes fõnökök
Kevin Spacey - szokásához híven - remekül hozta a formáját, Colin Farrell-t remekül elmaszkírozták, Jennifer Aniston viszont meglepõ volt a szexmániás fogorvosdoki szerepében, de meg kell hagyni jól néz ki... Kellemes kis kikapcsolódás volt!

Koszorúslányok
A romlott kaja utáni csoportos rosszullét poénja ütõs volt, de ezt leszámítva nagy nulla...
Borgiák
A nevem Earl
Spartacus az erõsen ajánlott
The Wire messze van az instant wintõl , de jó bár még csak pár részt láttam
Weeds elsõ pár évada egyenesen sziporkázó , de ahogy nézem lassan minden sorozat elõkerül amit nézni érdemes.

gercse
The Girl in the Café

8/10

Szerintem egy nagyon érzelmes, és elgondolkodtató film, érdemes megnézni, persze csak azoknak, akik szeretik, ha nem rohanós, és cselekmény dús egy film. Mert inkább film-helyzetek, beszélgetések komikusságán és érzékiességén van hangsúly. Kelly Macdonald jól alakít benne, nagyon (kedvencem 😊). De Bill Nighy ugyanolyan jól játssza el az esetlen, de nagyon vágyakozó munkamániást.
Dráma fûszerezve romantikával és némi humorral 😊
(nem szinkronosan láttam, ez sokat számíthat mondjuk)

precision
The Big Bang Theory
Fringe
The IT Crowd
Lost

amúgy aki Vampire Diaries -t néz az ne szarozzon le semmilyen sorozatot 😛

Bazinga!