Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zseniális alkotó volt.
rég nem láttam ilyen jó anime-t
9/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Game of Thrones (Season1)
9.5/10
Jo nehany mozifilm peldat vehetne rola.
bazz így elbaxni a végét 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval sztem nagyon gáz , hogy "kenny" nem hallt meg annak ellenére , hogy láttuk meghalni
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Tyler1 neked is köszi, tervben volt hogy megnézzem, aztán kiment a fejembõl, de ez is pótolva lesz!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
...és akkor ennyi erõvel ott a Collateral, az Insider és a Public Enemies is, ha ezeket egymás után megnézed, komoly hasonlóságokat fogsz felfedezni, fõleg hangulat terén 😊
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
új verzió: új verzió
Az új rész szerintem jobb lett, de igazából a története gyenge szerintem!
6,5/10
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
8/10
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Eden Lake
The Descent
...én ezek elõtt ültem meg, nem szeretem a horror mûfaját, de ha ezek között van, amit nem láttál, akkor meg is van a programod!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
<#wilting>#wilting>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nice legs. what time to open?
Qrva jó film/10, és egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy aki HD-ben nézi az esetleg felvág. A picsába!, 😄 én már régóta csak így vagyok hajlandó megnézni egy filmet, nem azért vettem vagyonokért 165 ös tv-t ,meg 7.1-es rendszert, hogy pixeles dvd ripet nézzek rajta sztereóban, jobb esetben 5.1-ben. Ha ebben néztem volna a filmet, tuti, hogy nem írom, hogy nagyon jó a film, a látvány és a vámpírok módszeres kinyírása az ijesztgetések, csak is minõségi hang és kép által jön át 100%-ban, ahogy azt a rendezõ és a hangmérnök elképzelte.
Felõlem bárki csõrét csesztetheti a fent leírtak, de én addig nem nézek filmet, amíg HD-ben nem tudom megnézni, ha nagyon sürgõs elmegyek moziba.
Szóval nagyon jó és izgalmas hangulata van a filmnek, aki szereti a horrot ne hagyja ki.
What about the forests?
Zseniális film!Remek hangulat!<#eljen>#eljen>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Doghouse
olyat emel ki ami lényegtelen
semmit nem ad vissza a sorozat hangulatából, a karakterek stílusából, személyiségébõl
ezeket másfél órába is bele lehet tenni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egész nézhetõ volt
nem mondom nem egy csúcsmozi, elég gyengécske a története is, de alulról súrolja a közepest
4/10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray