Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár, hogy az alkotója tavasz végén meghalt. 😞
Zseniális alkotó volt.

Jakuza001
Par tul nya'las jelenetnel, de hala istennek nem volt sok belole.

Tatyla
Paprika

rég nem láttam ilyen jó anime-t
9/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

davidka003
Aki Spartacuson nõtt fel annak nem okoz gondot az efféle jelenet. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ProGabe
lehet az a 9, minden más a fél 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sir Quno Jedi
Az a fél pont hol veszett el??? Csak nem a belekavart mellkasborotválós résznek köszönhetõ?!?!? 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jakuza001
Bar nem igazan movie, hanem sorozat, de siman megallna a helyet egy filmmarathonon.

Game of Thrones (Season1)
9.5/10

Jo nehany mozifilm peldat vehetne rola.

Tactical.Force.2011
bazz így elbaxni a végét 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugye kenny-t láthattuk ahogy fejbe lövik és a végén megjelenik mint titkos fbi ügynök! Ha nem hozzák elõ akkor is mondhatta volna a rendõrfönök ,hogy nagy dolog ez a táska megtalálása ezért kitüntetést kapnak...stb
szóval sztem nagyon gáz , hogy "kenny" nem hallt meg annak ellenére , hogy láttuk meghalni
Mekkora király!!!! Pont ma fejeztem be az elsõ évadját! Imádom! TÖKÉLETES!😄DD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ROCKnROLLA
Köszi szépen a gyors választ! A 'Bennfentes'-en kívül láttam mindet, bár most így utánanézve ez elvileg alapmû, szóval nem is értem miért nem láttam. De gyorsan pótolom, köszi a tippet!

Tyler1 neked is köszi, tervben volt hogy megnézzem, aztán kiment a fejembõl, de ez is pótolva lesz!

Tyler1
Tökéletes bûnözõk, nálam simán verte a Tolvajok városát.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Totti5
Melyik szuperhõsnek komplex a története?😄DD addig a pontig okés a film, amíg fel nem veszi az amcsi zászlót magára.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Riddick21
Esetleg a The Town, de az nálam messze nem olyan jó, bár semmiképpen sem rossz! Vagy mondjuk ott a Miami Vice, de azt sokan nagyon utálják... én imádom, az egyik kedvenc filmem, különösen a vágatlan rendezõi változat. Bár az talán csak a "hozzáállásban" közelít a Heat-hez, kemény és férfias film, mindenféle látványos lassítás és agyatlan lövöldözés vagy fárasztó poénkodás nélkül... végülis Mann rendezte azt is.
...és akkor ennyi erõvel ott a Collateral, az Insider és a Public Enemies is, ha ezeket egymás után megnézed, komoly hasonlóságokat fogsz felfedezni, fõleg hangulat terén 😊

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

ROCKnROLLA
Újranéztem a Szemtõl szemben-t, és még mindig 10/10. Tudtok mondani hasonló témájú filmeket? Köszi!

zoliii
Amerika kapitány, régi elõzetes: régi verzió

új verzió: új verzió
Az új rész szerintem jobb lett, de igazából a története gyenge szerintem!

limperatore
Élve eltemetve

6,5/10

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
Sose halunk meg

8/10

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Jim Morrison
ettol fuggetlenul ne spilerezzetek ha lehet 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

crackyS
pont most végeztem az elsõvel, holnap folytatom

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

tviktor91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Használtam.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Malakai
Azért inkább az elsõnél kezd, teljesebb úgy, ha már ismered a karaktereket.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

crackyS
oké akkor vhol elkezdem 😄

Jim Morrison
ja, de azért nézd meg elõször az elsõt meg a másodikat, mert ha megnézed a harmadikat tuti meg akarod nézni az elsõt meg a másodikat 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Effe88
igen

tényleg kurva jó amúgy😊

crackyS
kérdésem lenne, sok embertõl hallom milyen jó a toy story 3. attól, hogy az elõzõ részeket nem láttam, még élvezhetõ?

crackyS
haláli hullák hajnala
nekem tetszett, a vége poén 😊

Riddick21
Alien
Eden Lake
The Descent

...én ezek elõtt ültem meg, nem szeretem a horror mûfaját, de ha ezek között van, amit nem láttál, akkor meg is van a programod!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

crackyS
viharsziget
egyik kedvencem

Jim Morrison
látod pont erre gondoltam, a többi dolog oké 😄

davidka003
Magasfeszültség

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Mondanátok egy jó horror filmet? 😊
Rash87
Star Wars? hisz fénykard nem létezik,szóval... <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

jaj
Jim Morrison
tényleg neked milyen a top10es mozi listád? star wars, tarantino filmek? elmondom, a star warsban 1-ben is van olyan rész amit jelenleg sem tudnának megcsinálni, csak filmes trükk volt.

Rash87
Ezzel az erõvel minden 2. ilyen filmbe bele lehetne kötni... 😊

Glory, Glory Man. United!

Blasta
dejó, megtudhattuk, hogy HD kell ahhoz, hogy nagyon jó és izgalmas hangulata legyen egy filmnek
<#wilting>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SASboy
kevés film van, amit nem nézek végig, de ezt kinyomtam 20 perc után. egyszerûen nem fogott meg, a fsz. srác nem illett a szerepbe, a vámpírok pedig számomra inkább viccesek voltak, mint félelmetesek.

nice legs. what time to open?

Totti5
Gondoltam az elég érv volt hogy azt hogy valaki elkap egy vonatot az nem jelenti azt hogy autómatikusan instan halál van... persze ha te erre vezeted le a hülyeségedet akkor tedd, csak nem igaz.

limperatore
😄😄D:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

mflex
Hogy lehet kevés pénzbõl jó horrort kreálni? Nem sok példa van rá, de erre cáfol rá a STAKE LAND. Nem tudom, hogy van-e hozzá felirat, én angolul néztem.

Qrva jó film/10, és egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy aki HD-ben nézi az esetleg felvág. A picsába!, 😄 én már régóta csak így vagyok hajlandó megnézni egy filmet, nem azért vettem vagyonokért 165 ös tv-t ,meg 7.1-es rendszert, hogy pixeles dvd ripet nézzek rajta sztereóban, jobb esetben 5.1-ben. Ha ebben néztem volna a filmet, tuti, hogy nem írom, hogy nagyon jó a film, a látvány és a vámpírok módszeres kinyírása az ijesztgetések, csak is minõségi hang és kép által jön át 100%-ban, ahogy azt a rendezõ és a hangmérnök elképzelte.

Felõlem bárki csõrét csesztetheti a fent leírtak, de én addig nem nézek filmet, amíg HD-ben nem tudom megnézni, ha nagyon sürgõs elmegyek moziba.

Szóval nagyon jó és izgalmas hangulata van a filmnek, aki szereti a horrot ne hagyja ki.

What about the forests?

Erre mondják azt, hogy "a tudatlanság áldás". Jó neked te bármilyen szart megnézhetsz és még szórakozol is rajta.
precision
Captain America

Teljesen korrekt Marvel-movie 😊

7/10

Bazinga!

REALista
Na ha neked ez a lényeg a filmbõl akkor kár róla beszélni.
Zseniális film!Remek hangulat!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Totti5
Hmm, ez eddig kimaradt, de akkor pótlom!

Haha, a trailer nagyon bejövõs! 😄
ROCKnROLLA
Vagy a 'Doghouse', abban is van ilyen jelenet. Ami mellesleg egész vicces kis zombivígjáték.

Doghouse

Moziban, 3D-ben nagyon jó volt pedig.
Mike
ok, de hogy köszönõviszonyban sincs az eredeti történettel
olyat emel ki ami lényegtelen
semmit nem ad vissza a sorozat hangulatából, a karakterek stílusából, személyiségébõl

ezeket másfél órába is bele lehet tenni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Thor

egész nézhetõ volt
nem mondom nem egy csúcsmozi, elég gyengécske a története is, de alulról súrolja a közepest

4/10

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Jó film volt, köszi még egyszer!