Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Kedvelem a sorozatot, bár nem titok hogy fõleg Johnny Depp játéka és karaktere miatt. Poénok ütöttek, a látvány a szokásos, a zene a szokásos, a story elmegy ami nem volt most a film erõssége az elõzõ részekhez képest.
7.5/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nagyon tetszett egyik legjobb szuperhõsös marvel film az utóbbi idõkben.
8/10 csak azért mert az Avengerstõl többet remélek
Gothika
Erre mindenki azt mondta, hogy félelmetes én meg kb bealudtam rajta
2/10 ritka unalmas fos
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Az 5. rész után néztem meg, gyengébbnek érzem de nem rossz, 7/10
Vasember 2 (Iron man 2)
Ez meg kicsit jobban tetszett mint az elsõ rész bár semmi nagy dologra nem kell számítani. 7/10
Cargo(2009)
Sci-fi, egynek elment, 5/10.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Volt benne sok faszság(út közepén futok amerikai beütés; a csávó egy punci), de jó filmnek mondanám még így is.
Tetszett Jack O'Connell alakítása, amikor megláttam beszartam rajta :D (skins s03/s04)
7/10
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Alacsony költségvetésû horroról van szó, amely az ál-dokumentarista stílusban próbál ijesztegetni, félelmet kelteni. A történet egy reality tv show-t készítõ forgatócsoport körül zajlik, akik egy új epizód kedvéért beköltöznek az elhagyatott collingwoodi Pszichiátriai Kórházba, ahol évekig megmagyarázhatatlan jelenségek történtek. A csapat megpróbálja kideríteni, hogy mi állhat ezen paranormális dolgok hátterében, nem számítanak semmi rosszra és a "Jó és hihetõ tévé mûsor" jelige mögött felsorakozva úgy döntenek, hogy nyugodtan zárják rájuk az ajtót. Hamarosan reszketve konstatálják, hogy talán életük utolsó epizódját fogják rögzíteni.
Hasonlo mint a REC, kicsit silent hill beutessel...
Nekem tetszett
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
De szar volt...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Egy izgalmas és jól összerakott akciófilm, volt benne minden ami kell, bár az szuper autók most annyira nem voltak szem elõtt, de annál több akciót kaptunk, ami lehet olykor hihetetlen volt, de az is kamu amikor 50en darálják õket és sosem találják el egyiket sem ( kivéve az az egyet... ). Mese habbal, de hát ez a lényege. Jó volt a csapatot újra látni, nyomták a poént akiknek kellett és a story is rendben volt. Várom a folytatást!
ROCK meg egy állat!
9/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
elvezheto, bar sztem tul elcsepelt lett a vege (ahh...nem, ez tul rosszindulatu... Inkabb tul hamar lett vege :)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Burried sokkal jobb volt! 127 orat se eri utol.
Az elso csajos jelenet kiszamithato volt, legalabb is engem nem leptek meg vele, igy a Burried utan :D
6/10
Igazan talalhatott volna vmi fa darabot mankonak, hogy ne kelljen kuszni maszni
Amugy mit ertesz az alatt, hogy erdekes a vege. talan nem ertetted, hogy miert tortenik az ami? szivesen elmagyarazom, de ha rakeresel mar el lett magyarazva szerintem
die hard szvsz mai napig zsir. a vissza a jovobe szvsz meg most is KIFOGASOLHATATLAN!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Van egy film...azthiszem Tom Hanks van benne.Egy valóságshow-ról szól amiben az életét éli és egy rendezõ mondja meg, hogy mi történjen.A végén rájön, hogy az egész életét megrendezték.Valaki tudja a címét?
Köszi
Erre nem tudok mást adni mint 10/10. Nagyon jó volt.
Örök élmény marad.
(Paprika, Matrix, Inception, Mr. Nobody, Az álom tudománya már kilõve :) )
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Most egyetértek az IMDB pontozással. 5/10
Hiába kedvelem Brody-t, ez kevés volt.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Monsters: 4/10, unalmas, alig vártam, hogy vége legyen.
de a Piszkos 12 is alap, meg minimum egy Rockynak(de inkább az elsõ 3-nak) helye lenne a listán.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"