Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Lautrec c. film)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Megvolt VHS kazin nagyon nagyon régen de az interneten szinte sehol sincs fent !
Nagyobbra meg nincs bejárásom.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ezt a filmet keresem már nagyon régóta legalább dvix vagy DVDrip minõségben szinkronnal.
A férjfogó (Love Stinks)1999
Nem értem miért ennyire nehéz ügy ez?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerintem jó kis film, de sehol se lelem.<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Amúgy 7/10, korrekt volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Csillagközi utazásra persze van pénz, de arra nincs, hogy a király (Odin) kapjon egy kibaszott új szemet. A többi ostobaságot meg se említem
2/10
The Rocky Horror Picture Show
sok/sok
nálam biztos többször nézõs..
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nagyon gyenge, többször majdnem lekapcsoltam. 3 pozitívuma van: Stan Lee, Natalie Portman és a végsõ csata.
3,5/10
Nekem a remake amúgy nagy kedvencem, kb az volt az elsõ horror film amit láttam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
----------
Thor
6/10
A Földön játszódó részek unalmasak voltak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azt hiszem a John Malkovich menet után megtaláltam a következõ beteg kedvencemet (legalább film után már van ilyen musicalbõl is 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
10/10
rövidre fogva: 2 órányi tömény

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Cowboys & Aliens
Nem értem mi volt a gond vele. Az elsõ fél óra kifejezetten ütõs volt, kb. 2x5 perces belassulást leszámítva meg végig pörgött. Nem lesz egy klasszikus, ahhoz nincs benne elég erõ, de szórakoztat és 100x jobb, mint pl. a hasonló Battle:Los Angeles.
7/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
tok zsir hogy rakeresel az x-men re es semmit nem dob ki a dijnyertes sg forum motor.
A film nagyon zsir volt, tetszett minden. Csak ket dolog nem tetszett: a gyors training ( lehetett volna 3 oras is a film, en nem banom, sot!) kicsit epicebb karakterek es csata
9/10
K.gyenge/10
Eddig sem értettem miért szereti mindenki ezt a szart, és sajnáltam hogy ez miatt jó ideig nem lesz normális kalózos filmünk, de ez most feltette az í-re a pontot. Nesztek agyatlan divat filmnézõk ha szeretitek a szart akkor azt kaptok.
5/10
Unalmas volt, bár nehéz izgalmasra csinálni egy ilyen filmet.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Szóval utalás a captain america filmre.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
azt ha sikerülne összehozni, arra nagyon vevõ lennék, Galactussal, fátummal az élen,
És ott van mindenki, de télleg mindenki aki számít, nahjó batman nincs ott.
poszter
ez egy jó példa a rossz példára. volt nekik egy elfogadható forgatókönyvük, ami max. 40 percnyi anyagot tartalmazott. na ezt húzták el 2 és negyed órára. olyan jeleneteket duzzasztottak fel 20 percesre, ami tök érdektelen volt. egy kis kardozástól egybõl jobb lesz a film, ugye?^^
Jack menekül + kardozik - plot scene - Jack hülyésgedik + kardozik - plot scene - csata sok ember között - stbstb
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a nyilas srác rám is folyton WTF arckifejezést varázsol. fingom sincs ki az, de nem is érdekel
a credits utáni jelenet pedig azt mutatja,
CA-t még nem láttam, de zz Avengerst szinte kizárólag Robert Downey miatt várom, pontosabban csakis az õ karaktere az igazán jó az avengersben. ha már itt tartunk, egy Justice League sokkal jobb lenne
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Végtelenül unalmas, és sztem logikátlan volt a történet. A Földön játszódó részek még jók voltak, de az a fantasyvilág az ûrben...borzalom.
Ami megmentette a filmet az Thor karaktere, szakadtam a hülyeségein. Valamint Portman jelenléte is sokat nyomott pozitív oldalra(kettejük romantikázása jobban szórakoztatott, mint az egész felesleges, mondvacsinált testvérháború).
5/10
Kreditszín meg wtf volt?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Aranyos UFO-s roadmovie.
8/10.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A remek elõzetes után nagyon vártam a filmet, de a moziban nézéstõl eltántorított, hogy kizárólag szinkronnal adták - nagyon buta hiba egy ilyen karakteres filmnél. Az gondolom mindenkinek nyilvánvaló, hogy animációs volta ellenére gyerekeknek nem való, mivel helyenként elég morbid, és nyomasztó.
Viszont a trailer alapján teljesen más történetet vártam, a jeleneteket abszolút más összefüggésben rakták össze - amit ott láttam, jobban tetszett volna. A karakterek és jellemek bár westernsablonok, mégis mûködnek, ráadásul az animáció minõsége az eddig látott egyik legjobb, übereli az Õrzõk Legendája finom és részletes látványvilágát is.
A film elsõ órája bár nem volt rossz, mégis csalódás, valahogy nem állt össze a film. Szerencsére a kétharmadától, a kanyonos résznél nagyot lendül a film, sõt zseniális percek is következnek, amikor Rango bandukol az éjszakában. Ha az elejétõl ilyen átgondolt lett volna, nagyon bejött bejött volna a film - így sajnos kisebbfajta csalódás.
10/6