Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parás és érdekes/10
Candyman
Valahogy nem ijedtem meg egy benga prémes niggertõl/10
Paul
Nem tudtam végignézni/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mi lett volna ha a németek nyerik meg a 2. világháborút.
Nekem nagyon bejött a film.
Az elsõ 5 perc fekete-fehér dokumentum film, utána vált át színesre és rendes film lesz belõle.
Rutger Hauer játszik benne.
9/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Apropó zene: minden idõk egyik legjobb soundtrackje, amin a legjobb választás Mogwai: Autorock c. dala az utolsó jelenetsor alatt!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
München
Olyan 8/10. Tanulságos, és nem is annyira propaganda filme, mint amilyennek elsõre tünhet.
Miami Vice
egyértelmüen 9/10. Csak azért nem 10/10, mert az a Szemtõl szemben ebben a kategóriában. Nem is értem az imdb-s pontozását. Vagy az van, hogy rosszkor mutatták be a filmet, vagy pedig az, hogy mivel egy kicsit szövevényesebb, mint egy átlag krimi, így azoknak, akik kizárólag kikapcsolódni/szórakozni vágynak, élvezhetetlen.
A képi világa óriási, de a film legerõsebb alkotóeleme a forgatókönyv.
Kojiro ergo sum.
Az a baj a Thor-ral, hogy semmirõl nem szól, és azt is szarul mutatják be. A többi szuperhõsös filmnek legalább van mondanivalója (legjobb példa az X-Men széria). Itt meg csak történnek a dolgok és minden tök súlytalan. Lokinak semmi motivációja nincs, hogy miért válik gonosszá.
kalapszar/10
Kojiro ergo sum.
( mivel a torrentre is usenetrol jut el a film)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez bivalyerõs volt. A soundtrack az év egyik legjobbja. Néhány jelenet és maszk eléggé mû volt, de ezt leszámítva az év egyik legjobbja számomra. A Marvel meg eltakarodhat a viccesnek szánt képregény adaptációival.
Csak 8,5/10, hajszálon múlt a 9-es.
Ennyire szar poénokat egy filmben, még nem hallottam. Voltam párszor olyan ponton, h kinyomom - pl. mikor a csaj elkezd atomszánalmasan "káromkodni" - aztán végül is végig szenvedtem(de minek?!).
rossz/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Lautrec c. film)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Megvolt VHS kazin nagyon nagyon régen de az interneten szinte sehol sincs fent !
Nagyobbra meg nincs bejárásom.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ezt a filmet keresem már nagyon régóta legalább dvix vagy DVDrip minõségben szinkronnal.
A férjfogó (Love Stinks)1999
Nem értem miért ennyire nehéz ügy ez?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerintem jó kis film, de sehol se lelem.<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Amúgy 7/10, korrekt volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Csillagközi utazásra persze van pénz, de arra nincs, hogy a király (Odin) kapjon egy kibaszott új szemet. A többi ostobaságot meg se említem
2/10
The Rocky Horror Picture Show
sok/sok
nálam biztos többször nézõs..
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nagyon gyenge, többször majdnem lekapcsoltam. 3 pozitívuma van: Stan Lee, Natalie Portman és a végsõ csata.
3,5/10
Nekem a remake amúgy nagy kedvencem, kb az volt az elsõ horror film amit láttam.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
----------
Thor
6/10
A Földön játszódó részek unalmasak voltak.
Azt hiszem a John Malkovich menet után megtaláltam a következõ beteg kedvencemet (legalább film után már van ilyen musicalbõl is 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
10/10
rövidre fogva: 2 órányi tömény

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S