Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Most egyetértek az IMDB pontozással. 5/10
Hiába kedvelem Brody-t, ez kevés volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Monsters: 4/10, unalmas, alig vártam, hogy vége legyen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
de a Piszkos 12 is alap, meg minimum egy Rockynak(de inkább az elsõ 3-nak) helye lenne a listán.
Hogy majd a távoli jövõben lesz egy Gera Zoli focista is.
Tisztába vagyok vele hogy az a Gera nem az a Gera.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Csak az elsõ részt nem lehet megszerezni normálisan, vagyis szinte lehetetlen, a többivel nincs baj. Illetve a Die Hard 4.0 szinkronja egy határ fos, illetve a filmbõl is ezerszer jobb az újravágott UNRATED verzió, ami Mo-on nem kapható, de le tudjátok tölteni és felirat is van hozzá.
Barátnõm fiatal, 19 éves, nem látta még egyik Die Hardot sem, én viszont nagyon nagy rajongó vagyok, úgyhogy nemrég néztük meg õket, a következõt ajánlom:
Die Hard 1: angol hang + felirat. A gyári is nagyon jó hozzá, gondolom a többi sem rosszabb. Így HD-ben is meg lehet nézni. Az új szinkron egy határ fos, a régi pedig beszerezhetetlen...
Die Hard 2 & 3: nincs hozzájuk tudtommal új szinkron, ha mégis, akkor a régivel is simán beszerezhetõ, bolti DVD-ken is az van, szóval egyértelmûen szinkron!
Die Hard 4.0: csak és kizárólag a véres-káromkodós-némileg újravágott UNRATED verzió felirattal. Néhány jelenetet ki is cseréltek, minden változtatás a film javára vált!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"Ez a Gera Zoli, nem az a Gera Zoli... "
"szereplõ(k):
Sylvester Stallone (Robert Hatch)
Michael Caine (John Colby kapitány)
Pelé (Luis Fernandez)
Max von Sydow (Karl von Steiner)
Daniel Massey (Waldron ezredes)
Gera Zoltán (Victor)<#nezze>#nezze>
Bobby Moore (Terry Brady)"
egyébként a ponyvaregényen is a szinkron dob rengeteget
Majd megnézem abban kinek ki a szinkron hangja.
Amikor a rendõr sétál vissza a Nakatomi épületnél a kocsijához és énekli a kis karácsony nagy karácsonyt, na ott hánytam el magam a szinkrontól.<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
A bosszú börtönében
A Függetlenség napja
A Hazafi
A Holló 1
A Közellenség
A mélység titka
A ravasz az agy és a két füstölgõ puskacsõ
A remény rabjai
A rettenthetetlen
A szikla
Ál/Arc
Amerikai história X
Armageddon
Arthur király extra
Die Hard sorozat
Az utolsó cserkész
Bad Boys 1-2
Ben Hur
Cliffhanger
Commando
Drakula
Egy becsületbeli ügy
Éjszakai rohanás
Elemi ösztön
Életben maradtak
Esõember Rain Man
Fegyencjárat
Féktelenül
Forrest Gump
Frankenstein
Gladiátor
Godzilla
Gyûrûk ura 1-3
Halálos fegyver 1-4
Halálsoron
Indiana Jones 1-4
Interjú a vámpirral
Jurassik Park
Katonák voltunk
Két tûz között
King Kong
Lánglovagok
Micsoda Nõ Pretty Woman
Mumia 1
Összeomlás
Pearl Harbor
Powder
Ryan közlegény megmentése
Schindler listája
Star Wars 4 Csillagok háborúja
Szemtõl szembe
Szenvedélyek viharában
Terminator 2
Titanic
Vadászat a Vörös Októberre
Van Helsing
Vírus
Vissza a jövõbe 1
Persze rengeteg kimaradt de ezek számomra olyan filmek amikre szívesen emlékszem.
hirtelen ezek jutottak még eszembe, amiket érdemes megnézni 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#64647: Tarantino filmjeit láttam, azok jók. 😊
Jó volt, 9/10, bár a vége tényleg furcsa.
Nem is tudtam, h ez Scorsese film. Emlékszem VHS-en megvolt kurvarég(most ugrott csak be pár jelenetrõl), és nagyon utáltam, mert vmi kedvenc gyerekkori filmem elõtt volt, és pörgetéskor mindig valamelyik szenvedõs jelenetet láttam belõle 😄
Mostani fejjel már nagyon tetszett, elég beteg pszichothriller, De Niro nagyon odatette magát(jelölést meg is kapta érte az aranyszobrocskára).
Szinkron minusz, meg pár, mai szemmel gyenge trükkök is minusz.
7/10