Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyertem egy jegyet a premier elõtti vetítésre a Végsõ állomás 5-re, de egyik részt sem láttam korábban, így hát bepótoltam mind a 4 filmet. 😄
Elsõ rész újdonságnak mondható, viszont a szereplõk 1-2 kivétellel baromi unszimpatikusak voltak.
Második rész tetszett talán a legjobban az ötödik mellett. A sok tini helyett végre normális karakterek voltak.
Harmadik is még bõven jó volt, viszont a negyedik már eléggé eröltetett lett, semmi újdonság. Jó, mondjuk az összes film ugyanarra a sémára épül. Ötödik meg baromi látványos volt, fõleg IMAX 3D-ben, a film eleji hidas katasztrófa eszméletlenül fasza volt, és a halálesetek egytõl-egyig olyan brutálisak voltak, hogy csak röhögtek az emberek rajta a moziban. 😄 És a csattanó a végén baromi jó volt, egybõl leesett, mikor a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végsõ állomás 1 6.5/10
Végsõ állomás 2 7/10
Végsõ állomás 3 6/10
Végsõ állomás 4 5/10
Végsõ ûllomás 5 7.5/10
"Sajnos" valamennyire ismerem a skandináv / germán legendákat és mítoszokat (csak hobbi), így ez a film nagyon megütött, igazi élmény volt, képtelen voltam elvonatkoztatni a f*szságoktól... 😞 3/10
Jó film, de sokkal többet ki lehetett volna hozni belõle, így csak 6/10. Jason Momoa jól hozza a szerepet, a film túl rövid, alig van benne mellékszál, nem túl jó, hogy Conan azonnal a fõ küldetésre teker. A legjobban talán Conan gyerekkorát csinálták meg a filmben.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Valaki kozuletek megnezte mar az APOLLO18-at? Ha igen; milyen...?
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A továbbiakban kérek mindenkit a kultúrált és normális hangnemû fórumozásra, a frusztrációit mindenki élje ki lehetõleg a fórum keretein kívül.
Köszönöm!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ennyit az offról! 😊
Film: Thor 7/10..lekötött,nekem bejött,igaz nem volt olyan mozgalmas,vagy kicsit egyszerû,de mégis nézhetõ símán.
Go Jeff Go!!!!
A különbség: itt ennyi pénzért feleakkorát se kapsz! (valószínûleg ez az irigykedés tárgya)
Büszkén kijelentem, hogy nekem már több, mint 10 éve 82cm-es TV-m van (igaz, képcsöves, és kb.50kg)! Lehet jönni sz0pni!
amúgy nem szoktam ide írni, de ez kikívánkozott most belõlem😊
azokat is leugatjatok, akik egy jatek topikba leirjak, hogy vettek egy uj videokartyat - mert azon majd bizto jo lesz a jatek?
Itt amerikaban is utaljak egymast a magyarok, semmi osszetartas nincs. Meg akkor is ha segitesz nvkinek ellened fordul. Megtortent mar 3 szor, mikor vissza kellett volna fizetni akkor mar mi vagyunk a kocsogok es azota se lattunk manit. ( nem menozni akarok, hogy nekem tellik kolcson adni, mielott vg beugatna)
Mig az azsiaiak, fekak,romanok mindenki mas tok jol osszetart.
Persze most majd jon az, hogy en rasszista kocsog meg hogy merem magam magyarnak hivni. Nekem semmi bajom, sot segitek mindenkinek, de mikor a magyarok jonnek lefikazni a masik magyart mert neki jol megy, es indokolatlanul lehurrogjak, hogy mit menozol suttyo paraszt meg mar elamerikasodott, akkor nekem miert kene jofejnek lenni?
Ezért én nem látom értelmét, csak az õ dolga, hogy mit vett. Mert ha tesztet írt volna akkor oké, de semmi ilyen nem volt, kérdést sem tett fel vele kapcsolatban.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az autógyártás a cég a márka egy igen kis szeletét teszi ki.
Pl:
"Kevesen tudják,
…hogy a Boeing 777-es gépek törzsét a Mitsubishi szállítja.
…hogy Kuala-Lumpurban a Mitsubishi 450 méter magas felhokarcolót épít.
…hogy a Mitsubishi építette a világ legnagyobb átmérõju fúrópajzsát, amellyel a „Csalagutat” fúrták.
…hogy Orlandoban, a See World óriás tengeri akváriumában a Mitsubishi által gyártott üvegalagutakban sétálhatunk a cápák között.
…hogy a Japánban legnépszerubb sör, a Kirin a Mitsubishi-konszern terméke.
…hogy a világ egyik legnagyobb bankját a Mitsubishi tudhatja magáénak.
…hogy a Mitsubishi részt vesz az urkutatásban, az olajiparban, a papírgyártásban, a vegyiparban, az acél- és alumíniumiparban.
…hogy a Mitsubishi Heavy Industries a gépkocsik blokkolásgátló-rendszeréhez hasonló berendezést fejlesztett ki az épületek földrengésvédelmére."
De pl nagyon keményen nyomják a robotokat is pl a hazai Suzuki gyárban Micsu robotok vannak többségében.
Gyártottak hajókat, mozdonyokat, repülõket, búvárhajót stb...
ON.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de engem érdekel a tv is, úgyhogy vmi képet, demot, stb-t lehetne dobni, mert nekem semmit nem mond a 73" mitsubishi tv, azonkívül, h azt hittem ez automárka 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
8/10
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akkor volt kint akciósan 500USD egy 50--60 colos TV, amikor itt annyiért még 26"-os LCD-t sem kaptál.
beírta hogy vett egy TV -t... és? 😊
tényleg tipikus magyar mentalitás...
grat Csocso a tvhez, biztos állat lesz rajta filmeket nézni! 😊
(nem is rég pl torrent offolás volt, azért senki sem sírt ugye...)
Bazinga!
De vki beirhatna, hogy o 700 centin nezi a filmet meg 20 hangszoron... Es akkor leugathatnank hogy mekkora bekepzelt kocsog.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Beszarok, hogy utalat van azonnal ha valaki masnak jobban megy. ( nem is megy jobban csak mondjuk itt kevesebbert kapni nagyobb tv-t)
nagymenoskodes? mirol beszelsz?
erre irhatnam hogy tipikus magyar csira felfogasod van de kb akkora baromsag lenne mint amit te irtal.
Semmi nagymenoskodes nincs itt. Nem irtam, hogy mekkora kiralyfasza kiccsako vagyok mert nekem ilyen van. Boldogan kijelentettem, hogy megrendeltem oszt kesz. Az auto mania topicba miert nem josz be fikazni azokat akiknek jobb autojuk van mint neked? Bizonyara tobb baratom lesz, mert majd jon mindegyik nezni a super bowlt 73"en 😄