Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legalább véres-gyakós a film vagy a jó öreg mai ps-13 jegyében mindenki vértelenül távozik a másvilágra. Egy Conan filmnél ez nagy szégyen lenne.
tigeroo
band of brothers maraton (sokadjára)

10/10

nuff said
zaki
Mai nap termése: Végsõ állomás 1-2-3-4-5 😄
Nyertem egy jegyet a premier elõtti vetítésre a Végsõ állomás 5-re, de egyik részt sem láttam korábban, így hát bepótoltam mind a 4 filmet. 😄

Elsõ rész újdonságnak mondható, viszont a szereplõk 1-2 kivétellel baromi unszimpatikusak voltak.
Második rész tetszett talán a legjobban az ötödik mellett. A sok tini helyett végre normális karakterek voltak.
Harmadik is még bõven jó volt, viszont a negyedik már eléggé eröltetett lett, semmi újdonság. Jó, mondjuk az összes film ugyanarra a sémára épül. Ötödik meg baromi látványos volt, fõleg IMAX 3D-ben, a film eleji hidas katasztrófa eszméletlenül fasza volt, és a halálesetek egytõl-egyig olyan brutálisak voltak, hogy csak röhögtek az emberek rajta a moziban. 😄 És a csattanó a végén baromi jó volt, egybõl leesett, mikor a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
repülõ
megjelent... 😄

Végsõ állomás 1 6.5/10
Végsõ állomás 2 7/10
Végsõ állomás 3 6/10
Végsõ állomás 4 5/10
Végsõ ûllomás 5 7.5/10

SASboy
nincs magyar címe.

nice legs. what time to open?

dragon11
valaki tudja mi az Insidious-nak a magyar neve?

PetruZ
Thor (2011): Vegyük az északi mitológia ismert forrásait, válogatás nélkül dobjuk össze egy fazék levesbe, fõzzük, amíg van türelmünk, majd ami feljön a felszínre, halásszuk le, és fabrikáljunk belõle valami jól csengõ nevekkel és helyszínekkel teletûzdelt kotyvalékot, és ne törõdjünk azzal, hogy ez, vagy az mi is volt eredetileg.
"Sajnos" valamennyire ismerem a skandináv / germán legendákat és mítoszokat (csak hobbi), így ez a film nagyon megütött, igazi élmény volt, képtelen voltam elvonatkoztatni a f*szságoktól... 😞 3/10
Conan 2011

Jó film, de sokkal többet ki lehetett volna hozni belõle, így csak 6/10. Jason Momoa jól hozza a szerepet, a film túl rövid, alig van benne mellékszál, nem túl jó, hogy Conan azonnal a fõ küldetésre teker. A legjobban talán Conan gyerekkorát csinálták meg a filmben.
CSOCSO
ezen a heten kijottek egy uj elozetessel ahol lelottek egy csomo poent amit eddig nem mutattak. Ruhellem az ilyet.
Magyar felirat nincs még hozzá, ugye?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Itt szinte minden jelenet le van írva a filmbõl. Egész jó volt, bár én a virágbolti verziót láttam.
plas
Hogy egy kis ON is legyen:

Valaki kozuletek megnezte mar az APOLLO18-at? Ha igen; milyen...?

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

[HUN]Crassus
el sem tudom mondani mennyire érdekel a büntetõpont.....a véleményem NEM változik!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sir Quno Jedi
Mármeg miért hívna meg egy üdítõre?! Az megalázó lenne, hiszen mindketten tudjátok, hogy neki telik rá, neked meg nem. 😄 Pl. Japóknál SÉRTÉS olyasmit ajándékozni aminek használati értéke van. Szal. egy mikrosütõt nem fogsz tõlük kapni, de egy kézzel festett sárkány biszbaszért kezet kell csókolnod. Más kultúra.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[NST]Cifu
Egyfelõl Crassus már átlépett egy határt, úgyhogy ezért kapta a jutalmát. Másfelõl viszont Csocso is kostólgatja azt a biznyos határt, mert a személyeskedés és fröcsögés terén õ sem fogta vissza megát, ezért egy figyelmeztetést kapott Vg-vel egyetemben.

A továbbiakban kérek mindenkit a kultúrált és normális hangnemû fórumozásra, a frusztrációit mindenki élje ki lehetõleg a fórum keretein kívül.

Köszönöm!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Rage47
Thort én is megnéztem nemrég. Nagyon bejött nekem, mondjuk eléggé vártam is, és bírom a germán mitológiát.😊
MrSpock
Nem tök mindegy ki mire költi a meglévõ pénzét,és megteheti? CSocso beírta vesz egy hatalmas tv-t. Én is ezt tenném ha egyáltalán munkám lenne,de nincs. Ezért nem fogom õt útálni,hogy dejóó megy neki,mert usa-ban él,és..bla.bla. Van akinek saját házimozija van,vászonnal,és az autója többe kerül,mint másnak a hiteles lakása. Ilyen világ van,én egyáltalán nem sajnálom azoktól akik megdolgoznak érte. Persze vannak olyanok akik oda születnek,de nem is értékelik azt. Sajna haver is van ilyen..eszébe nem jutna megkérdezni hogy segíthetek e ,vagy gyere meghívlak egy üdítõre. Így kell elfogadni,én már immunis vagyok az efféle emberekre.
Ennyit az offról! 😊
Film: Thor 7/10..lekötött,nekem bejött,igaz nem volt olyan mozgalmas,vagy kicsit egyszerû,de mégis nézhetõ símán.

Go Jeff Go!!!!

Csocso: itthon is mindenki 200eFt-ért vesz lapostévét, sõt többért is, ha kap hitelt.
A különbség: itt ennyi pénzért feleakkorát se kapsz! (valószínûleg ez az irigykedés tárgya)

Büszkén kijelentem, hogy nekem már több, mint 10 éve 82cm-es TV-m van (igaz, képcsöves, és kb.50kg)! Lehet jönni sz0pni!

Rage47
én rájöttem, hogy mind1, milyen nemzetiségû valaki, mindenhol vannak szemét/irigy stb. emberek, és nagyon ritka a becsületes. bátran állíthatom, hogy CSOCSO teljesen megbízható, és segítõkész, és ez ritka, fõleg a neten - személyes tapasztalat. és innentõl én kb. le is tojom, kinek mije van. gondolom õ is megdolgozott azért, amije van.
amúgy nem szoktam ide írni, de ez kikívánkozott most belõlem😊
CSOCSO
utolso offolas es ezekutan torlom a tobbit:

azokat is leugatjatok, akik egy jatek topikba leirjak, hogy vettek egy uj videokartyat - mert azon majd bizto jo lesz a jatek?
[HUN]Crassus
/cry

CSOCSO
egyaltalan nem baromsag. Akarmi orome van az embernek idekint vagy odahaza azonnal fujas van a masikra. Itt ha szoba kerul milyen autom van vagy hol lakom vagy mit eszek azonnal jon az ilyen carassus,vg fele borzadalom es jon ,hogy mekdonalc zabalo elamerikaiasodott kocsog...........

Itt amerikaban is utaljak egymast a magyarok, semmi osszetartas nincs. Meg akkor is ha segitesz nvkinek ellened fordul. Megtortent mar 3 szor, mikor vissza kellett volna fizetni akkor mar mi vagyunk a kocsogok es azota se lattunk manit. ( nem menozni akarok, hogy nekem tellik kolcson adni, mielott vg beugatna)
Mig az azsiaiak, fekak,romanok mindenki mas tok jol osszetart.
Persze most majd jon az, hogy en rasszista kocsog meg hogy merem magam magyarnak hivni. Nekem semmi bajom, sot segitek mindenkinek, de mikor a magyarok jonnek lefikazni a masik magyart mert neki jol megy, es indokolatlanul lehurrogjak, hogy mit menozol suttyo paraszt meg mar elamerikasodott, akkor nekem miert kene jofejnek lenni?
[HUN]Crassus
nekem a hócipõm tele van már azzal a dagadt amerikába szakadt nagyzolós pöcstõl!

davidka003
Engem nem zavar kinek mire telik de úgy gondolom, hogy a legtöbb ember szar helyzetben van és szar neki látni, hogy más luxus cikket vesz amíg más minimálbérbõl él.
Ezért én nem látom értelmét, csak az õ dolga, hogy mit vett. Mert ha tesztet írt volna akkor oké, de semmi ilyen nem volt, kérdést sem tett fel vele kapcsolatban.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

desigo
Kár offolni.
Autós topikban is örömmel írja valaki ha vesz valamit,videokártyásban is stb...
[HUN]Crassus
Ma megyek venni egy 6950-es videó kártyát 61500 ft lesz! már alig várom!

Totti5
OFF

Az autógyártás a cég a márka egy igen kis szeletét teszi ki.

Pl:

"Kevesen tudják,
…hogy a Boeing 777-es gépek törzsét a Mitsubishi szállítja.
…hogy Kuala-Lumpurban a Mitsubishi 450 méter magas felhokarcolót épít.
…hogy a Mitsubishi építette a világ legnagyobb átmérõju fúrópajzsát, amellyel a „Csalagutat” fúrták.
…hogy Orlandoban, a See World óriás tengeri akváriumában a Mitsubishi által gyártott üvegalagutakban sétálhatunk a cápák között.
…hogy a Japánban legnépszerubb sör, a Kirin a Mitsubishi-konszern terméke.
…hogy a világ egyik legnagyobb bankját a Mitsubishi tudhatja magáénak.
…hogy a Mitsubishi részt vesz az urkutatásban, az olajiparban, a papírgyártásban, a vegyiparban, az acél- és alumíniumiparban.
…hogy a Mitsubishi Heavy Industries a gépkocsik blokkolásgátló-rendszeréhez hasonló berendezést fejlesztett ki az épületek földrengésvédelmére."

De pl nagyon keményen nyomják a robotokat is pl a hazai Suzuki gyárban Micsu robotok vannak többségében.

Gyártottak hajókat, mozdonyokat, repülõket, búvárhajót stb...

ON.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
ez egy baromság! könnyû mindent rákenni a "magyar mentalitásra", meg dobálni a "tipikus" jelzõket, de kicsit nézzünk már körül. persze, h elég késforgató ilyeneket olvasni, mikor a legtöbb ember azt se tudja, mit adjon el bazdmeg, h a házát ne vigye el a bank! ez nem irigység, inkább csak emlékeztet mindenkit, h itt meg szar az élet. és ezzel nem CSOCSO ellen vagyok.

de engem érdekel a tv is, úgyhogy vmi képet, demot, stb-t lehetne dobni, mert nekem semmit nem mond a 73" mitsubishi tv, azonkívül, h azt hittem ez automárka 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
szerintem sem, tökre belefér, amúgy is mindenki dobálózik "HD, cam, dvdrip, bluray, mozivászon, divatfos" szavakkal a topikban, nemtudom miért kell vérszemet kapni emiatt.
8/10
TaRka0107
Szerintem sem menõzésnek hozta fel a témát CSOCSO, csak sokan túlreagálják...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
Majd dobj egy képet ha beinstalláltad, kiváncsi vagyok hogy fest.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Neki meg abban van igaza, hogy ha nem dúlna errefelé szokásos irigy mentalitás, akkor senki, de senki nem vette volna ezt a megjegyzését arcoskodásnak. 😊
Akkor volt kint akciósan 500USD egy 50--60 colos TV, amikor itt annyiért még 26"-os LCD-t sem kaptál.

precision
igaza van Csocsonak
beírta hogy vett egy TV -t... és? 😊
tényleg tipikus magyar mentalitás...

grat Csocso a tvhez, biztos állat lesz rajta filmeket nézni! 😊

(nem is rég pl torrent offolás volt, azért senki sem sírt ugye...)

Bazinga!

CSOCSO
Miert lenne igazuk? Ez egy filmes topik. A tv-t azert vettem mert az egyik kedvenc ido toltesem az, hogy megnezem az uj filmeket otthon. Ezen valszeg elmenyesebb lesz filmet nezni. Nem egy magatol beszelo hutot vettem vagy segwayt..... Nem szoltam be hogy ettol en mennyivel kiralyabb vagyok vagy, hogy nektek sose lesz akkora elmeny filmet nezni mint nekem.

De vki beirhatna, hogy o 700 centin nezi a filmet meg 20 hangszoron... Es akkor leugathatnank hogy mekkora bekepzelt kocsog.
davidka003
Igazuk van, hogy semmi értelme nem volt, hogy beírtad.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

tigeroo

érzed a kontrasztot? (ne feledd, 1977)

gagyi (TM)
Rash87
<#taps>

Glory, Glory Man. United!

tigeroo
ha nem álmosan nézem akkor akár 8/10 is lehet!
váó,.ez jobb mint a die hard. popcorn bekészítve😄

CSOCSO
BWAHAHHAAHAHHAHAHAHAA ezt azert most meghagyom 😄😄😄😄 megdobbento, hogy 30 folotti vagy
CSOCSO
ahogy irtam nem erdekel a vinnyogasod. ertelmesz hozzaszolasod nincs csak a kukaba valo vinnyogasod. A sajat anyad felkepelne az ilyenert. Nekem errol a feltekerol marad a torolgetes 😉
A hozzáoszlásaim látom törlöd, ennyi vagy. Alig várom, hogy lássam az új televíziód, amit a szüleidtõl könyörögtél.
CSOCSO
mondjuk tok nem erdekel a vinnyogasod vgkem.. .majd teszek fel neked kepet is mikor megjon a tv.
CSOCSO
semmi baj.. megertem a magyar szinvonalon valo rekedesedet...
CalebJoe
én nem irigykedek rád meg nem utállak csak kiegészitettem vg gondolatát ennyi, jó filmezést
CSOCSO
Magyarorszagon nincsen az embereknek 200ezer ft juk tv re? Azt hiszitek hogy ez a tv masfel millio volt? Miert nem mindegy, hogy az ember afrikabol, kinabol vagy amerikabol ir? Miert kell ez a magyar paraszt beszologatas?

Beszarok, hogy utalat van azonnal ha valaki masnak jobban megy. ( nem is megy jobban csak mondjuk itt kevesebbert kapni nagyobb tv-t)
Effe88
<#bohoc><#bohoc>

CSOCSO
"nagymenõnek képzelt hozzászólásaid"

nagymenoskodes? mirol beszelsz?

erre irhatnam hogy tipikus magyar csira felfogasod van de kb akkora baromsag lenne mint amit te irtal.

Semmi nagymenoskodes nincs itt. Nem irtam, hogy mekkora kiralyfasza kiccsako vagyok mert nekem ilyen van. Boldogan kijelentettem, hogy megrendeltem oszt kesz. Az auto mania topicba miert nem josz be fikazni azokat akiknek jobb autojuk van mint neked? Bizonyara tobb baratom lesz, mert majd jon mindegyik nezni a super bowlt 73"en 😄
CalebJoe
átállt az amcsi életszínvonalra nem baj az csak minket magyar országban élõket idegesíti, biztos vannak kint barátai tehetõsek mint õ😊
Csodálatos ezeket nagymenõnek képzelt hozzászólásaid olvasni egy filmes topicban... bizonyára így több barátod is lesz, de ha véletlen nem lesz több, akkor bizonyára lesz még több hódolód, ámulód, csodálód és legfõképpen nagyobb farkad.
CSOCSO
megrendeltem ma a 73" mitsubishi tv-t
alig varom 😊