Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://videodrome.freeblog.hu/
Am jónak tûnik
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN ID.: Beegabor
csak most indítom el és látom h tök szar így töröltem is a géprõl...
Akár priviben és kivételesen nem HD-be is elég lesz.<#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Shark.Night.2011.TS.READ.NFO.XViD-REVELATiON
Francia akcio film. Teljesen zsir, 7/10 et siman megerdemel, de talan kozelebb huz a nyolchoz.
Egyetlen bajom, hogy nem volt kicsit akciodusabb, izgalmasabb.
koszonom az ajanlatot. Johet meg tobb mert igy messzirol nem sok europai filmrol hallani.
Elsõ 18 perc vállalhatatlan, de aztán beindul a gõzhenger és gyaksi végig. Sõt a végére még majdnem sikerül sztorit is csempészni a filmbe. Jó levezetõfilm egy fárasztó nap után szvsz.
Bírom a Travolta búráját, nemsemmi csóka. :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Elõre is kösz !
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Ajánlottam már itt, tényleg nagyon izgalmas cucc, valóban nem egy Taken, de nincs messze tõle.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Francia film, ha szereted az európai filmeket, sztem izgalmas, jó tempójú akció thriller, kisebb csavarokkal. Nem egy Taken de rossz idõben filmezgetni teljesen megfelel.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Jack Black megint egy kellemes filmben szerepel. Semmi extra, de kedves hétvégi családi film lehet, már annak aki bírja õt. A "trükkök" pedig meglepõen jók.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyszer ki lehetett bírni, mert végül is szórakoztató, de súlytalan, amolyan semmilyen. Még Hasselhoff is feldobja kicsit.
A Másnaposok csaj verziója volt tervben sztem, de azért attól messze elmarad. Voltak jó poénok benne, beteg karakterek, de az egész története egy vicces formába öntött tizedrangú klisé.
Csajjal ajánlom, randi filmnek tökéletes, illetve inkább társaságban(ahol akadnak nõi egyedek is) üthet nagyobbat.
6/10
Never Back Down 2
Sikerült az elsõ vázára ráhúzni majdnem ugyanazt a lepedõt, kivéve, h amin változtattak, az egy rakat fos. Például vmi egészen hihetetlen módon csináltak negatív karaktert(és "fõellenséget") vkibõl negyed órával a vége elõtt.
rossz/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Érdekes film, ha csak az alapsztorit értékelném valahol 6.5-7/10 lenne. Amiért még is hajlok a 9/10-re annak oka az egyrészt a hangulata, mert az van neki, elég érdekes, meg a színészi játék, mert nekem az is bejött nagyon. Rayen Reynolds és a két nõ is nagyon jól játszott, bár azt hiszem Melissa McCarthy volt a legjobb és legtermészetesebb. Meg rácsodálkoztam Elle Faningra, szerintem van olyan tehetséges mint a tesója.
Tetszett az önirónia is, amikor a filmben egy pilot fimbe betoldanak egy plusz mondatot, hogy "a hülyék is értsék. A filmet hülyék fogják nézni? Igen, a filmet a hülyék is meg fogják nézni." :)
Viszont ennek ellenére vagy éppen ezért ...
Egyébként tetszett, hogy az elsõ részben G "csak" egy színész, aki azt játssza amit játszik. A második részben G egy forgatókönyv író, aki egész történetet, embereket, hátteret talál ki, míg a harmadik rész játéktervezõje már egész világokat "teremt", jó volt az utalás a "God mode"-ra. :)
Lehet beképzelem, de a három fokozatban Rayen egyre komolyabban játszott, nekem ez szándékosnak tûnt a "valósághoz" közeledve. A hangulatot meg egy egy pillanat adja meg, sok kimondott és még több ki nem mondott gondolattal.
Mondjuk megértem az IDMB-n miért csak 6 pontos, és azt is miért nem erõltették BD kiadásban :)
Még szerencse, hogy semmiben sem hasonlít a 23-ra, pedig elején féltem olyasmi lesz. Minden esetre nem érzem kidobott idõnek a közel 100 percet amit rászántam.
- viszlát késõbb )))
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Van Damme legújabb filmje egyenesen Bukarestbõl. Azt kell, hogy mondjam kellemes meglepetést okozott a film, mert annak ellenére, hogy alacsony költségvetésû, 1-2 nevesebb szereplõt leszámítva (Árpa Attila :D) csupa neve nincs mûvész formálta meg a karaktereket mégis sikerült egy korrekt akció drámát összehozniuk. A vágás, az akciók egytõl egyig minõségi munkák voltak. A történet is ugyan 2 mondatban összefoglalható de valahogy mégis sikerült olyan dolgokat belerakniuk amik sok komolyabb filmben nincsen meg. A lényeg tehát, hogy kaptunk egy akciófilmet több drámai elemmel megfûszerezve.
8/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
hehe
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Jason Statham rendõrgyilkos után nyomozgat, egy angolosan színtelen, és szagtalan (thriller?)krimiben.
Jason hozza a rutint, a kõkemény, mindig bunyóra kész, érces hangon beszólogatós, de lazán paraszt karaktert, ami valljuk be nagyon faszán áll neki. És igazából ennyi, az õ karaktere is csak lóg a levegõben, de a jelenléte fényévekkel emeli az amúgy totál jelentéktelen, kidolgozatlan, filléres cselekmény színvonalát, és nyomja el a létszámnövelés céljából beleírt, céltalan mellékszereplõket.
jövõhétre elfelejtem(de el is akarom)/10
A filmet amúgy megnéztem még1x tegnap (immár blurayben) és nem volt akkora csalódás, mint elõször.
Szerintem olyan 8/10
Kojiro ergo sum.
Az utolsó fél óra avagy a "Mutáns Ûrzombi Éjszkája" 1/10
Thor
Tetszett de a végét csinálhatták volna grandiózusabbra is. Pl az elején a bunyó sokkal jobb volt mint a végén lévõ. Arra számítottam hogy a végén esetleg Asgardot is megtámadják a Frost Giagantok és kelõen gigantikus finálé lesz de ehhez képest elégé semmilyen volt a végsõ harc.
Aminek nem sok értelme volt az
A Thort játszó szinész nagy pozitív csalódás. Jól játszotta a szerepét és humorszint is jó volt fõleg hogy nem ment el az idióta humor irányába.
Nem korszakalkotó mû de egyszer meg lehet nézni és szórakozni is lehet rajta.
Persze, ígérték már sok mindent :)
http://videodrome.freeblog.hu/
Die Hard 1: kétségtelenül a sorozat legjobb része. 9/10
Die Hard 2: vmi borzalmasan erõltetett szaga volt, a sztori meg...nevetséges. 3-4/10
Die Hard 3: ez is elég fasza lett. 8/10
Die Hard 4: sablon akció az új évezred mintájára, de élvezhetõ(azért McClane karaktere jól eltorzult az eredetitõl - kicsit sem emlékeztetett a bagós, trikós, frappánsan beugatós nyomozóra). 7/10
Bruce-nak azért kurva jól állna még most is egy ilyen akció szerep, nem a nyomi, butaarcú fekákkal való bohóckodás.
1. rész volt a legjobb, a 2. is még elment, abban az ALL time best halál a lottónyertes srácé, amikor a létra kiszúrta a szemét:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.