Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Christoph Waltz...ennyi. Nekem elég volt a szereplõlistát olvasni, amint megláttam a nevét, már néztem is a filmet...Attól függetlenül, hogy se a Witherspoont, se a Pattinsont nem szeretem.
Minimális SPOLIER:
A film egy vándorcirkuszról szól a '30-as években, ahová egy tragédia miatt csatlakozik Jacob (Pattison). A cirkusz igazgatója, August (Waltz), felesége pedig Marlena (Witherspoon). Érkezik a cirkuszhoz egy elefánt, aminek az idomárja Jacob lesz, és együtt kezdenek dolgozni Marlenával egy új számon...Mindkettejükben kialakul valami egymás iránt, eközben August is egyre jobban megkedveli az új fiút...egy idõ után azonban rájön, hogy a felesége és Jacob között nem csak barátság kezd kialakulni...ÉS ekkor bontakozik ki igazán a pszicho énje Augustnak, amit nagyon jól játszik el Waltz...már már Brigantyik magasságokban 😊
nálam a film 7/10-es, volt egy két olyan rész, ami után azt mondtam, hogy lekapcsolom, és késõbb folytatom, de mindig történt olyan esemény, ami miatt végignéztem.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nyilván én is azt hittem hogy a Mimic 3. része, ami egy kicsit más😊, de köze nincs hozzá...
"Noah és Emma Wilder egy különleges dobozt talál a tengerparton. Amikor kinyitják, egy minden képzeletet felülmúló, lélegzetelállító kaland veszi kezdetét."
Kellemes családi mese kicsiknek, nagyoknak, földönkívüli dolgokkal stb... érdekes hogy eddig nem is hallottam róla, a tévében sem találkoztam vele, pedig 2007-es.
8/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ilyen Triangle stílus is jöhet, ami inkább thriller.😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Valaki leírhatná, hogy most mi is volt a film értelme 😊 Folytatást terveznek, vagy mire is kell vélni ezt a hatásvadász befejezést?
Na mind1... a rossza befejezésen kívül annyira nem is lett volna rossz a film, de sok az üresjárat, a felesleges jelenet.
4/10
Bazinga!
Magyar film. Nagyon ritkán van nézhetõ magyar film, mert a régi arcok már gyakorlatilag teljesen begyepesedtek, az újak meg nem nagyon tudnak itthon érvényesülni. Ez egy Stanis³aw Lem adaptáció, de sajnos nem ismerem az eredetit így csak tippelni tudok, hogy sokat tettek hozzá vagy inkább mellé.
Fentiekbõl következi, hogy ez egy sci-fi. Szóval aki valami izgalmas, akció dús filmet vár az kerülje messzirõl. De az is aki valami látványosra számít.
Egy olyan országban játszódik, ami valahol a V mint vendetta és a modernizált III. Richárd Angliája között helyezkedik el, szóval afféle diktatúra. A Egyértelmûen nem derül ki, csak a személy és helyrajzi nevekbõl sejthetõ. Ráadásul igen anakronisztikus mind a ruhákat, épületeket, jármûveket, gépeket tekintve. Olyan mint ha az 1930-as és a 2010-es évek között összevissza ugrálva szedték volna össze ezeket.
A történet elég érdekesen indul. Egy könyvesboltba zárás után érkezik egy vendég, akit a tulaj végül is kiszolgálna amikor fura jelenségek közepette az összes könyv lecserélõdik a boltban az "1" címûre. A hatóságok egybõl kiküldik a Valóság Védelmi Hivatal (RBI) legjobb nyomozóját Phil Picth-et (Mucsi Zoltán) aki nyomban el is különíti a gyanúsítottakat (értsd szemtanúk) egy a hivatal által fenntartott diliház és kutatólabor keverékébe.
A film fele a nyomozás és vallatás pillanatait a másik fele az aktuális narrátor pár mondatos okos megállapításaiból állnak. A képre meg ráengedtek pár szûrõt, amitõl direkt ilyen ködös és kifakult lett. Aki szórakoztató filmet akar ne ezt nézze, mert pár helyen átjön Lem érdekes humora, de nem kompenzálja a többi részt. A filmben szereplõ okosnak tûnõ mondatok nekem sok újat nem mondtak, de azt hiszem ilyen szempontból én a kisebbséghez tartozom. Az átvezetõ dumák alatt mindenféle archív filmrészletek és híradófelvételek vannak, persze van közte pár a szereplõkkel felvett kakukktojás is.
Nekem a film bejött, van egy érdekes hangulata, egy sajátos humora, meg talán valami kis mondanivalója is. De nem ajánlanám senki jó barátomnak, mert lehet megverne miatta 😊
A forgatókönyvíró, rendezõ és látványtervezõrõl ezelõtt nem hallottam, ami nem csoda mivel elsõ filmje, de biztosra vettem, hogy a Pater Sparrow egy mûvésznév és igen meglepõdtem kit is takar, mikor utána néztem.
Legyen mondjuk 7/10
Elég tisztes iparosmunka ahhoz képest, hogy pár jóbarát és a családtagjaik csinálták az egész filmet.
Jó kis történet egy titokzatos találmányról ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7/10
Bruce Willis mindent elvállal?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Tarrtól olyan messze van, h hasonlatot sem találok hirtelen. nem tudom, õ hogy jött ide.
ez a Joseph Lewitt nem õ szerepelt az Eredetben is?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2011 elsõ egészséges filmje! Totál nonszensz dráma, egy totál nonszensz karakterrel, és jó erõs fekete humorral. Ez a Hesher simán lehetne kult. figura, annyira eszméletlenül beteg. Joseph G. Levitt toplistás lett ezzel nálam. Natalie Portman pedig, hát õt minden mennyiségben, mindenhol, akárhol, sztk szemüvegben is...khmm, szóval a film kurvajó!
9/10 rákendróóóól
idõutazós film, James Belushi a fõszereplõ és qva jó film😊 csavaros B kategóriás film, de állatira jó...
Magasan az év idegeninváziós filmje eddig, de szerintem az elmúlt néhány év próbálkozásait is veri. Akció + itt-ott horror + angol humor = win -> 8/10.
Érdekesnek tûnõ sztori, amibõl sokat ki lehetett volna hozni, de érzõdik rajta, hogy berakták a "Hollywood" nevû mixerbe és ez jött ki a végén. Kliséhalmaz 😊 És még Olivia Wilde meztelen jelenete is olyan, hogy semmit nem lehet belõle látni... legalább ennyi jó lett volna benne 😄
5/10
Bazinga!
az a szomorú, h nála ezt egész korán felfedezték, és kezdték meg a kezelést(amire jól is reagált), aztán bummm, 1,5 év után elvitte :S
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
RIP
Meghalt Andy Whitfield<#sir>#sir>
Nyugodj békében Spartacus.<#szomoru1>#szomoru1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: