Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Zene nélkül mit érek én?
Végre valami új, végre valami más. Amúgy is szeretem nagyon a két Malick filmet, amit láttam (az Õrület határán a kedvenc háborús filmem, az Új világ pedig egy fantasztikus utazás, mindenféle értelemben), ez pedig engem is lenyûgözött már akkor, amikor még csak ötlet volt!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Elõször is viccnek tartom, hogy egy ilyen kaliberû alkotást itthon képtelenek moziban vetíteni! Sõt gyanítom, hogy ez a büdös életben nem fog megjelenni semmilyen formában nálunk!*
A trailer megtekintése óta, az év legjobban várt filmje volt számomra.
Itt leszögezném, hogy ez az a film, ami a legtöbb embernek nem fog tetszeni, sõt nagyrészük a feléig nem fogja kibírni. Nagyon nehezen emészthetõ, nehezen érthetõ darab, egy igazi absztrakt(nincs klasszikus cselekmény, csak egységek, dialógusok elvétve vannak, csak a monológok vezetik végig a filmet).
A történet középpontjában egy fiú felnõtté válása áll, melyet a rendezõ mûvészi párhuzamba von az élet létezésével, és annak körforgásával, mindezt gyönyörû képekkel, és hangaláfestéssel tálalva. A színészek kifogástalanok, különösen Brad Pitt és a kis srác, de a többi mellékszereplõ is remekül hozza a karakterét.
Nem pontozom mert szvsz lehetetlen, engem lenyûgözött, és csak annak ajánlom, aki nagyjából tudja mit várjon, és nem retten vissza az elvont filmektõl, mindenki más(aki már a Drive-nál beragadt), az nagyon messzirõl kerülje.
* persze miután megnéztem, rájöttem, hogy ezt itthon tényleg felesleges moziban vetíteni, mert a kutya nem nézné meg, aki meg véletlenül beülne rá, az elég hamar kisétálna. Sajnos e téren totális szellemi sivárság a jelenlegi mozitársadalom.
Elég régi film, még nem láttam. Jó kis krimis-maffiás film. Nicolas Cage nagyon jól hozta a bolond maffiavezért, rendesen fostam tõle :-) jó színész ez a Cage, csak nyomi szerepeket kap/vállal.
7/10
szvsz az lenne a fogyatekos hozza allas ha megnezes nelkul lefikaznam.
Én például elolbvasom sokak kritikáját egy egy adott filmrõl, amirõl azt hiszem lehet érdekelni fog.
De.
Nyilván annak a kritikája lesz a számomra fontosabb, akinek hasonló filmek tetszettek illetve nem tetszettek, mint nekem.
Sokaknak nem jött be teszem azt az Inception, na most ha valaki azt szétfikázza, akkor nyilván más hasonló, nekem biztos tetszõ filmekrõl is rossz véleménye lesz, nem? 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Álomháború
Egyszerûen csak ajánlani tudom ezt a filmet nagyon jó lett.
A vége is jó lett!
10/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ekkora agygyengeséges röfögést. Ha ez az állítólagos BEST barátod KIJELENTI majd, hogy f..szt szopni jobb, mint p..át nyalni, akkor onnantól kezdve buzi leszel? Ne is menj el megnézni, ha elõre tudod, hogy lehúzod, nem neked csinálták filmet!
<#lama>#lama>
What about the forests?
én pl nem vagyok oda a kocsis akció filmekért de pl. a Fast Five igenis jó lett a felhozatalhoz képest sõt
Milyen filmeket? Nem is láttad még.
meg fogom nezni, de biztos vagyok benne, hogy le fogom huzni.
Ez fogyatékos hozzáállás. Nem csak ehhez a filmhez, hanem bármihez.
Arról a filmrõl beszélsz így látatlanban, ami az idei év legnagyobb kritikai sikere és elnyerte Cannes-ban a legjobb rendezés díját. Arról mondod azt LÁTATLANBAN, hogy biztos, hogy le fogod húzni. Te nem vagy normális.
Biztos, hogy ilyen szintû butaság mellett másban van a hiba?
Amugy kb lattam egy par ilyen filmet, talan 10 nel is kevesebb cimrol van szo a a par ezer filmhez kepest amit lattam, aminel ugy voltam, hogy WTF volt ez a sz@r? Majd jonnek es bemagyarazzak, hogy en ezt nem ertem meg ez a minosegi cucc............<#wow3>#wow3>
"Nálunk a vetítés elején kiment egy izmos, kopasz belvárosi értelmiségi a nõjével - gondolom, valami Száguldó robbanás 3 típusú élményre számított. Nehéz túllépnem azon, hogy valaki nem egyszerûen nem érdeklõdik a minõségi kulturális élmények iránt, hanem ha véletlenül találkozna vele, szabályosan elmenekül elõle. Na de sebaj."
Nem kell egybõl forgolódni, ha egy film nem látványos robbanásokkal vagy eszeveszett üldözésekkel próbálja eladni magát. Élvezzétek azt, hogy valaki feltételezi rólatok, képesek vagytok egy kicsit a képek mögé nézni. Aggódni nem kell: kb. 1% vagy az alatti az ilyen filmek aránya a moziban...
A szórakozás nem azt jelenti, hogy hangosan böfögve röhögök azon, ahogy a másik fingik.
akció/krimi/thriller
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Este megnéztem ezt is, 7/10. Durva, fordulatos film, tudnak ezek a spanyolok jó horrort is csinálni.
Robert Pattison képernyõalkalmassága valamelyest nõtt ezzel, de sztem õ már megmarad egy bugyinedvesítõ, örökromantikus színésznek, amibõl soha nem fog kilépni.
Pattison a 20 évek Amerikájában beáll egy cirkuszba kényszerbõl, ahol a szépséges R. Witherspoonnal elromantikázik, miközben Christoph Waltz biztosítja a bonyodalmat. A 3 színész közül egyértelmûen Waltz viszi el a filmet, zseniálisat alakít ismét(ezt a faszit akármilyen fosszar filmbe beledobnák, minõséget csinálna belõle). A történet is érdekesnek mondható, nagyjából lekötött, viszont 2 órás, és tele van már-már twilightosan kínszenvedõs romantikázással, ami komolyan igénybe vette az energiatartalékaimat.
Szóval alapvetõen nem rossz film, a díszletek szépek, a fõ-, és mellékkarakterek jók, a történet is vállalható, de vannak hibái(legfõképp Pattison és Witherspoon közös jelenetei).
6/10
A Kidnappedet nem láttam.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Bár az imbd csak 5.3 ra adja, szerintem egy erõs 7 es megvan ez a film. Kicsit Eden Lake beütése van.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem is láttam a filmet.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
De semmi baj 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mit adott hozzá a filmipar fejlõdéséhez a Drive?
SPOILER - SPOILER - SPOILER
Én megmondom mit láttam: Egy nagyon cool csávó (honnan, ki, miért, nem érdekes) beleszeret egy házas nõbe, de túlságosan is kúl ahhoz, hogy csak úgy megdöntse, ezért inkább segít a bûnözõ férjének, de félrecsúszik a dolog, és kinyírja a maffiát. Mindez egy elképesztõen lassú, unalmas és túlságosan is brutális képeket vegyesen váltogató, jó filmzenével megtámogatott film, semmi egyéb.
SPOILER END - SPOILER END - SPOILER END
Az idei felhozatalban tényleg felüdülés, de volt egy hasonló film Dwayne Johnson-nal a DRIVE, és szerintem az kategóriákkal jobb volt.
Sõt, még azt is megkockáztatom, hogy nem csak a film címét, hanem sok minden mást is simán átemeltek onnan.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Viszont szerinted egy toplistán csak azok a filmek kaphatnának helyet, amik az emberek többségének tetszettek és nem megosztóak?
Ugye ezt nem gondolod komolyan?
A másik pedig: nehogy már az legyen a probléma, ha valami hozzátesz a filmiparhoz, ahogy te fogalmaztál. Ha valaki újítani mer, és teszi azt egységes, igényes és színvonalas módon, akkor azt értékelni kell, különben oda lyukadunk ki, hogy az összes elkúrt film egy korábbi elkúrt filmnek az x-edik variációja lenne.
...mint ahogy már szépen haladunk is ebbe az irányba.
Pont emiatt a hozzáállás miatt nem mutatnak be Magyarországon olyan filmeket, mint a Tree of Life.