Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nekem tetszett a film, nem az az átlagos szellemes film
8/10
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
EPIC EPIC EPIC EEEEEEEEEEEEPIC!!!!!!!!!!
Nem vagyok oda a snowboardozasert de, miota lattam a trailert alig birtam ki, hogy megnezhessem az egesz filmet. Elozo hetvegen kijott, megneztem es nem tudtam levenni a szemem a kepernyorol! Ha valaki latta mar a Planet Earth sorozatot azt tudja, hogy milyen szep a cinematography. Ebben a filmben talan meg jobban ramentek a vizualis orgiakra. HIHETETLEN, az agyam eldobom! A zenek is ott voltak a szeren. A Snowboardozas a vege fele mar kisse unalmas volt es sajna a trailer tele van olyan videokkal ami a filmbe sajna mar nem jutott el :( de ettol fuggetlenul 10/10!!!!
Eddig az avatarral mutogattam mindenkinek a tv met.... ez most valtozott!
a trailer:
jut eszembe; Transformers 3 ben mennyire ubergagyi szar volt a JFK CGI????
Ez a film még mai szemmel nézve is a legjobb akciófilmek egyike, nem is értem ,hogy manapság miért nem lehet ilyen kaliberû akciómozikat csinálni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ez igen...
emlékezetes, végig feszültséget fenntartó, érdekes vezetésû film...
tényleg fasza
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Yippee-ki-yay, motherfucker
Gagyi, sablonos vírusos katasztrófafilm.<#merges2>#merges2> Kár volt végigszenvedni. 3/10
Qwerty4
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
átlagos film szerintem, abban másabb a tipikus hollywoodi produkcióktól hogy akció helyett inkább az érzelmeket helyezi elõtérbe (jóhogy a film fele elmegy a "semmivel", hiszen a fõhõs számára ez a "semmi" jelent mindent amit a végén...hát na majd max. 2 forintért megmondom mint aladár, aki látta érti mire gondolok)
a plot egyszerû mint egy 100-as szög, hasonló elemeket láthattunk már akárhol beleszõve a történtbe, viszont a rendezõ nagyszerûen kotyvasztotta össze ezeket... a vége pedig totális katarzis, semmi magasztalás, semmi csattanós lezárás, edd meg amit fõztél. a film lassacskán odaszögez, lesúlyoz minket a székbe, majd amikor vége van folytatnánk a napunkat, de nem megy mert még a hatása alatt tart minket.
nem úgy mint egy inception, hogy kattogsz rajta, inkább csak a hangulatodra lesz hatással, mert ez a film lehangoló (amit nem negatívumként értek!) vagyis komor hangulatú azt kijelenthetem.
most lehetett volna ezt csûrni-csavarni ótókázós jelenetekkel, de minek? pont így jó
a zene ötcsillag, nem volt velük semmi gond, illett a jelenetekhez.
ezt a gosling gyereket meg közben jöttem rá hogy én már láttam a notebook címû filmben. komolyan mondom, olyan pszichopata feje van hogy sokszor énis féltem tõle és vártam hogy a nagy hallgatások között mikor basz pofán valakit hirtelen <#idiota>#idiota>
az akció részek rövidek voltak, de "velõsek",szóval azok aztán tényleg (hálistennek nem ment át csípõbõl lövõ kovbojjá a fõhõs)
átlagos film, de ha megvan benned a receptor hogy felvedd a lassabb folyású történetet, és nem feltétlenül a látvány a lényeg (valamint már unod a filmes kliséket és valami másra vágysz) akkor bizony szeretni fogod.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hát ez baromi jó film volt. Minden tetszett, a történet, a drámaiság, a képek, a hangulat, a zene. 10/10
Qwerty4
A sok romantikus film után jó volt megint normális szerepben látni Mathew McConaughey-t. Ez az ügyvédes téma már a Ha ölni kell-ben is bejött és a mostani szerepében is megmutatja, hogy nem csak nyáladzani tud.
A film nekem kicsit Törés feeling, de egyébként nagyon jó! Izgalmas, fordulatos, végig fenntartja az érdeklõdést, nincs üresjárat...szóval 9/10 :)
really? Fapofaval vegigneztem. Csajok vihorasztak rajta, meg edesnek talaltak.
nekem 5/10 es csajoknak, gyerekeknek valszeg megvan 8/10 is
és ez a mocsok sg, még beépített google modullal is rendelkezik, hogy még véletlenül se kelljen nagy munka árán új lapot megnyitnia.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
btw holnap nézem a drive-t, meglássuk mit megy :)
legyen akkor minden topikban kiírva annyi, hogy google a barátod
nem hiszem el, h 2011-ben még gondot okoz valakinek egy szaros felirat keresése.
#65298: teljesen nyugodt vagyok :)
Bazinga!
Bazinga!
A színészek viszont zseniálisak és a fõhõs kiscsávó is nagyon jó
csak nem nagyon szoktunk ilyesmikkel foglalkozni
amúgy is google...
(feliratok.hu, hosszupuskasub.com, opensubtitles.org... ha ezeken nincs és google -el sem találsz, akkor mi sem fogunk tudni segíteni)
Bazinga!
Huh, ez nagyon jó volt, minden szempontból.
Bazinga!
Brad Bird egyik kevésbé ismert rajzfilmje(pedig ahogy nézem szinte csak pozitív kritikákat kapott), ami egy kisfiú és egy robot barátságáról szól a Hidegháború idejében. Aranyos, vicces, érzelmes történet, egyetlen hibája, hogy talán kicsit rövidre sikerült. Mindenképpen felüdülés a mai futószalagos animációhányadékok között.
7/10
Tudom, hogy mesekonyv atirat de ez kisse gagyinak tunt nekem. Semmi meglepo nem volt benne. Minden kiszamithato volt. Mikor Hal felment az urbe es a meteorok koze bement mar egyertelmu volt mi lesz a vege.
Nekem semmi bajom azzal, hogy miket kepzelt es hozott letre a gyuru erejevel. De sajnos nem nyugozott le egyaltalan.
5.5/10 szerintem ennyit megerdemel
de ha te a hallás utánit érzed gyengébbnek, akkor nyilván az a fontosabb :)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ha volt olyan film aminek már nagyjából vágod a szövegét kívülrõl (mittomén bud spencer filmek stb. vagy személyes kedvenced) azt nézzed megfele angol felirattal. nálam így "egybe égett" a kettõ aztán így hamar megtanultam a kifejezéseket
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Am mi nyelvvizsgara valo keszuleskor anno family guyt neztunk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S