Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#65298: teljesen nyugodt vagyok 😊
Bazinga!
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A színészek viszont zseniálisak és a fõhõs kiscsávó is nagyon jó
Yippee-ki-yay, motherfucker
csak nem nagyon szoktunk ilyesmikkel foglalkozni
amúgy is google...
(feliratok.hu, hosszupuskasub.com, opensubtitles.org... ha ezeken nincs és google -el sem találsz, akkor mi sem fogunk tudni segíteni)
Bazinga!
Huh, ez nagyon jó volt, minden szempontból.
Bazinga!
Brad Bird egyik kevésbé ismert rajzfilmje(pedig ahogy nézem szinte csak pozitív kritikákat kapott), ami egy kisfiú és egy robot barátságáról szól a Hidegháború idejében. Aranyos, vicces, érzelmes történet, egyetlen hibája, hogy talán kicsit rövidre sikerült. Mindenképpen felüdülés a mai futószalagos animációhányadékok között.
7/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Tudom, hogy mesekonyv atirat de ez kisse gagyinak tunt nekem. Semmi meglepo nem volt benne. Minden kiszamithato volt. Mikor Hal felment az urbe es a meteorok koze bement mar egyertelmu volt mi lesz a vege.
Nekem semmi bajom azzal, hogy miket kepzelt es hozott letre a gyuru erejevel. De sajnos nem nyugozott le egyaltalan.
5.5/10 szerintem ennyit megerdemel
de ha te a hallás utánit érzed gyengébbnek, akkor nyilván az a fontosabb 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ha volt olyan film aminek már nagyjából vágod a szövegét kívülrõl (mittomén bud spencer filmek stb. vagy személyes kedvenced) azt nézzed megfele angol felirattal. nálam így "egybe égett" a kettõ aztán így hamar megtanultam a kifejezéseket
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Am mi nyelvvizsgara valo keszuleskor anno family guyt neztunk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Valami filmet tudnál mondani?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Tudnátok ajánlani egy olyan filmet amiben inkább a beszéd játszik közre, tehát ne az legyen mint egy horrornál hogy csak sikítozások meg ordibálások? Angolból osztályozó vizsgázok az elõre hozott érettségi miatt, és azért akarok nézni filmet angolul😄DD
Nem mindenhol van így a filmben, de kétszer is volt olyan, hogy megnéztem nem fut-e a háttérben valami progi vagy egy másik videó, mert egyszerûen csak összezavart, hogy más érzést sugárzott a szerepelõ, mint amit a zene.
Rettenetesen jól indult az eleje, élveztem mert valóság alapja lehetett.. de a közepétõl nagy csalódás a film. A fõszereplõ teljesen megváltozott tulajdonságai lerobombolta a lassan felépített hangulatot.
2.felétõl, amikor a nõ kitervelte az egész megbüntetést..
Így tekintetbe véve az elejét maximális jóindulattal kap egy: 5/10-et.
Tudnátok segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni, letölteni digitális formában, ezt a régebbi filmet?
A FILM
Akár privát üzenetben is írhattok.
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Csocso, ha még mindig nem érted, leírom angolul. 😄
birom a Statham filmeket úgyhogy ez sem volt rossz 8/10
Bad Teacher
hát ööö elég bugyuta film jobbat vártam 6/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Számomra már a 2. rész is unalmas volt, de a 3. rész szerintem még azon is túltett. Hiába a látványos jelenetek (ami sokszor már áttekinthetetlen), majdnem elaludtam rajta, pedig nem szokásom😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
elég gyenge lett... csalódtam a filmben...
4/10 avagy nem minden a CGI
Bazinga!
a nem sablonos nem egyenlõ azzal, hogy nem illik oda
a Drive soundtrackje hibátlan!
Bazinga!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Imádom a jó filmzenét, imádom Hans Zimmert, imádom Trevor Rabint, de idén már 2 film is volt (TRON: EVOLUTION, DRIVE) ahol kifejezetten felüdülés volt hallgatni a NEM MEGSZOKOTT dallamokat. Tisztelem, hogy ilyen bátran bevállalták a szakítást a normákkal.
ergo nem passzol oda😄
PSN ID.: Beegabor
Ne higgyetek az IMDB-nek, korrekt kis film ez, én adok neki 8/10-et, nem untam, nem is volt full komoly érdemes volt megnézni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vlki nem vágja hogy melyik film ez? Annyi a neve h F..
köszi <#worship>#worship>