Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Skyline (2010):

Néhol lapos, de végülis izgalmas, látványos sci-firõl van szó.
A film nézése közben inkább az zavart, hogy nem tudni ezek a lények pontosan miért is jöttek a Földre.Csak ebédelni vagy valami egyéb értelme is van, hogy beszippantsák az embereket. Az utolsó pár percben viszont erre a kérdésre is választ kaphatunk, addig kicsit ostobaságnak tûnik az egész.

Ami miatt nagy pontot adok az az, hogy sikerült eléggé bele élnem magam. 8/10

A földönkívülieket meg mintha a Crysisból mintázták volna. 😄

Qwerty4

Sir Quno Jedi
meglesz

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
*Grit

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
a True Grift 50 év námberván remakeje??? nagyon fasza az a film tényleg, de ez megint a túlhájpolás tipikus példája. annál 100x jobb remake-ek vannak a listában.

Riddick21
Submarine
Fogjátok meg a Donnie Darkot, vegyétek el belõle a sci-fit. Aztán a megüresedett helyre tegyétek be J.D. Salinger Zabhegyezõ c. könyvét, és már kész is a Submarine. Egy nagyon szívhez szóló, eredeti és szellemes történet az elsõ szerelemrõl, az elsõ csalódásról. Egyedi hangulattal, színészvezetéssel, és egy fülbemászó OST-vel.
Feelgood mozi, ami részleteiben eredeti, mint pl. a 500 Days of Summer. Kicsit hasonlít is rá, de messze nem olyan harsány, ami itt mindenképpen elõny!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Guren
én a folytatásokat szeretem, de csak akkor, ha nem romlik látványosan a minõség az elõzõ rész(ek)hez képest. rimékekbõl is vannak kurva jók, szerintem sokan nem is tudják, hogy ezek feldolgozások.

Totti5
Miért nem nézel mást? annyi minden van... nem igaz hogy ettõl a pár reméktõl, meg képregény szuperhõsös adaptációtól falnak kell menni. Amúgy a szuperhõsös filmek egész korrektek. Van bennük pénz, a látvány frankó aki ezeket kedvelik azoknak egy élmény. 1-1 jó alakítás és érdekes szereposztás is fellelhetõ bennük.

A folytatások pedig régen is voltak és most is vannak... ami sikeres azt továbbviszik, jó esetben még sikeresebb lesz. Ez tiszta üzlet, mindig is az volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

"Lassan eljutunk oda, hogy a filmek 90%-a remake..."

Mármint remake remakeje? 😊

Ti mit szóltok a remake lázhoz?
Értem én, hogy gazdasági válság van, de a kreativitásra azért nem kéne ekkora hatással lennie. Vagy a stúdiók úgy gondolják, hogy ami régen nagy siker volt, az most is ütni fog?
Az rendben, hogy nincs új a nap alatt...de azért ez már túlzás
Imádtam a Holtpontot Keanu Reeves-szel és Patrick Swayzee-vel és baromira nem vagyok kíváncsi a 2013-as újragondolására. A Gumiláb is úgy volt jó, ahogy...és még sorolhatnánk (Total Recall, Fame...stb)
Lassan eljutunk oda, hogy a filmek 90%-a remake, folytatás (Iron Man 3, Die Hard 5. Sherlock Holmes 2, Batman 3, Thor 2), vagy képregény adaptáció(Avengers, Pókember...) lesz.

Yippee-ki-yay, motherfucker

REALista
A Live Free or Die Hard unrated verziója megjelent nálunk magyarul mert én sehol sem találom?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tommygear
<#eljen>
CalebJoe
jóvan ez a véleményed ennyi nem vitatkozom
ProGabe
"Aniston viszont jól tarja magát (bár ezeröccáéves)"

Förtelmes fõnökök megvolt? 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A 4 is jó lett szvsz, csak az elsõ 20 perce szar.

Tyler1
ekkora alibi baromságot felhozni, hogy valaki fiatal egy filmhez(fõleg azért ironikus mert vagy kb. 5-6 évvel idõsebb)...
mintha valami olyan életfilozófiát fogalmazna meg a film, amit csak keményen végigtaposott évtizedek után érthetnek meg az emberek. A Die Hard egy kikúrt akciófranchise, valóban az egyik legjobb a mûfajában, de volt gyengébb része is(legalább is számomra volt), ennek megállapításához nem kell 50 éves élettapasztalat.

Mindenkinek, aki szereti a Die Hard szériát!
Érdemes a szövegre is figyelni!

Elsõsorban nekem sem a 4. rész hihetetlenségével volt bajom (azért a vadászrepülõs résznél fogtam a fejem), inkább az volt a baj, hogy nekem nem jött át a feeling. Mivel már vagy százszor láttam a régebbi részeket, a 4. résznél is valami hasonlóra számítottam. És egyszerûen nem azt kaptam, amit vártam. Az autós párbeszéd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor elmeséli, hogy õ sosem akart hõs lenni, csak hát valakinek muszáj volt hõsnek lenni és õ épp ott volt és õ nem vár elismerést, meg hasonlók
számomra túlságosan erõltetett és szájbarágós volt. És ez valahogy az egész filmre igaz...nagyon meg akarták mutatni, hogy azért willis bácsi még mindig a régi, pedig már nem az. Nem azt mondom, hogy rossz film, mert nem az, csak nem olyan, mint a régiek😊

Willis egyébként a kedvenc színészem, de a mostani alakításaival valahogy nem vagyok kibékülve (Surrogates, Két kopper, Red...nem adja),
nekem még mindig a Die Hard széria és az Utolsó cserkész a csúcs (no meg a fagyasztott pizza😄)

Riddick21
A 4. részbõl nézzétek meg a vágatlan, kevésbé családbarát verziót. Rajongók látni fogják a különbséget, nem csak vérben és káromkodásban, de apróbb vágásokon is. Sokkal jobb. Én csak egy sorrendet állítanék:
1. Die Hard
2. Live Free or Die Hard - Unrated Director's Cut
3. Die Hard 2
4. Die Hard with a Vengeance

A Die Hard témához én is hozzászólnék:

Die Hard 9/10
Die Hard 2 8/10
Die Hard With A Vengeance 10/10
Live Free Or Die Hard 10/10

Szóval igen nagy rajongója vagyok a szériának én is. A divatos közfelfogással szemben nekem a negyedik rész is csúcs volt, semmiben sem marad el a korábbiakkal. Pont az volt a lényeg, hogy McClane ugyanaz az "old school" figura és egy számára totál idegen, mai modern cyber-terroristákkal kellett szembe szállnia.

Személy szerint én a azért szeretem a szériát, mert mindegyik minõségi akciófilm, a fõhõse pedig abszolút emberi karakter. McClane-rõl totálisan elhiszem, hogy tényleg átlagember, aki átlagon felüli szituációkban kénytelen helytállni. És nem a cigi meg a pia miatt szereti az ember. Ebben egyébként az a poén, hogy a harmadik részben egy szál cigit nem szív el (a kettõ végén tulajdonképpen leszokik, mikor felrobbantja a repülõt :-DDD) és alkesz sem volt soha a karakter.

Ami a lehetetlenségeket illeti, hát nem tudom. Az mennyivel volt realisztikusabb, hogy mezítláb fut kismillió üvegszilánkon és nem vérzik el, vagy, hogy lerúgják egy felszálló repülõ szárnyáról a befagyott kifutóra és nem törte pozdorjává minden csontját? Vagy mikor a harmadik részben lezúgnak Zeus-szal a konténerekre kb. 30 méteres magasságból és simán akcióznak tovább? A DH-filmekben sosem volt semmi realizmus, csak a '80-as és a '90-es években még nem volt divat mindenbe belekötni.

Szóval én tartom, hogy A DH-széria folyamatos és erõs színvonalat hoz, így nagyon várom az ötödik részt is.
kaposi1
..."én kb. minden héten megnézem az elsõ három részt,..."
<#wilting>Akkor te igazi rajongója vagy a sorozatnak.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Én is így gondolom a pontozást.<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Nos, én kb. minden héten megnézem az elsõ három részt, nagyjából kívülrõl tudom az összeset😊
Nekem a harmadik rész a kedvencem, nagyon jól mûködik a McLane/Zeusz páros (ellentétben a negyedik rész McLane/Farrell párosával szemben)
A negyedik rész számomra hulladék volt. Okés, hogy McLane mindent túlél...de azért ez már nekem is túúmáccs!
Az elsõ háromban még szerethetõ volt a karakter, a nyavalygása, a bagózása, a minden jelenettel egyre sötétedõ fehér atlétája...ezekért szerettük meg a sorozatot. Viszont ez a negyedik...tipikus buta akciódömping.
Az ötödik részre azért kíváncsi leszek:
1:toronyház (kb. 30 ember)
2:repülõtér (több ezer ember)
3:egy egész város (több millió ember)
4:egy egész ország (több tízmillió ember)
5:az egész világ???-ja hisz ez az Armageddon...

Nekem a Die Hard 2 volt a nagy kedvenc a 3 már nem annyira a 4 meg nem igazán tetszett de nem Bruce Wilis miatt õ jól hozta magát mindegyik részben.
Die Hard 1: 10/10

Die Hard 2: 10/9

Die Hard 3: 10/9

Die Hard 4: 10/5

régi korszak szülötte vagyok, az elsõ 3 alapfilm 😊
Világpolgár
The Crow

9/10

CalebJoe
õ is az
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

CalebJoe
látszik fiatal vagy még, a valaha csinált egyik legjobb akciófilm két részét húztad le
Riddick21
sg

davidka003
Csak szexre kellesz

6/10

Die Hard

9/10

Die Hard 2

3/10, mivel már mindenki látta nem spoiler: mikor bedobták a gránátokat õ meg katapultált, azt ultra gáz volt.

Die Hard 3

Egy fokkal jobb volt mint a 2. rész, 6/10.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sir Quno Jedi
Kellékfeleség

Meg lehet nézni, de nem vicces, tán 1x kuncogtam (lehet az se az volt). A "szuperbigének" határozottan baltaarca van, csak testre jó, Aniston viszont jól tarja magát (bár ezeröccáéves). Romantikus filmnek még talán elmenne (szódával).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TaRka0107
Üdv!
Valaki mondjon már valami jó horrort az újak közül estére😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

fifi
ó testvér; merre visz az utad /?/

marha jó volt...
komoly is, meg nem is, kritikus is, meg nem is, road movie is meg nem is...

remek film volt, meg is veszem DVD-n...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

birdo
Sajnos még nem.Pedig jó lehet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://filmtrailer.hu/filmhirek/contagion-trailer-es-poszter/

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Mekkora eszmefuttatás😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Guren
ezen a részen beszartam

Superbad

Akármennyire is idegesítõ ez a Cera fiú... egész poén filmjei vannak😄 Ez se volt rossz történet 2 szánalmas idiótáról, aki a fõiskola elõtt el akarja veszteni a szüzességét... a téma klisé, de a poénok ettõl függetlenül jók voltak benne😊
6.5/10

Black Dynamite

Ez pedig az eddigi legjobb "grindhouse" film volt, amit láttam😄 Machete-t simán odaveri😄 Annyira kegyetlenül gyilkos, annyira irónikus, hogy nincs párja😄 Ezt mindenkinek látnia kell!!!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

cím sajnos nem volt feltüntetve 😞

CalebJoe
kurva ismerõsen hangzik tényleg elég Halálos Fegyveres a hangzása, de hogyhogy a zenéje megvan a nem volt cim feltüntetve mellé?
Világpolgár
Kicsit olyan Meet Martin Riggs-es 😊

Szevasztok!

Tudom, hogy nem a megfelelõ topic, de valamennyire témába vág szerintem.
Van egy zene, amit valami filmben hallottam nem olyan régen.
Tuti, hogy amerikai film. Talán valami lövöldözõs lehet, nem rémlik.

Ez a zene volt benne, de sajnos nem sikerült megtalálnom, hogy miben lehetett 😞
Tudtok esetleg segíteni? Nem ismerõs valakinek?

ZilogR
Látta már vki a Matt Damon-os fertõzést? Ha igen, vélemény róla?

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Alapvetõen nem is ilyen stílusban írok, tegnap este egyszerûen ilyen... lett 😊 Nem gond egyébként, bírom én a kritikát 😊 De a filmet azért nézzétek meg, tényleg nem egy világmegváltó csoda, de a sablonokat jól használja fel, a boxjelenetek tetszetõsek, Hugh Jackman jól játszik... A túlzott cukormáz meg megbocsátható.

http://videodrome.freeblog.hu/

precision
nekem sem tetszik a stílus, nem is olvastam végig

Bazinga!

MrSpock
A film lehet jó,de a kritikád az nem igazán. Kb.mint a Transformers 3 😄
A fogalmazásod,és a folyamatos ismétlésed inkább zavaró,és öncélú,mintsem humorként fogható. Lehet öreg vagyok már az efféle irományokhoz,és azért akezdés is elég dúrva.
De mindegy is,hisz ez is csak egyfajta kifejezési mód. A filmet azért meglesem Jackmant amúgy is komálom.

Go Jeff Go!!!!

SötétBarom
Transformers 3

Hát bazmeg, ez mocskosul alulmúlt mindent amire számítottam. 😄D A nagyon fasza (ámbár a vártnál jóval kevesebb) akció felhúzta 3/10-re. 😄

Nem tudom ki írta, ill. ki bólintott rá, de remélem már nincs munkájuk. Gyász.

Battle: LA

Ezt sokan húzták, szerintem tejesen jó volt. A helyenként túlburjánzó pátosz kicsit zavart, de semmi vészes. Mindig vártam mikor lesz már zászló 😄D

7/10

Fast Five

Na ez kb azt hozta amire számítottam. Helyenként nyilván blõd, de nem ezért szeretem a szériát. Negatívum, hogy nem volt benne elég autó, ill. az indokolatlanul sok rendõrautó bezúzása adott neki némi blues brothers ízt. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

http://videodrome.freeblog.hu/archives/2011/10/07/Real_Steel__Vasokol_2011/

Fentebbi linken írtam egyet a Real Steel-rõl, akinek van kedve, olvassa el, feldobtam egy kis Bay szidással, mert az ugye mindig menõ! ( Érezd az iróniát)

Amúgy meg láttam a Shark Night 3D-t is, de azt nem értékelem, egyrészt mert pocsék volt, másrészt meg kamerás, azt meg nem szabad... 😊

http://videodrome.freeblog.hu/

Qwerty4
Hát nem is tudtam, hogy jön. Akkor pont jókor néztem meg a régit, amit eddig nem is láttam. 😊

Qwerty4

Tyler1
áhhá, na majd akk pótolom a 82-est is.

elõzmény lesz...