Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az 5. elem az kb nézhetetlen kategória
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
azért vagyok szigorú, mert nagyon szeretem az ilyesmi filmeket amúgy
Hát eddig még nem láttam jó Besson filmet... és most se sikerült. De ez magasan a legjobb filmje amit eddig láttam. 😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Sherlock BBC újragondolás, nagyon jó lett aki szereti a krimi, thrillert kötelezõ
eddig 2 részt láttam a 3-ból, de színészek remekek, az újítás is bejött.
A 2. rész gyengébb már de az elsõ részt kötelezõ letudni, ku*va jó, komolyan mondom mozis szint. 10/10
A végén olyan feszültség van a jelenetben mikor sherlock tablettázik, olyan párbeszéd, hogy a bárányok hallgatnak legjobb jeleneteit idézte, remekül megírt. Aki látta sztem tudja mirõl beszélek
Szarformerszi magaslatokba próbált törni, de nem sikerült neki. Éppen ezért megérdemli a 2/10-et.
Ma néztem a filmet, szóval még friss az élmény😊 Én nagyon kellemesen csalódtam. A trailerbõl egy tipikus hollywoodi családi mozira tippeltem, és végül is bejött a tippem, mégis valahogy nagyon összerakták. Sokkal kevésbé volt csöpögõs, mint gondoltam. A robotharcok látványosak voltak, a LOST-os Kate is jól nyomta (egyébként kb. azt a szerepet nyomta, mint a soriban...belevaló, de azért cuki), Hugh Jackman iszonyat jól néz ki tréninggatyóban 😊, a kisfiú pedig meglepõen jól játszik! Rendben van a látvány, a sztori, és bár Hollywoodi, de azért annyira nem szájbarágós, inkább bájos, és ha ez számít, akkor két pasival néztem (egy 20-as és egy 30-as) és mindkettejüknek nagyon bejött. Szóval én csak ajánlani tudom! 10/10
Yippee-ki-yay, motherfucker
Furcsa mód két olyan filmet néztem meg egymás után, amelyek egy elismert, klasszikus könyv sokadik adaptációjának mondhatják magukat: a különbség leginkább az, hogy ez már-már remekmûnek is kikiáltható, míg a Paul W.S. Anderson-féle Három testõrrõl hasonló szépeket korántsem lehet elmondani. Érdekes az is, hogy akik olvasták a Jane Eyre-t, kifejezetten kedvelik ezt a filmet, jó feldolgozásnak tartják, én pedig, aki nem, ugyanezen véleményen vagyok. (A kettõ szerintem ritkán szokott találkozni, mármint hogy a rajongók és az átlagnézõk is ugyanúgy kedveljenek valamit) Itt van pl. mindjárt a színészválasztás: akik nem értették, hogy az Alice Csodaországban fõszereplõjét, Mia Wasikowska-t miért tartják nagy tehetségnek, most ámuldozhatnak: csodálatosan, megkapó eszköztelenséggel hozza az árva, hallgatag, a saját világában sokszor elmerülõ, kemény gyerekkort megélt Jane Eyre-t. A ' másik oldalon ' Michael Fassbender ismét bizonyítja sokszínûségét, s most már egyáltalán nem érzem túlzónak azt a kijelentést, hogy napjaink egyik legjobb színésze õ. A BBC filmeknél a remek fényképezést talán már ki sem kell emelni, tobzódunk a szép képekben, s a külcsín mellett a belsõ tartalom is erõs: méltó adaptációja Fukunaga mozija a nagy regénynek.
http://videodrome.freeblog.hu/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez a thriller majdnem ugyanaz, mint a "Rémálompár", csak tulajdonképpen a körítés változott.
Egy õrült nõ, egy mozgásképtelenné tett elrabolt lány és az érte aggódó barát. Ez teljesen talál.
A beteg liba a végefelé itt is besokall és egyre durvább dolgokat tesz. Az áldozatoknak (még mindig), szokás szerint nincs annyi eszük, hogy jól leüssék az elmeroggyant csajt, hogy nehogy magához térjen. De mondjuk nem is lenne izgalmas, ha ennyire körültekintõek lennének. 😊 De így sem volt olyan nagyon izgalmas, na mindegy. 😄
Azért kap 7/10-et.
Qwerty4
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kellemes film már ha egy vírusos filmrõl ezt el lehet mondani.
Viszont volt 1 történeti szál aminek SEMMI értelme sem volt a filmben.
Az amiben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik nagy nyári Marvel film következett nálam a Thor után, bíztam benne hogy hasonló kellemes meglepetés ér.
Képregényfilm ide vagy oda, teljesen más felépítésû, mint a Thor: míg a kalapácsosnál 10 perc után már nagyban megy a zúzás a jégbolygón, itt az elsõ fél órában alig történik valami - sõt külön korban is játszódik a két film. Mindez persze nem von le semmit az értékelésbõl, csak érdekes volt a kontraszt.
Hugo Weaving végre ismét kapott egy markáns gonosz figurát, de valahogy nem éreztem, hogy a maximumot hozná ki a szerepbõl. A sztori az elején még tetszett, de ahogy telt-múlt az idõ, szépen lassan eltünt a feszültség a filmbõl, nem éreztem a nagy tétet, hogy itt óriási dolgok forognának kockán. Szerencsére a fõszereplõ jól játssza a figurát, õ érezhetõen odatette magát, úgyhogy ez inkább a forgatókönyv írókon múlott.
A látvány nem rossz, de többször látható a CGI (akár az utcán futkározáskor is), mint a Thor fantasy világában - ez érdekes.
A film jó lett, de nem elég jó - apró kis dolgok hiányoztak a boldogsághoz, amik ezúttal kimaradtak.
10/6
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szép mese, szokásos disney minõség, eddig még nem láttam, kár hogy mostmár CGI a divat.
6 nap 7 éjszaka
kellemes vígjáték, egynek elment így estére.
harrison ford meg jól tartja magát (bár ez is már több mint tíz éves film)
Alexandre Dumas regényét, regényeit már sokan, sokféleképpen vászonra álmodták, s most, 2011-ben eljött az idõ, hogy 'Kicsi Bay', avagy más nevén Paul W.S. Anderson is elkészítse a saját verzióját a három muskétás kalandjaiból. (Örülünk? NEM.) Eme úriember ugyan készített már néhány élvezetes filmet (Mortal Kombat, Death Race, Event Horizon), kifejezetten jónak egyiket se mondanám. Mozijai ennek ellenére nagy pénzeket hoznak, õ pedig csak csapatja tovább sajátos(an rossz) stílusában pályafutását. Most éppen léghajókat (komolyan?), Matrix-féle lassításokat (komolyan?), és lehetetlen harci koreográfiákat (KOMOLYAAAN?) épített be a klasszikus regény cselekményébe, s bár abszolút nincs ellenemre, ha valamit értelmesen, okosan modernizálnak (például BBC-féle Sherlock sorozat valami zseniális), az ilyen szerencsétlen ötletekbõl összehozott fércmûveket leginkább megvetem. Ennél a filmnél minden adott volt ahhoz, hogy utáljam: nem csak a koncepció, a megvalósítás is hagy kívánnivalót maga után. A kosztümök cikik, a hajak úgyszintén, az akciók nem igazán mûködnek, a színészek vagy ripacskodnak, vagy semmilyenek ( Mikkelsen-nel, Waltz-al a szereplõk között...), de ne izguljatok, a befejezésbõl ítélve ez még csak a felvezetés volt, és ebbõl bizony franchise lesz... Õszintén szólva én annyira nem bánom most ezt, jelen pillanatban. Akármennyire is pocsék ez a film, egy rossz nap után egészen kellemes kikapcsolódást nyújtott. Igaz, trash movie-ként tekintettem rá mindvégig...
4/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Az átváltozás és a NY-ban ébredés közötti résznek mi értelme volt???
10/4
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Owen Wilson nagyot játszik ebben a szerepben, még 1-2 ilyen és kénytelen leszek megszeretni. Nagyon erõsre írt film, ami bár áldoz ezt-azt a tanulság és a mondanivaló oltárán (fekete-fehérek a karakterek, didaktikus az üzenet, kicsit ütemtelen az egész), mégis annyira ügyesen rabul ejt a régimódi hangulata és a bája, hogy a kedvem is sokkal jobb lett tõle! Woody Allen azért tud valamit, az ötlet is kimondottan eredeti! Nézzétek meg, nem egy Transformers 3, de azért ne szégyelljétek -.-
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Elég sok angol filmet láttam már, és egyszerûen fantasztikus, ahogy aránylag kevés pénzbõl, totál ismeretlen - jelen esetben gyerek - szereplõkkel milyen frankó kis filmeket képesek összehozni.
Én mondjuk behánytam attól a gettónigger akcentustól, de a film elképesztõen pörgõs, ülnek a poénok, jók a srácok, szóval kifejezetten megnézendõ alkotás. Persze, a szörnyek inkább humorosak, de az egész filmet körüllengi a humor.
Tényleg nagyon kíváncsi lennék, mert én nem ismerek olyan embert, akinek ez ne tetszene, pedig ismerek sokfélét 😊
Attack the Block - Idegen arcok
Dél-Londonban gorillaszerû földönkívüliek potyognak az égbõl és elég agresszívek. De az a helyzet, hogy szerintem legközelebb megnézik majd, hol landolnak, mert azon a környéken nem õk a legkeményebbek: nem igazán a Futrinka utcába estek... Hatalmas vígjáték, Hot Fuzzt és Shaun of the Dead-et idézõ poénok, és "sajnos" az utóbbi évek legjobb inváziós sci-fije!
Imádtam minden percét, film mindenkinek!
Várakozások és elõítélet-mentesen ültem le a film elé, nem ismertem sem a képregényt, sem a mítoszt. Tetszett, hogy már az elején belecsapunk a lecsóba, és ez a lendület egy jobb képregényfilmhez méltón végig kitart.
A film roppant látványos, az idegen világokat precízen és nagy gonddal kivitelezték, trükkökben sehol sem marad el az újabban e téren referenciaként emlegetett Transformers 3-tól. Szerencsére itt viszont volt forgatókönyv is, úgyhogy a történetet is érdekesebbnek, felnõttesebbnek, jobbnak találtam.
Belekötni sehol sem tudok, még az egyébként általam kifejezetten nem kedvelt Natalie Portman szerepeltetésébe sem. Amellett hogy kiváló házimozi-demó, a film is jó. Valahogy így kell ezt. 😊
10/8