Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok ajánlani vmi jó misztikus, "titokzatos" filmet?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Korrekt kis horror féleség, a Fûrész 4-5-6-7-végtelen alkotóitól (viszont ez ne rettentsen el senkit, mert jó film nagyon). Már logikai buktatót leszámítva (amik egyébként elég nagyok) brutál jó, érdekes kis film.
8/10
http://www.imdb.com/title/tt0801426/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
11:14
http://www.imdb.com/title/tt0331811/
2:37
http://www.imdb.com/title/tt0472582/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Jó kis családi film, bár a legkisebbek jobb, ha otthon maradnak 😊
Jó drámának, jó sci-finek, jó kalandfilmnek, sokoldalú cucc, kitûnõ gyerekszínészekkel, és kimondottan jót tesz neki, hogy nem tömték tele AAA nevekkel! Mûködik a mese, pont mint Spielberg fénykorában!
Crazy, Stupid, Love.
Nagyon kellemes humorú romantikus vígjáték... féleség. Azért jóval komolyabb, mint a szokásos cuccok. Nagyon erõsen ajánlott mindenkinek. A legjobb tulajdonsága, hogy elkerüli az ilyen jellegû filmek jópofizós csapdáit, és minden ziccert kihagy arra, hogy idióta legyen. A legrosszabb benne pedig az, hogy ezt egyedül a végén (és néhány apróbb jelenetben) felejti el saját magáról, és sajnos a legvégére becsúszik egy nagyon kilógalóláb jelenet. De ezzel együtt is az utóbb idõk (mondjuk az Easy A óta) legjobb vígjátéka!
Ryan Goslingot minden filmbe! 😄 Steve Carrellt minden vígjátékba!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Az alapsztori szerint tombol a 80-as évek, egy jobb sorsra hivatott srác a mérnöki kar helyett egy videótékában gályázik, és a régi sulija legjobb nõjérõl álmodozik.
Errõl, és egy bulis estérõl szól a film 90 perce, ami helyenként jó korrajz, viszont sajnos a készítõk sokszor nem tudták eldönteni, vígjátékot vagy drámát forgassanak. Így lett egy kicsit mindkettõ, középszerû kivitelezésben.
10/5.5
Baromi jó alapsztori, még ha nincs is megmagyarázva semmi. Ha elfogadottnak tekinted, akkor az alapsztori jónak mondható tényleg.
A forgatókönyv viszont botrányos, szerintem. Annyi baromság van a filmben, hogy az már fájdalmas. Mondhatni igazi kliséhalmaz, hollywoodi "remekmû".
A rengeteg logikátlan dolog közül az egyik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Justin Timberlake semmilyen, a Lány és a farkasban játszó csajnak meg gigantikus szemei vannak, azon kívül mást nem tud. Cillian Murphy karaktere is egyszerû mint egy pont, pedig lehetett volna jobb is.
5 -nél többet nem tudok rá adni.
5/10
Bazinga!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Én teljesen mást vártam, de nem volt annyira rossz, egyszer meglehet nézni. 7/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
kb. az a véleményem, mint Dynamic-nak. a film elsõ felében elég rendesen betalált egy-két hirtelen ijesztõs jelenet, de a vége nagyon meh. az utolsó 10-15 percet fapofával néztem végig.
Romantikus horrorvígjáték! 😄 Nézd meg a csajoddal, de mondd neki, hogy horror 😄 Az elején még el is hiszi...
A Konteó blog kommentjei között találtam, trailert ne nézz, mert szinte minden poént lelõ. Nem bántam meg, hogy megnéztem. Nem pontozom, mert nincs viszonyítási alapom, nem szoktam ilyeneket nézni.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mikor dolgozom van olyan, hogy hetekig nem nézek meg egy filmet sem...tegnap szabadnapom volt, bepótoltam😊
Yippee-ki-yay, motherfucker
Látta valaki?XD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem mondom, hogy nem láttam már párszor, de mindmáig elnyûgöz a minõsége. Tökéletes a mocap, fõleg a fõszereplõé. A "felvételek" pazarul elmennének egy jobb fantasztikus filmben is, pedig ez egy animációs kis komédia.
Tanulságos, szórakoztató, jó zenék, egyedi szereplõk, parádés angol szinkron a legjobb színészektõl. Utóbbi évek egyik legjobb animációs filmje szvsz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Shelter (Végsõ menedék)
Dr. Cara Jessup (Julianne Moore – Hannibál, A nagy Lebowski, Jurassic Park 2.) többszörös személyiségzavarral küzdõ, sokszor veszélyes betegek kezelésével foglalkozik. Élete során annyi borzalmat látott már, hogy szakmai és Istenbe vetett hite ad neki erõt egyedül. Egy zûrös bírósági esetet követõen látogatja meg pszichológus apját (Jeffrey DeMunn – Halálsoron, A köd). A doktor legújabb páciense, Adam (Jonathan Rhys Meyers – Tudorok, Mission: Impossible III.) minden addig látott betegét felülmúlja. Élete sötét rejtély, ráadásul minél többet tud meg Caráról, annál veszélyesebbé válik rá és családjára – végül, akár egy õrületes, démoni kitalálósdi végén, már az életük a tét...
egész jó kis film volt, bár horror helyett inkább misztikus thrillernek nevezném. A színészek jók voltak (fõleg Meyers), volt izgalom, csavar, gondolkodás, bár a "rejtély megoldása" már nem tetszett annyira. 6/10
Wrecked (Meghasadva)
Egy férfi (az OscarŸ-díjas Adrien Brody – Ragadozók, A zongorista*) egy hatalmas erdõ közepén, egy autóroncsban ébredezik. Fogalma sincs, hol van, kicsoda egyáltalán, s hogy mit tehetett a múltban. Testét sérülések tarkítják, lába a megrongálódott autóhoz szorul. Ölében egy pisztoly, a hátsó ülésen egy férfi teteme van. Élelme, innivalója nincs, így legmélyebb ösztöneihez kell visszanyúlnia, hogy emberlakta területre jusson. Miközben mindent megtesz a túlélésért, nemcsak legsötétebb énjével kell szembesülnie. A közelmúlt borzasztó emlékei törnek rá – õ pedig belefog a szörnyû emlék-kirakó összerakásába…
A trailer alapján pörgõsebb és ütõsebb filmet vártam. Kicsit 127 óra, kicsit Ultimate Survival és kicsit uncsi, annak ellenére, hogy Brody jól szenved. 😊
5/10
Triage (Az igazság nyomában)
Mark (Colin Farrel: Nagy Sándor, a hódító és a David (Jamie Sives: Szerelem második látásra) fotóriporterként dolgoznak a világ háborús gócpontjai közt utazgatva. 1988 tavaszán a kurd hegyekben várják az ellenséges offenzívát. Davidnek elege van a háborúból, haza akar utazni Dublinba, hogy várandós feleségével lehessen. Otthagyja Markot, aki azt ígéri pár nap múlva követi õt. Mark végül sebesülten érkezik haza, David tudta nélkül. Személyisége nagyot változik lábadozása alatt, sebesülése körülményeirõl viszont nem beszél senkinek. Barátnõje Elena (Paz Vega: Spirit - A sikító város) pszichológus nagyapja segítségét kéri, hogy megfejtsék mi történhetett Markkal a miután David egyedül hagyta a háborús övezetben.
Megrázó, feszültséggel teli és õszinte film. Nem pusztán a háború borzalmait mutatja be, hanem az emberi természet legsötétebb zugaiba enged betekinteni. Hogy az emberek az átélt borzalmakat hányféleképp dolgozzák fel és mennyi mindenre vagyunk képesek a túlélésért.
7/10
The Conspirator (Az összeesküvõ)
Errõl sajna nem találtam magyar leírást...
A ma látott filmek közül ez tetszett a legjobban. A film a Lincoln elleni merénylet összeesküvõinek tárgyalásáról szól, Robert Redford rendezésében, James McAvoy (Wanted, Vágy és vezeklés, X-men az elsõk)és Robin Wright (A sebezhetetlen...) fõszereplésével. Izgalmas történelmi film, aki szereti ezt a mûfajt, annak mindenképp ajánlom.
8/10
Húzós nap volt😄DD
"Herbert West (Jeffrey Combs) megtalálta az örök élet titkát, vagy legalábbis így hiszi. Westnek friss tetemekre van szüksége, hogy folytathassa kísérleteit a halott szövetek újraélesztésével. Ráveszi Dan Caint (Bruce Abbott), az ifjú orvostanhallgatót, hogy segítsen neki holttesteket szerezni a helyi hullaházból. Az összes baljós jelzés és sikertelenség ellenére a különc West folytatja kutatásait. Az eredmény azonban továbbra sem valami biztató: õrülten röhejes zombik, akik az utcákon kóborolnak, "sikertelenül" levágott fejek, melyek beszélnek."
Végre egy jó horror! Nagyon beteg, de egyben nevetséges is. Ez a film bizonyítja, hogy gyengébb technikával is lehet minõségi hangulatot teremteni, nem feltétlen szükséges hozzá 1000 csúcsgép. Nem is unalmas, nincs sok üresjárat. Szóval tetszett. 9/10
Qwerty4
"Thomas Craven (Mel Gibson) elmagányosodott, veterán-nyomozó a bostoni rendõrség gyilkossági csoportjánál. Egy este épp rég nem látott lányával érkezik haza, amikor megtámadják õket és a 24 éves Emma (Bojana Novakovic) a karjai között hal meg. Mindenki úgy gondolja, hogy a golyót Cravennek szánták, azonban neki más gyanúja támad, ezért magánnyomozásba kezd. A nyomok az óriásvállalatok és az állam összefonódásainak tükörlabirintusába vezetnek egy bizonyos Darius Jedburgh (Ray Winstone) személyén keresztül, aki a kormány ügynökeként a bizonyítékokat tünteti el. Craven véres bosszúhadjárata egyetlen lánya gyilkosai után saját érzelmeihez és lelkiismeretéhez is elvezetik a tomboló és megállíthatatlan férfit." (port.hu)
Egy tûrhetõ film, de nem valami izgalmas. 6/10
Qwerty4
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Van masodik resze is, ahogy itt olvastam pont most:
http://shtrend.hu/index.php/Film/vegre-a-mozikban-az-elite-squad-2-trailerrel.html
Asszem megnezem az online "boltokban"😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"A telefonbetyárkodás klasszikus csíny, nagyon sokan elkövetik életük során, komoly következmények nélkül. A 75 azonban olyanokról szól, akik csúnyán megfizetnek ezért az ártatlan játékért. Néhány unatkozó tini, miközben szüleik buliznak, találomra tárcsáz fel telefonszámokat, hogy megvicceljék a vonal túlsó végén lévõ embereket. Az egyik „áldozat” azonban feldühödik, és megkeresi az õt zaklatókat, majd brutálisan kivégzi a gyerekek szüleit. Tíz évvel késõbb az ügy még mindig megoldatlan, pedig Criton nyomozó (Rutger Hauer) fõnökei figyelmeztetése ellenére is folyamatosan próbálja megtalálni a gyilkost. Amikor aztán néhány fiatal úgy dönt, hogy hatalmas bulit szervez, amelynek egyik fénypontja a telefonbetyárkodás, a gyilkos újra felbukkan…" (kritikustomeg.org)
Azért valamivel jobbnak találom, mint a többi agyatlan tini horrort, legalább van egy jó ötlet a szokásos sablonhalmaz (bohém fiatalok, elmebeteg baltás gyilkos) mellé, a telefonbetyárkodás és az esetleges következményei. Szóval ügyeljünk kivel viccelünk! 😊 7/10
Qwerty4
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nagyon hasonlít a Kidnappeddre, Nicolas Cage jól hozza a karakterét, egy jó 6.5/10 et megér.
Ráadásul már ezer éves hír...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Qwerty4
A Piroska és a farkas új felvezetése után ez is valami újjal próbálkozott - jajj, de jó ötlet ez a
Maga a "probléma megoldása" nem annyira tetszett - kissé erõltetett ötletnek tûnt - de nagyon jó gondolkodni valót adott
Összességében 5-6/10, mert újat adott
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nos, sok mindent láttam már filmen, de életem legundorítóbb filmjelenetével épp annak a srácnak kellett meglepnie, akit nagyon bírtam a Csengetett, Mylord?-ban, egy igazi csalódás volt. (A fõszereplõ "Papa", ha valaki nem ismerné fel, Henry-t játszotta a Mylord-ban; õ kapta a taslikat a konyhában Miszisz Lipton-tól - rendszerint...)
Amúgymeg a klasszikus angol kakapisi egy kis lélekbenyúlással.
3/10
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!