Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

motyodlee
Szigorúan piszkos ügyek / Mou Gaan Dou

tegnap néztem meg egyhuzamban mind a hármat, a sorrend szerint csökken a film izgalomfaktora egy hajszálnyit. Maga a film nagyon okos, nyílt lapokkal játszik, mégis meg-megdöbbenti az embert.

nálam 8/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

azt nem értem, hogyha a videó 25FPS, meg a felirat is, akkor miért csúszik másodpercenként? Köszi meglesem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

stargatelost
A felirathoz töltsél mindig filmet, és akkor nem lesz ilyen problémád. Egy csomó release van a Source Code-hoz, twizted vagy maxspeed ezek biztos fent vannak a nyílt oldalakon jól seedelve.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jim Morrison

Miért van az hogy a source code hoz nincs rendes felirat? vagy 10et letöltöttem, mindegyik folyamatosan csúszik.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SötétBarom
<#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tyler1
ütõsnek néz ki!
(Denzel szépen megöregedett)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Szerintem jó kis film volt. Ízlések és pofonok...
Ennél a discovery "Surviving Diaster" meg "After Armageddon" sorozatai ezerszer jobbak pedig tizedannyi pénzbõl készültek.
tommygear
Tyler1
na, cenzúrázik az sg? igaz, hátha sok a gyerek.

Tyler1
Apollo 18

Atyaúúúristen! Hát elsõre ez valami fasza scfi-fi horrornak nézett ki, az alapsztori ígéretes volt, eltitkolt Holdra szállás, idegen lényes aprítás.
Na hát kérem szépen 45 percig bírtam a nagy büdös semmit. Ennél különb mûsorokat adnak a NatGeo-n. Sony Vegas kameraeffektekkel ijesztgetnek? ez komoly, 2011-ben? hát a nagy -t!!!

davidka003
A sas/The eagle

Nekem marhára bejött, mindig is imádtam az ilyen filmeket, rómaiakat.
9/10

Boszorkányvadászat

Szintén jó volt, bár ez egyszer nézõs. 7/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ZilogR
😄

Hewlett-Packard 😉

szucsy: én is eddig 3-ról tudok. Igazából ebben azt szerettem meg, h ha megismertem a szereplõket, akkor már nem épülnek egymásra a részek és élvezetes egyenként is megnézve. Bíztam benne, h több rész lesz, de ez van...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

PetruZ
A következõ három rész (a 2. szezon) majd jövõre lesz, egyelõre nem tudni, mikor (feltehetõleg nyár végén, ahogy az S1 is volt).
szucsy89
Még mindig csak 3 része van? Vagy új évad is van már belõle?
Sir Quno Jedi
agyagozó -> fazekas -> potter
heri -> harry

(amúgy még lehetne: "to harry: elpusztít; kirabol; kínoz; nyugtalanít; zaklat;")

Így pl. agyagzaklató, vagy ami jólesik... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZilogR
Ha nem tudom mi az az agyagozóheri az baj?? <#help><#conf><#wilting>

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Sati84
In Time (2011) - 6/10. Jó lett volna ez, csak nagyon nem voltak kidolgozva a részletek. A Gattaca rendezõjétõl többet vártam. Kicsit hosszabb review itt.

Drive (2011) - 9/10. Hangulatos és komoly film, minden értelemben. A színészi játék is nagyon jó. Bár nem tökéletes, bármikor meg tudnám nézni újra. Részletesebb kifejtés itt.

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sir Quno Jedi
A HP az esetedben agyagozóheri?? Mer akkor LOÁL!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZilogR
Sherlock (BBC)

Pöpeces. Ilyennek kell lennie egy jó Sherlock Holmes sztorinak. Kellõen elszállt sztori (hiszen ki keveredik egyik pillanatról a másikra pl. egy csempészbanda dolgaiba), néha olyan, mintha idõutazós lenne az 1800-as évek végére, ráadásul megtartották a zenét, ami az az igazi Sherlock-os, minden jó benne.
Ami talán nem annyira tetszett:
- Watson doktor azt állítja magáról, hogy nagyon jó orvos, de eddig egy-két alkalommal kellett a tudását bizonyítania, de az is eléggé latymatag lett.
- Itt is mint a Helyszínelõk-ben éjjel "nyomoznak" javarészt. Mért jobb sötétben az apró nyomok után kutatni?

Nekem nagyon bejött, a BBC minisorozatok eddig is igen jók voltak: 8/10

Benjamin Button: Ez egy furcsa valami - elõre mondom én nem láttam a filmet.
Volt anno egy HP novellaíró pályázat, ahol egy ehhez hasonló irományt akartam elindítani, de végül egy másikkal pályáztam. Annyira kézenfekvõ egy ilyen sztori és mikor jött ez a film érdekelt, vajon más mit hoz ki belõle.
Láttam belõle kb. 10 percet, és annyira, de annyira nem tetszett a történet "áradása", hogy késõbb soha nem tudtam rávenni magam, hogy megnézzem. Biztos irigykedek - én kis bunkó.

Ennek a sztorinak egy olyan változatát akarom már látni valahol, amikor a teljes emberiség "fiatalodása" van feldolgozva. Egy sztori az utolsó emberrõl, amelyik lassan elveszíti minden emberi tulajdonságát és hozzácsapódik valami gorilla- vagy csimpánz-csapathoz. 😊))

precision
😊

Bazinga!

stargatelost
Flypaper (2011)

Heh, nem csoda, hogy ilyen plot hole-os, ügyefogyott szar lett ez a film, pedig nagyon jó alapötlettel kecsegtetett. Hát a Másnaposok írói jegyezték ezt is, így már érthetõ a dolog. Most visszanéztem, õk írták a Four Christmases-t (nem tudtam végignézni, fos volt), meg a Ghosts of Girlfriends Past-ot is (ezt se tudtam végignézni). Meg a Hangover is egy gyenge, jó poént nem tartalmazó, indokolatlanul felhypeolt film.
Na de térjünk vissza erre a filmre. Az az alaphelyzet, hogy egy bankot két rablóbanda véletlenül egyidõben akar kirabolni. Jól hangzik? Jó is lehetett volna, de nem lett az. Sajnálatos.

4/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Benjamin Button különös élete

Jó film. jó sztorivezetésû, jó hangulata, nézeti magát... DE!

A híres fiatalodós dolog kb SEMMIT sem rak hozzá a fõhõs történetéhez. A történet majdnem ugyanolyan lenne ha azt kihagyták volna belõle. Semmit sem von volna le az értékébõl. Így csak arra volt jó hogy a maszkmester is kapjon némi munkát és oscart.
REALista
Nyilván...és el is érik ha így folytatják...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Tatyla
McGruber
/10

Förtelmes Fõnökök
8/10

Szerelem kölcsönbe
6/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ezt se tudtam. Thx.
Riddick21
Egyetértek 😊 Bár ezekkel együtt is jó élmény volt, nekem nem húzták le annyira, kivéve az utolsó, amit említettél, az tömény gáz volt. És igen, lehetett volna 20 perccel rövidebb is, viszont közben annyi, de annyi - a mostani vígjátékok többségén túlmutató - ötlet volt benne, hogy nem bírtam nem szeretni! De tény, hogy minden említett jelenet kurvára kilógott az amúgy pofás összképbõl.
Nõvel néztem, biztos az segített 😄

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Blasta
Linda Hamiltonnak is van 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
A kissrác hulyét csinál magából a gimiben 2x, a fater meglátja a lánya erotics fotóit és azonnal megy gyilkolni, illetve ezután a tomegverekedés a kertben...
Ja és apuci szerelemrol tartott csajozós beszéde az iskolai záróunnepségen. Egyszeruen annyira amerikai pitésen naiv jelenetek, hogy kész.

Lehet nem jól fogalmaztam a "stílus" belovésével, de érted mire gondolok.

Köszi az infót, nem is tudtam, hogy ikertestvére van.
Riddick21
Mik az Amerikai Pités jelenetek benne? Amik erre emlékeztettek?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Blasta
Crazy, Stupid, Love
4/10

Túúúúl hosszú, a felétol kb. érdektelen, pedig addig egész civilizált vigjáték-dráma hangulata volt, aztán átment egy elnyújtott sótlan amerkai pite klónba, kár érte.

kaposi1
Mindig is komolyabb filmeket nyomott.
Persze nem a popcorn mozira kell gondolni.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

ZilogR
...pont ezt szeretnék...

Jaja, én is csak pislogok: Bombák Földjén, Benjamin Button, meg ilyesmik. Még a végén visszatérek az M1-re? 😊
Tyler1
m1 lassan komolyabb filmeket tol, mint a 2 kereskedelmi csatorna. az elmúlt 1 hónapban letoltak vagy 3 nem olyan régi nagyszabású filmet is.

Tegnap m1-en reklám nélkül ment a Benjamin Button különös élete, másodjára láttam, egy jó 8 pontot megér, remek film!

Viszont ezzel most találkoztam, új Amerikai Pite a régi arcokkal, adni fogja😄

http://shtrend.hu/index.php/Film/itt-a-legujabb-amerikai-pite-trailer.html
Shawn Ashmore nem volt Jimmy a Smallville-ben, hanem a tükörképe, Aaron Ashmore volt... <#zavart2><#taps> Amúgy valóban jó kis film az a Frozen.
tomsolo
Tegnap megnéztem végre az utolsó Pottert. Borzasztó volt.

wtf/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

stargatelost
Ne mentegetõzz, szerintem is nagyon jó film.

The howling: reborn 2011

Az imdb-n nagyon lehúzzák a filmet, csak 4.1/10 az értékelése, bár még nem érkezett sok szavazat rá. Ha azt nézzük, hogy mi az alap és klasszikus farkasemberes horrorfilmet vártak, akkor ez érthetõ is. A filmnek értékes mondanivalója van, nem is a horrort láttam benne: 7/10.
Jó, kicsit túloztam, de azért az meglepetés, hogy:
a férfi fõszereplõ egy egész nap dekkolás után bravúrral lemászik a cuccról és azonnal megkajálják a farkasok, kicsit többet vártam volna a szerepeétõl.
Kb 0 a meglepetés faktor a filmben😄
+1
Frozen

Minimális költségvetéssel egy nagyon jól összerakott film, végig leköti az ember figyelmét, a Jimmy Olsenként megismert Shawn Ashmore jól hozza a szerepet, sok a váratlan fordulat. 7/10.
TaRka0107
Azt láttam.😄 Elég jó volt, bár a vége kicsit szar lett szerintem😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Dynamic
Szerintem az Insidous ami nem olyan régi és beszaratásban is elég jó 😊
dragon11
köszi neked is.xÐ

Dynamic
In Time

Hát ez ölég gyenge volt. Akciófilmnek lájtos, drámának harmatos, sci-finek... hagyjuk. Mint valami alacsony költségvetésû felejthetõ ker.tv-s esti film, valami huszadrangú színészekkel. Én mondtam, hogy inkább The Thinget kellett volna nézni 😊

4/10
daver88
Transformers 3
Hang és képi látványa HD-ban DTS hanggal elképesztõen jó...A sztori mint ahogy már írták többen nem a legjobb, ami engem a legjobban zavart, az a srác és a lány közötti érzelmi kapcsolat...minden volt csak nem szerelem... 6/10

Förtelmes fõnökök
Annyira nem jött be, bár többen mondták, hogy idén az egyik legjobb vígjáték..volt egy két jó poén, de semmi több. Jamie Foxx karaktere volt a legjobb😊 5/10