Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ice Age Mammoth Christmas :Szokásos hagulatot hozta tetszett
Faces in the Crowd:
Ice Quake: Elég gyenge eresztés volt jobbra számitottam.
Fertõzés: Unalmas volt végére kb bealudtam.
Escapee: Gyenge!
Sleeping Beauty: Atyaég ez mi volt -10!
The Caller: Nem igen jöttem rá mirõl szólt,de ez legyen az én gondom 😞
Phase 7: Förtelmesen gyenge!
Roswell: Szeretem az ufokat és hiszem hogy vannak így perfekt 😄
Titanic 2: Ezt minek kellett?
30 Minutes or Less: Ezen jókat röhögtem!
Next PC upgrade: 2022
Szórakoztató,pörgõs akciófilm.
Tetszett,hogy nem ült le a film,végig lekötött a sok esemény.
A helyszínváltozás is pozitív volt.Jók voltak a spéci kütyük is benne.
Az viszont elég taszító,hogy ennyire erõltetett a sok BMW,Apple,óra és hasonló márkák reklámozása.Nem csak néha tûnnek ezek fel hanem folyamatosan a nézõk képébe vannak nyomva.NCAP törésteszt nagyon kellett a filmbe lol.
Az orosz "team" szerepelhetett volna többet.
6/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Carpenter féle '82-es filmet kedvelem, alap horrornak tartom, nagyon erõs jelenetekkel - bár nálam kult státuszba ennek ellenére mégsem került, ellenben pl. Spielberg Cápájával.
Nagyon örültem, mikor elkezdtek jönni a hírek az elõzményfilmrõl, ami a norvég kutatóbázison történteket dolgozza fel, ugyanis sok lehetõség volt a történetben.
A készítõk igyekeztek mindent a Carpenter filmjében látottakhoz igazítani, ami sikerült is nekik - nem volt kis bravúr mindenre odafigyelni, úgyhogy taps érte - még a két film összekapcsolása is jó.
A forgatókönyv elég sokat merít viszont a 82-es filmbõl, sok hasonlóan futó szálat ott már láttunk. A szereplõk hozzák az elvártat, a norvég kutató arcokat pocakos, torzonborz figurának képzeltük korábban is. A trükkök legtöbbször jól kiegészítik a filmet, 1080p-ben olyan sokszor azért nem lóg ki az a CGI lóláb.
A filmen végig érezhetõ a készítõk igyekezete, hogy próbáltak a lehetõ legnagyobb tisztelettel eljárni az elõd (vagyis utód..) miatt, tisztes iparosmunka lett.
Klasszikus, sokat idézhetõ filmrészletek ebben már nincsenek, viszont élvezetes borzongás igen - hab a tortán, hogy a klasszikus 82-es 'vérteszt' jelenetet is újraértelmezik, egy nem kevésbé parás jelenetsorban.
10/7
így túl december közepén én kijelentem, hogy számomra ez az év filmje(bár Moneyballt még nem láttam, de idén sztem nem is fogom)!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Igazából nincs is mit nagyon leírnom róla csak annyit hogy tökéletes hibátlan egy film !
http://videodrome.freeblog.hu/
"Kritikát" nem tudok rá mondani
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A langyi Twilight vámpírromantika után némi felüdülést nyújtott a témában a Fright Night. Itt végre igazi 'badass' a vámpír, aki nem csillog a napfényben, ellenben rendesen tizedeli a körletet.
Néha az volt az érzésem, hogy egy lelkes, de pénztelen csapat hozta össze a filmet, akik vhogy szereztek egy Colin Farrel féle húzónevet, beletettek pár ötletet, és ennyi.
10/5
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem láttam még, elvileg igazi klasszikus. Kettõs érzés, tényleg remek krimi, a metrós üldözéses jelenet pedig kiváló, igazi retro-krimi de szinte tuti, hogy nem nézném újra. Vége fura, életszerû. De ez miatt valahogy nem tetszett annyira. Lehet megnézem a 2. részt is.
7/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
No ez egész pofás volt, szórakoztató is. Nem volt vele semmi baj. A baglyos poén az ütött (kis kikacsintás a zeredetire).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagyon komoly... verekedõs témában nem is nagyon emlékszem jobbra...
(Hardy nagyon állat volt, már alig várom hogy Batmannek is adjon egy pár pofont 😄 )
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jó volt. Nem epic nyilván, te teljesen nézhetõ. Jó fej az apja, jó az ellenfél is. Szal. egy kellemes fentezi film. Ja és bírom, hogy Conan nem is hülye benne, trükközik ha kell és nem kenyere a kegyelem.
A film aranyos volt de nekem baromira tetszett az osszhatas mert 3d ben nagykepernyon nagyon elvezetes volt nezni.
Nem az ev animacios filmje de boven jobb volt a kozepesnel.
7.5/10
audio 9
video 9
tartalom 6.5
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Ezerszer látott sablonok, de mégis mûködik és remekül szórakoztat, elõször is mert dél-koreai film és olyan fejek és szövegek vannak benne, ami sehol máshol nem mûködne, egy amerikai filmnél már unottan kapcsolnánk ki. 😊 Emellett nem csak vígjáték, hanem van benne egy kis akció és némi romantikus szál is. A bûnügyi részt két kisebbet pukkanó csavar adja (az egyik sejthetõ már elég hamar), és a dráma sem maradhatott el, de alapvetõen a szórakoztatásról szól film, egy rendõrlányról, aki utálja az iskolát, nagypofájú és a keze is hamar megszalad, ha bosszantják. 😊 Nekem tetszett, 7/10.
The Sorcerer And The White Snake (2011): Új kínai szuperprodukció, ami egy helyi mesén/legendán alapul. Hõsünk szegény herbalista, akibe beleszeret egy kígyódémon (emberi alakban), de pont akkor érkezik a környékre a démonvadász szerzetes (Jet Li), amikor már házasságot kötnének.
Nem tudom mennyi pénzt ölhettek bele, de hogy ez a "mindenidõkleg..." kínai filmje, az tuti. Dollárban mondjuk 200M alatt biztos nem állna meg, de kínai mércével biztosan olcsóbb volt, hiszen van elég ügyes srác, aki pár marék rizsért megcsinálja a CGI jeleneteket, azokból meg ugyancsak van bõven. Azért nem mondanám pengének a minõséget, néhol kilóg a lóláb, súlytalanok az animációk, de a hagyományosabb trükkök elég jók.
Legyen mondjuk 6/10, mert nagyon röpködõs-mágiás wuxia, ami nem nagyon jön be nálam, viszont nagyon szép és látványos, azt meg kell hagyni.
Cars 2: Na, ezt érdemes fél óránál tovább is nézni (eddig jutottam egyelõre), vagy végig ugyanilyen rossz, bugyuta kémfilm-paródia az egész? 😞
Félelmetes hogy ez a film még mindig megállja a helyét.
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sajnálom, hogy nem lehet 10 esnél magasabb osztályzatot adni erre is.
Mindig a kedvenceim közé tartoztak a sport témájú és különösen a küzdõsport témájú filmek. Ebben minden megvolt, ami kell, nálam ez az év filmje eddig, Nick Nolte is annyira jól hozta az öreg alkesz szerepét, hogy meg se ismertem.
10/10
Csatlakozom. Kiváló volt!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Blade Runner nálam az egyetlen 10+1/10
Jézus. Amennyire csípem a másodikat, legalább akkora kupac fos ez. 😄DD
Szinkronnal 2/10, eredeti nyelven lehet eléri a 3-at. 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy taxisorõrrõl szól akivel irdatlanul kicsesz az élet, majd szerencsejátékkal és bérgyilkosággal próbál fordítani, ezek után még nagyobb szarba kerül és indul a film... Menekülés, szenvedés autósüldözés, verekedés, dráma és nagyon sötét világ, egyszóval minden ami egy jó nem hollywoodi mozihoz kell. Még egy rohadt lövés sincs a filmben (najó egy van) a többit vágóeszközzel oldják meg. Ja a film Koreai
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem tudtam végignézni, kb. a 3/4-nél kapcsoltam ki, valami borzasztóan nincs a filmben SEMMI, amiert érdemes lenne végigszenvedni. Az alapsztori érdekes lenne, de olyan szinten lyukas a forgatókonyv, annyira fos párbeszédek és dramaturgia jellemzi, annyira ures, céltalan az egész, hogy ez minosíthetetlen. Ráadásul még egy valamirevaló akciojelenetet sem láttam ameddig néztem.
Borzaszto, ellenségemnek sem kivánom.
Hogy valami kézzelfoghatót is írjak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"