Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó volt. Nem epic nyilván, te teljesen nézhetõ. Jó fej az apja, jó az ellenfél is. Szal. egy kellemes fentezi film. Ja és bírom, hogy Conan nem is hülye benne, trükközik ha kell és nem kenyere a kegyelem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A film aranyos volt de nekem baromira tetszett az osszhatas mert 3d ben nagykepernyon nagyon elvezetes volt nezni.
Nem az ev animacios filmje de boven jobb volt a kozepesnel.
7.5/10
audio 9
video 9
tartalom 6.5
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Ezerszer látott sablonok, de mégis mûködik és remekül szórakoztat, elõször is mert dél-koreai film és olyan fejek és szövegek vannak benne, ami sehol máshol nem mûködne, egy amerikai filmnél már unottan kapcsolnánk ki. 😊 Emellett nem csak vígjáték, hanem van benne egy kis akció és némi romantikus szál is. A bûnügyi részt két kisebbet pukkanó csavar adja (az egyik sejthetõ már elég hamar), és a dráma sem maradhatott el, de alapvetõen a szórakoztatásról szól film, egy rendõrlányról, aki utálja az iskolát, nagypofájú és a keze is hamar megszalad, ha bosszantják. 😊 Nekem tetszett, 7/10.
The Sorcerer And The White Snake (2011): Új kínai szuperprodukció, ami egy helyi mesén/legendán alapul. Hõsünk szegény herbalista, akibe beleszeret egy kígyódémon (emberi alakban), de pont akkor érkezik a környékre a démonvadász szerzetes (Jet Li), amikor már házasságot kötnének.
Nem tudom mennyi pénzt ölhettek bele, de hogy ez a "mindenidõkleg..." kínai filmje, az tuti. Dollárban mondjuk 200M alatt biztos nem állna meg, de kínai mércével biztosan olcsóbb volt, hiszen van elég ügyes srác, aki pár marék rizsért megcsinálja a CGI jeleneteket, azokból meg ugyancsak van bõven. Azért nem mondanám pengének a minõséget, néhol kilóg a lóláb, súlytalanok az animációk, de a hagyományosabb trükkök elég jók.
Legyen mondjuk 6/10, mert nagyon röpködõs-mágiás wuxia, ami nem nagyon jön be nálam, viszont nagyon szép és látványos, azt meg kell hagyni.
Cars 2: Na, ezt érdemes fél óránál tovább is nézni (eddig jutottam egyelõre), vagy végig ugyanilyen rossz, bugyuta kémfilm-paródia az egész? 😞
Félelmetes hogy ez a film még mindig megállja a helyét.
8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sajnálom, hogy nem lehet 10 esnél magasabb osztályzatot adni erre is.
Mindig a kedvenceim közé tartoztak a sport témájú és különösen a küzdõsport témájú filmek. Ebben minden megvolt, ami kell, nálam ez az év filmje eddig, Nick Nolte is annyira jól hozta az öreg alkesz szerepét, hogy meg se ismertem.
10/10
Csatlakozom. Kiváló volt!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Blade Runner nálam az egyetlen 10+1/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Jézus. Amennyire csípem a másodikat, legalább akkora kupac fos ez. 😄DD
Szinkronnal 2/10, eredeti nyelven lehet eléri a 3-at. 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy taxisorõrrõl szól akivel irdatlanul kicsesz az élet, majd szerencsejátékkal és bérgyilkosággal próbál fordítani, ezek után még nagyobb szarba kerül és indul a film... Menekülés, szenvedés autósüldözés, verekedés, dráma és nagyon sötét világ, egyszóval minden ami egy jó nem hollywoodi mozihoz kell. Még egy rohadt lövés sincs a filmben (najó egy van) a többit vágóeszközzel oldják meg. Ja a film Koreai
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem tudtam végignézni, kb. a 3/4-nél kapcsoltam ki, valami borzasztóan nincs a filmben SEMMI, amiert érdemes lenne végigszenvedni. Az alapsztori érdekes lenne, de olyan szinten lyukas a forgatókonyv, annyira fos párbeszédek és dramaturgia jellemzi, annyira ures, céltalan az egész, hogy ez minosíthetetlen. Ráadásul még egy valamirevaló akciojelenetet sem láttam ameddig néztem.
Borzaszto, ellenségemnek sem kivánom.
Hogy valami kézzelfoghatót is írjak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nem hittem volna, hogy ilyen régi film. Megnéztem egy könyvtárba, mert 5-öst lehet kapni médiából😊) Hát nekem annyira nem tetszett, látszott a CGI, de 82-es film szóval így érthetõ. Nem tudom, lehet ha itthon nézem jobban tetszik, mert arra kellett figyelnem hogy abban a székben ne lyukadjon ki a hátam. Nekem a történet nem nagyon tetszett, film elején volt egy bevezetõ, az alapján jónak tûnt, de szerintem többet ki lehetett volna belõle hozni.
Bár 8.3-at kapott IMDb-n.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Utóbbi évek legjobb sportdrámája szerintem, nálam mérföldeket vert a The Fighterre. A sztoriban nincs semmi hatalmas újdonság, 1-2szer biztos láttuk már, viszont ebben egy egyszerû, jól mûködõ formula kapott egy tökéletes forgatókönyvet, és tökéletes színészi alakításokat. Tom Hardy neve eddig ismeretlen volt számomra, de mostantól vastagbetûs név lesz, fõleg, hogy (imdb adatlap csekkolás után esett le) õ alakítja Bane-t az új Batmanben. Nick Nolte-ról sem hittem, hogy az életben még lesz értelmes szerepe, de rutinból lehozta az alkoholproblémás, de múltját bánó apa karaktert.
Bunyósfilmnek kiváló, drámának kiváló, érzelmes, és megindító, mégis izgalmas és a végsõkig feszített, a befejezés pedig tökéletesebb nem lehetett volna.
10/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
7/10
Vírusos horror, nem az a klasszikus baromság, nézhetõ.
Kissé saláta volt az egész, össze vissza mentek a szálak... egyszer érdemes megnézni, bár láttam már izgalmasabb ebben a témában.
5/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Hellraiser 6 az elég jól sikerült még a Hellraiser 7 is elfogadható de már a Hellraiser 8 kritikán aluli !
Fasza kis horrorkomédia, nagyon fura stílusú film, a Heroesbõl megismert David Anders állatul alakítja a figuráját. 8/10.
alul vannak a hasonló filmek
http://www.blockbuster.com/browse/catalog/movie/similar/89687
Hellraiser 1 (1987): régi klasszikus, sajnos már inkább untat, de anno nagyon jó volt. Így figyelembe véve a 20+ évvel ezelõtti viszonyokat, egy jó 7/10.
Hellraiser 2 - Hellbound (1988): banális rész, sajnos gyenge, túl szürreális, nincs eltalálva. 5/10
Hellraiser 3 - Hell on Earth (1992): a vége elrontja, pedig milyen remek sztorikezdés és szereplõk.. kár érte. Mit adjak erre így?? Ha a kameraszemû öreg nem lenne benne, meg mellõzték volna a szatírikus elemeket (CD dobálás, Cenobita DJ, kamerával koponyán átfejelés, stb.) és nem lenne olyan közhelyes pinhead motivációja és dialógusai (ebben a részben!!) akkor lehetne 7-7,5 így csak 6/10.
Hellraiser 4 - Bloodline (1996): a legellentmondásosabb rész eddig. Remek a visszatekintés és fordulatos a sztori, kellemes a kosztümös részek, a jelenkor és a jövõ keveredése, de az ûrállomásos résznek eleve van egy B kategóriás film+-os délutáni mozi érzete, ezen tovább ront a szereplõgárda felének iszonyat gyenge alakítása. Ezt a pokolhercegnõt (Angelique - Valentina Vargas) magam verném agyon egy kibõvített Oxford angol-magyar szótárral annyira irritáló minden mozdulata és arcjátéka / buta bamba orangután tekintete. Kín volt ránézni. 5/10
Hellraiser 5 - Inferno (2000): No itt erõsen váltottak az irányon.
Ezeddig a legkifinomultabb rész. Megfelelõ arányban keverik a horrort, a vért, az ijesztgetést, a drámát, van rendes sztori ami le tud kötni végig, és van morális csattanó (eddigi részek közt ennél a leghatározottabb). Ez sajnos azzal jár, hogy Pinhead veszít a szerepébõl / súlyából, de csak elviselhetõ mértékben válik "háttérszereplõvé" míg a zsaru karaktere igen kidolgozott lett. A morális tartalom pedig ad egy "hetedik"-es misztikus krimi ízt az egésznek. Végkifejlet is tetszett. erõs 8/10
Hát eddig jutottam a héten, van még 3 rész ha igaz... kíváncsi leszek. Majd írok.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
oké, én szégyellem magam hogy megnéztem ,nem is érnék sok mindent, ultra gagyi történet, gagyi CGI-vel
4/10