Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lenne egy horror film, csak nem tudom a nevét. Metróban játszódik. Éjszakai járatokon, van egy csávó, aki lelöki az embereket a mélybe, mert van ott valami amit etetni kell.😄 Valaki ha tudja ossza már meg velem. Köszi!😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Egyszerûen nem tudok már kihez fordulni segítségért, gondoltam megpróbálkozom nálatok. Láttam egy filmet kb 3-4 éve. Olyasmi volt a sztorija, hogy az embereknek robot énjük is volt. Gépekre kapcsolták rá õket, ha jól emlékszem. Szinte mindenki azt használta. Egy házaspár volt a fõszereplõ, és az egyikõjük rájött arra, hogy csak jobb, ha mégis az emberi énjüket használják.. Fu, lehet mondtam most sok hülyeséget, de egyszerûen nem jut eszembe több.. :S Nem tudja véletlenül valamelyikõtök, h mirõl beszélek? Elõre is köszi, ha igen! 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Végre egy olyan film aminek a 2/3-a nem az edzésrõl szól, hogy hogy készül fel a nagy meccsre. Volt benne dráma, harc. Nagyon tetszett
Simán az év filmje!
10/10
par szamomra erthetetlen dologtol (hogy mit miert csinalnak, avagy miert nem csinalnak) eltekintve egy erdekes kis sztoriju film, meg nem olvastam utana, hogy tenyleg igaz tortenet alapjan keszult-e, es ha igen akkor mennyire valosaghu. viszont tele volt akcioval, a foszereploket komalom, ugyhogy tolem egy 9/10 repul
Újabb horror az esõerdõben. Az alapötlet nem rossz, aki szereti a megfertõzõdõs/megõrülõs sztorikat annak ajánlott. A film végig izgalmas, pörgõs, bár a rohanások alá berakott hc/metal zenék inkább felspanolják az embert minthogy rettegést keltenének, így egy csomó "akció" jelenetet is kapunk. Félelem helyett némi ijesztgetést (hirtelen támadások) és rengeteg vért. B mozihoz képest meglepõen jó a színészi játék (pláne a fõszereplõtõl).
Mi a baj vele? Miután kiderül mi okozza a gondokat komolytalanná válik. Elcseszett CGI, erõltetett és kissé banálisnak tûnõ jelenetek az utolsó 5-10 percben.
Kár hogy minden B-s forgatókönyv meg akar magyarázni minden sztorit ahelyett, hogy résnyire legalább nyitva hagyná..
Meg lehet még valahol a jó öreg Lovecraft novellák szellemisége?
Egy jó befejezéssel a Primal egy jó "mai" mozi is lehetett volna, mivel minden megvolt: érdekes sztori, jó színészi játék, kellõ izgalom és akciók / rush (utóbbi a mai korosztálynak lehet bejövõsebb, egyre több fiatal panaszkodik "unalmas" lassú horror-okra vagy sci-fikre, nos itt ilyen gondjuk nem lenne, megvan a pörgés). Ennek ellenére a végével el lett rontva. CGI-t pedig a The Abyss (1989) óta meg lehetett volna már tanulni.. volt rá idõ.
Akinek tetszett a kabinláz az nézze meg, kicsit hasonló (bár a kabinláz komolyabb minden tekintetben).
6,5/10
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Befejeztem a 8 Hellraisert.
1-5-ig leírtam már a véleményemet ITT.
6: kb. ugyanolyan vagy még jobb mint az 5-ös. A leghangulatosabb rész. 8,5/10
7: nem tudnám lehúzni, látványvilág 9-es de a sztori és a hangulata visszahúzza valahogy. Néhány apró dolog következetlen benne. Forgatókönyv nincs valahogy rendben. Van néhány igen erõs jelenet és mûvészi vonulat (metrókocsi) ami miatt megadom a 8-at.
8: Ezt nem igazán értem miért kellett.. Tinik? Házibuli? Hellraiser RPG és szórólapok? Fan club? Orális szex rockzenére? Gazemberség? Hupákolás?
Tinihorrornak kielégítõ színvonalú, kvázi izgalmas film, de a Hellraiser-hez sok köze nincs. Homlokegyenest más vonulat, kár volt ellõni. Próbálom objektíven nézni, de 5/10-nél jobbat nem tudok adni.
Hogy a fenébe nem láttad még ? Alapmû és hatásosabb mint az új😊
PSN ID.: Beegabor
OEMDZSI! Nagyon jo volt! Reg lattam ilyen faszanyosan gusztustalan filmet ahol mar szinte en konyorogtem azert, hogy a szereplo nem nezzen ki a szorny utan csak maradjon nyugton. Resident Evil filmeket szvsz siman veri. Valaki emlitette par napja, vmelyik filmet, hogy siman olyan jo mint az alien. Miutan megneztem azt a filmet ugy voltam vele, hogy sehol nincs az Alienhez ( mar nem is emlekszem melyik filmrol volt szo annyira jelentektelen volt az a film) De ez szvsz siman a legjobb horror film amit lattam Alien filmek ota. (SZVSZ!)
9/10
Kisse idegesitenek az olyan dolgok mikor te mar sikitoznal az adott jelenetben, hogy ezt kene tenni, de kozben a filmben tokre nem tortenik meg az amit te alapveto dolognak tartasz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kutyas jelenet jo befejezes volt. Kivancsi vagyok, hogy lelotte-e a kutyat es mi lehet a csajjal
Off vége.
De off vége ez nem tartozik ide!
Megnéztem most a Rio mesét 27éves fejjel is egész jó volt!
Ezután megnéztem a The violent kind címû valamit.Nem igen vágtam le belõle mi a téma.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki látta leírhatná dióhéjban!
Next PC upgrade: 2022
óóó te szentszar! vasárnap fõmûsoridõben ilyen filmre vágyik az ember<#zavart2>#zavart2> jövõhéten Thomas a gõzmozdony - the movie remélem...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem járok sehova (melon és focin kívül) szóval idõm az nem elcseszett.
Én ezt az életmódot választottam ennyi!
majd késõbb rájössz hogy igénytelen voltál, és sajnálod az elcseszett idõt : )
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Mivel nagyon nem egyformák az emberek ízlései így sokszor a szarnak titulált film nekem nem volt szar!
1.8 pontos filmen azért elgondolkoznék megnézzem-e, ennyire legyél igényes magaddal szemben 😊
Ilyesmirõl a vadászos / medvés vicc csattanója jut eszembe:
- vadász vadász, Te sz*pni jársz ide...
de ilyen Titanic 2-t minek nézel? asylumot kerülni kell messzirõl 😄
Nekem tetszett ez film nagyon. 2011-2012-ben egy látványos akciófilmnek ilyennek kell lennie.
Tõlem simán kap egy 8.5-öt. Simán megéri a mozijegy árát.
Spoiler veszély:
A Dubai felhõkarcolói jelenet és a homokvihar valami eszméletlen látványos volt, és nem kell hozzá a 3D. (többek között)
What about the forests?
10/10, simán év filmje.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az év csalódása.
Az tény, hogy a kriptájából még néha kijárogat Steven Spielberg rendezni, de minek? Észre kellene vennie, hogy az igazi filmkészítõ évei elszálltak.
Már az elõzetes miatt is húztam a számat, hiszen majdnem elmesélte az egész sztorit, de a gyerekek nagyon akarták látni. Visszafelé lógó orral jöttünk, mert egyikünknek sem okozott nagy élményt a film.
A srácoknak fõleg a kutya tetszett, a lövöldözések, verekedések ellenben elvették a kedvüket. Humort csak ritkán fedeztek a filmben.
Részemrõl képileg majdnem tökéletes volt, de a zene egy szörnyûség, a forgatókönyvön pedig meglátszott, hogy sokan, sokfélébõl dolgoztak. Teljesen hideg maradt számomra az összes szereplõ, egyáltalán nem érdekelt mi történik velük.
Az meg egyenesen megbocsáthatatlan, hogy kilencven percbõl legalább negyven totális üresjárat legyen.
Kétszer fordult elõ, hogy pár másodpercig tátottam a számat, de ezek miatt nem fogom megvenni dévédén. Egyszer láttam, elég is volt.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/