Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
The Thing (2011)

OEMDZSI! Nagyon jo volt! Reg lattam ilyen faszanyosan gusztustalan filmet ahol mar szinte en konyorogtem azert, hogy a szereplo nem nezzen ki a szorny utan csak maradjon nyugton. Resident Evil filmeket szvsz siman veri. Valaki emlitette par napja, vmelyik filmet, hogy siman olyan jo mint az alien. Miutan megneztem azt a filmet ugy voltam vele, hogy sehol nincs az Alienhez ( mar nem is emlekszem melyik filmrol volt szo annyira jelentektelen volt az a film) De ez szvsz siman a legjobb horror film amit lattam Alien filmek ota. (SZVSZ!)

9/10

Kisse idegesitenek az olyan dolgok mikor te mar sikitoznal az adott jelenetben, hogy ezt kene tenni, de kozben a filmben tokre nem tortenik meg az amit te alapveto dolognak tartasz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pl a mosdos, fogtomeses jelenet. Ott mar azonnal vettem volna elo a zseblampat, hogy na akkor mindenki nyissa a szajat. Mikor a csaj bemenekul a lukba es a szorny utanna ment majd visszahuzodott, annyira egyertelmu, hogy mi fog tortenni. Ez valszeg a legelso ilyen filmben meg erdekes volt meg uj na de eljatszani minden egyes mai horror filmben ugyan ezt 😞
A kutyas jelenet jo befejezes volt. Kivancsi vagyok, hogy lelotte-e a kutyat es mi lehet a csajjal
TaRka0107
Végül is sokan vannak így, mivel ha dolgozol és focizol (vagy nézed a focit) akkor utána ki a búbánatnak lenne kimenni még szórakozni.
Off vége.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

grebber
Komoly!A neten keresztüli hazudozás nem az én névjegyem.
De off vége ez nem tartozik ide!

Megnéztem most a Rio mesét 27éves fejjel is egész jó volt!
Ezután megnéztem a The violent kind címû valamit.Nem igen vágtam le belõle mi a téma.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most akik szadizták a vége felé a népet azok kik voltak nem meghaltak már?Azt hittem csak ilyen ördögmegszállottak azt a végén elrepül valami ufo.
Ez nekem magas volt kevés hozzá a technikusim!
Aki látta leírhatná dióhéjban!

Next PC upgrade: 2022

Tyler1
kémkölykök fasztudjamelyik 5 perc után

óóó te szentszar! vasárnap fõmûsoridõben ilyen filmre vágyik az ember<#zavart2> jövõhéten Thomas a gõzmozdony - the movie remélem...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gratulálok, h felismerted a dolog lényegét... -_-

crackyS
És 7 milliárd ember nem szereti

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Általában igaz az, amit mondtál. De én nagyon ritkán belebotlok olyan filmbe is, amit sokan lehordanak, de nekem tetszik. Kb. annyi a valószínûsége, mint az ötöslottó fõnyereménynek, de attól még lehetséges. 😄

Ha minden igaz mi emberek vagyunk.

Egymillió légy szereti a szart, tehát a szar finom.

Az internet azért van, hogy tájékozódj. Ha egy filmrõl 100 véleménybõl 98 szar akkor az nem a sok idióta miatt van, hanem azért mert tényleg szar.

TaRka0107
Ez komoly?<#wow2>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

CalebJoe
a modern remete😊
grebber
Nincs oka így döntöttem.Nem vagyok egy közösségi ember csak a géprõl meg játékokról tudnék beszélgetni! De ezt körülöttem már mindenki tudja ezért nem is hívnak sehova vagyis néha próbálnak,de nem megyek.

tommygear
és ennek mi az oka?
grebber
En nyomorék függö vagyok aki egész életét a gép elõtt tölti.Nekem nincs más elfoglaltságom/szórakozásom csak a pc.
Nem járok sehova (melon és focin kívül) szóval idõm az nem elcseszett.
Én ezt az életmódot választottam ennyi!

vegicsek
forradalmár vagy ecsém! 😄

majd késõbb rájössz hogy igénytelen voltál, és sajnálod az elcseszett idõt : )

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

CalebJoe
már egy cimbõl kitûnik hogy szar egy film
grebber
Semmiben se játékban sem filmben nem adok más véleményére!
Mivel nagyon nem egyformák az emberek ízlései így sokszor a szarnak titulált film nekem nem volt szar!

tommygear
hát te tudod, de legalább imdb-n nézd meg hány ponton áll a film amit készülsz megnézni 😄
1.8 pontos filmen azért elgondolkoznék megnézzem-e, ennyire legyél igényes magaddal szemben 😊
grebber
Nem válogatok csak nézem most szünet alatt ezerrel õket van vagy 450 film fent!Ami jön azt nézem!

Tyler1
most megy a tv-ben is 😄

morcosqtya
Éppen ezt a kérdést tettem fel magamban...

Ilyesmirõl a vadászos / medvés vicc csattanója jut eszembe:
- vadász vadász, Te sz*pni jársz ide...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

tommygear
jó hónapod volt akkor filmek terén eddig 😄
de ilyen Titanic 2-t minek nézel? asylumot kerülni kell messzirõl 😄
mflex
MI4.

Nekem tetszett ez film nagyon. 2011-2012-ben egy látványos akciófilmnek ilyennek kell lennie.
Tõlem simán kap egy 8.5-öt. Simán megéri a mozijegy árát.

Spoiler veszély:

A Dubai felhõkarcolói jelenet és a homokvihar valami eszméletlen látványos volt, és nem kell hozzá a 3D. (többek között)

What about the forests?

CalebJoe
ez a Sacha még mindig hülye<#eljen>biztos jó lesz
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zzeN
Warrior

10/10, simán év filmje.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tintin kalandjai (The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn)

Az év csalódása.

Az tény, hogy a kriptájából még néha kijárogat Steven Spielberg rendezni, de minek? Észre kellene vennie, hogy az igazi filmkészítõ évei elszálltak.

Már az elõzetes miatt is húztam a számat, hiszen majdnem elmesélte az egész sztorit, de a gyerekek nagyon akarták látni. Visszafelé lógó orral jöttünk, mert egyikünknek sem okozott nagy élményt a film.

A srácoknak fõleg a kutya tetszett, a lövöldözések, verekedések ellenben elvették a kedvüket. Humort csak ritkán fedeztek a filmben.

Részemrõl képileg majdnem tökéletes volt, de a zene egy szörnyûség, a forgatókönyvön pedig meglátszott, hogy sokan, sokfélébõl dolgoztak. Teljesen hideg maradt számomra az összes szereplõ, egyáltalán nem érdekelt mi történik velük.

Az meg egyenesen megbocsáthatatlan, hogy kilencven percbõl legalább negyven totális üresjárat legyen.

Kétszer fordult elõ, hogy pár másodpercig tátottam a számat, de ezek miatt nem fogom megvenni dévédén. Egyszer láttam, elég is volt.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

grebber
Decemberi termésem eddig:

Ice Age Mammoth Christmas :Szokásos hagulatot hozta tetszett
Faces in the Crowd:
Ice Quake: Elég gyenge eresztés volt jobbra számitottam.
Fertõzés: Unalmas volt végére kb bealudtam.
Escapee: Gyenge!
Sleeping Beauty: Atyaég ez mi volt -10!
The Caller: Nem igen jöttem rá mirõl szólt,de ez legyen az én gondom 😞
Phase 7: Förtelmesen gyenge!
Roswell: Szeretem az ufokat és hiszem hogy vannak így perfekt 😄
Titanic 2: Ezt minek kellett?
30 Minutes or Less: Ezen jókat röhögtem!

desigo
Mission: Impossible - Ghost Protocol

Szórakoztató,pörgõs akciófilm.
Tetszett,hogy nem ült le a film,végig lekötött a sok esemény.
A helyszínváltozás is pozitív volt.Jók voltak a spéci kütyük is benne.
Az viszont elég taszító,hogy ennyire erõltetett a sok BMW,Apple,óra és hasonló márkák reklámozása.Nem csak néha tûnnek ezek fel hanem folyamatosan a nézõk képébe vannak nyomva.NCAP törésteszt nagyon kellett a filmbe lol.
Az orosz "team" szerepelhetett volna többet.

6/10
Tikal
De jó hogy emlékeztettél rá, még régóta várom...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

wesker24
Nálam eddig az Undisputed trilogy tetszett de a Warrior még ezen is túltett nálam is abszolút az év filmje !
The Thing / A Dolog (2011)

A Carpenter féle '82-es filmet kedvelem, alap horrornak tartom, nagyon erõs jelenetekkel - bár nálam kult státuszba ennek ellenére mégsem került, ellenben pl. Spielberg Cápájával.
Nagyon örültem, mikor elkezdtek jönni a hírek az elõzményfilmrõl, ami a norvég kutatóbázison történteket dolgozza fel, ugyanis sok lehetõség volt a történetben.

A készítõk igyekeztek mindent a Carpenter filmjében látottakhoz igazítani, ami sikerült is nekik - nem volt kis bravúr mindenre odafigyelni, úgyhogy taps érte - még a két film összekapcsolása is jó.
A forgatókönyv elég sokat merít viszont a 82-es filmbõl, sok hasonlóan futó szálat ott már láttunk. A szereplõk hozzák az elvártat, a norvég kutató arcokat pocakos, torzonborz figurának képzeltük korábban is. A trükkök legtöbbször jól kiegészítik a filmet, 1080p-ben olyan sokszor azért nem lóg ki az a CGI lóláb.

A filmen végig érezhetõ a készítõk igyekezete, hogy próbáltak a lehetõ legnagyobb tisztelettel eljárni az elõd (vagyis utód..) miatt, tisztes iparosmunka lett.

Klasszikus, sokat idézhetõ filmrészletek ebben már nincsenek, viszont élvezetes borzongás igen - hab a tortán, hogy a klasszikus 82-es 'vérteszt' jelenetet is újraértelmezik, egy nem kevésbé parás jelenetsorban.

10/7
Tyler1
ma néztem újra, de sztem a elkövetkezendõ báccpenszer hetekben még tuti visszanézem.

így túl december közepén én kijelentem, hogy számomra ez az év filmje(bár Moneyballt még nem láttam, de idén sztem nem is fogom)!

wesker24
Warrior 10/10

Igazából nincs is mit nagyon leírnom róla csak annyit hogy tökéletes hibátlan egy film !
Igazából ez pont a remake, amiben van új ötlet, meg frissesség, és nem marad el az eredetitõl. 😊

http://videodrome.freeblog.hu/

ZilogR
Sztem "szerezd be" én már alig várom, h nekiüljek... 😛
"Kritikát" nem tudok rá mondani

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Effe88
<#worship><#worship><#eljen>húúúú de várom már.......

Seth
Ez egy remake, nincs benne semmi ötlet

PSN ID.: Beegabor

Fright Night / Frászkarika

A langyi Twilight vámpírromantika után némi felüdülést nyújtott a témában a Fright Night. Itt végre igazi 'badass' a vámpír, aki nem csillog a napfényben, ellenben rendesen tizedeli a körletet.

Néha az volt az érzésem, hogy egy lelkes, de pénztelen csapat hozta össze a filmet, akik vhogy szereztek egy Colin Farrel féle húzónevet, beletettek pár ötletet, és ennyi.

10/5
ROCKnROLLA
Warrior

10/10, nem pazarlok szavakat, nezze mindenki aki eddig nem tette!

Tikal
cool a jelenet, cool steve mcqueen meg cool a verda is 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CalebJoe
nálam ez az egyik top üldözéses jelenet hanem a legjobb

Francia kapcsolat

Nem láttam még, elvileg igazi klasszikus. Kettõs érzés, tényleg remek krimi, a metrós üldözéses jelenet pedig kiváló, igazi retro-krimi de szinte tuti, hogy nem nézném újra. Vége fura, életszerû. De ez miatt valahogy nem tetszett annyira. Lehet megnézem a 2. részt is.
7/10
Jim Morrison
ezt látta már valaki? érdemes 'beszerezni'?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sir Quno Jedi
Clash of the Titans rímék

No ez egész pofás volt, szórakoztató is. Nem volt vele semmi baj. A baglyos poén az ütött (kis kikacsintás a zeredetire).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
Warrior

Nagyon komoly... verekedõs témában nem is nagyon emlékszem jobbra...

(Hardy nagyon állat volt, már alig várom hogy Batmannek is adjon egy pár pofont 😄 )

Jó film, de csak 1* nézhetõs kategória ellenben az alapmûvel, amit már kb 40* láttam. Jó volt a koncepció, több szálat és több eseményt is belerakhattak volna.
Sir Quno Jedi
Az az egyik kedvenc animációs filmem az újhullámosak közül. Megható, vicces, ötletes és tanulságos, nomeg a fõszereplõ kifejezetten kellemes látvány... 😄 Nomeg brutálisan látványos jelenetek vannak benne.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Najó õ bazi jó színész. Neki ez a kisujjában van. Nagyon jól tolta.