Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Másnaposok 1

Végre rászántam magam, hogy megnézzem.
8/10

Másnaposok 2

Kb full ugyan az mint az elsõ rész de hozza a szintet. Talán még picivel jobb is. 8.5/10
A harmadik rész is legalább ilyen lesz akkor érdemes megnézni.

Valaki tud esetleg kissé beteg viccekkel megtöltött filmeket mint mondjuk a Shop-stop részek?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kongy
Tetovált lány remake

Amikor meghallottam, hogy egy 2 éves filmbõl remake készül, hát elég szkeptikusan fogadtam, mondván csak újabb rókabõrt tolnak az orrunk elé, egy jó film címén, amerikai színészekkel... de kellemeset csalódtam. A Tetovált lány remake az elejétõl a végéig érdekes marad, a feszültség, és egy nyomasztó feeling végig érezhetõ benne, a színészek is jók voltak, Daniel Craig-gel még nem láttam filmet, pedig manapság elég felkapott, ha jól tudom. A lényeg, hogy õ is jól játszotta a szerepét, maga a címszereplõ karaktere pedig szinte beleégett az agyamba, szóval nekem ez a film egy erõs 8/10

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
nem sokkal de sztem jobb volt a svéd verzió, végülis teljesen felesleges volt a Fincher verzió mert kb 1:1-be ugyan az, de a svéd mégis valahogy feszültebb, már csak azért is érdemes megnézni a svéd verziót mert annak még van utána 2 része (tetovált lány, a lány aki a tûzzel játszik, a kártyavár összedõl)
Tyler1
Amit az új verzióról olvastam, vagy hallottam, az mind jobbnak találta a svédnél, én amúgy sem szeretem az észak-európai filmeket, Fincherrel meg elfogult vagyok, és kétlem, hogy ha már egy eleve sikeres franchise-t rimékel, akkor az ne lenne jobb.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

stargatelost
Miért nem?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tyler1
A tetovált lány(2011)

Hát a 30-40. perc környékén erõsen gondolkodtam rajta, hogy kinyomom, de végül is folytattam, és nem bántam meg. Nagyon jó bûnügyi krimi/thriller kerekedett belõle, nem szeretem a mûfajt(Hetedik azért nagy fav), de ez kifejezetten tetszett. Craig-et Bond óta elõször láttam értelmes szerepben, Rooney Mara is nagyon jól adta az õrült gót spinét.
Nem láttam a svéd verziót(és nem is fogom megnézni), de Fincher remek munkát végzett.
7.5/10

CSOCSO
"mibe 2 föld bolygó van, és megérintik egymást valami hegyen, egyikük át is mászik, pedig tilos lenne érintkezniük, valami irodaház is van benne, fejjel elfelé egymásnak"

tigeroo
én értettem elsõre is 😄
morcosqtya
Hopsz, kevertem az elôzmény hszt, így nem volt poén.
Az Adam Sandler-es filmre gondoltam, hogy maximum vele lehet érdemes megnézni... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

ZilogR
😄 Köszi! Ez valami reményadós filmecskének néz ki, sablonkonfliktussal, új ötlettel - meglássuk!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Guren
Jim Morrison
akkor úgy lesz köszi.
#67090: nyém' 😄
#67093: ugye nem adam sandlerre gondolsz? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Krezga
ZilogR
ez melyik? sehol nem találni! link, pls!? 😊 köszi!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Guren
upside down, de még nem jött ki.

kastil
Hali nem tudjátok mi az a film, amibe 2 föld bolygó van, és megérintik egymást valami hegyen, egyikük át is mászik, pedig tilos lenne érintkezniük, valami irodaház is van benne, fejjel elfelé egymásnak stb?

Azt hittem ez az Another Earth elsz az, pedig amrhára nem 😄

Azért járt neki a 7-8 pont nálam.

Na de az a film micsoda?

9. század

A háborús filmek közül ez ott van a legjobbak között, amit eddig láttam. Igaz történeten alapul, egy csapatnyi orosz katona történetét mutatja be az afgán háborúban. Nagy költségvetésû film, de meghozta a bevételt, rengeteg dvd-t adtak el belõle a letöltések királyainak országában.

8/10
morcosqtya
Sandlerrel szerintem. <#vigyor5>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

TaRka0107
<#banplz>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Tyler1
The Artist

Abszolút pozitív csalódás. Kicsit negatívan álltam ehhez a filmhez, nem tudtam elképzelni, hogy a sok hype tényleg jó filmet takar, vagy csak eltúlzott tiszteletadás egy letûnt mûfajnak. Nos, természetesen hommage film, emléket állít, de mindezt remekül teszi. Tényleg minden perce élvezetes annak ellenére, hogy egy fekete-fehér némafilmrõl van szó.
Hasonlóan a Midnight in Paris-hoz, aki kicsit hátat akar fordítani a csilli-villi, 3D cgi retkeknek, és könnyed, élvezetes filmet akar látni, az nézze meg ezt is.
9/10

(de 10 oszkárt azért nem ér ám)

Szabi84
nagyanyáddal

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

TaRka0107
Én egyedül néztem, de haverokkal lehet még nagyobb röhögés. Én az elején csak lestem hogy mi ez, de rájöttem hogy ez a film direkt így jó.

Jim Morrison
akkor gondolom ez haverokkal nézõs 😄 vagy kivel nézzem ? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

<#eljen> Távkapcs volt az utolsó jó filmje talán...

én is erõlködésnek éreztem a Zohanos filmjét, valahogy nem bírtam azon a hülyeségen nevetni max kínomban...

ez az ember sehol nincs Jim Carreytõl, pedig a poén az, hogy a Jack és Jillben még ezzel kérkedik, hogy "jaj bocsi csak éppen Jim Carreyt játszottam"😄

mondjuk amennyi fizetést kap, azért elfogadnám Sandler jelenlegi anyagi helyzetét <#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Guren
igen

Jim Morrison
Megnéztem ennek a Hobo with shotgunnal a trailerét és hát... Most ez arról szól, hogy összevissza mindenkit öldökölnek?

Bucser
Fifty:fifty

Nem volt rossz. A témához illõ könnyed humorral és Joseph Gordon-Levitt tökéletes alakításával. Igazából nem lehet többet kihozni hasonló témából.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tigeroo
adam sandler filmjei: <#wow3>

az utóbbi pár évben (a ne szórakozz zohan után) annyira elszaladt vele a ló, hogy egy csillagromboló gravitációs vonósugárnyalábja sem tudná befogni. nagyfiúk, kellékfeleség, gondozoo, férj és férj, olyan idióta szövegeket írtak hozzá hogy hihetetlen, mint egy szaros kamu valóságshow. ja és szinte mindegyik filmben valami gazdag és sikeres embert alakít sandler, de 10x hangoztatja hogy õ bizony leszarja a pénzt, meg bezzeg amikor szegény kiskölyök volt (jóvan értjük sandler az üzenetet, nyugtasd csak magad... nem szálltál el... szerinted)

remélem a következõ ilyen fos filmje megbukik és utána elgondolkozik a minõségi kooperációkon a jövõben.
Nálam csak az mentette meg a kikapcsolástól, hogy bemattulva néztük haverokkal 😄D egyébként még így is a fejemet vertem a falba xd

Positive Mental Attitude

Jack és Jill
90 perc
FSZ: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino

Tipikus amerikai agyatlan film, habár voltak benne nagyon nevetséges jelenetek azért szerintem nem egy csúcsalkotás ez és Adam Sandler messze nem azt a teljesítményt nyújtotta, mint a távkapcsban pl. Al Pacino zseniális volt ismét, pedig elég szennyfilm szerepét vállalta el méghozzá önmagát játszva😄

Idegesített ebben a filmben a sok rikácsolás, történet fejetlensége na meg fõleg az, hogy gyakorlatilag Jack és Jillt ugyanaz a színész játszotta el, ami marhára zavart😄😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
indiai kissrác és a mexikói csávó haláli volt benne azokon lehetett a legtöbbet nevetni

Szórakoztató volt nagyon kicsit, ugyanakkor rendkívül idegesítõ is, történet abszolút nulla, több logikát nem is próbálok keresni a filmben.

jóindulattal 10/5

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SötétBarom
Én a gyerekek felgyújtásán pl röhögtem 😄DD De a legnagyobb, amikor a csávó szétkokszozva, és teljesen felpörögve szalad a csaj pecója felé KORCSOLYÁBAN.. D:ASD:?D

"over the top" .. Ez ilyen. Ha nem tudsz egy jót röhögni a hülyeségeken, akkor ez tényleg nem neked való..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sir Quno Jedi
Ha nem neked való egy mûfaj, minek kínzod magad vele?! Gondolom balettfilmeket sem nézel és nem ülsz be egy klasszikus zenei koncertre sem. Akkor meg?!?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ja, csak nem tudom mi lett volna benne az a jelenet amin röhögni kell.
A gyerekek élve elégetése, vagy a bádogvitézek és az óriáspolip? Elõzõ abszolút nem vicces, utóbbi meg csak szimplán szánalmas.

Legalábbis szerintem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

TaRka0107
Nekem nagyon tetszett, de ez direkt ilyen Film. Machete is tetszett.

zaki
ja és kapott 2-t a 16-ból 😮
amúgy john williams (zeneszerzõ ugye, spielberg filmekbõl is lehet ismerni, cápa, star wars, insiana jones, harry potter, superman, schindler listája stb) se semmi, idén is kapott 2 jelölést, így van neki laza 47, és kapott összesen 5 oscart 😄

Szabi84
na meg persze jó cuccok

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tényleg nem piskóta, ehhez adottság kell.
Ez igaz, nálam az a família húzta le a filmet.
Bízom a kis csatalóban! A szögesdrót jelenet nagyon ütõs.
Nem kell, kultfilm lesz így is bõven... Sõt, így pláne.

http://videodrome.freeblog.hu/

Inkább könnyebben fogyasztható szerintem, a Fighter jobban megdolgoztatja az embert, már csak azért is, mert Bale családja enyhén idegesítõ tajparasztokból áll. A színészek egyébként zseniálisan adták ezt elõ szerintem 😊

Bukni fogod, mert az Artist fog tarolni.

Röhögj rajta. A Machete-nél szerintem erõsebb film; ezek a grindhouse filmek meg persze, hogy szarok voltak, de legalább annyira szórakoztatóak is, akárcsak ezek a nosztalgia mozik.

Tyler1
A gépész forgatásakor 51 kilóra fogyott, majd 6 hónap alatt hízott vissza több, mint 40 kilót. Szóval ez nem idegen neki. A The Fighter után jött az új Batman, amire ismét vissza kellett rántania magát kb. 90 kilóra.

TaRka0107
Meg fogom majd nézni újra a Véres játék c. filmet (Bloodsport) 88-as Jean Claude Van Damme-os film. Szerintem mindenki ismeri innen. Emlékszem még régen VHS kazettán néztem, amikor felvettem a tv-bõl, már olyan kula minõsége volt, de akkor is megnéztem 30-adjára😄DD Most meg megnézem majd 1080p-be, fúú, de izgi lesz😄 Kíváncsi vagyok mennyire fog tetszeni mostani fejjel. (pedig nem vagyok még öreg)

TaRka0107
Engem is. Megnéztem még egyszer a megjelenésének az évét a filmnek. Mondom nem hiszem el, hogy ilyen vékony. Batman-ben nagy kigyúrt állat volt (túlzással). Tényleg ilyet is megtesznek egyes színészek a pénzért? Mondjuk gondolom könnyedén vissza is szedi, meg visszagyúrja magára amit kell.

Guren
ugyanezt akartam írni

precision
azért a Drive -ot és/vagy Ryan Goslingot jelölhették volna 😊

Bazinga!

Ez van, a Fighterben engem pl. idegesített Bale gyps drogos szerepe.
Tyler1
A The Fighter nagyobb hype-ot kapott, igaz történet, Bale fogyása, stb. Más kérdés, hogy ez is csak a mellékszerepeit váltotta díjra.
Mondjuk Warriort még simán jelölhették volna eredeti forgatókönyv kategóriában is, mert szvsz az volt a film legnagyobb ereje, és az emelte ki az átlagos "verekedõs" sportfilmek közül. És ne mondja senki, hogy a Koszorúslányok pl. olyan kurva jól megírt film, hogy megérdemelten lett erre jelölve.