Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
nagyanyáddal

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

TaRka0107
Én egyedül néztem, de haverokkal lehet még nagyobb röhögés. Én az elején csak lestem hogy mi ez, de rájöttem hogy ez a film direkt így jó.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Jim Morrison
akkor gondolom ez haverokkal nézõs 😄 vagy kivel nézzem ? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

<#eljen> Távkapcs volt az utolsó jó filmje talán...

én is erõlködésnek éreztem a Zohanos filmjét, valahogy nem bírtam azon a hülyeségen nevetni max kínomban...

ez az ember sehol nincs Jim Carreytõl, pedig a poén az, hogy a Jack és Jillben még ezzel kérkedik, hogy "jaj bocsi csak éppen Jim Carreyt játszottam"😄

mondjuk amennyi fizetést kap, azért elfogadnám Sandler jelenlegi anyagi helyzetét <#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Guren
igen

Jim Morrison
Megnéztem ennek a Hobo with shotgunnal a trailerét és hát... Most ez arról szól, hogy összevissza mindenkit öldökölnek?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bucser
Fifty:fifty

Nem volt rossz. A témához illõ könnyed humorral és Joseph Gordon-Levitt tökéletes alakításával. Igazából nem lehet többet kihozni hasonló témából.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tigeroo
adam sandler filmjei: <#wow3>

az utóbbi pár évben (a ne szórakozz zohan után) annyira elszaladt vele a ló, hogy egy csillagromboló gravitációs vonósugárnyalábja sem tudná befogni. nagyfiúk, kellékfeleség, gondozoo, férj és férj, olyan idióta szövegeket írtak hozzá hogy hihetetlen, mint egy szaros kamu valóságshow. ja és szinte mindegyik filmben valami gazdag és sikeres embert alakít sandler, de 10x hangoztatja hogy õ bizony leszarja a pénzt, meg bezzeg amikor szegény kiskölyök volt (jóvan értjük sandler az üzenetet, nyugtasd csak magad... nem szálltál el... szerinted)

remélem a következõ ilyen fos filmje megbukik és utána elgondolkozik a minõségi kooperációkon a jövõben.
Nálam csak az mentette meg a kikapcsolástól, hogy bemattulva néztük haverokkal 😄D egyébként még így is a fejemet vertem a falba xd

Positive Mental Attitude

Jack és Jill
90 perc
FSZ: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino

Tipikus amerikai agyatlan film, habár voltak benne nagyon nevetséges jelenetek azért szerintem nem egy csúcsalkotás ez és Adam Sandler messze nem azt a teljesítményt nyújtotta, mint a távkapcsban pl. Al Pacino zseniális volt ismét, pedig elég szennyfilm szerepét vállalta el méghozzá önmagát játszva😄

Idegesített ebben a filmben a sok rikácsolás, történet fejetlensége na meg fõleg az, hogy gyakorlatilag Jack és Jillt ugyanaz a színész játszotta el, ami marhára zavart😄😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
indiai kissrác és a mexikói csávó haláli volt benne azokon lehetett a legtöbbet nevetni

Szórakoztató volt nagyon kicsit, ugyanakkor rendkívül idegesítõ is, történet abszolút nulla, több logikát nem is próbálok keresni a filmben.

jóindulattal 10/5

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SötétBarom
Én a gyerekek felgyújtásán pl röhögtem 😄DD De a legnagyobb, amikor a csávó szétkokszozva, és teljesen felpörögve szalad a csaj pecója felé KORCSOLYÁBAN.. D:ASD:?D

"over the top" .. Ez ilyen. Ha nem tudsz egy jót röhögni a hülyeségeken, akkor ez tényleg nem neked való..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sir Quno Jedi
Ha nem neked való egy mûfaj, minek kínzod magad vele?! Gondolom balettfilmeket sem nézel és nem ülsz be egy klasszikus zenei koncertre sem. Akkor meg?!?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ja, csak nem tudom mi lett volna benne az a jelenet amin röhögni kell.
A gyerekek élve elégetése, vagy a bádogvitézek és az óriáspolip? Elõzõ abszolút nem vicces, utóbbi meg csak szimplán szánalmas.

Legalábbis szerintem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

TaRka0107
Nekem nagyon tetszett, de ez direkt ilyen Film. Machete is tetszett.

zaki
ja és kapott 2-t a 16-ból 😮
amúgy john williams (zeneszerzõ ugye, spielberg filmekbõl is lehet ismerni, cápa, star wars, insiana jones, harry potter, superman, schindler listája stb) se semmi, idén is kapott 2 jelölést, így van neki laza 47, és kapott összesen 5 oscart 😄

Szabi84
na meg persze jó cuccok

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tényleg nem piskóta, ehhez adottság kell.
Ez igaz, nálam az a família húzta le a filmet.
Bízom a kis csatalóban! A szögesdrót jelenet nagyon ütõs.
Nem kell, kultfilm lesz így is bõven... Sõt, így pláne.

http://videodrome.freeblog.hu/

Inkább könnyebben fogyasztható szerintem, a Fighter jobban megdolgoztatja az embert, már csak azért is, mert Bale családja enyhén idegesítõ tajparasztokból áll. A színészek egyébként zseniálisan adták ezt elõ szerintem 😊

Bukni fogod, mert az Artist fog tarolni.

Röhögj rajta. A Machete-nél szerintem erõsebb film; ezek a grindhouse filmek meg persze, hogy szarok voltak, de legalább annyira szórakoztatóak is, akárcsak ezek a nosztalgia mozik.

Tyler1
A gépész forgatásakor 51 kilóra fogyott, majd 6 hónap alatt hízott vissza több, mint 40 kilót. Szóval ez nem idegen neki. A The Fighter után jött az új Batman, amire ismét vissza kellett rántania magát kb. 90 kilóra.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

TaRka0107
Meg fogom majd nézni újra a Véres játék c. filmet (Bloodsport) 88-as Jean Claude Van Damme-os film. Szerintem mindenki ismeri innen. Emlékszem még régen VHS kazettán néztem, amikor felvettem a tv-bõl, már olyan kula minõsége volt, de akkor is megnéztem 30-adjára😄DD Most meg megnézem majd 1080p-be, fúú, de izgi lesz😄 Kíváncsi vagyok mennyire fog tetszeni mostani fejjel. (pedig nem vagyok még öreg)

TaRka0107
Engem is. Megnéztem még egyszer a megjelenésének az évét a filmnek. Mondom nem hiszem el, hogy ilyen vékony. Batman-ben nagy kigyúrt állat volt (túlzással). Tényleg ilyet is megtesznek egyes színészek a pénzért? Mondjuk gondolom könnyedén vissza is szedi, meg visszagyúrja magára amit kell.

Guren
ugyanezt akartam írni

precision
azért a Drive -ot és/vagy Ryan Goslingot jelölhették volna 😊

Bazinga!

Ez van, a Fighterben engem pl. idegesített Bale gyps drogos szerepe.
Tyler1
A The Fighter nagyobb hype-ot kapott, igaz történet, Bale fogyása, stb. Más kérdés, hogy ez is csak a mellékszerepeit váltotta díjra.
Mondjuk Warriort még simán jelölhették volna eredeti forgatókönyv kategóriában is, mert szvsz az volt a film legnagyobb ereje, és az emelte ki az átlagos "verekedõs" sportfilmek közül. És ne mondja senki, hogy a Koszorúslányok pl. olyan kurva jól megírt film, hogy megérdemelten lett erre jelölve.

Ez is igaz. Pedig a Fighternél mennyivel jobb film.
Tyler1
Számomra az is meglepetés, hogy jelölték vmire 😊

Csak mellékszereplõben, szemétség.
Itt megvan:

Best Picture kategóriában.
Asszem kirakták az Oscar jelöléseket, a jelenetek miatt a War Horse-ra valószínû teszek egy kisebb összeget valamelyik irodánál.
Hobo whit a shotgun...hm. Szóval igen. Mindenkinek más az ízlése, de ez csak szerintem egy rakás szar?

A Machete az tetszett...mert oké..trash meg grindhouse filmek...és ennek állít emléket meg parodizálja ezeket. Tele fekete humorral. De ez?

Ebben semmi ilyesmi.

Én soha nem rajongtam a 80-as évekbeli agyatlan trancsírozós, vérgõzös filmekért. Már nem azért, de ezek a filmek akkor is szarok voltak. Ha valaki megint ilyet csinál, az még mindig szar marad. Ezeknek a filmeknek anno se volt se értékük, se értelmük, értelmetlen vackok voltak.

Pusztán a nosztalgia, no meg hogy nem volt más , ez ami miatt mégis jól esik ezekre vissza emlékezni. Legalábbis velem ez így van.
Ezért tetszett a Machete, mert arról az jutott eszembe, hogy jó tényleg mekkora poén ,hogy ilyen vacak filmeket készítettek valaha...

De ennél meg csak az jutott eszembe: Ez most komoly? Agyatlan hülyeség. Most ez komolyan kéne venni, vagy röhögjek rajta, vagy hányjam ki az ebédet, vagy mind ezt együtt? Vagy mi legyen?

De Hauer bácsi jó volt.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

ez a Meryl Streep szinte minden díjkiosztón ott van a jelöltek között😄😄

nõk között ugyanolyan zseniális, mint a férfiaknál Nicholson mondjuk...

Kenneth Branagh is nagy esélyes szerintem a Marylines film okán...

Tyler1
84. Oscar Jelöltek

És igen, jelölték a Warriort legalább mellékszereplõ kategóriában, Nolte simán vihetné ahogy nézem(de nem fogja)!

Tyler1
Igen-igen, írtam is, hogy életrajzi film.

Bucser
Nem beszélve arról, hogy igaz történet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

motyodlee
A ravasz, az agy és két füstölgõ puskacsõ 8/10
Blöff 9/10
Rockn'Rolla 8/10

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

davidka003
Faster

Egész jó film volt. 7/10

Drive Angry

pff no comment, nulla

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Jim Morrison
Boldogot !<#wave>

"Vas határsértõ

Földönkivüli baktérium zuhant egy meteorit által a földre és körülte megfertõzött minden vasat, ezekbõl összállítot egy hatalamas vas-robotot a helyi kisvárosban, ahol elkezdte a véres mészárlást az emberi faj ellen."

Ez mi a picsa? Ilyen filmekre még van pénz az USÁban?

<#banplz><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Alapból megnézem majd a 3 at is.
ProGabe
elsõt kettõt nem éri el, de olyan, mint egy virtuális cigi: végig mosolyogtam alatta

Harold & Kumar 1: 7.5 pont
Harold & Kumar 2: 7.5 pont
Harold & Kumar 3: 6.5 pont

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TaRka0107
Az összesbõl szerintem. Nem adta meg hogy pont abban a mûfajban érti. Azért nevettem egy kicsit.

Intouchables - Életrevalók

10/9 ; Nagyon jó film, mindenkinek ajánlani tudom! Annyira jók benne a poénok, nem az elcsépelt baromságok (persze átjön az is a megfelelõ idõben), és annyira jól alkalmazzák a váltásokat a nagyon humorosból a drámaiba. Azért nem 10/10 mert akkorát üt a végén, hogy még maradtam volna a moziban, vártam volna ,hogy legyen még valami! 😊

tommygear
Lincoln Lawyer
8/10 jó volt nagyon
morcosqtya
Attól függ, hogy a tanár milyen körböl választ filmeket. Kétlem, hogy nézi az összes frissen kijött vígjátékot, drámát, müvészfilmet, stb..
Az ember hajlamos és szabályszerüségeket általánosít szélesebb körre egy adott halmaz vagy trend alapján.
Horror tekintetben pl a müfaj aranykora a 80-as években volt, a spagetti western még korábban stb.. ma alig alig van western film, a horror pedig almüfajok alapján változatos képet mutat.
Az eröszak megjelenítésének igénye mindig is jelen volt a filmiparban a mennyiség, stílus és a forma pedig társadalmi trendeknek megfelelöen folyamatosan változik.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.