Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre rászántam magam, hogy megnézzem.
8/10
Másnaposok 2
Kb full ugyan az mint az elsõ rész de hozza a szintet. Talán még picivel jobb is. 8.5/10
A harmadik rész is legalább ilyen lesz akkor érdemes megnézni.
Valaki tud esetleg kissé beteg viccekkel megtöltött filmeket mint mondjuk a Shop-stop részek?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amikor meghallottam, hogy egy 2 éves filmbõl remake készül, hát elég szkeptikusan fogadtam, mondván csak újabb rókabõrt tolnak az orrunk elé, egy jó film címén, amerikai színészekkel... de kellemeset csalódtam. A Tetovált lány remake az elejétõl a végéig érdekes marad, a feszültség, és egy nyomasztó feeling végig érezhetõ benne, a színészek is jók voltak, Daniel Craig-gel még nem láttam filmet, pedig manapság elég felkapott, ha jól tudom. A lényeg, hogy õ is jól játszotta a szerepét, maga a címszereplõ karaktere pedig szinte beleégett az agyamba, szóval nekem ez a film egy erõs 8/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hát a 30-40. perc környékén erõsen gondolkodtam rajta, hogy kinyomom, de végül is folytattam, és nem bántam meg. Nagyon jó bûnügyi krimi/thriller kerekedett belõle, nem szeretem a mûfajt(Hetedik azért nagy fav), de ez kifejezetten tetszett. Craig-et Bond óta elõször láttam értelmes szerepben, Rooney Mara is nagyon jól adta az õrült gót spinét.
Nem láttam a svéd verziót(és nem is fogom megnézni), de Fincher remek munkát végzett.
7.5/10

Az Adam Sandler-es filmre gondoltam, hogy maximum vele lehet érdemes megnézni... 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
#67090: nyém' 😄
#67093: ugye nem adam sandlerre gondolsz? 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Azt hittem ez az Another Earth elsz az, pedig amrhára nem 😄
Azért járt neki a 7-8 pont nálam.
Na de az a film micsoda?
A háborús filmek közül ez ott van a legjobbak között, amit eddig láttam. Igaz történeten alapul, egy csapatnyi orosz katona történetét mutatja be az afgán háborúban. Nagy költségvetésû film, de meghozta a bevételt, rengeteg dvd-t adtak el belõle a letöltések királyainak országában.
8/10
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Abszolút pozitív csalódás. Kicsit negatívan álltam ehhez a filmhez, nem tudtam elképzelni, hogy a sok hype tényleg jó filmet takar, vagy csak eltúlzott tiszteletadás egy letûnt mûfajnak. Nos, természetesen hommage film, emléket állít, de mindezt remekül teszi. Tényleg minden perce élvezetes annak ellenére, hogy egy fekete-fehér némafilmrõl van szó.
Hasonlóan a Midnight in Paris-hoz, aki kicsit hátat akar fordítani a csilli-villi, 3D cgi retkeknek, és könnyed, élvezetes filmet akar látni, az nézze meg ezt is.
9/10
(de 10 oszkárt azért nem ér ám)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
én is erõlködésnek éreztem a Zohanos filmjét, valahogy nem bírtam azon a hülyeségen nevetni max kínomban...
ez az ember sehol nincs Jim Carreytõl, pedig a poén az, hogy a Jack és Jillben még ezzel kérkedik, hogy "jaj bocsi csak éppen Jim Carreyt játszottam"😄
mondjuk amennyi fizetést kap, azért elfogadnám Sandler jelenlegi anyagi helyzetét <#eplus2>#eplus2>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem volt rossz. A témához illõ könnyed humorral és Joseph Gordon-Levitt tökéletes alakításával. Igazából nem lehet többet kihozni hasonló témából.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
az utóbbi pár évben (a ne szórakozz zohan után) annyira elszaladt vele a ló, hogy egy csillagromboló gravitációs vonósugárnyalábja sem tudná befogni. nagyfiúk, kellékfeleség, gondozoo, férj és férj, olyan idióta szövegeket írtak hozzá hogy hihetetlen, mint egy szaros kamu valóságshow. ja és szinte mindegyik filmben valami gazdag és sikeres embert alakít sandler, de 10x hangoztatja hogy õ bizony leszarja a pénzt, meg bezzeg amikor szegény kiskölyök volt (jóvan értjük sandler az üzenetet, nyugtasd csak magad... nem szálltál el... szerinted)
remélem a következõ ilyen fos filmje megbukik és utána elgondolkozik a minõségi kooperációkon a jövõben.
Positive Mental Attitude
90 perc
FSZ: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino
Tipikus amerikai agyatlan film, habár voltak benne nagyon nevetséges jelenetek azért szerintem nem egy csúcsalkotás ez és Adam Sandler messze nem azt a teljesítményt nyújtotta, mint a távkapcsban pl. Al Pacino zseniális volt ismét, pedig elég szennyfilm szerepét vállalta el méghozzá önmagát játszva😄
Idegesített ebben a filmben a sok rikácsolás, történet fejetlensége na meg fõleg az, hogy gyakorlatilag Jack és Jillt ugyanaz a színész játszotta el, ami marhára zavart😄😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szórakoztató volt nagyon kicsit, ugyanakkor rendkívül idegesítõ is, történet abszolút nulla, több logikát nem is próbálok keresni a filmben.
jóindulattal 10/5
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"over the top" .. Ez ilyen. Ha nem tudsz egy jót röhögni a hülyeségeken, akkor ez tényleg nem neked való..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A gyerekek élve elégetése, vagy a bádogvitézek és az óriáspolip? Elõzõ abszolút nem vicces, utóbbi meg csak szimplán szánalmas.
Legalábbis szerintem.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
amúgy john williams (zeneszerzõ ugye, spielberg filmekbõl is lehet ismerni, cápa, star wars, insiana jones, harry potter, superman, schindler listája stb) se semmi, idén is kapott 2 jelölést, így van neki laza 47, és kapott összesen 5 oscart 😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://videodrome.freeblog.hu/
Mondjuk Warriort még simán jelölhették volna eredeti forgatókönyv kategóriában is, mert szvsz az volt a film legnagyobb ereje, és az emelte ki az átlagos "verekedõs" sportfilmek közül. És ne mondja senki, hogy a Koszorúslányok pl. olyan kurva jól megírt film, hogy megérdemelten lett erre jelölve.