Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jákob lajtorjája (1990)
Másvilág (2001)
Elhagyatva (2006)
Heartless (2009)
Árnykép (2008)
The Rite (2011)
Shelter (2010)
Carriers (2009)
The Hole (2001)
Blindness (2008)
így hirtelenjében...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Az a tipikus gyomor összeszorító hatású film kéne..:)
Köszi-köszi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Összességében az eredeti szerintem egy nagyon jó történet, remek rendezéssel/színjátékkal.
Mindezek mellett most fogom megnézni az US verziót mert az is érdekel.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Remake és remake között is van különbség. Tízbõl kilenc elmarad az eredetitõl, de mindig van a tízbõl egy, amit megérte megcsinálni. Én bízom benne, hogy Fincher verziója ilyen! Azt meg, hogy az amerikaik nem olvasnak feliratot, meg nem néznek külföldi filmet stb. nagyon nem keverném ide, mert azért ez nem a remake, ahol egy nevesincs direktorral forgatnak valamit újra csak a pénzért... Illetve a stúdió részérõl biztosan így van, de itt jön megint a képbe Fincher...
Plusz, a svéd verziónak is megvannak a maga hibái, úgyhogy kíváncsian várom mihez kezdett az alapanyaggal Fincher. Az tuti, hogy már csak ezért az introért jár egy pont a filmnek: http://www.youtube.com/watch?v=xVWVaD-ltrg&feature=related
http://videodrome.freeblog.hu/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A többieknek meg:
Nem érdekel más ízlése! Mindenki olyan filmet néz, olyan filmet imád, amilyet csak akar. Az sem érdekel, ha egy általam istenített filmet valaki porba aláz.
Jelen esetben azon akadtam ki, hogy egy 2 évvel ezelõtt készült, sikeres valamit koppintottak le egy az egyben (schmittelték), és most ezt istenítik. Szánalom! Az már csak hab a tortán, hogy nagyrabecsült fórumtársam csípõbõl elutasítja az EREDETIT! Nem, itt nem 30-40 éves filmrõl van szó. 2010-ben készültek a Svéd filmek. 2010-ben!!!
A Let The Right One In egy nagyszerû könyv, még nagyszerûbb filmmel megtámogatva. Annál dettó ugyanezt meglépte Hollywood, csak ott a schmittelés alatt elveszett a lényeg, ezért lett egy nagy kupac gõzölgõ fosh a végeredmény.
Arról nem is beszélve, hogy egyetlen oka van annak, amiért megcsinálják ezeket a verziókat: az amcsik NEM OLVASNAK FELIRATOT! az amcsik NEM NÉZNEK KÜLFÖLDI FILMEKET! Tehát ha van egy jó sztori, és abból az átlag usákokból is pénzt akarnak csinálni, hát leforgatják nekik angol nyelven. Ennyi! Semmit nem tesznek hozzá a filmmûvészethez.
Na - offnak vége...
Az amerikai tetovált lány meg egy vicc ahogy kinéz.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Lehet, hogy egy üveg sör sem árt mellé. :D
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Remake dologhoz meg annyit, hogy nem kötelezõ megnézni és ha jól sikerül akkor engem nem zavar, hogy ebbõl gazdagodnak meg.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Létezik egy SVÉD könyvsorozat (Milleneum-trilógia), amibõl csináltak egy SVÉD film trilógiát. Jó könyvbõl, kifogástalan filmek készültek, amik annak rendje-módja szerint megfelelõ sikert is elértek. Hollywood nem nézhette tétlenül, hiszen milyen dolog az, hogy sikeres és mégsem õk csinálták?! Nosza, forgassuk le kockáról-kockára (pont úgy, mint a 'Let Me In' esetében tették), toljunk neki egy kõkemény marketing kampányt, és számolgassuk a pénzünket.
Egyszerûen gusztustalan, visszataszító és mélyen elítélendõ!
Erre az "értelmes filmesztéta", okostojás mit ír be a filmes fórumra?
"Nem láttam a svéd verziót(és nem is fogom megnézni)...amúgy sem szeretem az észak-európai filmeket..."
Bravó!
Azt hiszem ez a három hozzászólása elég keményen lehúzza a topik szinvonalát. Kár érte...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Végre rászántam magam, hogy megnézzem.
8/10
Másnaposok 2
Kb full ugyan az mint az elsõ rész de hozza a szintet. Talán még picivel jobb is. 8.5/10
A harmadik rész is legalább ilyen lesz akkor érdemes megnézni.
Valaki tud esetleg kissé beteg viccekkel megtöltött filmeket mint mondjuk a Shop-stop részek?
Amikor meghallottam, hogy egy 2 éves filmbõl remake készül, hát elég szkeptikusan fogadtam, mondván csak újabb rókabõrt tolnak az orrunk elé, egy jó film címén, amerikai színészekkel... de kellemeset csalódtam. A Tetovált lány remake az elejétõl a végéig érdekes marad, a feszültség, és egy nyomasztó feeling végig érezhetõ benne, a színészek is jók voltak, Daniel Craig-gel még nem láttam filmet, pedig manapság elég felkapott, ha jól tudom. A lényeg, hogy õ is jól játszotta a szerepét, maga a címszereplõ karaktere pedig szinte beleégett az agyamba, szóval nekem ez a film egy erõs 8/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hát a 30-40. perc környékén erõsen gondolkodtam rajta, hogy kinyomom, de végül is folytattam, és nem bántam meg. Nagyon jó bûnügyi krimi/thriller kerekedett belõle, nem szeretem a mûfajt(Hetedik azért nagy fav), de ez kifejezetten tetszett. Craig-et Bond óta elõször láttam értelmes szerepben, Rooney Mara is nagyon jól adta az õrült gót spinét.
Nem láttam a svéd verziót(és nem is fogom megnézni), de Fincher remek munkát végzett.
7.5/10

Az Adam Sandler-es filmre gondoltam, hogy maximum vele lehet érdemes megnézni... :)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
#67090: nyém' :D
#67093: ugye nem adam sandlerre gondolsz? :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Azt hittem ez az Another Earth elsz az, pedig amrhára nem :D
Azért járt neki a 7-8 pont nálam.
Na de az a film micsoda?
A háborús filmek közül ez ott van a legjobbak között, amit eddig láttam. Igaz történeten alapul, egy csapatnyi orosz katona történetét mutatja be az afgán háborúban. Nagy költségvetésû film, de meghozta a bevételt, rengeteg dvd-t adtak el belõle a letöltések királyainak országában.
8/10
Abszolút pozitív csalódás. Kicsit negatívan álltam ehhez a filmhez, nem tudtam elképzelni, hogy a sok hype tényleg jó filmet takar, vagy csak eltúlzott tiszteletadás egy letûnt mûfajnak. Nos, természetesen hommage film, emléket állít, de mindezt remekül teszi. Tényleg minden perce élvezetes annak ellenére, hogy egy fekete-fehér némafilmrõl van szó.
Hasonlóan a Midnight in Paris-hoz, aki kicsit hátat akar fordítani a csilli-villi, 3D cgi retkeknek, és könnyed, élvezetes filmet akar látni, az nézze meg ezt is.
9/10
(de 10 oszkárt azért nem ér ám)
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C