106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Vasember 3

Nagyon meglepett, hogy megint ennyire gyenge lett az újabb rész is

4/10
  • Willenbrock
    Lopott idő 8/10 Jó kis társadalomkritika.
    Dark Skies 7/10 Elég jó ufós sci-fi,kissé kitűnik a szokásos mai gagyik közül.
  • cylonflatus
    Pacsi! Én meg voltam győződve, hogy így lesz vége.
  • Zoli007
    Nekem nagyon bejött az a film mikor láttam.
  • Béka Benő
    Durr, durr és csók ( Shane Black , a Vasember 3. rendezőjének 2005-ös filmje)

Elég zavaros/gyengécske hekus-haver-csajozós krimi-vígjáték. :(
    Pedig többet vártam tőle...nem is nagyon tudom osztályozni.
    A poénok olyanok mint a filmben szereplő csajok: döglöttek !

Sokan írják a neten, hogy a Vasember 3. se sikerült valami fényesre és jókora csalódás volt számukra ! Shane Black itt is poénosra vette a figurát ? Elszállt a maradék komolysága is a sorozatnak ? :(

Ha ez igaz, akkor ezek után már nem annyira érdekel, hogy moziba is megnézzem. Akkor már inkább a Sötétségben-Star Trek...
  • IXEMGabeo
    premier előttin voltál? én holnap megyek

2 is csalódás volt
  • Csaba007
    Vasember 3
    Most értem haza a moziból,és őszintén egy kicsit csalódott vagyok. Hiányoltam az akciókat,elég kevés volt benne és azok is felejthetőek. Shane Black stílusa nagyon érződött a filmen,ami szerintem nem nagyon illett egy képregényfilmhez,nekem ez így furcsa volt.A Disney keze is érezhető volt néhány jeleneten,szereplőn. Nagyon vártam,nem volt rossz,egy 7/10-es,de kicsit többet vártam. A vége felé nagyon érezhető volt,mintha Robert Downey Jr.elköszönt volna a szereptől,kíváncsi leszek,hogy meghosszabbítatja-e a szerződését,vagy lecserélik. A + jelenetet nem érdemes megvárni,semmitmondó.A 3D kellemes volt,szerintem adott az élményhez egy keveset.
  • tutituti
    Anno HBO-n volt.halványan rémlik.rá is nézek!
  • genndy
    Az, de az égvilágon semmi köze az eredeti novellához.
  • a.carkey
    The Ugly Truth
    8/10

Egy nem mai vígjáték, jó főszereplőkkel, aranyos történettel.
  • tutituti
    Az Stephen King átirat,nem?
  • SötétBarom
    Akár. Szintén egy jó befejezés lett volna.
  • Ams
    Inkább bemártja a csajt, hazamegy, beül a fotelébe, és egy ilyen "utálom magam/az életem" arckifejezés közben rázoomolnak az arcára, sörnyitás hang, majd stáblista.
  • SötétBarom
    Szerintem, szigorúan:

minor spoiler alert

Akkor lett volna kurva jó a befejezés, ha arra mennek rá, hogy a piálást meg lehet úszni, csak egy mocsok érzés függeni.. Pl, bemártja a csajt, megússza az egész tárgyalás bulit, és a zárókép, hogy egy aranylövéssel átdurrantja magát a másvilágra, mert annyira belenyomorodik lelkileg..

Ki a faszom csukatná le valaki magát egy ilyen helyzetben? Naw.
  • Lantee
    VHS korszakból nekem a Lawnmover Man volt a sci-fi netovábbja! Azok a mai szemmel már igencsak röhejes effektek anno nagyon-nagyot ütöttek. :)
  • Zephyr Retiring
    A világ legf@szább filmjét vetted a szádra öcsi :D
    ...és ez még csak a kezdet...

Ez az egyetlen film, amire 11-et is adnék, ha lehetne :D
  • tomsolo
    Még talán ez előtti időszakban volt egy másik film, ami ilyen punkos, demolition man jellegű valami volt - valamilyen Steel volt a film neve.

A főszereplő egy nagy darab szöges hajú melák volt és mindig az volt a szavajárása -alámondással :D - hogy te ilyen kis ilyen kis seggdugasz vagy aki az alsónadrágját a seggébe gyűrögeti (vagy vmi ilyesmi) erre találkozott a főgonosszal s lőn... :)
  • n000rbi
    Nekem is nagy kedvencem a vhs-korszakból a film :)
  • tutituti
    Na örülök hogy nem csak én látom így.

Az a baj hogy angolul split second és rákeresve, ha egyáltalán eszembe jutott mást dobott ki.
    Azért írtam most ide, mert ha elfelejtem visszakeresek :)
  • genndy

B-kat, de egyáltalán nem rossz, nagy kedvenc! Rutger Hauer nagy benne.
    Mondjuk nekem az árvizes-Londonos meg nyomozós-darabkaösszerakós része mindig jobban tetszett mint a szörnyes.
  • tutituti
    Bár nem új film és régen is láttam(de ma újra megnézem) véletlenül ráakadtam ahogy a neo-noir filmek között keresgéltem.Sokan egy rossz b-kateg filmnek tartják de szerintem érdekes dolgokat feszeget.

Őrült Stone,avagy 2008 a patkány éve
  • cylonflatus
    Egyetértek. A mindig megfontolt, céltudatos ember ott, akkor egyszerűen nem bírta cérnával.
  • Dynamic
    Hát az ilyen típusú horror filmeknek sohasem happy end a vége.
  • Lipi1980
    Sinister

Nekem nagyon tetszett, főleg hogy a vége sem volt teljesen elb@szva, de legalább nem lett hálivudi heppiending vége!!!
  • Tyler1
    Igen-igen, jobban kedvelem, ha nincs szájbarágva az egyértelmű :)
  • Tikal #75022
    Hm szerintem nagyon jo volt, kellőképpen nem vette magát komolyan.

Hogy erted hogy egy ötletre épült a film a tobbi csak saláta? Minden film egy ötletre épül, nem? :)
  • Tikal #75021
    Tanulság akkor is lett volna, csak rad bíztak volna, erre gondoltal nem?
  • tomsolo
    DW film = skip. Ilyen egyszerű a megoldás. :D

Seven psychopats

Hát mit mondjak. Nagyon kevés érdekes forgatókönyvírós film van (ami azért vicces legtöbbször, mert ezekben a filmekben nagyon szép szakmázásokat lehet hallani, hogy aztán saját magukat hányják pofán pár frame-mel arráb) szóval számomra ez is jelzi mekkora egy puruttya társaságról van szó.

Jók a színészek, szinte minden jó csak a történet lett marha gyenge. Egy azaz egy ötletre épül fel az egész film, a többi csak saláta (persze ha lett volna tökük/eszük hozzá akkor összeköthettek volna minden szálat egybe és akkor emelkedhet a vicces faktor ehelyett) akkor volt vicces a film mikor nem kellett, viszont mikor szükség lett volna egy falat humorra akkor kaptunk helyette műdrámát, vagy érthetetlen szituációkat esetleg óvodás szintű dialogusokat.

adok rá egy 5/10.
  • Tyler1
    Az lett volna ütősebb, ha a tárgyalás után vége van, és nincs utolsó jelenet cukormázzal, tanulsággal.
  • Tikal #75018
    Mert az nem olyan hollywoodi lett volna:)
  • Tikal #75017
    Hm, azt hittem idősebb vagy :)
  • Ams
    Bár nekem bejött a film, 7/10
  • Ams
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A flight szerintem ütősebb lett volna ha a végén bemártja a csajt, meg se tudom magyarázni miért.
  • Calver
    van valami igazság abban amit mondasz, de...
    a kétlábúak kicsiny túlélőösztöne ennél azért csöppet erősebb - nem fog pistike csak úgy dühből nekiállni puffogtatni, amikor tudja, hogy ez biza az életébe fog kerülni, akármennyire felbasszák az agyát. szerintem.
    a "megváltás" része meg egyszerű volt: előtte hagyta, hogy széttépessenek kutyákkal valakit (D'Artagnan-t konkrétan), pusztán azért, hogy az álcájuk egybe maradjon... tekintve ahogy előtte felvezették a karaktert, ez az ő buksijában bőven lehetett akkora bűn, ami halált érdemel - csak a cselekedet végtelen nemességét rontja, hogy kb szarba kever vele mindenkit, akivel törődik

#75010: korrekt hozzáállás, köszönöm

#75008: nem, előtte filmbuzin belefutottam kritikájába, meg azért az itteni hsz-ekből is elég egyértelmű volt, hogy nem (trailer-t nem néztem, az lehet máshogy adja el). ellenben a 8/10-ek tömkelege alapján azt viszont vártam volna, hogy jó legyen
  • Blasta
  • Tikal #75012
    Nem érdekel, hogy tetszett e neki vagy sem, mást kérdeztem :)
  • precision
    a Djangohoz

látom nem igazán ismered az emberi természetet :D az, hogy valakit megölsz rohadtul nem logikus cselekvés (leszámítva ha egy pszichopata hidegvérű gyilkos vagy)
    szóval a doki abban a pillanatban nem gondolkodott... tudta, hogy meg fog halni, de "leszarta", mert az igazságérzete és az undor/düh...stb., arra késztette hogy megölje "DiCapriot", aki valljuk be, simán megérdemelte a dolgot
    szerintem nem megváltást keresett ő, hisz semmi bűne nem volt amiért nem lett volna az életének és akkor utoljára egy önfeláldozó jó cselekedet... :D nem... simán csak felbaszta az agyát az ember és lelőtte... meg akarta ölni :)
  • a.carkey
    Megint kezditek? :D

Fogadjátok már el, hogy neki SEM tetszett. Én a 6/10ért hallgattam a társulatot napokig. :D

Neki pl. a Reacher nem jött be. Nekem bejött, pedig köszönő viszonyban sincs a könyvvel, és még finom voltam. Amiket leírt, nem értek felt. vele egyet, de attól még az ő véleménye.

Olyan ez mint amikor a Benjamin Button különös életét egyesek magasztalták, én meg hánytam tőle annyira nem jött be.
  • viizo
    Oblivion / Feledés

Akik az utóbbi idők egyik legjobb sci-fijének jellemzik, nem tévednek nagyot. Bár a történet minden elemét láthattuk már valahol, mégis egészen jól vannak összefűzve a dolgok.

A látvány, a zene nagyon rendben van, Tom-ot pedig lehet szeretni vagy nem szeretni, de a kisujjából hoz minden szerepet.

10/8
  • Tikal #75008
    te azt hitted, hogy a repülőgép szerencsétenségről fog szólni a Flight? :)