Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nekem tetszett, csajom halál kész volt, hogy ritka gagyik a farkasok. 😄 Egy két logikátlanságot leszámítva nem volt vele semmi gond. A karakterek nem unszimpatikusak, mint általában, nagyon szép az egész, jó a zene, szal jó, na. 😄
7/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Fentebb egy kicsit hosszabban a Pite 4-rõl 😊
Little Manhattan
A legaranyosabb filmek egyike, amit valaha láttam. sleep.gif És ez nem az az erõltetten aranyosnak titutált hollywood-i szarság, ez tényleg aranyos film az elsõ szerelemrõl, jó kis indie cucc, igazán õszinte (és kicsit sem erõltetett) pillanatokkal.
9/10
The darkest hour
Jó alapötlet, gyenge kivitelezés. Se karakterek, se feszültség, se semmi. Egy jó, cool kép volt benne (amikor látjuk, hogy a hídat egy orosz hajó lerombolta), és kb. ennyi. Ennek ellenére egészen szórakoztató, csak éppen fércmû.
3/10
New Year's eve
Ezt is megnéztem. Michelle Pfeiffer zseniális volt. Imádtam. A többi, szóval, hehe. Futószalag ez is, ezt a sokszálas cuccot szerintem nem kne tovább erõltetni a továbbiakban, vagy ha mégis, legaláb próbáljanak fele annyira szeretheõek és ötletesek lenni, mint az Igazából szerelem...
4/10
One for the Money
A leggyengébb Katherine Heigl film, amihez 'szerencsém' volt. Pedig bírom a csajt.
2/10
Killing Zoe
Kis költségvetésbõl kemény, élvezetes és tökös film. Ez már bejött, ellenben a befejezés el van szúrva.
7,5/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Stephen King Ragyogás címû könyve Kubrick feldolgozásában.
Egy télire ideiglenesen bezárt hotelbe költözõ család története.
Az apa (Jack Nicholson) munkája lenne a gondnokság de egyre dühösebb,indulatosabb lesz ahogy múlik az idõ.
A fia aki képes a földöntúli szellemekkel való kapcsolatokra már az odaköltözésük elõtt érzi,hogy a szállodában rossz dolgok történtek melyek nem múltak el nyomtalanul.
A feleség volt talán egy kicsit gyengébb karakter.Õ egy szerencsétlen áldozat akire egyre csak zúdul a szerettei furcsa viselkedése.
A tengerként hullámzó vér ami sodorja magával a bútorokat eléggé túlzó és nekem felesleges volt.Sokkal nyomasztóbb jelenetek voltak úgy,hogy közben semmi brutális nem történt.A fiú folyosókon triciklizése például nagyon hatásos volt.Minden kanyar elõtt félve vártam,hogy mi lesz a sarok után.
Nicholson ördögi tekintete mellé még jó sokat hozzáad a filmhez az érdekes kameranézetek,vágások és a drámai zenék.
9/10
Akinek tetszett a Háború kísértetei (Saints and Soldiers), netán a Csillag (Zvezda), vagy szereti a második világháborús filmeket, annak nyugodtan ajánlom. IMDB-n ne keressétek, mert ott nincs - ki tudja mi okból, de én adnák rá egy magabiztos 7 pontot. A fõszereplõ egy nagyon búval b****tt figurát alakít, de akkor is szimpatikus. A film hossza 2 óra 42 perc, ezt vegyétek figyelembe! WW2 rajongóknak gyûjteménybe való darab.
mov ah,4ch int 21h end
Fogalomzavaros gyerekek mint te, nem ertenek ugy se, semmit. 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://videodrome.freeblog.hu/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Vannak benne nagy ötletek, de én inkább önmaga paródiájának éreztem. A sok viccesnek szánt szerencsétlenkedés a technika kütyükkel (pl: tapadó kesztyû hol mûködik hol nem), vagy Tom Cruise szerencsétlen balesetei, komolytalanná tették a filmet.
Legyen 7/10
Ez halálgagyi volt. Még jó, hogy közben utánanéztem és megvilágosodott, hogy ez nem a Spilberg VH film folytatása, hanem valami hasonló szemété (Világok harca - Az invázió). :biglol:
Eszméletlen, nem tudom, hogy miért éri meg ilyet gyártani és hogy jön ebbõl bevétel, mert még TV filmnek is bûnrossz. A sztori, szereplõk, szövegek, technika, ötlet mind egy nagy rakás sz*r.
port.hu - Világok harca 2.: Második hullám adatlap
1/10
Qwerty4
Mielõtt megnéztem olvastam róla néhány kritikát, éshát elég vegyes volt a kép. A film rendezõje ugyebár Xavier Gens, õt legfõképp a Hitman film rendezésével ismerhettük meg, éshát az nem sikerült túl jól sztem. Ez a film mindenképpen jobb lett.
Szereplõkrõl elmondható, hogy fõként sorozatszínészek játszottak, éshát jónéhányukon meg is látszott egy kicsit. mindenki hozott egy átlagot, de semmi több.
A történetrõl csak annyit, hogy az ötlet nagyon jó, és sikerült azt a hatást elérnie, hogy sokszor elkezdtem gondolkodni, hogy az adott helyzetben én mit csináltam volna.
Mint már elõttem is írták egy hsz-ben, a végét kicsit elnyújtották, kicsit sok volt már. Helyette kiváncsibb lettem volna arra, hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Összességében nagyon is nézhetõ a film, nem mondanám horrornak, inkább scifi-thriller, és mivel nincs olyan sok film ebben a múfajban, ezért könnyen befogadja az ember. 7/10
5.5/10
Felve vagtam bele ennek a filmnek a megtekintesebe, mert lattam a John Carpenteres elozo filmet es sajnos azt kell monjam a felelmeim beizgazolodtak.
Az egesz film nem hozza a lazba a nezot es szvsz csak, akkor erdemes megnezni, ha teljesen elkulonitjuk a regitol es kulonallo filmkent kezeljuk.
Az egesz film pontatlan es teljesen gyakorlatilag meghamisitja az elso reszt, gyakorlatilag majdnem hogy osszekapcsolhatattlanna teszi.
Klises, elnagyolt, unalmas, ha harom szoban kellene jellemeznem.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Umm...nem az a lenyeg, hogy az urlenyek mit latnak, hanem az emberek mit latnak este.
Nagyon beteg egy film, plusz van egy sivár gonosz hangulata hála a redneck country zenének elektromos samplerekkel való keverésével (váltakoztatásával? nem is figyeli az ember).
Ha hasonlítani kellene akkor Wrong Turn / Wolf Creek, stb.. még szárazabban felköhögve a marék szöget.
Pro: annyira morbid részletek, hogy tényleg hihetõ (igaz történetet dolgoz fel egyébként), visszafogták a kliséket amennyire lehet, érdekes karakterek, kis költségvetéshez mérten korrekt produkció, vér nem eltúlzott, általánosságban reális gore és nem túl gyakori a sokkolás viszont folyamatosan fenntartja a feszültséget.
Kontra: cseppet önösnek tûnik néhol a sokkolás és a gore. Fõleg abban a jelenetben amikor
A vége meg arra a cigányos viccre emlékeztet, amiben úszni tanítja a fiát:
- Ússzál Gazsi, ússzál hallod, ússzál Gazsi... Gazsi.. baazmeeeeeeg...
Egyszernézõs, gonosz, barátnõvel semmiképpen.. 6/10
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Hát, hát. Az alapötlet nekem tetszett de ennyi logikai buktatót egy filmben én még nem nagyon láttam. Kezdõdött azzal ,hogy rájöttek a bioenergiát látják a lények és én ugyan sosem voltam jó fizikából de ha azt látják akkor nem rohadt mindegy m,hogy sötét, vagy világos van? Aztán Iván bácsi pár nap alatt komplett Farady-kalickát épít a házában, plusz ezalatt a pár nap alatt még arra is van ideje, hogy rájöjjön a lények gyengéjére és összeüssön egy mikrosugaras fegyvert. A túlélõk meg már olyan prok voltak pár nap elteltével ,mintha legalább már 10 éve tartana a "háború". És még lehetne sorolni de minek. Igazából ezektõl és harmatgyenge CGI-tõl eltekintve én tûrhetõen szórakoztam, mert azért korántsem annyira nézhetetlen valami, mint ahogy sok helyen azt olvastam.
Valoban jo volt!
Mondjuk az auto nekem tul sok volt de a tobbi kutyu tetszett. Foleg a kivetitos cucc.
8/10
a boltos jelenet epic 😄D
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Izgalmas, korrekt story, többször vicces, jó karakterekkel, baromi látványos effektekkel és helyszínekkel, ráadásul amiket használtak kütyüket azok ott voltak a szeren!
Kötelezõ megnézni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Igaz történet egy rakás fiatalkorú, sittes, balhés bandatag focicsapattá verbuválásáról, The Rock-al és Xzibit-el a fõszerepben. Nem szeretem az amcsi focit, de a film nagyon tetszett, minden van benne ami egy jó sportfilmhez kell. A végén mutattak archív felvételeket is az eredeti csapatról tök ugyanazokkal a jelenetekkel, remekül összerakták.
8,5/10
És de jó, hogy a youtube-on fent van teljesen szinkronnal. 😊
Qwerty4
Ha tartalmasabbra és értékesebbre vágysz (bár látványban fukarabb): The Mist.
Illetve az Invázió (The Invasion (2007)). Utóbbinak a végkicsengése tanulságos.
Happy End-nek kellene éreznem, de nem érzem annak, sõt.
Jerry nyert megint sok ember szája íze szerint miközben Tomnak kellett volna....
Meg kell mondjam, hogy baromira tetszett. A legjobb földönkívüli inváziós film, amit eddig láttam. Végig izgalmas, lebilincselõ látvány, epikus jelenetek, akció, bújkálás, dráma, sci-fi, Half-Life 2 striderek, monumentalitás. Szóval minden jó van benne.
Talán hasonlóan jó (legalábbis szerintem) a témán belül The Mist (A köd) 2007-es film.
port.hu - Világok harca adatlap
9,5/10
Qwerty4
Most megint vmi szarrá vágott verziót szedtem le, vagy ez tényleg csak 70 perces? Kicsit rövidnek találtam, ettõl függetlenül tetszett. The Rock és Knoxville jó páros, bár utóbbinak elég visszafogott karaktere volt. Ja, és hiányoltam még pár cédrusfás jelenetet.
7/10 többször nézhetõ, de nem egy Rambo
Akinek van türelme végignézni sírni fog annyira jó! =)
Nálam; 10/10, 10/10
Talán ez állt a legközelebb az eredeti sorozat hangulatához.
Popcorn mozinak jó volt 7/10
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
We need talk about Kevin
Hogy lehet errõl a filmrõl spoiler mentesen beszélni??
A címválasztás hatalmas.
Felhúzott a film. Szerintem ez is volt a célja. Fõleg a végének. Ha a film 1 óra 41 percnél szigorúan véget ért, akkor ez egy más történet, más mûfaj.
Ezzel a végével viszont, nem tudok aludni. Tudom, a film nagy mondanivalója, hogy a kölyök nem maga a sátán, és erre igazán a két év múlvai önmagán látott érzelmek vezetik rá a nézõt arra, hogy akár máshogy is lehetett volna, ha..
És csak kavarognak tovább az érzelmek és gondolatok, kíváncsi vagyok, másból mit hozott ki.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Seth McFarlane a Family Guy után a mozivásznat is meghódítja!(Nagyon úgy tûnik, hogy tényleg)
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
"kritikusok és nézõk szerint is megvan 2011 év filmje: Drive, felesleges idén több filmet kiadni stb stb..."