Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://pspfilez.extra.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként is bejövõs nálam az ilyen film téma választása, de ez hát hogy is mondjam odabaszott rendesen.
Nagyon jók szerintem a színészek benne, hihetõen hozzák azt a szerepet ami rájuk van "bízva". Meglepõen leállatiasodik az egész, asszem reálisan mutatja milyenek is vagyunk/lennénk ilyen helyzetben. Persze ezt embere válogatja.
9/10
Drive (2010)
öööö.. most bajban vagyok... ami van akciójelent benne az jó, faszán kivitelezett, de én szétuntam az agyam rajta igazából... a fõszereplõ arcmimikában már vetekszik a Seagal bácsival, néha egy mosoly oszt ennyi a színészi teljesítmény... mondjuk egy zombi szerepét jól hozná... szerintem lehetett volna jobb is, így max 5/10 nálam.
http://pspfilez.extra.hu/
Ugyan másik fórumon leszúrtak miatta, hogy ez egy pár oldalas Dick irományból készül, de több köze van hozzá, mint az elõzõ verziónak, ugyan is eredetileg a Földön játszodott a történet. A trailerbõl nem jön le semmi a történeti szálból, remélem nem csak egy ilyen rohanós, túlélõs Bourne széria utánzat lesz, de hát trailerben eyecandy-re mennek.
Ha nem jön be mint sci-fi, ami elmúlt évtized legtöbb sci-finek hazudott filmjére igaz, akkor ott van még Blomkamp mester készülõ Elysium-ja.
lassan már a feldolgozásoknak is feldolgozása lesz... igazán megerõltethetnék az agyukat a filmesek/írók... röhejes már, hogy minden évben egy raklap régi film jön ki új köntösben...
és mint ahogy írták lentebb, az eredeti Total Recall alapmû, Schwarzenegger egyik legjobb filmje
"Menj el a Marsra, menj el a marsa"
"Két hétig... Két hétig..."
Classic :)
Bazinga!
Gyönyörû zenével mint pl.: Gladiátor, Rettenthetetlen, A Sólyom végveszélyben és még sorolhatnám...
Giccsparádé nélkül? Jó színész(ek)el? Jó történettel?Talán még elpittyen az ember a végén oly' meghatóra sikeredett?
<#nemtudom>#nemtudom>
P.K.Dick regény egyébként ez is... ha mond valamit.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Én nem láttam a Svárci félét, valahogy sosem fogott meg, úgyhogy hasonlítani nem tudok, mindenesetre ez k*rvajónak néz ki, minõségi szereplõgárdával.
Várós<#eljen>#eljen>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szerencséje van, hogy nem ment el TELJESEN a Vakság irányába - annál rosszabb nincs imho - én nem tudnék 6-7-nél többet adni rá. A sztori elég fos egyébként.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
sajnos az egy másik film.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Na ezt nagyon vártam, mert a trailerek egész meggyõzõek voltak. Kissé gagyi, de ezzel együtt még elnéztem volna egy fél órát.
6,5/10
Es sajna csalodas volt. Trailer tetszett csak a film atcsapott egy ilyen hostel low budget europai trip filmbe.
6/10 Igazabol siman beillene a Sci Fi csatornara a langolierek melle.
Hohóóóóó, ez már igen. Scifi + akció a javából.
Nekem bejövõs volt.
Ha lenne folytatása, már ülnék is be a moziba.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ezt sem találom sehol sem... :(
#67819: köszi!
Namind1, jó filmezést hozzá!
Egy jelenleg is bombázás alatt álló országból/régióból írt egy hozzászóló, aki erõsen támadta a filmet, mondván elsõ kézbõl látja nap mint nap: az emberek erõs elzárkózás és krízis esetén sem így cselekednek, vannak ugyan "bekattanók" és konfliktusok de erõs az összetartás és a szükség összekovácsolja õket.
Nyilván sokféle szituáció adódhat, a film azért sci-fi mert egy legroszabb scenario-t mutat be.. így is kell fogadni. Ettõl függetlenül gyanítom, hogy nem követi az út (The Road (Viggo Mortensen)) hitelességét és drámai erejével sem bír, ennek ellenére én kíváncsian várom. A színészi alakítást dícsérték.
tényleg egy rohadt nagy "na ne bazmeg!" a film! bejött, mert egyedi (kicsit kés/alatt feelingem volt), de lehet nem ezzel kellett volna kezdenem az Almodovar filmek nézését
ps: elõzetest NE nézzetek!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sajnos nincs a magon se...
Egyesek istenítik, mások szerint erõsen eltúlzott, minden racionalitást nélkülözõ, hatásvadász, ahol a vér/gore öncélú, a karakterek viselkedése logikátlan.
Ma nézem majd meg.
...te jó atyaúristen. 9.5/10
Vegre ertem a kutyas reszt. Nagyon jol osszekapcsolodik a ket film. A filmen meglatszik, hogy regi. Anno tuti nagyon utos volt. Most nekem inkabb a 2011 es tetszik.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1971-ben egy keletrõl átköltözõ házaspár érkezik a nyugat-ausztráliai Dampier bányásztelepülésre, és magukkal hoznak egy csúnya, vörös kutyát is, amit út közben szedtek fel valahol. Red Dog ezután mindenki kutyája lesz és összekovácsolja az ezerféle helyrõl érkezett közösség tagjait, aztán összetalálkozik egy örök csavargó buszsofõrrel, aki az egyetlen valódi gazdája lesz és a történetük innentõl kezdve válik kontinensszerte legendává.
A film igaz történet alapján készült, a kutyának szobrot is állítottak, tagja volt a helyi sportklubnak és szakszervezetnek, még saját bankszámlája is volt. :) Bejárta a kontinens keleti és északi részeit, eközben sok barátot szerzett magának. Egy ausztrál író szedte össze a sztorikat és költeményeket (!) róla, és rendezte egy könyvbe, majd egy angol író - aki felkereste a helyet - dolgozta át drámai regénnyé. Bár a film ez utóbbiból készült és alapvetõen eltér több ponton is a valóságtól, ez mit sem von le az értékébõl, mert szórakoztató, néhol vicces, néhol megkönnyezõs, és persze a romantika sem hiányzik belõle. Kutyamániásoknak és Hachiko-õrülteknek természetesen kötelezõ, de másoknak is bátran ajánlom. 8/10
Read more: http://life.time.com/culture/steve-mcqueen-20-never-seen-photos/#ixzz1qdLJiqs7
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Azt tudom h Bruce Campbell játszik benne.
Amúgy mennyire félelmetes film mai szemmel?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Könnyed családi szórakozás, Matt Damon a szerencsétlen, egyedülálló apukából lett a végén sikeres "sztár":)
jó volt, de egyszer nézõs...
10/7
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
más: Ez egy filmjelenet vagy csak valami reklámfotó?
Most en neztem valamit be vagy tenyleg francia a nema film felrata? Ha jol tudom holywoodban jatszodik.
A lenyeg, hogy jo lett a film. Nagyon jol ereztetik az emberrel, hogy mennyire "gaz" a nema film. A film 99% nema es igy se sokat irnak ki, hogy mirol van szo. Kevesebbet vartam a filmtol de meglepoen jo volt.
Az egyetlen dolog ami zavart,hogy a csaj filmjet is nemakent adtak elo nekunk. Es nem ertettem, mivel az mar hangos filmnek kellett volna lennie. Legalabb azzal is megmutathattak volna, hogy mennyire mas a hangos film.
Gondolom mindenki ismeri látta már legalább 5x ahogy én is. Viszont most a szinkronosat néztem meg, mert ilyen formában még nem láttam. Hát kár volt. Sokan szidják a mai szinkronokat, hát akkor tessék csak megnézni ezt a "remekmûvet" a régmúltból. Hát komolyan mondom ettõl rosszabb szinkronnal még nem találkoztam. Az egy dolog ,hogy 1-2 jópofa beszólástól eltekintve meg sem közelíti az eredeti szöveg hangulatát de az azért már igencsak "csodálatra méltó" mikor jó pár helyen ahol nem fordítottak ,vagy nem tudtak fordítani vagy nem tudom egész egyszerûen megmaradt az angol szöveg, van ahol meg egyszerûen csak lenémították és tátogó halak vannak. Persze lehet én néztem valami rossz verziót, de nem hiszem.